15995
-
#5252 ja mindnekinél bejön még a szomszédomnál is! (akinek ugyanaz az ipje mint az enyém...) és hát hogy érszletesebben elmondjam..
tegnap belassult a windows (XP) és nem nyitotta meg az egoldot sem! na hát újraraktam és msot sem nyitja meg. egyik böngészővel sem! nem a https:// el van a probléma,mert más https:// lapokat betölt. mondanom sem kell, hogy sürgős lenne a probléma megoldása. szóval nagyon jó lenne megoldani... -
#5251 nálad lehet a gond, nálam simán bejön. -
#5250 van egy nagyon hülye gondom.... már 3 napja nem tölti be az egold oldalát. és kezd kiakasztó lenni. sem a firefox (2.0.0.3) sem az ie fenne tudja hanyas sem tölti be :( jó lenne már megoldani a problémát -
#5249 Hi
Tud nekem mondani valaki angol nyelvű forumot amin ugyanez a nettes pénzkeresés a téma. Olyan forum kellene ami eléggé látogatott és sok hozzászólás van 1 nap. -
#5248 én szavaztam. -
thomassvk #5247 bocsi az offolásért, csak nincs olyan topic ahova irhatnám:) kedves emberkékhez szólnék, akik szivesen segitenének egy leánykának megnyerni az énkártya versenyt, nagyon örülne a segitségnek :)... szavazni itt lehet :) előre is nagyon köszönjük :) -
#5243 Sziasztok!
Clixsense-hez hasonló oldal.
PayPal-ra fizet, a min. Payout 5 dollár.
2 napon belül fizet.
15 mp-es számláló van.
100% ref. earnings...
Folyamatosan vannak klikkek,szóval figyelni kell.
Regisztrálni: ITT!! -
#5242 Bejelenteném, hogy a csapat megvan! -
#5241 Srácok msn elérés itt: #5240 folytatni ott! köhhi! -
#5240 ok
Aki benne akar lenni dobjon ide 1 msn-t, és mindenki felvesz midnnkit, és behívjuk egymást közösbe.
MSN:[email protected] -
#5239 Ez így helyes ne a topikot offoljuk -
#5238 én bennelennék mint már említettem... a 2. nevet javaslom,mert arra alig talált valamit a google... de végül is a csapatot kell először kialakítani,hogy ki hogy és msn en a többit megszavazhatjuk átgondolhatjuk -
#5237 nos, it egy új felállás:
2 domaint szavaznék meg:
1:besthyips ez .com-on nem érhető el , de .net-en igen
2:monitorgold EZ SEM ÉRHETŐ EL .COM-MAL, de .nettel szintén elérhető.
itt egy sokkal jobb script, mert mint kiedtült ez a legótvarabb, leglerobbantabb script(szinte semmi trklám lehetőséh)
itt tekinthető meg a script
ÉS DÖNTSÜK EL,KI AKAR BENNE LENNI! -
#5236 nah én idióta! megvan hol szartam el!
én a www.onlinepenzz.extra.hu/admin/index.php
n akartam belépni!
óóó ezsem az okos fejemet! -
#5235 szerintem más 5letesebb nevet kéne kitalálni,mert így keverni fognak a konkurensel és az nem jó..
(sztem) -
#5234 Nos, mindenkinek, aki benne akar lenni ebben a hyip monitorban:
1: mi legyen az oldal neve? én erre gondoltam:http://gold-hyips.net
a sima goldhyips foglalt.
Akinek egyéb 5lete van szoljon! -
bolka #5233 köze nem hiszem hogy sok lehet.. :) -
#5232 [courier]Használj tűzrókát![/coruier] -
kirchner #5231 A Hivatalos AGLOCO blogban új információkat közölt Brian Greenwald.
Viewbar:
* Jól halad a viewbar QA tesztje, integrálva a hirdetési szerverrel.
* Amikor letölthetővé válik a viewbar, azonnal hirdetések is megjelennek, hisz csak így van értelme a viewbarnak (ez biztosítja a bevételeket)
* Azon vannak, hogy a letöltés elkezdődhessen ebben a hónapban, de az áprili 2-16 időpont nehezen tartható, bár a shanghai mérnökcsapat a hét minden napján dolgozik
Letöltés, jövedelem
* A letöltés csatlakozási sorrendben fog történni, naponta kb. 50 000-en tölthetik le a viewbart, így kb. 11 nap alatt mindenkire sor kerül.
* A letöltést követően mindenki órája folyamatosan összegződik, és ez lesz az alapja a kifizetéseknek.
* A kezdeti bevételek rögtön nem kerülnek kifizetésre, erre akkor kerül sor, amikor a társaság anyagi helyzete kiegyensúlyozott lesz, és bevételei meghaladják a kiadásokat. -
#5230 nekem is sikerült az alábbi modon belépnem ugyhogy nálad lesz valami gubanc -
#5229 úgyléptélbe, hogy :
Login:admin
Password:admin
? -
#5228 na nee!
Engem **szik beengedni -
#5227 Na beléptem, aztán betettem egy céget -
#5226 téged beenged?
Ha igen rakjmábe 1 céget mutatóba:D -
#5225 A gépek lázadása -
#5224 ok, de engem nem enged be a SAJÁT scriptem!
Mellesleg tudok domaint+hostot évi 30é-ért, és elfogad e-goldot is -
#5223 ja és én javasolnám,ha belevágunk a monitorba,hogy max7 el rendezzük a domaint meg a tárhelyet! -
#5222 pas:admin
? -
#5221 te mit írtál be?
Login: admin -
#5220 ok most egy ideig offline voltam,de visszatértem,most pótolok... ma keresnélek csak nem jelentkezik be a mns... csak nálam van ez? -
#5219 TŐLEM:) EGYÉBKÉNT 9.95 LENNE.
-
#5218 Ja simán beenged az admin areába engem is, híreket tudsz hozzáadni, és felhasználóket/ hirdetőket törölni vagy engedélyezni. .
Hol lehet ezt 5$-ért megvenni?? -
#5217 honnan van ez a script?? -
bolka #5216 én betudtam :) belépsz a lognnal utana Administration és bejön http://onlinepenzz.extra.hu/admin/admin.php -
#5215 tudom, most azt írja semmi nincs, de nem enged be az admin areaba!
A felhasz admin, a jelszó szintúgy.
belépsz, de semmi változás.
-
#5214 Semmi baja nincs csak nincs benne még adat! -
#5213 nah megvan a script, még csak tesztelném:
itt van fenn
de hibát ír ki, nincs neki database...
Aki tudna segíteni, megköszönném.
bár... lehet hogy host kell hozzá...
és a scriptet meg is lehet venni!:) 5$ -
#5210 ja az is lehet, én annak idelyén pitti-t kerestem, de énszerintem még mindíg foglalkozik ezzel -
#5209 Vagy zsebpénz fórumon megkérsz valakit, hátha valakinek gold-ra kell a pénz -
#5208 háát.. plsinvcestnek sztem vége... benne volt 8$-om:'(