15995
-
#5658 Végülis igen. Autosurf is ugyan azon apon van mint a hyip vagy ptc. Bár az lemaradt hogy külföldről származó jövedelem eetén van adózás. Bár nem mintha nagyon érdekelne.
Off.: lehet hogy 80 évesen jön az adóhivatla hogy nem adózta az effjata jövedelem után és megyek az adósok börtönébe. ki tudja??? -
#5657 Ennyi erővel ez az egész illegális mert azt az 50$ se vallod be amit autosurfből nyersz vagy ha a szomszédnak felásod a kertjét 500ft-ért az is illegális mert azt sem fogod bevallani az államnak! -
#5656 Áht ha jól tudom ez nem legális akárhol csinálod. Ugye jövedelemnek számít ami után nincs adózás ( gondolom nem fogod elszámolni a bevételt). Nos ami után nincs adózás az ugye legális. Vagyis nekem hasonlót mondtak mikor a hyi cégemet csináltam. -
#5655 PTC : http://www.1800adexchange.com/index.php?ref=frango -
#5654 ingyen jah -
#5653 Nos, igaz a kattingatós odalak keveset fizetnek, én viszont ebben nem hiszek.Akkor már inkább osztogatok szórólapokat, az legalább biztosan fizet, és nem kell több hónapon át reklámozgatni, és embereket rábeszélni, hogy aztán hirtelen jogutód nélkül megszűnjön az egész társaság. -
#5651 Dettó! Én is régóta vagyok tag és alig jött össze pár fillér! -
#5650 Magyarországon sem foglalkoznak ilyesmivel! -
#5649 Külföldi domain szolgáltatóra gondoltam, illetve találtam, scriptem meg már van. Szoval ha külföldire rakom akkor legális? -
#5648 Magyarországon az ilyen dolgokat büntetik. Amúgy meg szerintem drágák a tárhelyek és a domainok. .com domain évi 10ezer alatt nem tudok, tárhely is ugyanebben az árban lehet. Ha külföldit veszel .info -s domain 10$ ami kb 2500 ft, tárhely meg havi 5-10$ ért lehet bérelni. -
#5647 Már elnézést de lófaszt.Több 1 éve vagyon taglassan , 3 hónapja mondják regeljek újra mert új a honlap, vagyis frissítsem az adataimat. Ez 1 év alatt kaptam 1 üzit és azért járt 10 pont. Szóval bekaphatják -
#5646 @frango......
hogy kell regelni?be kell valamit tenni a kasszába,vagy ingyen lehet? -
#5645 Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy legális e magyarországon hyip ot nyitni,ha van ascriptem és kifizettem a domaint olyan helyen, ahol engedélyezve vannak a hyip oldalak? -
#5644 Hasznotok nincs belőlle, de károtok sem. Nem tart sokáig, és persze nem kötelező. -
#5643 Ezt a nem érdemes csalni dolgot úgy mondod, mintha nekünk bármi hasznunk lenne az egészből... -
#5641 :DDDD klón nem klón ma összeszedtem vele 1.92 dolcsit
http://www.adonlyptc.us/index.php?ref=frango -
#5640 devilptc klón. Ma 72 linket adott. Ha lehetséges regisztráljatok itt:) http://www.adonlyptc.us/index.php?ref=frango -
bolka #5639 ez egy trágya :) -
#5638 Sziasztok!
* Könnyű pénzszerzési lehetőségre vágysz?
* Van mobilod?
* Akkor ez az ajánlat neked szól!
A Mobilpont szolgáltatás reklámokat továbbít tagjai mobilkészülékeire, az elolvasott hirdetések után az üzenet fogadójának 5 Ft-ot ismernek el, hirdetésenként. Az átutalás minden hónapban történik, ha eléri a 6000 Ft-ot, abban az esetben ha nem éri el akkor a következő hónapra viszik át az összeget. A rendszer igénybevétele díjmentes. Az átutalás történhet postai úton vagy bankszámlára. A két lehetőség közül a regisztrációnál kell választani.!!
Minden felhasználó, aki a Mobilpontot másoknak bemutatja, és az új tag a regisztrációja során feltünteti az ajánló tag mobilszámát 3Ft/üzenet jóváírást szerez az új tag üzenetei után. Amennyiben az új felhasználó is bemutatja a Mobilpontot további új, önmagukat regisztráló tagoknak, az általuk kapott üzenetek után újabb 2 Ft/üzenet jóváírást kap a folyamatot elindító tag.
Most új AKCIÓja van a Mobilpontnak: Minden új alattad regisztrált után autamatikusan jóváírnak 50 forintot!!
Regisztráció: Regisztrálni a Mobilpont honlapján (www.mobilpont.hu) keresztül lehet. Miután megtörtént a regisztrálás, kapsz egy sms-t, benne egy kódszámmal, amit az első belépésnél a jelszó mező be kell írnod. Később ez a kód megváltoztatható. Ezek után már csak várnod kell az üzeneteket, melyet hétköznap 8-18 óra között küldenek.
FONTOS!! Regisztrációnál az ajánló személy mobilszámához a
06-20-801-7360
számot írd, vagy mond!!
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek adod tovább az infót, és ők is további 10-10 embernek adják tovább,akkor is havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700Ft üti a markodat.
!! Ez a játék teljes mértékben legális, semmi köze az illegális piramisjátékokhoz !!
-
Kiado #5637 Kár, hogy adventure11 bezárt, zárás előtt mindenkit kifizettek, énis megkaptam a pénzt.
Nem tud valaki ad11-hez hasonló céget? -
#5636 tudom én ismerek olyan aki 200at kaszál vele, és képet is küldött az átutalásról de basz*k elmondani hogy csinálja. Te neked van tipped ötleted hogy mit kellene csinálni hogy jobban menjen??? -
Inquisitor #5633 Kezdem érteni miért szüntetik meg a klikkelés alapjáni nézetségi mérést az oldalakon :) -
#5632 doxadmin: 4€ ?:D ez vicces
Akiket ismerek azoknak havi 60€ mindig összejön. -
#5631 Üdv újra mindenkinek!:))))))
Nos igen abbamaradt, fpleg a tőkehiány miatt...:( -
Sole82 #5630 - Megerősítő mailt küld a regelésről, melyben benne lesz a jelszó is, amit rögtön változtass meg;
- A linkek a See The Ads Menüben vannak;
- Kifizetés: $7.00 -tól Paypalra;
- 100% refszint;
- 30másodperces számláló;
- $0.01-$0.02 minden klikk;
- nagyon sok link van;
- napi 20 cent refek nélkül!!!
REGELJ ITT -
szabodanii #5629 Cultlotto
A lottókról mit hallottatok?
15$ a minimum e-gold-ra, max 3000$ havonta, napi 10 szelvény, de ez összeadódik, vagyis ha csak 3 naponta lépsz be akkor 30 szelvényed lessz.
Regelés:
Bepipálsz 7 számot, beírod az e-mail-címedet, proceed és kész.
http://www.cultlotto.com/?ref_id=31328 -
#5628 regiztem alád, meglássuk :) -
darkhell2112 #5627 Most bukkantam rá egy új oldalra (vagy talán már nem is új, nem tudom) 100%-os ref izé van. minimum kifizetés 10 dollár paypalra. 0,01$ linkek, szóval megint egy Adbux izéság. Én regeltem rá, bár kételkedek benne hogy kifizet, de egy próbát csak megér. Ha érdekel katt ide -
#5626 SurfJunky, hehe. Valaki írta előttem, és bár több helyről olvastam, hogy scam, csak az első regisztrációm nem sikerült (szerverhibájuk volt) mondom leteszteljük.
Elfér, hadd pörögjön.
Szépen szörföltem 45 centes óradíjjal, de még a 7 dollárt sem értem el, szó nélkül, indoklás nélkül töröltek. -
#5625 Monitor oldal sem rossz, csak hát gombamódra szaporodnak az új cégek. Feltöltik és szétreklámozzák (lásd Bux)
Ha saját cégben gondolkodunk, a reklám mikéntjét kell ellesni: minden autosurfben ott lenni, stb, avagy hogy lehet egy új PTC (vagy bármilyen) oldalt jóó nagy durranással fellőni a netre...
A sikere ugyanis ezen múlik. -
#5624 Ok.
Vagy egy Forex hátterű HYIP-re is gondoltam már, a neten meg úgy adják-veszik a hozzávaló websablont, mint a cukrot...
Mindez ősztől esedékes, mivel 2 hónapja húzzák a zagyam egy bankhitellel - úgy volt hirdetve, hogy "gyorsan, biztonságosan, felesleges papírmunka nélkül" X((
Mellesleg láttátok? Pofám leszakad, az 1centPTC eladó, 50 USD, Admin körlevél szerint aki szombatig jelzi, övé a cég.
Hümm. -
szabodanii #5623 Még mindig nem jó az Aglocom, pedig kaptam e-mailt is. -
Kiado #5622 Ha működőképesen meg lehet csinálni, akkor szívesen társulok, PayPal-em úgyis van. -
#5621 Sajnos a házigazdáknak büntetőpontra nincs joguk, de rohangálni sem fogok a moderátorok után, bár ha megunom meg fogom tenni! -
#5620 nyomni kéne a büntipontokat, ha nem tanul a szép szóból, zanul a büntetésből. Szerintem. -
#5619 Elmondanád hogy a sedoval hogy keresel?? 3hónapja van bent egy oldalam és van 4euróm. Ezt nem mondanám gyors keresésnek. Autosurfba nem tehetem mert kivágnak miatta. -
#5618 Tök jó lenne egy közös ptc oldal. :) -
#5617 mivan ? Én nem gondoltam semmire :D.. -
#5616 Szerintem Symbian egy PTC céget akar üzemeltetni, te pedig egy monitorra gondoltál.1-2 hónapja felmerült egy autosurf monitor ötlete, de aztán a kezdeti lelkesedés és a tőkehiány miatt abbamaradt. -
#5615 hát igen..van igazság benne amit írtál symbian.
Kéne csinálni egy ilyn oldalt, ahol kiírják, hogy mi nem fizet.
Adbux télleg ló****, hiredtik hogy naponta 10 klikk, mióta én regeltem kb 1szer volt 10 klikk, azóta 3-4
Én ezért fogom elkezdeni a SEDO-t, mert az biztosan fizet és keresek is vele rendesen.