15995
-
#5299 Elkészült parkoltatorr domainom.
Ha megnéznétek, és kattolnátok, megköszönném!
www.monitorgold.info
A parkoltatás a Sedo-val történt. -
#5298 ok megvan -
#5297 Egy kérdés. a hyip cégnél az átutaláshoz kell egy md5 azonosító! Ezt honnan tudom megszerezni? -
bracsek #5296 Valakinek a pearl-mail fizetett? -
bracsek #5295 ennyiért inkább elmegyek sáncot ásni félnormával :P -
#5294 Here is some of what LinkGrand offers
Membership is FREE.
Get paid to visit our advertiser's websites.
Earn a very generous $0.003 per link clicked.
Refer members and get an amazing 30% commission of their earnings.
Refer advertisers and receive a 10% commission of their purchases.
Realtime reports of your earnings.
Daily payouts with low minimum.
5 dollár a kifizetési minimum. Első nap 0.0420 dolcsit kerestem. Ja, és paypalra fizet. Félreértés ne essék, nekem még nem fizetett.Regisztrálni itt lehet -
#5293 Az AdBux fizet, úgy tudom!!! -
#5292 Ma regelt be a srác nyilván azért hogy reklámozza a cashfiestát de remélem hamar rájön hogy nem fizet! -
#5291 plsdelthx -
#5289 ahaaa értem:)
Nekem ez akkor is zsírosbödön:D -
#5288 Nem a neved mellé kapod hanem csak úgy ez nem bödön hanem antik váza azaz köcsög és azért azt kapod mert az vagy ha ezt reklámozod :D ugyanis nagy humbuk az egész és az egész sg-t elárasztották :D -
#5287 ja doxadmin
is beírta, mégse kapott bödönt... -
#5286 őő és mitjelent ez a jel? valamint mért nem szabad beírni hogy::::::::::::
(najó nemkérek zsírosbödönt a necem mellé) x.p.a.n.g.ó. -
#5285 x.p.a.n.g.ó központilag van tiltva az egész sg-n ha beirod a linket vagy rendesen a nevét egy jelenik meg! Próbáld ki itt! -
#5284 Miért ez is pénzkereséshez kapcsólódik. Inkább ez legyen minthogy teleszarják xpangóval, meg eurobarrevel a forumot. . . . -
#5283 ok meglesz:) -
#5282 Akkor máshogy fogalmaznék: Ami nem hyipe, virtuális számla, bar, ptc, ptr, ptp és közvetlenül a pénzkereséshez kapcsolodó téma azt kérlek ne itt mert a 2. pm-et kapom, hogy törölgessem a nem ide illő témákat és mellesleg engem is zavar, hogy új üzi de tartalom semmi! Köszi! -
#5278 host szolgáltató már megvan, már csak egy olcsó .info -s domain szolgáltató kellene. . . -
#5275 előbb is beírhattad volna -
#5274 A script eladás, vétel help és egyébb dolgokat pls priviben intézzétek, mert sokakat nem érdekel, és zavar is! -
djus #5272 pedig direkt atfutottam az utolso par oldalt :> -
#5271 Hello dj_us!
Nos aztkellmondjam, hogy Te mint a zsevpénzfórum adminja, most az egyszer hibát ejtettél!:):
#5243 -
djus #5270 udv ujra :)
Eddig nem regeltem, megvartam mig kiderul fizet-e, ma kifizette a "tesztelo"-t egy masik forumon. :) Minden egyes klikk 1 cent, es 100% refcomot ad :O Paypalra fizet 5$-tol.
Adbux -
#5269 őő hát a nevét így nem tudom:D Majd ha meglesz meglátod. -
#5268 És melyiket? -
#5267 Még most fogjuk megvenni. -
#5266 Melyik hyip monitor scriptet fogod használni??? -
#5265 rakás szar, már ismerem. Röviden ennyi, ha érdekel még róla valami keress privátban -
#5264 Én tudom miaz!
Engem töröltek is, mellesleg hülyeség az egész. -
#5263 Valami kis infót a lényegéről kérnék aztán legfeljebb kipróbálom én is! -
Downloader #5262 dehogyis, nem akarok bant kapni :D
eBillDeck - ha mond ez neked valamit -
#5261 x.p.a.n.g.o.o.o ??? vagy castfiesta? :D -
Downloader #5260 az a helyzet hogy ez nem egy szokványos hyip vagy ptc hanem teljesen más és nem tudnám ide beírni ezért kell a mail cím -
#5259 [coruier]Itt az a szokás hogy ide irod, hogy tudjuk commentálni és tanuljunk egymás hibáiból! Szal hajrá![/courier] -
Downloader #5258 Sziasztok! Egy új pénzkereső módszert szeretnék ajánlani amivel befektetés nélkül 5$ és 5000$ közötti összeget lehet keresni.
Akit érdekel priviben dobjon mail címet és küldöm az anyagot hozzá. -
#5257 Gyere msn-re és mond mit csináljak.... (Már megbízol bennem :)) -
#5256 nem műxik :'( -
#5255 Nekem nem tol rá https-t :) http://www.e-gold.com/ így próbáld vagy ezt: https://www.e-gold.com/acct/login.html -
#5254 tűzfalam nincs(csak a windowsos), chace nem vált be... -
#5253 Böngésző cache-jét ha törlöd? nem került be válatlanül a tűzfalba a blokkolt szülői tartomány közé? :S Mást nem tudok kitalálni már :P