15995
-
#5435 Észrevehető lesz, de különösebben nem érdekel most nem lehet büntit adni mert nincs szabályzat csak szokásunk van bár nagyon dühítő az elmúlt héten 50x töröltem ki az adbux hirdetéseket! -
#5434 ja de nagy piros betűvel írd bele hogy szabályzat, mert a sro forumban is ott van de senki sem nézi ám meg :@ -
#5433 Vigyázz vele, 3.napja nem fizet.. -
#5432 #5431: Regeltem alád remélem nem lép le a cég még mielött a free membereknek fizetne :)
más: az adbux reklámozását fejezzétzek be! iratlan szabály hogy az elsőnek beíróé a jog a referalokra! MAGYARÁN MÁS MÁR REKLÁMOZTA ELÖTTETEK! OLVASSATOK VISSZA!
mindenkinek: hamarosan elkészül felülre egy új banner ami szabályzatot is fog tartalmazni hogy az újakkal ne legyen gond![/courier] -
kirchner #5431 üdv.
A legtöbb autosurf-nél FREE MEMBERS-ként regisztrálsz ennek semmi értelme mert nem kapsz pénzt ha nem fizecc be valamennyi összeget,tehát UPGRADE-elni kell.
DE a POWER2SUFR-nél FREE MEMBERS-ként lehet pénz kapni,csak érd el kifizetési minimumot(20dolcsi)+ keress még az első szintű reffekkel 2 dollárt és szörfölj legalább 30 napon felül.
Ennek az a lényege,hogy nem kell befizetned csak terjeszd az oldalt!!!!
Regisztráció után rögtön kereshetsz 5$-t a "Paid To Click Area" menüben. Az "START AUTOSUFR"-ben várni kell 1 percet, azután megjelenik a lap alján a surf gomb, elindítod, kb 30 percig cserélgeti az oldalakat automatikusan, így akár mást is csinálhatsz közben.Napi 50 oldalt kell megnézned és ez napi 1$-t jelent.
E-gold-ra,Alertpay-ra,Uniclear-re,SFIPAY-ra fizet!!!!! -
#5430 Nem kötekedésből mondom a dolgot tényleg, de a http://goldpoll.com nagyon régi monitor annó 40$ kért ez ma már több egy cég monitorozásáért és a legmegbízhatóbb monitor persze itt is vannak scam cégek de az a lista alján van! a tetején csak norma cégeket találtok! -
#5429 Ajánlom mindenkinek: PPMONITOR -
#5428 Az OUGO pedig egy nagy szarság: nyomtam, mint süket a csöngőt, mire írta itt valaki, hogy Rotatormaster, Rigag nem fizet...csak e két cégnél közel 200 dolcsim ragadt benn...és az összes hasonló cég megdőlt, többek közt pl a PPC Appraisal is.
A Welcomesee-től épp tegnap kaptam a mailt, hogy "please stop your traffic" Az általam itt bereffelt stonedriver surf is leállt, 65 dolcsi körüli accounttal, 50 dollár payout request? Tojnak a fejemre :(( -
#5427 Huhh de rég jártam erre!
Friss ropogós HYIP, 5 napja indult, nekem 1 dolcsira 5 óra (!) alatt 20 centet hozott:
stablegoldinvest -
#5426 Nagyon csábító ajánlat, rögtön regisztrálhatnékom van.
az se érdekel milyen cég, az se érdekel mit kellcsinálni, fizetési bizonylat se kell.
Úgy elbeszélgetnék egy ilyennel valaha visszanéze a fajtája a topicba.... -
#5424 Na megvan hol van a kutya elásva. A minimum deposit ugyan 10$, de igazad van, minimum 200$-t kell befizetni ahoz h a 25$ kamatát kivegyük...
A betett min 10$-nak a kamatát természetesen bármikor ki lehet venni, de annyira nem fizetnek jól h megérje betenni. :) -
#5423 Kösz:)Még egy kicsit gyűjtenem kell:) -
#5422 Ezt hol olvastad nálam még 200$-t ir min. depositnak.És ha egyszer betettem 10$-t utánna már bármikor kivehetem a pénzt amit kamatozott?Tehát nem kell minden egyes kikéréshez pénzt betenni elég csak 1x és amig fizet addig mindig kikérhetem 1,5$-onként? -
Tomcsi1987 #5421 Soultrain, eurócentbe:)
1000 pont annyi mint 7 eurocen és kell 15 ezer pontot kigyűjteni hogy legyen 1 euród:)
-
#5420 Az ilyen stilust mellőzheted mert nem csak hozzászólás törlés lesz belölle hanem bünti pont is! És nem azt irtam hogy már regisztrálva vagyok hanem azt hogy már más reklámozta...... bár lehet hogy nem voltam 100%-ban magamnál de tuti nem irtam olyat hogy már regeztem! A referencia meg az első reklámozóé! -
#5419 Az Eurobarre euróra vagy eurócentre váltja a pontokat?Kösz! -
#5418 Mondom, összedobunk 10 dollárt, és valaki accountján megpróbáljuk -
#5417 Nem reklám!
Online-capital kicsit megváltozott a jó irányba.
Március 30 óta:
- 10$ a minimum deposit (ami ugye kell ahoz, h kikérjük a pénzt)
- csak annyit lehet kikérni, h maradjon 10$ a számlán.
- minimum kifizetés 1,5$
- kifizetés költsége 0,5$
Vagy ez eddig is így volt, csak van még valahol egy buktató? Ki vállalkozik kipróbálni elsőnek? :) -
SomebodyEra #5414 Üdv!
ClicNCash:Elég megbízható oldal szerintem, már volt kifizetésem, PayPal-ra fizetnek és nagyon alacsony a kifizetési minimum.
Itt a link:
http://www.clixncash.com/index.php?ref=Xirnox -
Tomcsi1987 #5413 Kinek mi a véleménye a Google Adsense ről?
Nálam fennt van 1 hónapja de még semmit nem hozott:(((((((((
-
#5412 Aki ismer paypalre fizető céget, ami 100% osan fizet íz írjon. Mellőzzétek az adbux, eurobarre multipaid, és paidstart programokat, mert azokban már regisztrálva vagyok.! -
#5411 nem tetszik mert előtted már vagy 200an hirdették. Valami újat mutass mert ez már nagyon elterjedt! -
Sole82 #5410 Nem tetszik?:)Legalább tudod min alapszik:) -
#5409 lol mindenhova beszúrtad ezt a szöveget xD király! -
Tomcsi1987 #5406 Üdv!
Hát ja Cashfiesta szarság.
Mutatok róla egy linket ahol egy srác feltárja az igazat róla 50 ezer pont gyűjtésével:)
http://biktop.saman.org.hu/egyeb/cashfiesta/index.html
nézze át mindenki aki Cashfiestával foglalkozik az ígért 2 dollár helyett : 0,00001$ -t hoz 1000 pontonként XDDDDDDDDDDDd
Akit ez ellenben érdekel nyomja csak, az Eurobarre legalább télleg fizet:) -
#5405 Cashfiesta már kb 1 éve nem fizet. . . Bár azért még rengetegen csinálják, de nem baj. Ja és csaodálkoznak rajta hogy az interneten nem lehet pénzt keresni, főleg ha olyat futtatsz ami nem fizet. -
#5403 Helló!
Referált alám vki,küldött is egy e-mailt az Eurobarre,amiben van egy link.Kell vmit csinálni ilyenkor a progin belül vagy az oldalukon? Még egy kérdés:Összegyűlt bőven a minimum kifizetés,de még nem váltotta át a pontokat euróba.Ilyenkor is lehet a kifizetést kérni?Kösz! -
Kiado #5401 Miért nincs egy olyan Hyip cég sem, amelyik PayPal-t fogad el? :\ -
#5400 kicsit hülye hozzászólás, mert aki nem ismer azt mondaná hogy akkor prostinak is elmehetsz ilyen testtel és milliomos leszel, vagy külföldre hostessnek, olyannak akik nem csak kisérgetnek. . . -
#5399 de azért létszi ne operáltatsd át magad :) -
#5398 HA nekem is ilyen testem lenne, nem haboznék -
alec80 #5397 Sziasztok.VALÓS Otthon végezhető munkát keresek.Ebben várom segítségeteket!Ha tudtok ilyet légysz írjatok!!!KÖSZI!!! -
#5396 Ez múlthéten volt a nagyvárad tértől nem messze. Olyan kedvesen nézett a csaj h majdnem patkának mentem a kanyarban utána.. :D -
#5395 Erről láttam egy videót. Kiváncsi lennék merre osztogatja a piát a csaj xD -
#5394 és még persze van sok egyébb módeja, mondjuk el is lehet menni dolgozni... de mi a netes pénzkeresést hobbiként űzzük, és nem akarunk +gazdagodni. de azért köszönjük,hogy felhívtad lehetőséget erre a módszerre is de mivel ez nem netes módszer ezért kérlek mellőzd az értelmetlen hozzászólásokat. ha nem tudsz értelmesen hozzászólni kérlek ne írj, mert fórumon mindenki nagylegény és gyorsan elszabadulhatnak az anyázások, ami pedig értelmetlen dolgo lenne. köszönöm hogy végigolvastad! -
#5393 Így is lehet pénzt keresni...
-
#5392 Annak idelyén gyűjtöttem, de most már nem foglalkozom e kisénzű céggel és a társaival. Nem sokat ér hogy 1 hónap alatt 10 cent vagy 10euró jön össze. . . . vagyis nekem legalábbis nem mindegy -
#5391 szeretnék bemutatni egy céget:
a3union a neve
a GoldPoll on második helyen áll, és szerintem sem rosz, igaz csak ránézésre alkotok véleményt most rakok be mindjárt pénzt is, fontosabb adatok:
payouts: 112% after 7 days!
min deposit: $5
max deposit: n/a
referral bonus: 5%
E-GOLD al műxik vagy akár banki átutalás, hitelkártya (Visa, Master...)
a valuta természetesen US dollár
UI:
vagyis fizetnék be,mert sajna még mindég nem enged be az egold az ipm miatt :S -
#5390 Háááát az igen kevés.Ti gyüjtögetitek a pontokat? -
#5389 asszem hó végén szokta átválta, vagy pedíg 2hetente, de 1000pont ér asszm 7 centet. Vagy valahogy így van