15995
11074353081353622639.jpg
  • Max7
    Hány éve csinálod? mert én 4 éve és van 80 forintom ha azt mondom hogy havi 1x küldenek sms-t akkor hazudok! sok sikert hozzá!
  • vegicsek
    Ha valakit érdekel, ez a mobilpont.hu
  • darkhell2112
    hi, mindenkinek. van egy nagyon jó lehetőség pénzszerzésre, mondjuk nem fizetés túl sokat de legalább fizet. az oldal sms-ek küldésével foglalkozik. egy sms után 5 ft írnak neked jóvá. nem kell az sms-et tovább küldeni, válaszolni sem kell rá. szóval teljesen ingyenes, hisz csak fogadnod kell az üzenetet és máris kaptál öt forintot. két referral szint van az alattad lévőktől megint öt forintot kapsz és az alattuk lévőktöl pedig 3 forintot. elsőnek nem tűnik soknak az összeg, de ha sok embert meghívsz akkor jelentős pénzre is szert tehetsz. a kifizetési minimum 6000 forint melyet csekken vagy banki átutalással kérhetsz, az oldal magyar igy teljesen érthető és nem nehéz felfogni hogyan is működik, ha érdekel írj egy mailt az e-mail címemre: [email protected] vagy [email protected] sok sikert az oldalhoz.
  • Symbian
    TITTOS: csak beírod a 4 betűből-számból álló kombinációt,
    ez fél eurocent, kifizetés 5 eurótól.
    Pár nap alatt 2 eurónál állok!!!
    A reffek után 0,65 eurót írnak jóvá!!!::::ITT REGISZTRÁLHATSZ::::
  • kirchner
    akkor még nem kerültél sorra.
    Majd ha kapsz e-mail akkor majd betudsz jelentkezni.(2héten belül sorra kerülsz).
  • Symbian
    Ez is egy vadiúj PTC, 30% reffel, 5 USD payout upgrade nélkül, 0,003-as linkek, érdemes naponta párszor benézni, 5-15 szokott lenni: Linkgrand
  • szabodanii
    nem kaptam e-mail-t.
  • Kiado
    Erről a honlapról tud valaki valamit?

Amúgy Adventure11 ma nekem nem adott bónuszt, pedig megvolt a 100 oldal, ha nem kapok bónuszt egyáltalán semmi pénzt nem kapok? :(
  • kirchner
    Kaptál e-mailt, hogy letöltheted a viewbar-t?
  • szabodanii
    bármit is irok be mindig azt írja ki,hogy failed to login.
  • frango
    emailcímet vagy IDt asszem, de az email cím az tuti.
  • szabodanii
    Agloco-nak a Viewbar-jába mit kell írni az Account-hoz, hogy belépjen?
  • adam062
    Nekem van egy bevált pénzkeresési munkám on-line, amit más is próbáljon ki!... TUTI FIZET!!!! nem kamu! először én se hittem el nagyon, de bejött!!
    itt van több INFO: http://onlinemlm.extra.hu/
  • doxadmin
    Nagyon kíváncsi leszek fizet e valaha is az agloco.
  • kirchner
    Végre letölthetö az AGLOCO VIEWBAR!!!
    ITTregisztrálhatsz
  • doxadmin
    ekem sem jön be
  • kirchner
    Holnap indul a DreamClix!!!
    Tulajdonságai:
    0,01$ per klikk
    1 referal szint(40%-os)
    5,00$ min. kifizetés
    E-gold-ra,Paypal-ra fizet
    No-stop kifizetés

Regizzetek
  • Soultrain
    Nektek jó a prizee? Mert nekem nem jön be.
  • fadi
    Cseles xD
  • doxadmin
    elvileg 15percenként ad pontot ha frissítve van. az awantba én 15percet állítok be az oldalakra, nekem is az reclick jön elő de azért számolja a pontokat.
  • fadi
    multipaidet mien sűrűn lehet frissíteni amúgy? Nekem 20 percnél még "Aufruf wurde nicht gezählt. (Reclick-Sperre aktiv)"-et ad...
  • doxadmin
    awant browsert használom, bár nálam jl működik, de kaptam viszajelzéséeket hogy néhet befagy, meg hülyöl. Nálam tökéletesen megy valamikor napi 10-12órában gond nélkül
  • fadi
    Van valami jó automatizáció multipaid-re? Nekem az operánál hibát ír ki autó refreshtől...
  • fadi
    Huh szerencse! Köszönöm a választ
  • doxadmin
    ja kb úgy valahogy. A pontokat havonta váltják. Ha nem gyűlt ki 7.5euró akkor azt átviszik a következő hónapra. Vagyis el nem veszik a megszerzett pénz.
  • fadi
    (télleg bocsánat, hogy már a 3. üzenet) Hozzáfűzném napi 8 órát megy a gépem...
  • fadi
    Ja és lenne 2 kérdésem:
    1. Multipaidet és Paidstartot párhuzamosan tolom, mindkettőnél egy hónap alatt kell összegyűjteni a 30-80 ezer pontot, vagy van időm?
    2. Paidstart 30000k-tól, illetve Multipaid 34-80 ezertől fizet?
  • fadi
    Aki multipaidet szeretne kezdeni kérem innen tegye! köszönöm =)
  • szabodanii
    DreamClix
    Nagyon friss ez a cég. Még csak 1900 tagja van.Az elve teljesen ugyanaz mint az Adbux, csak itt 40%-os a refszint,de több a kattintási lehetőség!
    Mivel az oldal még nagyon új nem kell meghátrálni.Most kell gyorsan beregisztrálni mert még rengeteg ember most tudja meg szóval rengeteg ember alád tud regisztrálni!Ne ijedj meg ha még egy két funkció nem működik de az oldalon is azt írják hogy a napokban mindent beüzemelnek!
    Szerintem nagyon jó lehetőség próbáld meg te is!!!!
    új hír:2007.június 8.-ától lehet kattingatni addig is gyűjtögetni kell a refeket!az oldalnak egyre több tagja van.
    Itt regisztrálj!!
    http://dreamclix.com/signup.php?r=1353
  • Lacee86
    Nézzétek meg ezt: 1centegold
  • Max7
    Az biztos hogy az ilyen magyar cégeknél a külföldiek csak jobbak lehetnek! Az ilyen magyar cégek egy szóval kommentezve: hullarablók!
  • doxadmin
    Asszem hogy maradok inkább a multipaidnál. ott a 7.5 eurót egyedül 1 hó alatt is össze tudom kaparni. Ez csak akkor érné meg ha napi 1000-2000vagy több látogatóm lenne, de még valamikor 10sincs.
  • fadi
    Ha vki paidstartot akar kezdeni manapság kérem innen tegye :) : http://www.paidstart.tauschangebot.de/anmelden.php3?ref=fadi Köszönöm!
  • Max7
    Én tudom nagyba csinálom nem kicsibe a reklámarketinget és az összes ilyet kipróbáltam már a hifétől kezdve a ctnetworkön át a reklámcseréig mindent :D
  • doxadmin
    Írtam a supportnak mert nem találtam meg a kifizetést. Erre azt válaszolták hogy minimum 100eurónak megfelelő forintot hajlandóak átutalni, vagyis kb 25000Ft-nél. Pár millió év alatt csak összejön. . . .
  • Max7
    Nem éri meg fillérekkel szorakoznak és amikor fizetni kéne minden kifogást találnak!
  • kirchner
    hello
    Szeretném bemutatni a DREAMCLIX-et
    Nagyon friss ez a cég. Még csak 1300 tagja van. Érdemes most regisztrálni mert sokan regisztrálhatnak alád.
    Az elve teljesen ugyanaz mint az adbuxnál,csak itt 40%-os a refszint,de több a kattintási lehetőség!
    Mivel az oldal még nagyon új nem kell meghátrálni.Most kell gyorsan beregisztrálni mert még rengeteg ember most tudja meg szóval rengeteg ember alád tud regisztrálni!Ne ijedj meg ha még egy két funkció nem működik de az oldalon is azt írják hogy a napokban mindent beüzemelnek!

Szerintem nagyon jó lehetőség próbáld meg te is!!!!

új hír:2007.június 8.-ától lehet kattingatni addig is gyűjtögetni kell a refeket!az oldalnak egyre több tagja van.
  • doxadmin
    Akinek van weboldala ezt hasznosíthatja

http://www.hife.hu/?r=428271679
  • Soultrain
    Az adventure 11-nél a regisztrációnál hol kell megadni h mire hizessenek ki?Ja és h fizet-e paypal-ra?Kösz!
  • Soultrain
    Kösz szépen a választ akkor biztos még nem jelent meg a ref mert még e-mailt sem kaptam h referáltak alám.(Nekem is átváltotta a pontokat)