15995
-
#5207 passz. szerintem kell egy köztes szolgáltató. . . . -
kirchner #5206 hello!
E-goldról hogy lehet Paypal-ra átutalni pénzt?
thx. -
#5205 Ez egy fórum ne mail címre kérj választ! -
#5204 Az egy xar. inkább aglocozz www.agloco2007.freeblog.hu :) -
#5203 xar. röviden tömören ennyi -
darkhell2112 #5202 hello mindenkinek.ha tud valaki valamit a cashfiesta-ról, légyszi írjon nekem. címem:[email protected] kössz!!! -
#5201 eladnám az mcbar accountomat:
van benne 5.01 euro(1250HUF). 2 aktív ref, akik havi 20-30EZER pontot hoznak.
Eladnám 4$-ért(750-800HUF -
#5200 na! van 1 srác, hostingol, a domain +25 mega tárhely 27$/év
ez .org és .net domainokra él!
-
zoli1116 #5199 folyószámláról e-goldra: e-goldra -
#5198 HA pedig nem jön be, még a scriptet pénzzé lehet tenni -
#5197 ha akarod, én szívesen segítek benne.
Figyeljetek! én megveszem a scriptet, valahova felrakjuk, és egy béta tesztnek alávetjük. ha jó, akkor esetleg mehetne ezzel, ha nem akkor összekaparok 30$-t. -
#5196 Én a hypet próbáltam meg a ptp-t már annó tapasztalt kollégával és belebuktam ezért gondolkozok még a monitoron mert azt nem próbáltam még meg! -
#5195 ez mind igaz... vesztettem...
Csak megjegyzem hogy plsinvestnél vagy 6 monitor vant kinn a vote us-nál...
DE akkor mit kéne nyitni? Mert igaz, hogy semelyik nagy hyip nem fektetne be 1 kis ótvar monitorhoz, de a goldpool is ilyen kis cég volt!
Nem azt mondom, hogy legyünk 1böl bazinagyok.
van it 1 ötlet:
mondta valaki, hogy ha lene ptp-nk a kereslet 10 felé oszlana. mért kell 10 ember? elég 3 is.
3 ember hyipet nyit 3 monitort hozzá 3 meg ptp-t
és a banner rotatorban kölcsönösen reklámozuk 1mást (persze ingyen)
nja nemtoom jó-e, lehet hogy csak megint elragadtattam magam. ha igen szoljatok:) -
#5194 Ráhagyás volt! Ugyanis csak reális szemmel nézem, hogy mi lenne, ha egy hyipe tulajdonos lennék! Ügyebár ott a goldpoll ami annó 1 éve 40$ kért most valószinüleg már olyan 100$-nál jár! de megbízható cég és bíznak benne az emberek, viszont kialakult egy általános kép a netes pénzkeresőkbe ami eléggé szükőssé teszi a kört! Ez annyit jelent, hogy mindenki félti a pénzét és minden gyanús!
Gyanús ha nincs monitor gyanús ha sokat ajánl gyanús ha keveset ajánl (reális alapokon) de nagy a minimum deposit és természetesen gyanús az is ha 3-nál több monitor van az oldalon mert akkor az oldal tulajdonosa nagyon el akarja hitetni velünk, hogy fizet és a hangsúly itt a hitetni szón van!
Szal visszatérve ha nekem lenne hypem akkor maximum 3 monitort tennék ki csak (hogy az oldal designjét se rontsa és hogy ne legyek túl feltünő) és ez a 3 cég higyétek el nem a legotvarabb 1-5$ cég lenne! -
#5193 ez igaz, de a beírjátog gógléba a nevét, akkor kijön 1 csom oldalon, és mindenhol 29.95é-volt, csak gondolom "végkiárusítás" van. -
#5192 Hi
Tényleg amúgy a scripten sok múlik. Most nem azt mondom hogy 100$os kell, hanem egy 20-30$ körüli.
Én is olcsó scripttel csináltam és szerintem ezért sem jött be, mert 4 oldalból 2 nek ugyan az volt a sablonja mint az enyém. . . -
#5191 1 évre összesen 40$ host, ebben a domainreg is benne van.a
basic plan. -
#5190 hát nemtudom te hogyan hallod a hangsújt írott szövegnél....:D -
#5189 Marafdunk annyiban, hogy erőteljes irónia sugárzik a szavakból -
#5188 ez most bíztatás vagy iylen ráhagyás hogy: " jóvan ha nem bírod megérteni akkor..." ? -
#5187 Hajrá! fogj bele egy ilyen scriptel! -
#5186 ja, max7:
http://e-highyield.com/ ez a monitor is azzal a 10$-os script... -
#5185 ezek mér xarok?
Jó lehet hogy aza 10$-os xar, de a másik a 170.5-ös az nemannyira...
én nem fogok 50$-t adni 1 monitor scriptért... -
#5184 Ezek rakás xarok :) valami normális script kellene ha már belefogtok! a lerobbant scriptekben senki nem bízik! -
#5183 ha venni akartok plsi ezen a linken tegyétek. köszönöm:) -
#5182 óóó dejó:)
10$-ért hyip monitor.
10$-ért HYIP!!
ITT!!!!!!!
:)))))))))) -
#5181 ja szerintem már nincsenek meg a hyip scriptet továbbadtam a monitort meg letöröltem szerintem, de azért körülnézek. Kb 1 éve volt ez a hyip-es dolog nálam. . . . -
#5180 itt is egy jó oldal(legalábbis annak látszik:
monitor script 17.5$
monitor script
példa oldal -
#5179 Nekem csak hyip scriptem volt amit vettem, a monitoré azt találtam és csak próbaként próbáltam ki hogy mégis milyen. -
#5178 most olvastam ezt...
Ha a scriptet ideadnád (esetleg 1 kis aranyporért) jó lenne:) -
#5177 ja:) keresek is olcsó scriptet.
Van 1 domainszolgáltató 1 évre havi 3é a host! -
#5176 ja csak 1 gond van! Kúrvasok pont kell hozzá, 5000pontomat átváltotta 0.25 center. Ennyit erről, számolj hány pont kell akkor
20000 az 1 euró
200 000 az 10euró!
Visszatérve a monitorra. Amikor csaináltam a hyipem akkor volt egy monitor scriptem, és próbáltam hívni az mebereket, hyipeket. Asszem 1$ ért voltak is rajta hirdetők :)) Csak ugye egy mappában volt és kicsit furán nézett ki mikor megkérdezték hogy mi is az oldalam címe. www.valami.info/valami/valami.php . . . . így tehát ez sem jött be nekem, bár nem is foglalkoztam vele sokat. -
#5175 Te itt úszni tanítod a halakat? -
#5173 Ja monitor cég jó ötlet. -
#5172 Palinko sg-s VIP miatt keress meg msn-en! -
#5171 A monitor cég nem annyira rossz ötlet! És nem kell olyan nagy tőke hozzá ugyanis a kisebb monitor cégek úgy csinálják, hogy felkeresik a hype cégeket hogy szivesen monitoroznák őket..... és elkezdeni sem nehéz csak kérdéses hogy mennyire futna be...? :)
Aztán elhetne még okoskodni! Ugyanis a monitor cégek az csinálják hogy a cégnévvel beregisztrálnak a hype cégbe, és ugyan úgy userként figyelik hogy fizet-e, namost a hype cég tulajdonosok sem buták ugyanis a monitoroknak fizetnek az usereknek meg nem :)
Lehetne különleges monitort csinálni ahol több usernévvel figyeljök a céget hogy fizet-e! Persze ennek csak akkor van értelme, hogyha többen vagyunk mert ip alapján tudnak azonosítani meg hát ez akkor jó ha proxit használunk mert a sok magyar ip feltünő de ezek már részlet kérdések!
Ami még nagyon fontos az a jó angol tudás ami nekem sajnos alap szintű bár elgagyogok azért :) És ami fontos egy megbízható tárhely, ugyanis a monitor cégek ügye egy kis védjegyet adnak minden cégnak amit elátnak egy egyedi azonosítóval namost ha ez a kis kép nem jelenik meg sokszor több oldalon akkor lászik hogy nem müködik oldalunk szal megin csak nem bíznak bennünk!
Szal sok apró buktató van benne, de ha nagyon odafigyelünk akkor elvileg sok munkával még be lehet robbani a piacra!
A hype cégeket meg nem kell keresni ugyanis felmész egy monitor oldalára és egyből kereshetjük az ügyfeleket!
Ebbe a monitor cégbe talán fektetnék be egy kisebb öszeget de még átgondolom!
Autosurf, mátrix, hype, ptp, ptc cégekhez nagy tőke kell a nagy reklám miatt, ha meg ilyen autosurfokben rekizünk csak az meg annyit ér mint halottnak a csók mert hát őszintén amikor ti elindítjátok az autosurfot akkor nézitek a reklámokat? mert én nem inkább mailt olvasok mellette stb stb :)
Várom a véleményeket! (Ez nem buzdítás akart lenni csak még én is átgondolom ezt azért :) ) -
#5170 hmm... jó lesz:)
Na ha hyip nemjó, monitor sem, akkkor mit kéne nyitni? matrixot? esetleg traffic exchanget?(nemtudom ebben mi a haszon...)
a ptc-t meg végképp nem, mert ahoz nagy reklám kell, meg tőke.
Aha! Surfbar cég:D
nemtoom sztem a ptp a legegyszerúbb...
Na ötleteket még:) -
kirchner #5169 Az AGLOCO hivatalos blogjában közzétették a viewbarral kapcsolatos friss információkat.
* Áprilisban letölthető lesz a viewbár
* Mindenki értesítést kap, amikor számára elérhető lesz a program, csatlakozási sorrendben
* A korábban csatlakozók kezdhetik először (AGLOCO és BBBB+BBBF kezdetű ID-vel, kb. 50 000 fő)
* Egy gépen is lehet több tagnak használni a viewbart (az ID-vel be- és kijelentkezni kell)
* Jelenleg a Windows Vista, XP és 2000 op. rendszerekre lesz elérhető a program, Linux és Mac verzió később lesz letölthető. Javasolják, addig a Linux és Mac tulajdonosok töltsék le a havi 5 órájukat Windowsos gépen.
* A Viewbar v1.0 alapverzió, amely automatikusan frissülni fog.
* Az AGLOCO-nak 17 hirdetési hálózattal van megállapodása és több ezer egyéni hirdetővel áll kapcsolatban.
Regisztráció:http://www.agloco.com/r/BBCP0192 linkre kattintva -
#5168 Monitor oldalt is csak akkor érdemes ha tudsz valamit ahol jó hirdetési helyet lehet elérni. Másképp az is bukta lesz.
Meg monitor script drágább mint egy hyip script -
#5167 a scam cégeket nem értem... igazad van hogy előbb kellett volna...
majd csak kitalálunk valamit...
én támogatnám minden jól átgondolt és életképes közös vállalkozást!