15995
11074353081353622639.jpg
  • Max7
    Nem is tudom ki de valaki jelentkezett de a pénzváltás sem olyan gyors mostanában ráadásul bekavart az ünnep is pedig erre a hétre igérték a kest de jövő hétre mnarad az utalás :(
  • Max7
    A monitorok is úgy kezdik hogy 1-2$ kérnek el :) és ahova 1-2$ a befizetés oda befizetnek a scam cégek is ami azt jelenti hogy az userek nem bíznak a monitorodba! Ezek után meg senki nem fizet majd be....

Ezt 5 éve sőt 10 éve kellet volna elkezdeni akkor volt ez nagy divat :( mostmár berobbani a piacra lehetetlen :(
  • Palinko
    akkor jobban megérné monitort csinálni :)
  • doxadmin
    Nekem is ugyan ez volt a hyip cégemmel. Becsődöltem, mert gyorsan nyitottam, és nem néztem szét. Ugye nyitás után derült ki hogy 20$ és a fölött mozog a monitorok ára, de találtam olyan tis aki a 200$-t is elkérte.
    Az egyik baj a hirdetés volt, a másik meg hogy az e-gold zárolta a számlám arra hivatkozva hogy nagy a pénzförgalom rajta. A mai napi is levelezek velük néha napján, de nem hajlandóak engedélyezni, pedíg lenne rajta 20$-om. . . . Csak küldeni nem tudok!

Bármely ilyen netes céget csak úgy szabad nyitni hogy van valami tőke mögötte min 150-200$. . . .
  • repvez
    Bakker ha ezt tudom akkor megkerestelek volna mert 1 hete még 30$ volt a deposit és akkor irtam is de senki ne válaszolt.
    Mondjuk könnyebb szivvel tenne bele mindenki ha tudnánk hogy fizet-e egyáltalán
  • Max7
    Én befektetem vole ebbe a 30$-osba mindenkinek úgy hogy felezünk a nyereségen, de 200$ fejenként nem utalgatok csak úgy!

én is indítottam ptp céget annó nem igazán jött be csak a gond volt vele mindenféle képpen külföldi tárhely kell mert a magyar ip-ket nem igazán szeretik! aztán ott van a helyes config és a reklám se utolsó, sajnos nem igazán regelnek be ha nincs monitor az oldalon hogy tényleg fizetsz namost a monitor meg úgy müködik hogy havi 20-100$ fizetsz nekik tehát garantálod a fizetést ez meg már nem éri meg mert ha belebuksz akkor nagyot buksz ha meg többen csináljuk (közös lónak túros a háta alapon) elöbb vagy utóbb gondok lennének arról nem is beszélve hogy ha csináljuk 10-en a nyereség 10 felé osztódik!

(Ez magán vélemény)
  • Palinko
    én személy szerint megvárom max7 véleményét a dologról...
  • AleXXXXX
    na igen... szolni akartam.

Ez fuccs...

Ha belegondoltok 100-150é-bol kijöne a domain +tárhely 1 évre meg a scriptis.

Ha donkey-n bereklámozzuk megint 30$ 120 000 emberböl beregel 4-5000 akkor már van alap.

Én beledaok 20$-t:D

Bár én ihazábol adminkodni szeretek:D
  • Palinko
    :S hát szerintem nem éri meg,mert lehet hogy elnyeli....
    de mi is a címük?
  • vegicsek
    Már 200$ a minimum deposit.Na ezt a céget is eltemetem
  • Palinko
    ja nekem van online capitalom,csak már nem tudom a linket,hogy hol van :DDDDDDDD
  • Palinko
    meg látogatókat sem lenne könnyű odacsábítani...
  • vegicsek
    Egyenlőre még nem állok úgy anyagilak, hogy céget nyissak.
    Én viszont arra gondoltam, hogy össe kellne fogni, azoknak, akiknek van online capitaljuk.Gondolom olyan 5-6 embernek már van 30 dollár fölött a kamatja, csak nem tudja kikérni, mert be kellene tenni, 30-at.Szoval összedobnánk valakinek 30 dolcsit, hogy megtudjuk fizeti-e a 30 dolcsit.Kockázat:Személyenként 5-6$
    Lehetséges nyereség:30$/koponya
    Na?
  • AleXXXXX
    hali mindenkinek!

Nyitni kéne 1 ptp-t nem?:)

Sztem nem is rossz ötlet...

Van 1 script ami 75$ itt nézhető meg, iylenek... és approválnánk donkey-n no-minimumon, meg ezeken, és nyomatnánk a saját ptp linkönket(is) és mnások reklámoznák, valamint az xbannerst meg ezeket is.

pl 1000 pontra adnánk 0.5$-t, így elméletileg bőven lenne gaszon.

Aki benne van szoljon.
    :D
  • AleXXXXX
    nemtudom hogyvagytok vele, de nekem plsinvest ma nem írt kamatot...:S

Sztem kezd tönkremenni, ha holnap sem lesz kamat kiemelem a pénzemet.
  • Max7
    nincsmit :) Nem nekem kell a leírás mert én megtudom nézni meg értem, hanem inkább a kezdőknek :) hátha kedvet kapnak
  • Palinko
    ja elnézést.
    régebben is már említettem, és mindkét estben elfelejtettem részletes leírást írni amit megtettél helyettem. köszi szépen!
    máskor nem felejtek el leírást készíteni
  • Max7
    Hoppá :D elnéztem Top2. és 110 napja fizet!

és akkor egy kis kiegészítő infó hozzá:

Minimum befizetés: 1$
    Maximum befizetés: 50.000$ (akinek ennyi van adhatna kölcsön :D)
    9% 14 napon keresztül Tehát 126%

10$ beteszel 14 nap után 12.6$ kapsz vissza!
  • Max7
    Nem ismerem a céget, de csak ajánlani tudom, ugyanis a goldpoll listájában top4. és a goldpoll szerint már 220 napja folyamatosan fizet! Beteszek én is pár dolcsit... :)
  • Palinko
    kifizetett a Big Opple

• Max7
    Felejtős akkor az accountod! Nem utaltál senkinek itt? vagy nincs kifizetési bizonylatod azon elvileg rajta van az e-gold számod...
  • repvez
    egy kis segitség kellene hogyha kitörlödött az acc számom az egoldnál és nem tudo hogy mi volt az a szám akkor azt honnan tudom meg ill hogy tudok belépni az egoldra mert a jelszot és a nevet tudom csak a számot nem.
  • doxadmin
    Hirdetni itt nem sokat, mert olyat nem hiszem hogy tudnál mondani amiről mi nem hallottunk volna. Amúgy csatlakozz inkább az aglocohoz ( www. agloco2007.freeblog.hu )
  • Max7
    Nem csak megpróbálom hanem meg is teszem és ha még 1x beirod kaphatsz szép felkiáltó jelet a neved mellé! (gy.k.: nem véletlenül töröltem)
  • ati711
    akkor mit ajánlsz mit érdemes használni?
  • doxadmin
    Ez már kész rühely. Azt ne mondd hogy cashfiestával havi 90 ezret megkeresi akárki, mikor nem is fizet már vagy másfél éve egy árva centet sem!

Mutass egy átutalást 50euróról lehetőleg 2006 vagy 2007es legyen! És akkor talán elhiszem hogy fizet.

A másik hogy régen én is használtam és annyi vírust nyomtt a gépre hogy csak na.!
  • ati711
    ne próbáld meg törölni!!!! - akkor minek van az oldal???? - disznek
  • AleXXXXX
    hopp GOLD nem gols

Tudsz uppolni is, hogy az 1. és 2. fizetésnél a Te neved legyen.,...

Nos itt az lenne az értelme, hogy gyakrabban.

Csak néha belemelegedek ( na szép szó) és akkor a helyesírásom, meg a billentyűfigyelésem... hát...
  • AleXXXXX
    nOS KEDVES SG-SEK IT EGY ÚJABB CÉG.:

Storm Of Gols:

Regisztrálj, reklámozd az oldalt.

az egész olyan mint 1 matrix, de itt NEM KELL reklámoznod a ref linkedet, mivel :

A) ha valaki reflink nélkül regel, akkor az 1 fizetés (0.11$) az egy állandó embernek megy. Ha a te reflinkeddel regelnmek az az 1 ember Te leszel. Ha reflink nélkül regel valaki, akkor te is lehetsz az!

B)
    A második fizetés (0.11$) 1 mindíg véletlenszerű refnek megy. Ez is lehetsz Re!

a 3. fizetés szintén 0.11$ ez az admin fee. (nek iis élni kell valamiböl...)

Tudsz uppolni is, hogy az 1. és 2. fizetésnél a Te neved legyen.

( az 1 fizetésnél ez csak akkor él, ha nincs reflink.)

Nos ennyi az egész.

Storm Of Gold
  • doxadmin
    Egy hirdetésen akadt meg a szemem ma reggel, egy MLM es reff gyűjtő munka amibe nincs belépési összeg, vagy ami van azt ingyen megkapod.

Kicsi hosszú lenne ide leírni, úgyhogy akit érdekel küldje el privátba az e-mail címét és elküldöm neki a tájékoztatót.

Amúgy a hirdetésben az állt hogy : "5000 $ 10 nap alatt" Hülyén hangzik de ha elolvasod a tájékoztatót akkor van benne valami fény.
  • FZoleee
    Semmit nem tudok róla. Én meg azt olvastam egy oldalon, hogy április 2 és 16 között várható a viewbar kibocsátása.
  • pulti
    ez egy szuper titkos megoldás ne terjessze senki link
  • bolka
    cashfiesta nem fizet nem is fizetett.
  • eriiik
    Sziasztok,
    lenne egy kérdésem:
    Tom hogy már nagyon rég volt erről szó, de hogy lehet az E-gold-os pénzem átutalni bankártyámra?
    NEm tudnátok nekem ehhez valami leírást.
    Jah és tom hogy van valami icegold.com de nem tom hogy kell használni :)
    Előre is köszi a segítséget....

By All
  • doxadmin
    Aglocoról lehet valmit tudni? vagy megint egy surfbaros átverés? Találtam egy oldalt ahol ezt írták : a viewbar kibocsátása április 02 - április 20 között várható.
  • vegicsek
    Nekem is már van ott 40 dolcsi biztosan.Szoval ha egy unatkozó milliomos benéz, tudjátok szóljatok nekem is
  • AleXXXXX
    Valaki tudna kölcsönadni 30$-t? az online capitalba kéne, mivel már van 35$-om profitban.

A pénzt azonnal visszafizetném, ahogy kivettem a profitomat.

Nemtoom ki mennyire sajnálja apénzét, de ha belegondoltok, ez csak 6000 ft, sőt annyi se, mert ha jolk tudom az árfolyam 1usd=189 huf.

Előre isn köszönöm!
  • AleXXXXX
    jaj , mostlátom, hogy nemúszott el, csak még nem fizettek annyian.
  • whitestrong
    Köszönöm a választ!
  • AleXXXXX
    egy kis leírás a cuccrol:

neked fizetned kell 0.5, 0.8, 1.2, +0.5$-t
    a feletted lévő 1. embernek megy a 0.5, a 2.-nak a 0.8, a 3.nak az 1.2, és 0.5 az admin fee.

Miután fizettél, beregelsz, japsz 1 saját ref linket, ahol te vagy az 1. felette lévős szibten.

Aki alád regel, az 0.5$-t fizet neked.

Ha alá regelnek akkor aki alád regelt annak fizet 0.5$-t, és neked 0.8-at
    a 3. szint kifizeti az alattad lévőknek a 0.5 ill 0.8$-t, és neked az 1.2-t.

NEFELEDD EZT TE IS VÉGIGCSINÁLTAD!

tEHÁT AZ A LÉNYEG, HOGY JÓ SOK REF LEGYEN.