15995
-
#5570 Ezért érdemes volt visszajönnöm: egy nagyon friss oldal, 2 illetve 1 centes linkekkel, itt tudtok regisztrálni! -
#5569 Ebből a surfből nem fox meggazdagodni, viszont saját weboldalad reklámozására fordíthatod az általa megkeresett kreditet! Előnye, hogy sose áll le! Szó szerint, csak pörög akár 24/7 ben, ugyanis annak ellenére, hogy autosurf, nem limitálták a napi traffic forgalmadat:
:::CLICKEVOLUTION::: -
#5568 Ha jó autosurf érdekel, napi fél órát szörföl=napi egy dollár:Power2Surf -
#5567 Szintén 2.kategóriás - vegyesen ad centet, pontot - de sokat: fastpayclick -
#5566 Nem minden linkje egy centes (úgy hívom, második kategóriás) viszont rengeteg linket ad, napjában kétszer (reggel és este) Linkgrand -
#5565 Ismét két testvéroldal, egy centes linkekkel:
dreamclix
clixmedia -
#5564 Úgy tűnik, manapság divat a weblapok klónozása :) Ismét két testvéroldal, nagyon szépen lehet velük keresni, bár a websablonuk ugyanaz, de hát istenem...bátran regizzetek:
:::::::::::::::::MINUTEGOLD::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::THE GOLDEN MAIL::::::::::::::::::::::: -
#5563 Ismét néhány, egy centes testvéroldal - még az "Ads" gomb is ugyanaz, mint a DreamClix-nél :)
CashClix
CashClic -
#5562 Kedvencem most a Ranoscash: szintén feldobálja egyben a napi linkjeit, általában 15-20 egy centes, és 10 negyed centes linket...ki lehet számolni: refek nélkül is 2X jobban keresel, mint az AdBux és a Bux esetében (főleg ez utóbbi, ahogy észrevettem, a napi 4-5 linkjével nem erőlteti meg magát túlzottan)
Tehát RanosCash, itt tudsz regisztrálni -
#5561 Jönnek a vadonatúj, 2 centes oldalak, regisztráljatok, mert nagyon szépen lehet velük haladni:
:::NEMOCLICKS:::
:::WORDLINX:::
:::WIEW4PAY:::
-
#5560 Szuper oldal: Golddownline. Nem naponta csepegtetik az egy centes linkeket, hanem van belőle fönn 4000 db, csak győzd kattogtatni!
25 dollár minimális kifizetés, nekem egy hét alatt megvolt!
Itt tudsz regisztrálni -
#5559 Surfjunky scam listán van, vigyázz vele, lehet, hogy valamikor fizetett, a refekben reménykedőknek semeddig sem tart egy kis Photoshop továbbképzés :) -
#5558 Ennél jobb a WJOB, mivel ott 10.000 kredit=7 dollár, tehát 7szer jobban fizet :)
Itt tudsz regisztrálni -
darkhell2112 #5556 Hello, mindenkinek. Van egy jó oldal a neve Surfjunky. Szerintem jó, egy oldalon már láttam csekket, úgyhogy szerintem engem is kifogfizetni, ha nem akkor majd nézek nagyot :). Azért szerintem érdemes kipróbálni. Az oldalon van egy link arra rákattintva egy új oldal jelenik meg. Elsőnek 0.45$-t kapsz óránként, de ez lehet növelni, egészen 0.75$-ig. Ha van kedved regelj itt!!! -
tmarton85 #5555 Sziasztok! Összegyűjtöttem néhány oldalt, ami eddig fizetett és ingyenes a regisztráció, nem kell semmit befizetni sem. Ha érdekel itt mindről találsz leírást, valamint mindenféle segítséget a regisztrációval és a kifizetéssel kapcsolatban is!
http://www.netmelo.mlap.hu
-
#5554 Sziasztok!
Szeretnék egy oldalt ajánlani nektek, a neve: Dr-Surf
Ez egy autosurf oldal, a szörfölésért pontokat kapsz, amit át tudsz váltani pénzzé azonnal. 1 pont = $0.0001
Ja, és fizet!
Regisztrálni ezen a linken lehet: Dr-Surf -
#5552 Valaki tud nekem pénzt váltani paypalre. Úgy kéne hogy moneybrookersről fizetnék lehetőleg mb-s számlára, és paypalre kellene a pénz. Csak 2-3$-ról lenne szó -
kirchner #5551 hello
Szeretném bemutatni aki nem ismerné a CashCrawler-t.
Ez egy német cég.Csak annyit kell tenned regisztrálsz és letöltöd surfbar-t. A surfbar 7,5 percenként ad 135 pontot,egy hónapban max.350 órát mehet a baregy hónapban(14,5 nap). A bar-t felülre és alulra is lehet helyezni a monitoron.
PLUSSZ PONTOK:
HA PLUSZ pontokat akkarsz szerezni,akkor a surfbar jobb alsó sarkában 20 percenként megjelenő "STARTSEITEN BEREITEN"-re klikkelsz és bejentkezel kapsz 65 pontot pluszba!
De lehet növelni a pontokat úgyis,hogy: bejelentkezel-->bal oldalon megkeresed a "DATEN ándern"-t--->lefele görgözöl és keress olyat hogy Startseitenvergütung: ée azt állitsd max.2Popups(65punkte)--->menny a lap aljára és DATEN ándern-re!!!iyenkor kb:5 percenként megjelenik 2 ablak nem kell vele semmit se csinálod megjelenik-bezárod!
Én pont egy hónapja csinálom és tegnap váltotta át a 175500pontomat 4,33 EURO-ra!reffek nélkül!!!
Minimum kif.:18 euro paypal-ra ( 3 hónap alatt megvan reffek nélkül 18 euro)
Sok sikert!!!és sok pénz keresést!!! -
szabodanii #5550 A prizee-n én (is) magam alá regeltem 2x. -
#5549 A prizee-en úgy tom h lehet 3 regisztrációnk 1 IP-ről.Úgy is lehet h magam alá regizek még 2x? Kösz! -
brugyu #5548 bakker Sole, nem írtad ki, hogy bux, én meg úgy kerestem rá...
elnézést, én is Sole alatt vagyok, ha kell, töröljétek az előző hozzászólásomat. -
#5546 Ez a kérdés mégegyszer, rövidebben: ti hogy hirdettek a szájtokon? Betettem a reflinkjeimet néhány rotátorba, lezabálta a kreditet (pl. a WJob-on) 2300 hits (találat) jött, de nem jelzi, hogy a reflinkem jelent meg! -
#5545 Bizony, ma kezdték teríteni, már délelőtt regeltem...gondolom, Mr.Awesome újabb "gyermeke"... -
Sole82 #5544 Sziasztok! Egy nagyon új oldalt szeretnék bemutatni! Egy az egyben ugyanaz, mint az AdBux! Mondjuk úgy, hogy az AdBux testvére!!! És minden tulajdonság igaz rá mint az adbuxra! Még a kinézet is ugyanaz!!!
Regeljetek ITT
-
#5543 ja erre még annyit hogy ezzel az e-goldot is meg gyanusították. Indokkal vagy sem nem tudom, de az volt hogy pénzmosóként működik. . .
Aki egy kis sikerre és pénzre tesz szert a neten keresztül azokra rászállnak. Persze itt nagy a csábítás hogy havi 10 000$ vagy épp egy 0vál többet keres. . -
#5542 figy engem nem érdekel hogy kinek a pénze, csak fizessék ki, és ne öljenek meg érte. A többi már az ő dolguk. . .
Attól függetlenül szerintem jó játék, sok hely van benne, kaszinótól a sztriptízbárig minden. Grafika gyenge. De amúgy lehet vele keresni.
278L$=1 usd, ez a minimum váltása, de ezt pár óra alatt meg lehet keresni. Pl délelőtt voltam egy kszinóban egyik gépbe bedobtam 10L$-és 80at adott vissza. . . Bár volt hogy ruletten fölvittem 800L$ ra a kis 50-60L$omat és elvesztettem mindent xD -
#5541 ja támadták is ezt a pénzes dolgot... a maffia itt mossa tisztára :) indokkal... -
#5540 Bocs, más link. Elnézést.
Second Life - ITT regisztrálj
Ez már jó. Bocs mégegyszer -
#5539 Sziazstok. Egy új nagyszerű lehetőséget szeretnék megosztani veletek.
Gondolom mindenki hallott már valamilyen formában a Second Life nevű online játékról. Nos ezzel pénzt is lehet keresni. 4 napja vagyok tag, az első 3 nap elment a világ fölfedezésével, rengeteg nagyszerű hely van, ja és a mozgás megismerésével. Kb 2 napja kezdtem el dolgozni benne. Több féle munka van amivel lehet keresni egy kisebb alaptőkét, ami már segíti az elindulást.
A játéknak saját pénze van aminek a neve Linden dollár, röviden csak L$.
Lehet venni L$-t valós pénzért, de lehet keresni is, és átváltani rendes pénzre. 287L$ =1$ ezt gyorsan meg lehet keresni, rengeteg kaszinó, rulett, nyerőgépek, black Jack (kedvencem) áll rendelkezésre. Kb 50L$ ből már el lehet indulni több pénz reményében.
Akit érdekel az regisztrálhat.
Second Life
Ha kérdésetek van írjatok. -
Kiado #5538 Adventure11 nél nem tudjátok, hogy mennyi idő mire jóváhagyják a nyereményt? -
#5537 Compactmails-nál aládreggeltem = egy darab clicket, levelet nem ad = ez az oldal mi a kecskef.s? :) -
#5536 2 hónapja regiztem a Mobilpont-ra 3 hete néztem akkor 85 Ft-om volt - szerintem egyértelműen itt is a refekből lehet normálisan pénzt gyűjteni. És lehetőleg ne legyen napokra kinyomva a teló, mert ha az sms érvényességed pl csak 24 órára van állítva, simán visszapattan kézbesítetlenül... -
#5535 Ez a holland PTC a GAVELINKS kib.ott jó! Tegnap késő este feldobáltak még 17 db 1 centes linket, egy nap alatt közel 1 euronál vagyok:) -
#5534 Meg tudná valaki mondani, hogy is működnek pontosan ezek a rotator-siteok? Ezer éve vagyok a HitShark nevű oldalon, néha elindítom az autosurföt, van kb 2600 creditem, ezt reklámozásra tudom használni? (reflinkjeimet teszem be a rotátorba?) Hol lehet erről bővebben olvasni (lehetőleg magyarul) sajna ehhez láma vok, pedig ebben volna a zseton!
Ime a czég: ::::::::::HitShark::::::::: -
#5533 ja, és másfél éve vagyok tag, és eddíg csak 1 sms-t kaptam. Írtam nekik hogy ez mégis hogy van? Azt válaszolták hogy ki kell építeni egy nagy hálózatot és akkor lehet vele keresni. Ja jó kösz, ezzel sokat nem segítettek. -
#5532 Egy holland 1 centes PTC oldal, elég jónak tűnik:
GAVELINKS -
#5531 Két új "szerzemény" érdemes kipróbálni:
:::::LINATO:::::
::::SMARTCLICK::::
A smartclick a linato kisöccse lehet, ugyanis admin@linato levélben jött a smartclick confirmation link :)) -
#5530 Paypalra is fizet, a payout résznél "Payment Type:
Payment Number/Email: " szerepel, bármikor megváltoztathatod.
Szombattól péntekig 3400 db 1 centes link volt fenn, sajna kedddtől már nem sok időm volt, ha jobban igyexem (kb 6 napig van nyitva új membernél a "kapu") akkor simán kikérhettem volna a 25 dolcsit.
-
Kiado #5528 Symbian, Golddownline fizet PayPal-re? -
#5527 :::GOLDDOWNLINE:::
PTC oldal, minimum payout 25 dolcsi, kapásból 3400 db 1 centes klikket ad...a dolog szépséghibája, hogy 6 nap alatt 1560 db-ig jutottam (15,6 USD) azóta "no ads available"
450 klikk/nap és 25 dolcsi (pl munkahelyről netezve összejön hamar)