15995
-
#5480 eurobarre átváltotta pontjaim. 12072 pontot 0.87euróra. Ez csak a reffekből jött össze :) -
#5478 én inkább bemegyek holnap túlórázni dupla pénzért -
#5477 ha alád refferál valaki akor csak az össz pontot mutatja amit a reffjeid kerestek. Egyenkénti reffre nincs lebontva egyesével. Csak az összeset mutatja. A másik hogy ha mutatja a reffet és a pontot nem számlolja akkor meg a reffed nem futtatja a progit. Nálam pl 3 nap kell mire a reff megjelenik, és mire megkapom az emailt hogy új reffem van.
Remélem választ kaptál a kérdésedre. -
kirchner #5476 De amúgy mutatja,hogy allattad vannak? -
#5475 Akkor az mért van h vki alámreferált,de ő abbahagyta a munkát most 2288 pontot mutat az ő általa összegyűjtött pontokként.De azóta mát más is referált alám és nem mutatja az általuk összegyűjtött pontokat.Mi lehet ilyenkor a probléma? -
#5474 én úgy tudom igen. -
#5473 Lenne egy kérdésem:az eurobarre csak egyhelyen jelzi a refek által összegyűjtött pontokat?Kösz! -
#5471 Ezt használjátok, még nem volt hírdetve ha jól tudom. 10 nap alatt szedtem össze 32000pontot amit 3.3euróra váltott át! 7.50 eurónál van kifizetés moneybrookersre. Ja és 10es szintű reff rendszere van. Nagyon megéri -
Sole82 #5470 Itt egy új PTC, ami hasonló az AdBuxhoz: ZDCASH -
kirchner #5469 hello
Nem tudja valaki mivan mostanában a ZOOMINVEST-el,mert fel akarok tölteni pénzt ezt írja ki:Invalid Amount!
Mi lehet a gond?
thx -
#5468 Nem! Elvileg magyarországra tudsz utalni kest mostmár elfogadja ha minden igaz. A többit emg megbeszéljük privátban! -
Kiado #5467 Oh értem, ez kimerítő volt, thxthx.
E-gold ra tudok pénzt küldeni PayPal-ról? -
#5466 [courier]Tényleg nincs olyan Caviar jól mondja mégpedig azért mert a paypal tett egy nyilatkozatot hogy nem hajlandó segítséget nyújtani azoknak a felhasználóinak akiknek csalás útján lopták el a pénzét hype cégek!
Viszont ez több országban törvénysértés lenne az ő részükről mivel a bankokak minden adatot a rendelkezésre kell bocsájtaniuk egy esetleges per esetén ezért kikerülték az egészet úgy hogy az ÁFSZ-ben (általános felhasználási szerződésben) megtiltották hogy hype cégek számlát nyissanak náluk és az összes ilyen számlát és a rajta található pénzt befagyasztják!
Ezért a leg megbízhatóbb e-bank ma az e-gold![/coruier] -
#5465 Nincs olyan -
Kiado #5464 Plz valaki találjon olyan Hyipet ami elfogad PayPal-t! -
#5463 paypalre tudna nekem valaki 20 centet küldeni? ha kell utalással tudok érte pár forintot fizetni -
#5462 ok, már el is küldtem neki a pénzt :) -
#5461 keresd meg Pittit! Ő elég kedvező áron tud neked PayPalt utalni. -
#5460 Ki tud nekem paypalre pénzt utlani???????????????????? minden megoldás érdekel, de azt nem mondja senki hogy váltsak ki netkártyát mer elküldöm a halálba. -
#5459 Ezeknek magyarázhatunk!!Soha nem fogják megérteni! -
#5458 már mindenki ismeri, amúgy kösz. -
darkhell2112 #5457 donkey mails. Nagyin jó, nincs kifizetési minimum. mondjuk nem sokat lehet vele keresni meg a referral szint sem olyan magas, de legalább fizet érdemes kipróbálni (fizet egyaránt e-goldra és apypal-ra is) katt ide -
#5456 kösz -
Haglee #5455 De elvileg 2.9%-ot vonnak le -
Haglee #5454 Nekem érdekes módon a $0.05-ból nem vontak le semmit, mondjuk abból aztán van mit levonni XD Elkészült új honlapom: http://ezmoney.extra.hu -
#5453 Nem tudja vki véletlenül h a paypal hány %-ot von le ha pl egy cég utal nekem pénzt? Kösz! -
#5452 Abbahagynád végre a reklámozást? -
szabodanii #5451 Adbux
Ha van itt 1-2 refferal-od,akkor havonta többször is ki lehet kérni a minimumot, ami 10$ paypal-on,sokkal jobb mint a donkeymails, worldwide-cash,mivel itt napi 1-2$ is lehet ha gyüjtögetsz embereket, úgyhogy regisztráljon mindenki, ha kell a lé.
http://adbux.org/register.php?r=fszabo -
#5448 El kell h keserítselek de az ippomails nem fizetett!Én is azzal kezdtem de már egy jóiodeje töröltem magam. -
darkhell2112 #5446 Van egy új e-mailes cég. Nagyon jó. Fizet szinte mindenre, még csekket is küld. A neve compactmails. Ezenkívűl lehetőség van még laptopok megnyerésére az oldalon. Érdemes kipróbálni, jó sokat fizet! ha érdekel katt ide: http://www.compactmails.com/pages/index.php?refid=balint2112 -
#5445 Mert nemfizet vagy mi?? -
#5444 mert?? -
#5443 Sok idő mig pénz lesz belőle:P -
#5442 Sziasztok!
Az ippomail-os pénzkeresős módszeren vagyok.Nemrég kezdtem.Mit lehet tudni rola?Fizet? -
#5441 Nem mert %-ot vonnak le még pedig 2%-ot e-goldnál pl! -
#5440 Láttam sok helyen kikérnek ilyeneket h 0.11 dolcsi meg 0.20 ilyen kis összegeknél nem több lesz az átutalásért levont pénz mint az átutalandó összeg? -
#5439 Eredetileg a HungarianHyip oldalra akartam egy dolcsit tolni próbából, nem tudja valaki, mi a gond az oldalon, hogy nem fogad el átutalást? -
#5438 Sajna igazad lett: kiírtam az 1.03 dolcsit, de sehol semmi...az oldalon 24.én voltak utoljára kifizetések :( -
#5437 Sürgősen szükségem lenne 10$-ra e-goldon (üzleti ügy) Otp-re fizetek vagy bármely más magyar bankszámlaszámra! -
#5436 tudom, már engem is kezdtett zavarni.