15995
11074353081353622639.jpg
  • Symbian
    Keveset, de tényleg fizet.
  • ColdFire
    üdv!

én donkeymailst használok, vélemény?
  • szabodanii
    nekem csak annyit ír ki hogy failed to login, pedig mindent beírtam már.
  • doxadmin
    én már 1 hónapja nem tudok, valami hibaüzit akar küldeni, el is küldi, útána meg kapok egy mailt hogy ez a cím nem létezik. Magyarul beöglött.
  • szabodanii
    Mi az hogy nem tudok belépni az agloco viewbaromba???????
  • ssx22
    csak saját maga alá akar tagokat gyűjteni... de én mindig kitörölöm a nevet ha valakire hivatkozik hogy regeljek alá...
  • doxadmin
    Visszatért és újból lecsapott a nemfizető cégjeivel. Reszkessetek.
  • Max7
    egy kis hiba van az új bannerban addig meg nem akarom kirakni!
  • vegicsek
    Valaki írjon már neki e-mailt.
    Amúgy nálam alapszabály, hogy ha szám van az oldal címében, akkor be nem regizek.A másik ez a 200 eurós levelek.Itt elfelejtik mondani, hogy 1000 euró ér kb 10 valós centet, csakhát ez az apróbetűs részben van.
  • Symbian
    És most hasonlítsd össze az oldaladon lévő cégeket a fekete lista tartalmával! Miért kell olyanokat írni, hogy "Tata-Cash - ez is minden hónapban fizet"
    Miért kell ilyen dumával megvezetni a most kezdő pénzkeresőket?
    Még egyszer leírom: 1-800 mail, Tata-Cash, 1-dollar-mail cégektől még nem láttam kifizetési bizonylatot sehol. Ha te rendelkezel ilyennel, légyszives oszd meg velünk!

A másik: azt kéne végre megérteni, hogy egy hirdetés NEM ÉRHET KB 1 CENTNÉL TÖBBET! Ha megnézed a jelenlegi PTC trendet, 100 látogatót 1-3 dollár között vehetsz, ez 1-3 cent bevétel a PTC oldal üzemeltetőjének. Ebből hogy fizetne ki 5-10-12 vagy 24-48 centet? Te kifizetnéd? Hogy a 200 dolláros levelekről ne is beszéljek! Ilyet csak az úgynevezett "fake" cégek ígérgetnek, a friss belépők munkakedvét, lelkesedését kihasználva. Nyilvánvaló, ha nem kell kifizetni a 3 centből az 1 centet, az oldal bevétele növekszik. Sajnos, az interneten ilyen szabadrablás van.
  • Symbian
    5731 és 5736 ra senki semmit? :(
  • Symbian
    Célszerű lenne fixen belinkelni valahol, hogy legalább a kezdők ne fussanak bele (ha mi már megtanultuk...)
    -csak javaslat
  • Symbian
    Egyre gondoltunk:) én meg egy viszonylag friss(?) scam listát hoztam PTR cégekről:NEM FIZETŐ EMAIL KÜLDŐ CÉGEK LISTÁJA
  • FZoleee
    Nahát ez baromira a témához tartozik... :S
  • Symbian
    Ok, megpróbálom.

Ötlet és kérdés egyben, mindenkihez:

Url rotátor szkript amerikai szerverre töltve (= usa ip cím) hozhat találatot a keresőmotoroknál?
  • vegicsek
    Hülye vagy?
    Legyen már türelmed megvárni, amíg a megfelelő topicban válaszolnak.
    Az egy dolog hogy a csetet szétcseszed, de nem kell minden topicot
  • vegicsek
    Zsebpénz fórumon többre mész, szerintem.
  • Symbian
    DeQuba - scam vagy nem scam?

Csak mert van fenn 2172 creditem, még az Ougos időszakból és azt ígérik 1sc=1$ szal jó lenne.

36$-ról 10$-ra levitték az upgrade-et (Platinum) és 60 napról 10 napra a várakozási időt.
  • Symbian
    Pittit keresném...csak április óta nem lépett be.
  • Symbian
    Hát igen, mondjuk felteszem (pénzért) a monitorokba és más nyúlja le a látogatókat. Akár le is másolhatják a szájtot, csak az e-gold accountot átírják...
    Melyik részében keressem a redirect nyomait?
  • doxadmin
    Én úgy tudom hogy a goldcoders scriptekben csak látogató átirányítás van. Elég ez ha egy nagy látogatottságú hyipet működtetsz.
  • ssx22
    ezek szarok! csak arra várnak hogy vegyél silver- gold- platinum membert 50-250 $-é aztán lenyújlák a pénzed...
  • doxadmin
    Kersd pitti -t, én múltkor tőle vettem, csak paypalre.
  • Symbian
    Látogató átirányítás tuti nincs benne. Egy fórumon olvastam róla, hogy több szkript is (gyárilag) tartalmazhat backdoor-t.
    GoldCoders szkriptek: állítólag ha regisztrálatlanul használod, egyszerűen törlik az adatbázisodat.
  • Symbian
    Sziasztok! Valaki itt régebben írta (sajnos, már nem emlékszem, hogy ki volt) hogy vált dollárt e-goldra. Engem érdekelne, emberi áron, persze. Privi, please.
  • Max7
    1x szólok mindekinek és utánna megy a bünti nem hiszem hogy ezek után sok dolgom lesz! amúgy meg pont ezért lett bezárva mert itt legalább felügyelm a sok spamet meg a sok egyértelműen kamu céget!
  • doxadmin
    Most pedíg lesz dolgod, mert a másik forumról özönleni fognak a spammerek.
  • Max7
    amíg nem kap büntetőpontot! és ezt veheti felszólításnak mert a következőnél megy a bünti is!
  • Max7
    ez mind ok de nem így kéne!
  • doxadmin
    Ha jól látom ez goldcoders hyip script! de eleht tévedek, a kinézete arra hasonlít. Ez nekem is megvan de a kiskapuk ki lettek szedetve belőle, meg nincs látogató átirányítás benne.
  • doxadmin
    mi az most itt kezded a spammelést?
  • Symbian
    Van egy másik hyip szkriptem, ez fullos, működik, testreszabható és nem kell átírni semmit. Könnyen feltelepül, nem kell mysql résszel szívni. Mivel magyar tárhelyen és domain néven van, megfelelő domain nevet kell vásárolni, és külföldi szerverre kihelyezni! Demo változata megtekinthető ITT
    Akit érdekel, privi, vagy az oldalon a started edition résznél "BUY NOW"
  • Max7
    A piramis játék onnantól indul hogy alád kell regisztrálni!..... ez nem csak játékoknál hanem pl a reklámcsre.hu oldalnál is így van! Tehát az aki alád regisztrál az után most vagy 1 év mulva jutatást kapsz!

Az oldalt nem néztem meg közelebbről nem méjültem bele hogy hova irányít át én csak azt néztem meg amit adtál és nekem gyanúsnak tünt elsőre!

Sajnos már pár éve nagykorú vagyok és még idén KFT tulajdonos leszek szal nekem van mit vesztenem inkább kihagyom, de aki szeretné csinálni ezt zotya64-et keresse privátban!
  • zotya64
    Először is Nagyon komolyan köszönöm a szakmai hozzászólást, jó tanácsot és a "döntse el mindenki saját maga" hozzáállást. Igen bölcs döntés volt, tényleg, bár egy szavam sem lenne, ha törlésre került volna az egész bejegyzésem, mintahogy akkor sem lesz ha ezután kerül erre a sorsa.
    Talán kissé ingoványosnak tűnik első látásre ez az egész, én is alaposan utána jártam, tájékozódtam mielőtt belefogtam.

Mindíg tanul az ember, és én már azért köszönettel tartozom, hogy újabb ismeretekkel gazdagodtam, hiszen ez a megközelítés még nem merült fel bennem.

Csak néhány megjegyzés (és nem vita, vagy ellenérv, vagy megmagyarázás), ami talán elkerülte a figyelmemet:

1.) Piramisjátékkal úgy gondolom normális ember már nem próbálkozik. Tudomásom szerint a piramis játékok legszembetűnöbb jelei, hogy valamilyen célból, dologra, eseményra, stb előre pénzt kérnek de nyilvánvalóan nincs mögötte semmilyen termék, szolgáltatás, vagy bármi.
    Én magam kb. 15 évig kerültem az MLM-es üzleti lehetőségeket pusztán azért mert egybe mostam a piramis-játékkal. Az utóbbi időben tanultam meg szétvlásztani a kettőt, és újra értékelni az MLM-ben rejlő lehetőségeket, annak ellenére, hogy nem vagyok egy "nyomulós" ügynök típus és igen válogatós vagyok.

2.) Talán nem jól fogalmaztam meg, miről is fog szólni a uVme:

Különböző szintű uVme tagok lesznek. Az oldal használata, a messenger, az ismerkedés, a játékok, a blogírás, a játékok pénzre, tornákon részvétel, mind mind elérhető lesz ingyenesen mindenki számára. Fizetni csakis akkor kell, ha neked megéri. Mikor éri meg? Ha van egy akkora csapatod, akinek a lejátszott játékai után kapsz annyi jutalékot, hogy az téríti a befizetett összeget.
    Tehát nem lehet mindaddig piramisjátékról beszélni, míg nem fizetünk sehova senkinek egyetlen fillért sem. Ha pedig már minden tisztázott, átlátható, szabályozott és elegendő információ áll rendelkezésre, akkor már van alapja annak, hogy befizetek-e rá, vagy sem. Ennek megismerésére, még több mint két hónap áll rendelkezésre. Az alatt bőven ki lehet okoskodni, hogy megéri-e és milyen feltételekkel az üzleti előfizetés. Ha úgy döntök, hogy mégsem éri meg a kockázatot, akkor sem vesztettem semmit, megmaradok felhasználónak, de még az sem kötelező.

3.) Bár a www.internetes-penzkereses.com weblap hazai üzemeltetésű valóban, de ez csak egy úgynevezett "toborzólap" és a regisztráció nem itt történik, hanem a uVme hivatalos weblapján, persze az odairányító felhasználói kódjával megtűzdelve, ez nem titok. És azért hogy valaki "alám" regisztrál azért egy fillért sem kapok, mintahogy most még semmiért és senkinek sem fizetnek jutalékot, hiszen nincs is még miből, nincs még ami az alapot létrehozza.

Végül, csak egyet jegyeznék meg, és számomra mégiscsak ez a legfonosabb:
    nem titkoltam, hogy üzleti megfontolások irányítanak, ennek ellenére kijelenthetem magamról, hogy csak és kizárólagosan legális, általam tisztességesnek hitt dolgokkal foglalkozok, és ahogy az életben, úgy itt a neten sem lennék képes másokat átverni, megtéveszteni, vagy olyanra rávenni amit magam nem tennék meg.

Mégegyszer köszönöm a lehetőséget!
  • Max7
    Nehéz döntés volt, hogy zotya64 hozzászólását töröljem vagy ne és úgy döntöttem hogy nem törlöm inkább döntse el mindenki maga hogy hasznűálja-e ezt a rendszert! Leírom hogy miért kifogásolom ezt a céget:

Azt mindenki tudja, hogy magyarországon üzött piramisjátékokat a törvény bünteti! Nem csak azt aki a piramisjáték tulajdonosa hanem azt is aki ebben részt vesz! (Ez a kölföldi hype cégeknél nem probléma mert ügye az külföldön űzött tevékenység és ügye azt nem büntetheti a magyar álam ha kimész egy olyan országba ahol lehet drogozni és drogozol, tehát a kölföldi hype autosurf... stb. stb. cégek miatt nem szólhatnak)

Azonban ez a cég magyarországon üzi a tevékenységet! Ezt mindeki nagyon egyszerűen leellenőrizheti:

1. akinek windosa van beirja futtatásba (startmenü/futtatás) hogy cmd
    2. felnyilik egy dosos ablak ahova beírja hogy: 'ping internetes-penzkereses.com' (idézőjelek nélkül)
    3. A megkapott ip címet beírjátok ezen az oldalon:
    link (a második helyre a Whois lookup -hoz)
    4. elvileg ezt kapjátok amiből kiolvasható hogy a server a GTS datanetnél van!

Aki ebből nem értene még mindig semmit annak leírom, hogy a servergép amin az oldalt tárolják magyarországi serverterembe van elhelyezve valószinüleg a BIX-ben (Budapest Internet Exchange ami a Victor H. u. 6-8 alatt található).

Tehát ez a lehetőség eléggé támadható ugyanis magyarországon űzött tevékenység és az aládregisztrálók után pénzt kapsz, tehát piramis játék!

Ezek után a kis ismertetőm tudatában gondolja mindenki végig hogy használja-e vagy sem!
  • zotya64
    1.) A uVme-t úgy alkották meg, hogy könnyedén tudj csatlakozni és csatlakoztatni másokat. Kifejlesztése mintegy két évet vett igénybe. Hétszámjegyű befektetésük tette lehetővé, hogy ki tudják fejleszteni az exkluzív játékok körét, a beépített azonnali üzenetküldőt, a tagi hálózatot kiépítő szoftvert, és a tárgyi eszközöket, amire az egész rendszer épül.
    Amint megtudod, hogy a világon hány millió ember játszik, megérted, hogy itt nagyban megy a játék. Néhány kevésbé fejlett országban is, ahol a PC-birtoklás meglehetősen alacsony, az Internet-kávézók bevételük átlagosan 30-40 százalékát abból szerzik, hogy az emberek online játszanak.
    Számos nemzetközi net-kávézó kifejezetten online játékra specializálódott.
    Ráadásul a saját közösségedbe tartozó ismerősökkel, barátokkal történő játék sokkal szórakoztatóbb, mint ismeretlenek ellen küzdeni. Baráti rivalizálás van köztetek, és ez a fajta személyes kapcsolat, amit mindannyian élvezünk. És mostantól nem csak elégedettséget adó, szórakoztató és élvezetes: a barátok kihívása egy játékra, uVme a Te üzleted is!

2.)Megalkottak egy erőteljes, egyedülálló üzletet, melynek segítségével számos, különböző módon kereshetsz pénzt. Felépítheted játékosokból álló csapatodat, és társult tagjaidból álló csoportodat, így növelve későbbi bevételeidet.
    Alapvető, de nem az összes bevételi forrásaid:

- játékdíj-jutalék: ahányszor lejátszanak egy játékot, te pénzt kapsz utánuk

- az összes, személyesen szponzorált tagod belépési díjából pénzt kapsz, aki aktívvá válik

- a vállalat bevételeinek 8 százalékából részesedsz

- 100 % Matching Bónusz minden, személyesen szponzorált, aktív társult tagod után

- 3-5 százalék közötti jutalék hetedik szintig

- 1-3 százalékos részesedés minden, mélyebben lévő szinted után

- és sok minden más!

Erről részletesebben a uVme Team Hungary zártkörű közösségi támogató portálján lehet tájékozódni, kizárólag a már regisztrált tagoknak.
    A regisztráció egyébként ingyenes most még, és nem kell meghívó sem, kockázat nincs, tehát bármikor ki lehet belőle szállni, ha valaki nem talál benne semmi érdekeset. Október 08.-a után azonban minden megváltozik a csatlakozással kapcsolatosan.

3.) Buktató? Egyenlőre senki nem talált abból a közel 300 ezer tagból aki regisztrált világszerte. Sok mindent még valóban nem tudunk, de éppen ezért érdekes, és kíváncsiságra ösztönző az egész.

Buktatót már csak azért sem érzünk benne, mert aki mégsem akar/tud belőle profitálni, még mindíg megmarad egy hatalmas szórakoztató közösségi rendszer (mely igen nagy valószínűséggel az IWIW,MSN, stb. tagokát átfogja rendezni a uVme-be) tagjának, amire másoknak október után már nem lesz ilyen egyszerű a csatlakozás.
  • vegicsek
    [elfújja a rózsaszín ködöt]
    Na, kifejtenéd, hogy
    Mit kell csinálni?
    Hol van ebben az üzlet?
    Hol van benne a buktató?
  • zotya64
    Ja, és a lényeg:
    Ebben a közösségben, a tagság bővítésének szinte elsődleges eszköze az IWIW, MSN, MyVip, stb kapcsolatok kiaknázása. El sem hiszitek, 2-3 ajánló mondat szétküldése (nem spam, mert "ismered" őket)milyen csodákra képes. Nekem a többség még meg is köszönte, hogy a figyelmébe ajánlottam.
    (ha szükséges, tudok néhány változatot ezekre a 2-3 mondatokra)
  • zotya64
    Gondoltam még egy bejegyzés erejéig kicsit bővebben kifejtem, mi is igazából a uVme jelentőssége:

A világtörténelem leggyorsabban növekvő piaci szereplője az internet.
    De van egy online szektor, amely 4-szer olyan gyorsan növekszik, mint a világháló!
    Ez az Online Skill Games, azaz az Online Ügyességi Játékok piaca.
    Ez a piac pillanatnyilag 164 dollár hasznot termel másodpercenként.
    5.2 milliárd dollárt éves szinten.
    A következő 156 hétben ez előreláthatólag 412 dollárra fog nőni másodpercenként.
    Addig is minden nap, minden órában megállíthatatlanul növekszik.

Az Online Játékok üzlete, habár igen jelentős, most mégis különlegessé válik az időzítés miatt.
    A uVme a következő forradalmi lépés az online szórakoztatásban.
    Robbanásközeli állapotban van.

Miért ennyire különleges a uVme?

A uVme első cég, amely úgy indítja be új üzletét, hogy az magába foglalja a három legizgalmasabb internet-jelenséget:

1. az Online Játékokat
    2. a Web 2.0-át használó, úgynevezett Social (Közösségi) Marketinget
    3. a Network Marketing (Hálózati Értékesítés) egy teljesen új formáját, amelyet úgy lehetne körülírni: Social Marketing/Network Marketing 2.0.

A játékok ’játszásával’ okozott öröm és a közösségépítés lehetősége igen nagy közösségi aktivitást eredményeznek. Mi megmutatjuk az utat, hogyan képezz bevételt pusztán abból, hogy ismerőseidet és más embereket összekapcsolsz a játék segítségével, karöltve egy közösségépítéssel.
    Nincs szükség semmiféle eladásra!

Végül megemlíteném, hogy az indulás óta (2007.június 08.) a csatlakozók száma elérte a 300 ezret, és ez a szám hatványozottan emelkedik napról napra.
    Érdemes lenne ide ellátogatnotok:

uVme: Az Új Trend
    Vagy keressetek privátban.
  • zotya64
    Üdv Mindenkinek!
    Új vagyok itt Nálatok, de egy közös biztosan van bennünk. Imádok játszani én is.
    Másik nagy hobbim itt a neten, az online marketing, online vállalkozások. Rengeteg online vállalkozó barátom van már, sok tapasztalat van mögöttem, van néhány weblapom, és csurran cseppen a lé is már végre egy jó ideje.
    Ha nem veszitek tolakodásnak, egy nagyon is testhez álló, közeljövőben induló világméretű közösségi portálra hívom fel a figyelmeteket:

A lényege: játék ingyen de akár vérre menő tétekre is, közösség építés, kapcsolatszerzés és tartás, kommunikáció több csatornán, és persze ha akarunk akkor jövedelemtermelés.
    Bővebbet privátban, vagy e-mail-ban.
    Örülnék a véleményeteknek.uVme