15995
-
#5388 Idővel átváltja, de röhejesen kevés pénzre -
#5387 Helló!
A donkeymails-nél a pontokat át lehet váltani centekre vagy azokkal mit lehet kezdeni?Kösz! -
djus #5386 nekek-et nem ismertem eddig a magyarban :> -
hokn #5385 Nekem, nekek és neki. Keress pénzt a honlapoddal. -
jutka #5384 és e-goldra fizet. mert akor a szálaszámot sem lehet meg változtattni? -
#5383 Szia!
Nos 1:
Sztem sehogy. majd törölnek ők.:)
2. Elvileg már elkellett volna küldeniük, próbáld másik mail cím szolgáltatóval. -
jutka #5382 hogyan tudom magam törölni az adventura11-ről.és meg tudná nekem mondani valaki hoy a alertpay mikor küldi az aktiváló linket mert már két napja regiztem náluk demég nem küldték az emailt. elöre is köszönöm -
Kiado #5381 Hi, még mindig keresek olyan Hyipet, ami elfogad PayPal-t, thx. -
kirchner #5379 AGLOCO
Megtekinthetjük a viewbart!
A hivatalos blogban megtekinthető a viewbar. Reméljük, hamarosan le is tölthetjük.http://blog.agloco.com/index.php/post60/
Itt regisztrálhatsz:
www.agloco.com/r/BBCP0192 -
#5378 Ezt örömmel hallom, majd a holnapi anglo érettségi után föltöltöm a paidstartos átutalásom. . . -
#5377 Na akkor most nyomatékosítom! Ami már ajánlva lett azt nem ajánljuk még 1x!
fentre lehet kérni hogy tegyem ki a linket még mindig persze csak fizetési bizonylattal amit ide az sg képfeltöltésével kell feltölteni majd az urlt itt privátban elküldeni nekem! (nem a galériába)
át fog alakulni a felső rész amint vége lsz a vizsgáimnak ahol szabályzat is lesz hogy a sok ujonc ne hisztizzen hogy így meg úgy miért nincs leirva! -
#5376 létszíves töröld max az #5375 öt -
klaszsanyi #5372 van 1 nagyon jó oldal.
sztem már ismeritek.
itt 1 link: http://en.prizee.com/?refer=Madafaka666
napi 0.2-0.4€-t lehet keresni, azzal hogy aranyos játékokkal játszunk. -
#5371 HI!Sztem még mindíg a eurobarre és a goldbarre a legjobb!Főleg ,hogy csekken is fizet:)Jaaa és a refek pontjának 100%át megkaphatjuk.
regisztráció itt---> http://www.gold-barre.com/pages/index.php?refid=frango
(refek miatt!!:))))
kenkju.byebye
-
#5370 8500Ft-m van náluk. . . xD -
#5369 -
#5368 -
#5366 Már összeomlott, tudomásom szerint már kb 1 éve nem fizet, vagy több. . . Ja annak idelyén én is ahsználtam és úgy tönkre**szta a rendszerem a vírusaival hogy csak na. -
kirchner #5365 hello
Tudsz adni erről egy bővebb leírást?
thx -
Downloader #5364 fummo
Ide érdemes beregisztrálni és refeket gyűjteni, mert refenként 5$-t kapsz + május 20.-a után a kattintásokért kapott pénz 10%-át is megkapod a refjeid után. Egyenlőre csak a tagok gyűjtése folyik! E-goldra is fizet -
brugyu #5363 ok,kösz, lehet, hogy leállok róla.
ez most azt jelenti, hogy összeomlik, vagy még van esély, hogy talpra áll, és újra fizet? -
brugyu #5362 hello nekem ez már fizetet:
used10
1 centtől fizet! :-) -
#5361 Sziasztok!
Bocs, h most írok, scak Pesten voltam. (jó volt a bankrablás, épp a ?amutban voltam.) -
jutka #5360 nekem már 3-án átváltotta apontjaimat az eurobare -
#5359 Arra gondoltam hogy nem a reff linkemet teszem az oldalamra, hanem a kis progit amit telepíteni kell. Letöltöm a saját reff linkem alól és azt teszem föl.
ezt szerintetek meg lehetne csinálni, vagy ígysem számolná a látogatókat? -
#5358 Vagy csak az aeurobarre köcskögösködik -
Kiado #5357 Nem tudtok olyan Hyipet, amihez nem E-gold kell, hanem PayPal? -
#5356 Hát akkor átbasztak
-
kirchner #5355 üdv
Valaki tudja hogy a Look2earn mikor ad képeket?
Mert regiztem 3napja és azóta nem ad semmi képet.
kösszi -
#5354 Köcsög eurobarre miért nem számolja a reffjeimet? Kb 5 en szóltak hogy regisztráltak az oldalamról indulva, vagyis alám kellett volna kerülniük, és eddíg csak 1 reffem van. . . . Pedíg már vagy 6 nak kellene lennie -
#5353 Üdv
A Barok alá hölherülhetek a paidstartommal? Tudok küldeni képet egy 2007.04.30.ai átutalásról ami 4.98eurót igazol. . . . -
#5352 a casfiestát minden héten reklámozzák min 2 szer... -
#5351 ne zavarjon a cashfiesta nem fizet már jóidelye. Nézd meg az áláírásomban lévő oldalam. . . . Van rajta pár surf -
djus #5349 Itt az adbux utódja!
Az oldalon szintén 1 C-es klikkek vannak, 5$-tól fizet paypalra. A hirdetéseket úgy tudjátok megnézni, hogy vesztek egy 10 linkes hirdetést az oldalon 50 C-ért. (Purchase menü) Ezután engedélyezitek a felugró ablakokat az oldalon. A View Ads menüben vannak a hirdetések, amit úgy tudsz megnézni, hogy jobb oldalt a bidvertiser hirdetés fölött áthúzod a kurzort :) Ekkor felugrik az új ablakban a hirdetés. Tehát nem a hirdetésre kell kattolni, hanem mellette a bidvertisernél áthúzni az egeret.
REGISZTRÁCIÓ -
#5348 eurobarre 5300pontomat átváltotta .037 euróra!
Ha jól számoltam 150 000 pont kell a 15 euróhoz!! -
#5347 Látod ezért kell visszaolvasni 2, 3 ldalt és egyből leesik hogy minden csak egyzer van hirdetve. . . Persze vannak kivételek, olyanok akik bejönnek bedobják a reklámot, és utána 1 hónapig nem is látjuk azokat. Szinte mindenki jártas valamennyire hogy egyből megismerje a legújabb fizető cégeket, ha olyat találsz ami még nem volt reklámozva és vizet linkeld be és reggelünk lehet.
Bár én ptc-ket nem nagyon szeretem, inkább a német surfok és pontgyűjtők. Azoknál nagyobb az esély hogy fizetnek. . . -
#5346 Na skacok elég lesz! Nyilván nem höbörögni kell hanem kulturáltan szolni hogy már más reklámozza és más tart igényt a refekre! Béke van :) -
toti83 #5345 100%ig biztos voltam benne hogy ez lesz a válasz :D
Na de nem kell ezt már tovább ragozni... Bocs hogy beraktam
Aki akarja töröltesse ki, csak ne legyen harag -
#5344 ha valami nem vili, vagy nem vagy valamiben biztos, kérdezz inkább engem privátban! na de off nak vége -
#5343 Ha valaki először jár itt, beköszön, szerényen kérdezget, segítünk neki, és beleolvad a közösségbe.
Hmm lássuk csak, te bejössz, reklámozol, elkezdesz visszabeszélni.(Azt megjegyezném alexxx is ludas valamennyire)