15995
-
#5080 nem -
#5079 Erre csak azt tudom mondani hogy segítek: itt olvashat az említett illető a házigazda jogokról!
És akkor úgy érzem, hogy felteszem a kérdés újra a következő pont alapján:
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
Tehát a kérdés:
Továbbra is alkalmasnak tartotok engem házigazdának? (Nincs szükségem kommentre értek én az egyszerű igenből is meg a nemből is, tehát csak erre a hozzászólsára válaszoljatok 1 szóban!)
Köszi!
-
#5078 Gondolom rájöttetek ki az üzenet küldözgetője...
Tudjátok... halikra..., étel, jó drága kaja... -
#5077 Biztos meg volt az oka amiért töröltem a hozzászólásodat! Sajnos nem emlékszem, hogy miért! Előfordulhat hogy véletlenül sikerült törölnöm. Ha úgy gondolod topőikba való akkor ird be újra! -
#5076 én kiállok max 7 mellett, szerintem maradhat! -
#5075 Csak szeretnék szolni, hogy valaki itt nagyon nem szereti max7-et:_
Ez sztem 1 körlevél attol a bizonyos valakitöl, aki küldte.
Aki kap ilyet írja ide.
Az üzi így szol:
Feladó: x
Elküldve: 2007. 03. 25. 12:32
Tárgy: pénzkeresés topic
Szia!
Te nem unod még a házigazdánk (Max7) piszkálódásait, és jogtalan hsz törléseit?Úgy gonodlom még nem elég érett a topic moderálásához, és ez látszik a hanyagságában is. Hetente egyszer jön be és kitöröl néhány hozzászólást, téged is leugat, azt kész.. Nem csinált még FAQ-t, de elvárja h ismerjük a szabályokat, stb..
Írni fogok a moderátoroknak, hogy vegyék el a jogát, és arra kérlek te is tedd ezt.
Jelentkezni fogok helyette én házigazdának.
Majdnem 6 éve itt vagyok a fórumnál, szal kicsit nagyobb a tapasztalatom az dolgokban mint neki. Meg fogom csinálni a FAQ-t, és egy rendes fejlécet, ami frissülni fog folyamatosan az új cégek linkjeivel, te reflinkedet is beteszem ha van, stb.
Segítesz kicsit igényesebbé tenni a topicot?
x
Utóirat a halikra drága dolog. -
#5074 Akkor csinálhatnál egy faq oldalt a forumhoz és írd le a szabályokat! Más sg forumon is hirdetem és nem törlik, és még csak nem is szólnak érte. A másik hogy elég régóta olvasgatom a forumot, vissza lehet keresni hogy mikor volt az első hozzászólásom!
Azzal egyetértek hogy ugyanazt nem kellene 10 milliószor belinkelni (lásd: agloco -> szar) béta tesztben fut a bannerük havi 5 órát, mi ez ha nem piramisjáték! 100 millió év múlva sem éritek el a minimumot. Ennyit erről. . . . . -
#5073 Hol láttad azt h én a zsebpénzt linkeltem volna? Egy árva link nem volt a hozzászólásomban. A tartalma is az volt, hogy ezt a céget már reklámozták 3 hozzászólással elötte. (#5052)
Azonnali magyarázatot várok, mert különben meg kell kérdőjeleznem az alkalmasságodat. -
#5072 Zsebpénzt linkelted? -
#5071 És azt is indokolnád, hogy ezekből melyik vonatkozik rám? -
#5070 Vaviar = Caviar -
#5069 Látom kicsit agymosásra van szükségetek!
Vaviar: 1. Én voltam az a köcsög, mert valószinüleg meg volt rá a megfelelő okom!
2. saját oldal reklámozása az sg-n nem engedett mert reklámnak minősül ezért törlöm doxadmin!
3. ha valaki már egyszer linkelt egy adott céget a refek utáni jog az övé mert így minden másodpercben spamelhetném az eurobarevel a topikot én is de gondolom belátjátok hogy ennek semmi értelme!
4. ha törlök egy hozzászólást akkor az megindoklom! kivéve abban az esetben ha olyan felhasználóról van szó aki csak bejön beirja a linket és a következő linkéig nem hallunk rólla és baszik segíteni a többieknek!
Ez egy társaság akinek nem tetszik 'el lehet menni' , ahogy a jól ismert kedves politikusunk fogalmazott! -
#5068 fizet e magyarba illetve elég érdekes a money request rész... írjam meg nekik angolul hogy csekken kérem? Egyenkőre kinyomom, ha ír valaki pontos leírást erről a stonediver-ről azt megköszönném... csak hogy értsem én is meg az is akit érdekelne... köszi! -
#5066 ájáj gyerekek! xpango nemisolyan franko!
Ezt találtam 1 fórumon:
gyerekeeeek :) ezt én is beszivtam. :D
El kell olvasni rendesen a dolgot.
Szal hiába ajánlasz valakit, az regel is, nem kapsz pontot, csak akkor ha az illető aktiválja az accountot, azaz előfizet valamelyik szolgáltatásra.
Vannak "free" szolgáltatások, amelyek eléggé viccesek...szal a lényeg, hogy csak cash fizetés után tudsz aktiválni, akkor kapja meg a feletted tartozkodo a creditet.
Szóval egy nagy kamuuuu az egész (relative).
Persze....ingyé iPod...de szép is lenne :)
Ezen a fórumon. Alulrol a 3. hozzászólás. -
#5065 rotatormaster, és a hasonló oldalak NEM FIZETNEK! -
#5064 Teljesen automatikus surf, napi 2 dolcsi, 50$ payout :::::ITT::::: -
#5063 JÓTANÁCS:
Akiknek fönn van a FLAMEXCHANGE...
...sürgősen vegyétek le, pl a RotatorMaster külön figyelmeztet, hogy törölni fogja a Flamexes membereit (nálam a RM napi 3 dolcsit hoz, szóval DeQuba off)
*DeQuba mekkora kib.szás, nem??? -
#5062 Magyarán:
Mi a trükk azon kívűl, hogy a portal (rotator) linket fölteszem a Ciazo, Chounka, Neterminator, Svior "new URL" részéhez és elindítom????????? -
#5061 Sziasztok!
Jópár napja már írtam Ougo ügyben. A Rotatormaster, Rigag szerverekkel semmi gondom, termelnek, de pl. a
PPCAppraisal,
Qsenetwork,
Marketingonlineguide,
BlazeRunner,
CompactSearch,
Rotatorqueen,
Affiliatequeen,
RoisRois,
Welcomesee
szerverek az első 1-2 napban megindultak, azóta szinte semmi. Több helyen látom a "Champain" illetve az "Add URL" lehetőséget, ám hiába adtam hozzá a többi portál linkjét, pl. a PPC Appraisalnál 4 napja 15,8 centen állok. Ezt is önfizetésként jelölik meg. Miért?
(mindegyik szerver portal linkjét föltettem a traffic cégekhez) -
Torry #5060 Jópár évvel ezelőtt próbálkoztam ilyesmivel de feladtam mert nemküldtek semmit+keveset is adtak.
Visszább olvastam de nem láttam semmi haladást:D
Vagy van olyan ami tényleg megéri? -
#5059 A bárokkal 1 gond van, hogy oda kell rájuk figyelni, kódot kérnek, leállnak, ha nem netezel aktívan nem számolják a pontot stb. Sől ha játszol, akkor is belelógnak a képbe
-
#5054 Van valakinek tapasztalata az online capitallal?Mármint kifizetés ügyileg.Vagy arrol hogy ha betesz valaki 30$-t akkor utánna a betett összeg és az ingyen kapott 25$ kamatozik tovább és utánna bármikor bármekkora összeget ki lehet kérni?Csak mert összejött a kamatokbol 30,5$-m ,de még nem raktam be öneröböl semmit igy nem tudom kikérni.
esetleg valaki tud nekem hitelezni 30$-t?Ha jol számoltam akkor olyan heti 4$-t kamatozna az 55$ igy ha fizet a cég akkor olyan 1,5 honap alatt vissza tudnám fizetni.
-
#5051 Szia!
Kérlek ne spamolj, ne nyomd ugyanazt az üzit kétszer!
Most nem kívánom emlegetni az "elsőbbség" "jogot"...
Köszi! -
#5050 eddig márciust ígértek... majd csúszkálnak ők :) -
Rony33 #5049 Szia, az agloco legkésőbb április 16-ig lesz működőképes, legalább is ezt ígérik. -
#5046 azt senki sem tudja a hivatalos oldalon márciust írtak.... -
Pr3D #5045 Hello, az agloco ra mikor lesz program ? -
#5044 majd most lesz az agloco remélem tényleg bejön. eddig az ougos módszer hozott legtöbbet... -
#5043 igen tegnap du már nem ment -
Alblink #5042 Oké,koszi.megnezem,jo lenne valami jo oldal ahonan havi 20dollart lehetne keresni.a gepem megy egesz nap,csak en nem igen vagyok othon,ugogy ez a manycash bar-os dolog nem jon be. -
#5041 Keresek megvételre 25$ E-goldot! MoneyBookers-zel fizetek (ezzel a legegyszerűbb a magyar bankra utalás.) -
#5040 Észrevetétek,. hogy plsinvest nem megy? :'( -
#5039 inkább ezt nézegetsd! sokkal bejövősebb
link -
#5038 hát 21.e van és még sehol semmi... -
levikolyok #5037 Agloco partnerprogram. Március 20.-a után letölthető a Vewbar.
Részletes leírás, bizonyítékok:
Csatlakozz: http://neteskereset.extra.hu/egyeb.html -
levikolyok #5036 Helo
Felfedeztem egy új lehetőséget. Csupán annyi a dolgunk, hogy keresőbe írunk be szavakat, és rákeresünk. A talált oldalakon kattintunk egyet-kettőt és kész.
0,25$-t lehet vele keresni óránként.
Regisztrálj: http://www.slashmysearch.com/earn/signup.html?id=11678 -
#5035 ezt úgy kell hogy hagyd a fenébe... van 50 dolcsid? nincs monitor az oldalon, szóval szerintem max 7 sem ajánlaná aki régóta csinálja.... -
#5032 jeee, a prizzetől kaptam ajándékot :) lol!!! -
#5031 Fogalmam sincs. Én a Qsenetwork-on keresek pénzt. :) -
#5030 nem tudja valaki hogy miért nem müxik a welcomsee oldala?mert már meglenne az 5$-m de nem tudok bejelentkezni hogy kikérjem.A loginképernyö bejön de miután beirtam a nevet és a jelszot nem tölti be az oldalt .