15995
11074353081353622639.jpg
  • Sole82
    Sry "csak" 50%os refszint van, de temérdek link!
  • Sole82
    PTIndexx

- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1 vagy 2 centet ír jóvá;
    - A kattolni való a Surf Ads-ban van;
    - Jó sok van ezekből,tehát gyorsan össze lehet gyűjteni a minimum kifizetést;
    - LEgelőször több, mint 20 link fogadott!!!
    - A Minimum kifizetés : $10;
    - Paypalra fizet;
    - Fontos még az is,hogy a referral-ok után 100%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyűjt,azt még pluszban megkapod te is);
    - 20 másodperces számláló van;
    - Érdemes ránézni az oldalra minél többször;
  • frango
    Legújabb PTC!
    FastBux regisztráció:
    http://www.fastbux.org/pages/index.php?refid=frango
    Minimum kifizetés 9.99$ E-Goldra vagy Paypalra.
  • Symbian
    Linkgrand szó nélkül törölt, a pénzemmel (kb 3$) együtt. Állítólag proxiztam, azért. Lófaszt! (már bocsánat) Kissé furcsállom, hogy egy olyan személy, aki adminnak nevezi magát, még nem hallott a dinamikus IP címről...
  • Sole82
    JAMBUUX

Augusztus 15.én indult!!
    - Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 0,3-0,3 centet ír jóvá
    - A kattolni való a Surf Ads menüben van;
    - A Minimum kifizetés : $5;
    - Paypalra fizet;
    - Fontos még az is,hogy a referral-ok után 20%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyűjt,annak az ötödét még pluszban megkapod te is);
    - 15 másodperces számláló van
    - Figyelni kell az oldalt, mert időnként újra le lehet klikkelni a hirdetéseket.
    - Érdemes ránézni minél többször.
  • Symbian
    A 76. ptc regisztráció és a 28. ~bux regi után eldöntöttem, nem regizek senki alá. Vajon miért?
  • Symbian
    Május óta proxival járok az egoldra:) (sponsored by Ougo)
  • Symbian
    PTCBux, Platinemail, Advercash detto. Hetente könyörgök nekik, állítsák le a méler robotot, se újra regizni, se belépni, se kattolni nem tudok...a pofátlanság csúcsa meg a GoldDownline, ahol még cashout gomb sincs.
    Ranoshcash? Megbabrálják az msql táblát és 2 hónapra kiteszik, hogy tehnikai akadályok = addig sem kell fizetni.
  • Palinko
    lol :D:D
  • doxadmin
    lol Kiakadtam az adbuxon teljesen. Kb 2 hónapja bannoltak mivel csaltam, vagyis ők ezt állították. A felhasználónevemmel és jelszvamal nem tudtam belépni. Ma a következő üzenete kaptam az adbuxtól:

"You havent clicked!

This is your sponsor at AdBux... I noticed that you haven't made any clicks or contributed any activity at all to your account! What's the problem? There is lots of money to be made!!! Let me know if you have any questions on AdBux.... log into your account at AdBux and go to the messenger and reply to me!"

Kész vagyok tőlük rendese. Először megvádolnak és törölnek, majd megkérdik miért nem kattolok xDDD
  • Palinko
    na visszatértem. kaptam új ipt és mostmár beenged az egold :) az avantos mdszer látom nem műxik :S de 4 doclsim van avanton valahogy ezt még kikéne 5re kerekíteni. valaki talált megoldást?
  • doxadmin
    1, Miért mennyit akarsz látni?
    2, Az csak a "kezdők" fizetése. Ez sem rossz kezdőként, én mikor kezdtem havi 1$ nem tudtam összeszedni, most meg kb 100$ fölött vagyok havonta. + 1-2 partnerprogram, de azok csak 2 havonta fizetnek úgy 30ezret.

• Sole82
    ENGLANDBUUX
    Nagyon új!!!!

- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1-1 centet ír jóvá
    - A kattolni való a Paid ti Click menüben van;
    - A Minimum kifizetés : $10;
    - Paypalra és E-Goldra is fizet;
    - Fontos még az is,hogy a referral-ok után 50%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyűjt,annak a felét még pluszban megkapod te is);
    - 45 másodperces számláló van
    - Figyelni kell az oldalt, mert időnként újra le lehet klikkelni a hirdetéseket.
    - Érdemes ránézni minél többször.

• frango
    Még egy új PTC a ClixDaddy!
    Clixdaddy regisztráció
    A minimum kifizetés 7.99$ Paypalra vagy E-Goldra.
  • Ronny
    már a havi tíz dolcsit súrolja a fizetésetek?:) Benétek ide és mindíg ilyen nevetséges összegeket látok.
  • broaffka
    Ja ilyen is van? De nemértem miért kell kitörölni a hsz-em.
    Na mind1 bocsi.
  • Max7
    elötted jópár hozzászólással is reklámozták sőt volt aki oldalas leírást írt hozzá elvileg övé a reklámozoi jog!
  • broaffka
    Buxnak vannak több fajtái,(adbux,cashbux stb.) nemláttam hogy PONT ezt reklámozták már. És hasonlítsd össze az én hsz-emet az övéhez. ;)
    Részletesen leírom az infókat tehát, nyugodj le. Igyál egy kis hidegvizet.

És amikor igy visszairsz, tulajdonképpen nagyobb gondot okozol te mint én, hisz te OFF-olsz.

Üdv.
  • Palinko
    ezt már szarrá (nincs rá szebb kifejezés) reklámozták előtted is szóval ezt most miért kellett?
  • frango
    Legújabb PTC oldal!EnglandBux!
    EnglandBux reg.
    Min. kifizetés 10GBP Paypalra vagy E-Goldra
  • pulti
    köszöntem a linket! avant-search-ön vok
    ja igaz csak már olyrég futtatam az ougot a fogalmakat keverem. köcce mégegyszer körül nézek
  • vegicsek
    Nemtom, nálam adbux nagyon elásta magát azzal, hogy alig vannak klikkek.
    Ha refek nélkül, ha nem frissítgeted 0-24-be a sitejukat, akkor lemondhatsz róla, hogy valaha eléred a minimumot.
    Amúgy én most megint elkezdtem aktívan eurobarrezgatni, a kifizetési minimum fele már meg van.
  • ColdFire
    Nagyon jó pénzkereső módszer, browse adsnál vannak a linkek amikre lehet szorgosan kattintgatni adBux
  • doxadmin
    nem is kell hozzá dombornyomott kártya. Elég egy sima otp-s vagy cibes ami 23 illetve 26 éves korodig ingyenes. Amúgy ha nyáron esetleg melózni is akarsz, persze nem feketén akkor kelleni fog ugyanis csak arra fizetnek.
  • szabodanii
    paypalra mér kérjem ki, nincs dombornyomott bankkártyám és nem is lessz.
  • Symbian
    Itt vagy 300 PPC alapú search engine-t találsz egy helyen, érdemes a frissebb postokat nézni
  • Symbian
    Tisztázzunk valamit: a Chounka, Svior, Neterminator, stb. sosem volt kereső motor. Ezek voltak a "kreditelosztók" amíg be nem borultak a jól (nem)fizető keresőmotorokkal együtt, pl Rigag, Rotatormaster, PPC Appraisal, stb.
    Véleményem szerint az Ougo időszakának vége, tudtommal egyedül a DeQuba foglalkozik vele (ahonnan jó volna kiszednem azt a 2100 dolcsit)
    Fizető keresőmotorokból sokat találsz, ha a "search engine" kifejezést kuglizod, csak mióta levitték az átkattintás alapú hirdetés árát, hááát...nemtom, megéri e szüttyögni vele.
  • pulti
    Sziasztok!
    Tudtok nekem mondani Ougo-hoz kereső motorokat (linket),Pl. olyat
    mint a chounka,neterminator,svior. ezek már ahogy nézem nem nagyon műkszenek! Köszi
  • Sole82
    Regeljetek minél hamarabb!! Kb 1 órája indult az oldal!!!
    CashBuuxx

A nagy terhelésre való tekintettel néha várni kell egy kicsit vagy frissítgetni, hogy betöltsön az oldal;
    Klikk a Sign Up-ra, majd írd be a mailed;
    Kapsz egy megerősítő mailt a linikre kattints és töltsd ki amit kér a refferalnál maradjon a nevem, az érdeklődésnél érdemes mindent kipipálni;
    Majd ha kész vagy tovább és lépj be a Login-nál!

Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1-1 centet ír jóvá
    A kattolni való a Paid to Click menüben van;
    A Minimum kifizetés : 6.99$;
    Paypalra és E-Goldra is fizet.
    Fontos még az is,hogy a referral-ok után 100%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyűjt,annyit még pluszban megkapsz te is)
    30 másodperces számláló van.
  • Shep
    Csekken ne kérjél ki 10 dollárt, mert mire beváltod nem marad belőle semmi.
  • szabodanii
    Az adbuxon már csekken is ki lehet kérni a 10 $-t?
  • Sole82
    Make Free Money

Klikk a Join now-ra, majd írd be a mailed;
    Kapsz egy megerősítő mailt a linikre kattints és töltsd ki amit kér a refferalnál maradjona nevem, az érdeklődésnél érdemes mindent kipipálni;
    Majd ha kész vagy tovább és lépj be a Members Home-nál!

Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 0,5-0,5 centet ír jóvá
    A kattolni való a Paid to Click menüben van (vigyázz a cheat linkekre!!!-ezek a végén szoktak lenni és -5 centet levon!!!);
    Jó sok van ezekből,tehát gyorsan összelehet gyűjteni a minimum kifizetést.
    A Minimum kifizetés : 1$ és Paypalra fizet.
    Fontos még az is,hogy a referral-ok után 100%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyűjt,annyit még pluszban megkapsz te is)
    15 másodperces számláló van
  • Symbian
    Biztonsági cég, ábrákat kell beirogatni, (turing numbers) minden találat 1 cent. Instant withdraw e-goldra. Kicsit lassú az oldal, de bizonyos számú találat után engedi a "multiple accountot" tehát több ablakban nyomhatod. (nekem 6 regim van) Óránként fél-egy dolcsi. LOOK2EARN
  • ColdFire
    vazze ebbe a donkey mails-ba 3 napja küzdök egy dollárért, és most van $ 0.0406 :S
  • Max7
    most kapott egy 1 hetes bant!

dani: forum nem emailben beszéljük meg hanem itt mert itt mások is tudnak segíteni!
  • szabodanii
    Prizee
    Biztos ki küldi az ajándékokat.
    http://en.prizee.com/?refer=Fszabo
    Ha van kérdésed küldd ide:
    [email protected]
  • doxadmin
    Kár is könyörögni neki. Benyomja az előre megírt sablont és annyi, 2 napig rá sem néz a forumra.
  • Max7
    Könyörögni nem fogok hogy fejezze be! Ráadásul félrevezető az oldala! 1 Napig nyugtunk lesz tőlle mert 24 óra míg újregelés után írni tud ha meg nem regel újra akor 1 hétig lesz nyugtunk :P
  • Symbian
    Jajj
  • ColdFire
    és ami többet fizet, de fizet az melyik?:)
    ez tényleg elég kevéske