15995
-
#5123 nem tudom,hogy fizet-e, szerintem nem éri meg. volt időszak mikor nem fizetett. fogalmam nincs mikor kapod meg az 540 doclsit ezt szerintem neked jobban kéne tudnod, az oldal FAQ jában biztos van valami. és igen az a lényeg,hogy menjen a kis batya (mozogjon az egér,asszem arra van írva) -
whitestrong #5122 Sziasztok!
Ne haragudjatok ha ezt már ötvenedszer halljátok: szeretném megkérdezni, hogy a cashfiesta.com fizet-e és ha fizet-e. Jól értem a lényegét, hogy mást itt nem kell csinálnom csak menetnem a kis gecit fent a sávban és keresi nekem a pontokat. Ha ott elérem a számlálón a 10000 akkor kerestem meg az 50 dolcsit?
Válaszotokat előre is thx!
Üdv.: Whitestrong -
#5121 Ilyen értékesítéses dolgokra, tárhely, vagy már cucc eladása -
#5120 Attól függ mire gondolsz -
#5119 Valaki foglalkozik közületek partnerprogramokkal??? -
#5118 Van rajta cvc2 kód csak nem úgy van odaírva hogy cvc2: xxx hanem a kárty hátoldalán van egy 3 jegyű szám az, lebeszéltem az ifovonallal. -
#5117 ha nincs rajta cvc2 kód az azt jelenti hogy sima bankkártyád van ami elektronikus befizetésre nem alkalmas. 4 ezer forintért cserélik ki. Én is így jártam a Bwin-el:) -
#5116 ez nemnagyon jött be nah mind1 5$ úszott. vagy nem is...
Nah itt a másik, ahova összvisz 3$-t kell benyomni rz jobbnak túnik:
http://matrix.exponential-earning.com/?ref=6 -
#5115 Itt az 5$-os matrix:D
http://www.autumnfund.com/?rf=AleXXXXX -
#5114 Netes szerződést kell kötni adnak egy azonosítót me kell irnod a számlaszámod, ezt az azonosítót meg jelszót amit ott adsz meg az otp-ben! -
#5113 ja már megvan, nem is kell a 3 szám meg a többi ugyanis a számlaszámot kellett megadni és nem a kártyát (ADD CREDIT/DEBIT CARD) vagyis ide kellett beírni a számlaszámot (MANAGE BANK ACCOUNTS) :))
Még van egy kérdésem a bankkártyához. Otp-s kártyám van és a neten szeretném megnézni az egyenleget, ehhez külön kérni kell ilyen engedélyfélét hogy megnézhessem????? Ugyanis a pin kódon kívül kér még egy jelszót is. . . . -
#5112 Még 1 kérdés a moneybrookershez. (A szám már megvan.) Meg akarom adni a bankkártyámat és van egy olyan hogy Card number: ide a számlaszámom kellene? vagy a kártyán is van egy 16 számjegyből álló szám -
#5111 Majd adom a linket, ha megkaptam a pénzt plsinvestöl, és regeltem. -
#5110 igen általában az utoksó 3 at kérik.. -
#5109 Elvileg minden kártya hátoldalán van egy 16 v 14 jegyű szám nézd meg hányat kérnek de szerintem az utcsó 3 számot kérik csak! (Nem biztos infó) de a bankod tutira meg tudja mondani! -
#5108 ha elehet reklámozod, igen. akkor eléggé jó. -
#5107 Hi all
Egy kérdés! Moneybrookersről akarok utalni magyar bankszámlára. Visa electron karim van, ezt el is fogadja de kellene egy cvc2 kód! Nekem azt mondta valaki hogy az a kártyán van, ma megkaptam a kártyát, de nincs semmi kó rajta, sem a szerződésben!
Nos honnan tudhatom meg ezt a kódot, vagy a bankot próbáljam fölhívni és megkérdezni? -
#5106 hát még mindég nem tartom életbiztosításnak. szerintem ez piramis játék kicsit átcsicsázva -
#5105 Ez az igazi piramis játék, érdekel de még mindig nem értem :D majd egy linket az oldalhoz adj és megsasolom :D -
#5103 úgyláton nem értitek:
Azért fizetsz, hogy utánna neked fizessenek.
Tehát aki nem fizet a msáiknak, az nem is kereshet pénzt ezzel a módszerrel.
Sztem jó, én most gondolkozok, hogy melyikbe rakjak pénzt...
2 esélyes is van...
Az egyikbe 4 embernek kell összesen 3$ kifizetni, csak követni kell az oldalt. utána a te 1 level referalod neked ifzet 0.8$-t a második leve ref meg 1.2$-t
NEFELED EZT TE IS VÉGIGCSINÁLTAD AMIKOR FIZETTÉL A 4 EMBERNEK!
A másikban, meg felkerölsz 1 listára, ahol 5-en vagytok mindíg az első kapja a legtöbb pénzt, és miután fizettek neki x en( tehát ők is felkerültek a listára, ő lemegy és te feljebb kerülsz 1 szintet.. és így tovább....
Majd ha "regiztem" valamelyikre, és valakit érdekel szoljon, és adom a linket:D -
#5101 valahogy nem hangzik biztatónak -
#5100 #5098: hosszú :)
#5099: és ha valaki nem hajélandó fizetni? :S -
#5099 Nah egy újabb cégcsoport, amiröl nem esett szó:
Matrix. Fizetsz x összeget egy embernek.
Kapsz 1 linket, és aki alád regel az fizet neked, meg a feletted lévőnek.
Nemtoom mennyire éri meg, mert nem lehet scam, mivel nem a cég fizet ahnem mások a cégen keresztül, de közvetlen e-golddal.
Ti mit gondoltok róla? -
#5098 mivel? -
#5097 Pedig akkor megtudtam volna pörgetni mindenkinek egy kcisit :( -
#5096 sztem magyarbl nem számol. Elég kevés országot számol nemírják h mit, de gyanítom h teir1-2 -
#5094 Mind1 sehogyem számol nekem :D vagy nem egyből jelenik meg astatisztikában? -
#5093 nem.
pont az hogy CSAK 1-ET szabad! -
#5092 $6/CPM Banner .You can put one of the HTML CODE to your web page.
Your can use anyone,but only one.You can change the width and height to fit your web page.
Ennél a résznél mindkét reklámot ki kell tenni? :S -
#5091 gyerekek!
Itt egy cég, ami 6$-t ad 1000 megjelenítésre!
Auto payment abban a percben ahogy kikérted!
pontosan nemtudom mit fogad el, mert nem írja se a faq sesemmi. Van banner amit kirakhatsz 1 honlapra és lőheted ougo-s módszerrel, de van ptp oldal is amitreklámozhatsz pl donkeymailsen xraycashen vagy akárhol ha jól számolok xraycashen egy 10 000 klikkes ptp ptc csomag 3.7$ ha nagyon optimisták vagyunk, akkor 60é jöhet be de legyünk reaéisták csak a fele jön be 30$.. Az se rosz...
http://www.free20.com/search/signup.php?r=19930110
Van kifizetésem is de csak 7 meg 2 centröl. Itt egy másik emberé.:
én is tegnap kezdtem. -
#5090 sajnos nincs monitor az oldalon,jó lenne,ha legalább egy bizonylatot mutatnál -
#5089 Sziasztok!
Van egy nagyonjó kis magyar hyip oldal ,gondolom beírom a címét ,ha érdekel valakit...
hungaryhyip -
#5088 persze hogy IGEN már mondtam előzőleg is. szóval eddig 1-a 3 ellen,szóval szerintem le is leehtne zárni. amx marad legtöbben örülünk :) -
#5087 nem gond, úgy is leszedtem mert szar a script: nem fizeti ki a nyerteseket. -
#5086 Készülőben van egy másik banner csak nincs nekem se mindig időm azzal foglalkozni, de felkerül! Annyit kérek hogy az sg képfeltöltőjét használd a kép feltöltésére és a linket add privibe! -
#5085 A flémre semmi szükség! Én is ember vagyok én sem vagyok mindig itt! Én sem olvasom el ha 200 új hozzászólás van! És ez nem csak kivételezés mert minden ilyet törlök amiben más reklámozza az oldalát! Egyetlen 1-et lehetett volna kritizálni alex head or tail játékát, de mivel az ugyanúgy cégnek minüsül ezért nem töröltem, de ezt most megtettem és ezúton kérek tölle ezért elnézést, csak hogy ne adjak támadási felületet!
A flémet be lehet fejezni nemtetszészlehet nyilvánítani a #5079 hozzászolásban található linknél!
Aki folytatja moderátor által büntit kap! -
#5084 igen. -
#5083 Egy kérdés, ha kifizet a paidstart és küldök képet az átutalásról fölkerül a fejlécbe, vagy ne is próbálkozzak vele? Persze ahhoz ragaszkodom hogy az én reff címem legyen mellette. -
#5082 "2. saját oldal reklámozása az sg-n nem engedett mert reklámnak minősül ezért törlöm doxadmin!"
Ha ez a te forumod, és sokáig nem vagy valamikor akkor érdemes lenne visszaolvasgatni. Kitörölted a hozzászólásomat mert a saját oldalamt hirdettem, ok ezt meg is értem, csak akkor ne velem tedd hanem a többiekkel is! Vagy mi ez a kivételezés. Fizetnek ha bennthagyod a linkjüket.
Nekem nem veled van a gondom, hanem a hozzáállássoddal. Picit többet is foglalkozhatál a forummal, és nem kéne mindet hozzászólást törölni, ami mondjuk neked nem nyeri el tetszésed! -
#5081 IGEN!