15995
-
#5029 ??? fura. A gond csak az hogy mitől van ez a nagy ellenszenv? Szerintem még ti sem tudjátok, ha mégis valaki megosztaá velem is? -
#5026 áááá te....
akinek sikerült megcsinálni az automatikus pucolást az majd szóljon -
#5025 egyszerűbb lenne amit te használsz HDD Administrator avagy Pucoló progit leírnád a pontos verzió számát vagy dobj egy linket honnan szedted le! -
#5024 aNos a MoneyVashBAR az egyik legjobb surfbar. Refek nélkül 4 hónap a kifizetés elérése
úg tudom. Refekkel 1 hónap is lehet -
Alblink #5023 Viszaolvastam,jonak tunik.ha oszejon a 10euro,csak megadom a paypal-os emailem,es at is utalajak?Ezt olyan is csinalhatja akinek nincs szamlaja?es kifizeteskor,a sajat szamlamra is utalhatja,vagy ugy mar nem mukodik? -
Alblink #5022 Ezt a MoneyCashBar-t erdemes hasznalni?mennyi ido alatt menyit lehet vele kersni? -
Alblink #5021 Hi all,melyik penzkeresos oldalhoz erdemes regelni?paypal szamlam van.
És csak egy reklam csik fog latszani,vagy kell is valamit csinalni?elore is kosz. -
#5020 véletlenöl nem just in time debugung?:D -
#5019 Frissítsd előbb a műveletek->programkezelés->programfrissítés útvonalon, utána lesz HDDAdministrator, és ott van ilyen. -
#5018 Az Explorer 7 folytonos szkript hibájára nem tudtok valamit?
Már kizártam néhány vírusos oldalt, most megint bogarászhatom az Ougo előzményeket, hol szkriptel be (letiltani nem merem, hátha nem számol)
Viszont a TOOLS menűpont alatt az "Allow files downloading" pipát MINDIG VEGYÉTEK KI, ha nem akartok hetente gépet telepíteni! Amíg be volt jelölve, 4 nap alatt 46db(!) trójait fogott meg a tűzfal/vírusírtó.
-
#5017 nekem ilyen seholsincs:P
Szar az egész progi... -
#5016 Pucoló:
Beállítások->Parancsikonok->Jelöld be: takarítási folyamat elindítása->Parancsikon asztalra
Feladatkezelő:
Ütemezett feladatok->Alkalmazásindítás hangolása->
Futtatás: "C:\Program Files\Pucolo\pucolo.exe" /autorun
Futtatás helye: "C:\Documents and setting\user_neved\Asztal\Pucoló.Ink"
Fiókhoz tartozó jelszó, amiből futtatod.
Ütemezés: naponta, majd beállítasz egy 5 perccel későbbi időpontot, majd
speciális->kezdés időpontja (ma)->feladat ismétlése->pl 10 perc->időtartam pl 48 óra (hogy ne éjjel járjon le) -
#5015 Egy jó webmotor Ougo-hoz, és még autosurf is van (1,5$=1000 visitors)
Stonediver -
#5014 Hogykell ezt a pucolót beállítani? -
#5013 Semmi monitor nincs rajta! Nem tennék be 1$ se -
#5012 azt írod keresésbe h pucolo -
#5011 HDD Administrator :)
Symibian az 5 perces automatikus törlést hogyan kell belöni vagy hol mert ott az van hogy nap! -
laszend #5010 /e-investpro/ Új hyip, ha érdekel nézd meg.Néhány dolcsit szerintem megér.Zsír új és a fórumokon áradoznak róla.
Plans:
14 % daily for 10 days. Min. 1 dolcsi.
140 % after 7 days.
160 % after 10 days.
E-investpro.com -
#5009 hopsz hülye vagyok ugyanaz :D
Te de nem találom Pucoló progi automatikus törlési beállításait!!! -
#5008 Most akkor melyiket használjam? a pucolot vagy a HDD Administrator? -
#5007 a qrva életbe!
Beszart az axelero:S
Ha valaki felrakná ftp-re és adna linket... köszönöm -
#5006 jajde van:) -
#5005 ja, szoftverbazison nincs ilyen:
pucolo.exe
és ilyen sem:
HDD Administrator -
#5004 Fura én nem úgy csinálom hogy ahány ougo-t akarok futtatni, annyi fiókot készítek.
Van 1 jelszavas fiók az enyémen kívül, és azzal futtatom úgy hogy:
Jobb gomb az ougo-ikonra
Futtatás mint...
Kiválasztom azt a fiókot jelszót beírom és kész.
és ezt annyiszor ahányszor akarom.
úgy is futnak, böngésznek.
De nemtudom hogy így számolja-e a kreditelosztók a pontokat többszörösre?
Elvleg igen , mert csak a /red.php oldal frissítését nézik, úgy tudom. De azért megkérdezem :D -
#5003 KERESŐMOTOROK:
1/. Beírod a Google-ba hogy "Search Engines" regizel mindenhová és ha nem jó, leveszed, vagy:
2/. Regisztrálsz ide: http://www.ineedhits.com és 1,87 $ ért (400FT) 300 keresőmotort kapsz. -
#5002 8 Ougo-tól fölfelé már nem tudod bezárni a sima tálcán lévő tray ikonnal, (ettől függetlenül böngész!!!) CTRL+ALT+DEL (taskmanager) és lelövöd azokat az USERXXX BROWSER.EXE folyamatokat, amiket be akarsz zárni. -
#5001 TAKARÍTÓ PROGI:
A magyar, mezei pucolo.exe folytatása (mostmár HDD Administrator) majd keresek linket. De szoftverbázison is megvan. A lényeg, ha pl. létrehozol 8 fiókot(=8 Ougo) és utána telepíted, kikeresi az összes internetes mappát.
Ez többek közt azért is jó, ha begyün valami vadállat trojan, de 2 percenként ürítessz, nem rágja szét reggelre a géped.
A progi tud olyat, hogy az asztalra azonnali takarítás ikont tehetsz, innét feladatkezelőbe -> "C\....\program files\pucolo.exe" /autorun és a futtatás helyeként a C\Dokuments and Settings\...\Asztal\Takarítás.Ink (narancsikon) kerüljön.
Fontos, hogy 5 percenként pucoljon és ne legyen az ütemezett feladatnak lejárata, másképp 12 browserrel reggelre szétfagy a gép! -
#5000 A takarítóprogira én is kivi lennék! -
#4999 jajj nem azta szmájlit akartam...:DDDDD -
#4998 Szia!
Ha belinkelnéd a takarító progit megköszönném:)
Meg pár keresőmotort, ami fizet és jól fizet. Ha van kifiz akkor kép pls
Köszi! -
#4997 valahogy úgy. de pontosabban nem a kereső cégek nem szeretik, nekik jó mert mennek az alexán felfelé.
Azoknak rosz, akik fizetik a kiereséseket, a reklámozóknak, mert tejelnek, de senki nem látja a reklámjukat, így elmarad a profitjuk.
Vagy vmi ilyesmi -
#4996 Te, nekem leesett valami.
Ezt az Ougozást illegális. Legalábbis nem szeretik a keresős cégek :) -
#4995 Napi 3 dollárt? Akkor neked egész nap ki van kapcsolva a gép? :)
Egyetlen webmotorom csinál napi másfél dollárt, és nem megy 24/7-ben a gép. Igaz, 12 Ougot futtatok :) Ehhez 1 gigabájt ram kell és egy automata pucoló progi, ami az összes internetes előzményt úgy 5 percenként kitörli, mert máskülönben ettől fagy ki a browser!
Mellesleg 18 webmotort pakoltam fel az 5 traffic partnerhez, ebből 5-6 db napi egy dollár körül hozott 5 ougo-val - kíváncsi leszek 10-12 db-ot futtatva mennyi lesz (48 óra átfutás plíz) -
#4994 jah: a spedia mióta nemmegy? -
#4993 Azért 404 mert töröltem ,mert nem fizeti ki a nyereményt. -
#4992 nekem error 404-jön be. Ezért csináltam annak idején .info -s tárhelyet :) -
#4991 e-metal® payment order preview
Pay: 3744141 (vegicsek)
This is the first time you have spent to this particular e-gold account.
Please make sure that it is the account that you intend to spend to.
Amount: 0.12 US Dollars' worth of Gold
Memo: Bocsi.. +2cent
From:
4216945 (Head O Tail) -
#4990 meg le sem vesz tőled semmit.... -
#4989 Azt a betyárját nem jött meg a 10 centem.
Jó lenne ha csinálnál valamit.
Tudok adni screenshotot is -
#4988 Attól függetlenül 5 centet leakasztottam tőled