15995
-
#5706 éppen ezért lett bezárva hogy ne legyen sok szemét a másik topikban mert itt legalább szűröm őket, és így nem a moderátorokra marad a döntés akik nem jártasak ebben a témában! -
#5705 úgy lesz mint most hogy minden link mellé lesz egy kép is! hasonló lesz csak oldalról bekúszó menük lesznek! -
#5704 Hyip szkript, demóban műxik, a mysql résszel szívok. Egold-intgold rendszer, auto withdraw, full adminolható, testreszabható. Az intgold időközben mexűnt, ezt át kell írni. Esetleg shared 5$ e-gold. Privi. 5letek. -
#5703 Hja, bezárták a másik topicot, így ide küldözgetik majd a sok szemetet.Lesz itt meló
Amúgy szeritnem max is úgy gondolja ahogy te mondod. -
Sole82 #5702 Ezt inkább ugy kéne hogy csak az kerüljön fel ahol van SAJÁT kifizetési bizonylat!Nem kéne majd mindent feldobálni! -
#5701 #5699 és #5700-ban leírtak miatt törlöm a saját honlapokat reklámozó hozzászólásokat! Nincs szükség az userek hülyítésére és olyan cégek bemutatására amik fake cégek!
Továbbiakban kérem szives türelmeteket hamarosan elkészül felülre a banner ahova a cégek linkjei is bekerülhetnek és azé lesz a referáció aki először bemutatja a céget!
És ha kérhetem törekedjön kifizetési bizonylatok linkelésére is mert az elmúlt 2-3 hónapban ilyet nem láttam! -
#5700 Tata-Cash, 24 és 12 centes linkek. Neked már fizetett? Csak mert tavaly óta feketelistás, akárcsak az 1-800 mail. -
#5699 Az oldaladon felsorolt cégek legalább fele kamu cég, tehát nem fizet! Érdemes figyelemmel kísérni a folyamatosan bővülő SCAM listákat (by Google)
Az 1-800 mail oldalon 3 hónapja kikértem a 125 dollárt, azóta semmi, emailre sem válaszolnak! -
#5695 kikerülhető! nem kel olyan helyekre regisztrálni amik az észerűség határain kívül igérgetnek pl 100%-os ref bonusz (azért kecsegtetnek hogy hozd a sok lámát aki beregezik a mail címével) szal okos gondolkodásmóddal kikerülhető! (kiváncsiságból tartom az egyik mail címem amire napi 4-500 mail érkezik) -
#5694 Te mennyit keresel ezzel egy hónapban? -
#5691 Lejjebb, a PTC oldalak trükjeinél kimaradt, amit a Bux.to kezdett: lekattolsz egy hirdetést, de nem írja jóvá. Szegény user újra lekattolja, stb. Velem előfordult, hogy negyedszerre pipálta ki a szkript. Hány centes is így az - elvileg - 1 centes Ads? 0,25 -
#5690 Mindig +fogadom, ez lesz az utsó oldal, ahová regizek, mégis már 70 oldalnál járok...kíváncsi leszek, ezzel a sok AdBux klónnal nem járunk-e ugyanúgy (vagy rosszabbul?) mint a nagy előddel... -
#5689 A spammelést bezzeg minden T.O.S. (terms of service) tiltja...de csak nekünk, membereknek, ugye...sajna nem tudod kikerülni, hogy telespammeljenek, főleg, ha offer cégeknek is dolgozgatsz! A napi 200 levél simán összejöhet (spam, körlevelek, paid mail, stb)
Eddigi rekordom 669 levél 3 nap alatt! -
#5688 AdBuxot inkább lehirdetem, asszem...elvileg vettem egy hyip szkriptet, amit elvileg 24 órán belül küldenek...ha meg nem küldik, stupid user így járt... -
Haglee #5687 Üdv! Ismeri valamelyikőtök a god-mails-t? Szeretnék információt kérni róla! Fizet, nem fizet? Mennyi a payouthoz szükséges összeg nagysága? Mert elvileg elértem a $50-et ($80 felett vagyok) és mégsem tudom sehol sem kikérni, már írtam nekik, nem válaszolnak.. pls help! -
yaaasmine #5685 Én régebben cashfiestáztam, meg ne próbáljátok, ha jót akartok a gépeteknek!!! -
Sole82 #5684 Ezt nézzétek!! TopBuuux
- A legújjabb klón!!
- Mindenkit megkérek, hogy regelésnél a Refferal-nál Sole legyen!- ennyit megérdemlek..köszi!
- Első belépésem után rögtön 11 link fogadott!
- Hirdetési linkeket kell lekattolni és mindegyikért 1-1 centet ír jóvá;
- A kattolni való a Surf Adds menüben van;
- Jó sok van ezekből,tehát gyorsan összelehet gyűjteni a minimum kifizetést;
- A Minimum kifizetés : 10$ és Paypalra fizet;
- Fontos még az is,hogy a referral-ok után 100%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyűjt,annyit még pluszban megkapsz te is);
- 30 másodperces számláló van;
- Figyelni kell az oldalt, mert időnként újra le lehet klikkelni a hirdetéseket;
- Sokszor dobál be új oldalakat 1-2 percre, ezért is érdemes ránézni az oldalra;
-
Sole82 #5683 privibe megbeszélhetjük! -
#5682 Adbux elmehet a fenébe, nem csaltam nála semmivel, több reg egymás alá vagy hasonló, erre írt egy levelet hogy nem fizet ki. Ja bocs kösz. -
Elemusz #5681 HÚDENAGY TELJESÍTMÉNY AZ ADBUX.ORG-TÓL! KÉPZELJÉTEK EL AZ ADBUX KIRAKOTT EGY LINKET...HÁT NEM NAGY TELJESÍTMÉNY, EZÉRT OSZKÁR DÍJAT ÉRDEMELNE! HÚÚÚ EZT HIHETETLEN, NEM BÍROM ELHINNI!!:d:d::x:x -
Elemusz #5679 Ja, én is azt csináltam hogy több e-mail címet hoztam létre!
Majd telinyomnak SPAMMAL -
#5678 És hozzáteszem azt hogy ezek a cégek gyűjtik a mail címeket és mikor csődbemennek, akkor telispamelnek téged minden féle reflinkel hogy fizet ez meg az ők megkapják utánnad a kest de te ugyan úgy hoppnon maradsz! Vagy eladják a több tízezer e-mail címet és ugyan az lesz a sorsod hogy telispamelnek! Ezért érdemes több freemail fiokot futtatni és amikor már jön napi 5-6 spam levél akkor mindenhol ahol még van értelme megváltoztatod a mail címed és végül törlöd! -
Elemusz #5677 IGAZAD VAN!!!!!!!!
AZ AdBux-hoz én is bevagyok regizve és nincs link már egy pár napja!!
-
#5676 Asszem egyedül a CrockCash-nél láttam olyat, hogy az Admin az arcát vállalva kitette a fotóját a nyitó oldalra...ugyanis ez a PTC fizet. -
#5675 PTC cégek trükkjei:
1/. Szerver hiba, másik szerverre költözünk, myqsl adatbázisunk megsérült (Cent4click és sokan mások)
2/. Az oldal egyik napról a másikra nem elérhető (lásd Ranoshcash a júli 16.-ára beharangozott payout day előtt, ugye milyen érdekes?)
3/. "broken the T.O.S." "you cheat your account suspended" Az Advercash-nél jártam így ahol 4! (négy!) hirdit kattintottam le összesen és nem csaltam! Az Admin a leveleimre nem válaszol!
4/. Egyszerűen nincs lekattintható hirdetés, vagy max. napi-heti 1-2 (lásd Adbux, stb)
5/. És amihez pofa kell: a TheBux azt megcsinálta (mert megteheti)(?) hogy 2 hetes reklámkampány, és ezer új member tizezer lekattintása után kiírja az oldal tetejére: csak kisérleti oldal, azaz NEM FIZET!
6/. Ad Only PTC: pár nap alatt kigyűlt az 50 dolcsim, kikérem, erre "olvasd el a Termst" az oldal keresetét csak hirdetésre tudod fordítani...
7/. Golddownline: az oldalon 3000db 1 centes link van fenn, nagyon vonzó, kifizetés 25 dollártól. Elértem 26 dollárt, csak épp az oldalon NINCS PAYOUT REQUEST! Képeket tudok betenni, ahol azt írják: see the form below, azaz lásd a formanyomtatványt lentebb, de ilyen nincs...
Mellesleg kigugliztam a céget, az egész net evvel van tele, hogy nem lehet kikérni a pénzt, de ők továbbra is mindenüt orrba-szájba hirdetik magukat! Az admin egyetlen levélre sem válaszol! (nemcsak nekem nem, senkinek)
7/. Platinemail azt csinálta, hogy nem vette le e lekattintott reklámot (sok volt) és semmiféle figyelmeztetés, vagy védelem nem volt, hogy a már egyszer megnyitott linket ne nyithassam meg még egyszer - tehát az ő szkriptjeik hiányossága miatt tudtam egy reklámot 3X jóváírni - töröltek és leveleimre nem válaszolnak!
Tisztelet a kivételnek, de a PTC cégek semmibe veszik a membereket, mint valami rászorulókat, akik fillérekért kattogtatnak, indoklás nélkül nem fizetnek, törlik az accountot, kifogásokat keresnek, levelekre nem válaszolnak. -
#5674 És azt hogy csinálod?????????????????? -
Sole82 #5673 Csak 200dollár után tudod kivenni a kamatot! -
Sole82 #5672 Nekem havi 80-100euro jön össze és ki is fizetett eddig... -
szabodanii #5671 pedig ott 500%-os -
#5670 xBannerz - végre kiszedték a vírusos bannerüket, valami képernyőkímélő volt - és sűrű elnézéseket kértek...
Ááá, nem számít, csak 3 autosurfből zártak ki emiatt... -
#5669 figyu aládregiztem ami nem tecc az a 10 centes linkek és az 50 dolcsi minimal payout ne máá ez oan szkem - neem?
akkor máá az 1-800 mail ami 2 éve scam-listás de a domain még mindig él -
#5668 Az online kapitalrol mit hallani 10$ befektetéssel már ki lehet kérni az kamatot vagy csak 200$-tol engedi?Mert már 70$-nál járok és jo lenne valahogy kikérni. -
#5667 500%-os refszint pedig csak a mesében van :) -
#5666 Sedo-t használja valaki, akinek mevan a havi 20 vagy annál több dollár belőle??? Kérnék tanácsot hogy hogy csinálja mert kezd idegesíteni hogy 5 hónap altt jött össze 3dollár/euro -
#5664 Begyüjtik a sok regisztrációt (ahol e-mail címmet kel megadni), nagy kecsegtető ajánlatot tesznek hogy így fizet úgy fizet erre persze több ezren regisztrálnak majd 1-2 hónap után megszünik de az email címedet elteszik és telispamelnek mint a huzat! -
szabodanii #5663 mert az mi -
#5662 Ezek az email cím gyüjtő siteok! -
szabodanii #5661 500%-os refszint!
Studio Promotion
napi 1-2 klikk, de a ref-ek a lényege
E-gold 0,2$ Paypal 0,35$-t fizet
http://www.studiopromotion.com/index.php?ref=szabodanee -
#5660 Ja de ha véletlenül sikerülne ilyen goldpoll típusú hyip monitort csinálni, ott azért nem hiszem hogy 50ezrekről van szó, hiszen ha jól tudom havi vagy heti 40$ért hirdetnek. Vagy ennél többért. És kb 50 cég állandóan van fönt, bár nem számoltam még meg. 50x40$=2000$ az meg már najdnem fél milla forintban.
Hogyha most csinálnék valamit mármint ilyen cséget akkot inkább hip vagy autosurf monitor lenne. Hyip nél kell egy alaptőke amiből tudsz fizetni, nálam is az volt a dond hogy ez volt kicsi. Autosurfnál meg hirdetők kelenek szintén, bár azokat nem nehéz találni. Monitoroknál nincs ilyen gond. Ott a hirdetésért fizetnek és nem kell fogllkozni vele hogy van e vagy nincs alaptőke, meg mikor mennyit kell visszafizetni a tagoknak. -
#5659 Az adatlapod alapján maximum 25 éves lehetsz ha most követsz el valamit akkor kizárt hogy 80 évesen elővesznek érte mert 5 év után elévül az adócsalás!
Amúgy csak azt akartam éreztetni hogy 50e ft-okért nem fog az adóhivatal megkeresni téged de ha hypet csinálsz és bejön és nagyobb pénzt csinálsz akkor leadózol utánna mint forrásadó (20%) és nem fogják kérdezni hogy honnan van a pénz!