15995
![11074353081353622639.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1107435308/11074353081353622639.jpg)
-
Igen, egyetértek, ugyanígy vagyok evvel én is. Inkább tartsunk össze és osszuk meg egymással az infókat, ne egymást b.szogassuk. Elég drága élni ebben az országban, minden kis pénz jól jön. Ehhez viszont össze kell fogni, talán messzebbre jutunk. (ja és mindenki volt néha láma, kezdetben, sőt, velem is előfordul, amikor új dolgokba kezdek...senki sem Einstenként született)
Apropó, kaptaam egy levelet, hogy megvennék egy domainomat, tudja valaki, mi a menete, hogy kell átírni, stb? Ha jól tudom, Sedo kapásból 69$ közvetítői díjat számol... -
Hú, jó magas az arányod. Lehet, jól tetted volna, ha proxival, innen-onnan csinálsz csak nézést magadnak! Sedot úgy kellett visszafognom, 2 napra hozott 16 eurot 35-40% ctr mellett. Kivettem a legerősebb domaineket és átraktam a Revenue-ra. Sedonál úgyis most volt zárás, a Rev-nél meg 15.ig szeretném elérni az 50-et. Sedonál most leszorítottam 18,6% 20% 25% (mai adatok) és szeretném 30 alatt tartani, hogy legyen tartalék ctr a hó vége felé. (legyen miből keresni) -
Üdv, valaki leírná ennek a sedo-nak a működését? -
ja de :) mostanában egy nagy fontosságú dulogra figyelek és minden másban olyan az agyam mint a szita :D -
Sole82 #5914 Ezt már felraktam, ha jol tudom, amit már valaki felrakott azt nem lehet mégegyszer!!! -
Meg a 2 óra se nagyon telt le... -
jóhogy :) De mondjuk azelőtt sem foglalkoztam nagyon sokáig pár centes cégekkel. Paidstart meg multipaid. Az egyik 5 a másik 7.50től fizet ki. . -
max nem azt emlegetted hogy ezentúl CSAK FIZETÉSI BIZONYLATTAL reklámozunk.#5907 és #5909 sántít ez ügyben -
Sole82 #5909 Sajnos ez van..de alacsony a kifizu, ami hamar összejön és ha nem fizet nem telik nagy munkába! Ha megvan a minimumom szólok fizet-e!
És akkor még itt van két oldal, csak hogy ne külön írjam!
BUXXEURO
- 0.1dollár bónusz regeléskor;
- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1-1 centet ír jóvá;
- A kattolni való a Paid To Click menüben van;
- Mikor letelik a 30másodperc klikkel a szám helyén lévő szövegre, mely így néz ki:It click to this link in order to include task . És ekkor jóváírja a kereseted;
- A Minimum kifizetés : 7.99$;
- E-Goldra és Paypalra is fizet;
- Fontos még az is,hogy a referral-ok után 100%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyűjt,annyit még pluszban megkapsz te is);
- 30 másodperces számláló van;
FISHPTC - 1$ kifizu
Itt még nem állt be teljesen az oldal így előfordulhat, hogy néha nem tölt be!
- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 0.5-2 centet ír jóvá;
- A kattolni való az Earning Area-->Click Links menüben van;
- Mikor megnyitsz egy odlalt és lejár az idő egy szín fog megjelenni arra kell kattintani (pl:ezt látsz kék,piros,zöld,sárga halakat, és mikor kész megjelenik felette: egy irás és pl: yellow. Akkor kattints a sárga halra! , így fogja elszámolni)(aki nem tudja a szineket: kék-blue,sárga-yellow,piros-red,zöld-green);
- Jó sok van ezekből, tehát gyorsan összelehet gyűjteni a minimum kifizetést.
- Napi 15link minimum;
- A Minimum kifizetés : 1$ és Paypalra fizet.
- Fontos még az is,hogy a referral-ok után 25%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyűjt,annak a negyedét még pluszban megkapod te is);
- 10-25 másodperces számláló van;
-
0.13$ regisztráláskor és 20 fizetős link csak :( nagyon gyenge :( -
Sole82 #5907 MAGYAR ADMINNAL RENDELKEZŐ PTC:PTRHUNN
- MAGYAR PTC!!
- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1-2 centet ír jóvá;
- A kattolni való az Earning Area-->Click Links menüben van;
- Mikor megnyitsz egy odlalt és lejár az idő egy szám fog megjelenni arra kell kattintani (pl:ezt látod 2634 és mikor kész megjelenik felette: 4. Akkor kattints a 4esre , így fogja elszámolni);
- Jó sok van ezekből, tehát gyorsan összelehet gyűjteni a minimum kifizetést.
- Napi 15link minimum;
- A Minimum kifizetés : 2$ és Paypalra fizet.
- Fontos még az is,hogy a referral-ok után 40%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyűjt,annak majdnem a felét pluszban megkapod te is);
- 25-50 másodperces számláló van;
- Figyelni kell az oldalt, mert időnként újra le lehet klikkelni a hirdetéseket.
- Érdemes ránézni minél többször.
-
Sole82 #5906 Most már könnyen beszélsz hogy itt a sedo:))) -
első pénzutalásom paypalre 15$ volt és 14.80at kaptam meg belőle. Csak innen gondoltam. Amúgy kis összegeket nem szoktam kikérni. Nem is foglalkozom olyan céggel ami 7$ alatt fizet. -
szabodanii #5904 15-20at nem fognak hanem kis összegnél allig, pl 20 cetet kikérsz, kapsz 17-18 at. -
olyan nincs. Ha paypalre akarsz utalni legelőször úgyis fölszámol 15-20 centet. -
Cutee #5902 Nekem lenne egy olyan kérdésem, h vki tud olyan oldalt ami nem megadott elért $ után utalja a Paypal, hanem ha azt akarom akkor mondjuk 5centnél rátudom tenni a számlára. -
Nemáá! Ha én csak kérdezni akarok valamit, és nem reklámozom a sok szemetet amik 1-5$-al szúrják ki a szegény emberek szemét akkor törlöd a hozzászólásomat??!
u.i.: Akkor minden hozzászólásom alá odaírom hogy www.onlinevállalkozások. h u/xyz xD Így legalább hírdetek valamit :) -
Na akkor hogy a vitákat és a túlzott folyamatos reklámozást elkerüljük... csak olyan hozzászólás marad mostantól a topikban amiben rekláűm van amihez kifizetési bizonylatot is linkelt a reklámozó!
továbbá aki 1 órán belül ír két hozzászólást ami egymást követi az is törölve lesz! azaz ha az utolsó két hozzászólás 1 órán belül tőled érkezik mindkettőt törlöm!
fellebezésnek helye nincs! -
Köszi szépen, bár én nem találtam sehol... -
Igen én is felrakom:)
Ok akor rosszul fogalmaztam. Este volt.
Na mind1 midenmi rak reflinket ez a normális:) -
Nagy vitában téged már észre sem vesznek. Nekem fizetett tavaly karácsonykor a magyarmilliomos.hu partnerprogramja 2ezret, mivel eu tudtam passzolni 5 könyvet. Hogy hogy azt nem tudom. A lényeg hogy megvenni nem érdemes szerintem, mert több internetes warez oldalról le lehet tölteni ingyen. Amúgy nincs benne olyn amiből valaki már milliomos lett.
Szóval szerintem nem érdemes megvenni. -
Hát köszi szépen -
Sole82 #5895 "Ok te veled elszáltt a ló meert kéne a ref"
Elhiheted nem azon fog mulni, hogy ide felrakom-e vagy nem. Tehát nem azért rakom csak fel, hanem ha jól tom itt kell megosztani az oldalakat..és ha jól látom te is ugyanugy felraksz oldalt... -
Na úgy látom senki nem hírdette:
PackBarre
A prizee-hoz lehet vele prizee passt szerezni.
kb óránként ad 1%-ot, értelemszerűen 100%-nál lehet kikérni a passt 48 órán belül küldik.
A refek után 100% jár!
Ja a pasok működnek iis:)
Kb 3napja angol nyelven is elérhető az oldal.
Regisztráció -
Azt, hogy a szabályokat ismered a fórumok általános szabályait.
De én nem szeretek haragba lenni emberekkel, úgyhogy azt javaslom ne csipkedjük egymást. Ok te veled elszáltt a ló meert kéne a ref. Mindenkivel van ez így néha. mi megmondtuk h ne csináld ezt ha megkárhetünk, és te tudomásul vetted.
ennyi. Nekink, a Magyar pénzkeresők is csapatánka össze kell tartani:)
Főleg ezen a fórumon, mert itt már mindenki ismeri a másikat, és barátjaként tekint rá (legalábbis én így vagyok ezzel)
Alex -
Sziasztok!
Mi a véleményetek az olyan e-book-okról, mint a "keresd magad degeszre" vagy az "internetes aranybánya"? Ezek állítólag útmutatók az internetes pénzkereséshez. Ha hülyeség,akkor nem igazán adnék ki rá pénzt, de felkeltette az érdeklődésemet. Köszi -
Sole82 #5891 Igen a CTR vagy Click Rate annak az aránya.. Ne a napit nézd hanem a havi összátlagot, ami ha jól látom 48,10%. Ez majdnem 50.. és ha belegondolsz 50 is elég magas, mert az azt jelenti, hogy aki megnézi az oldalad, annak a fele tovább is lép. Ez nagyon nem igaz.. De reménykedj, hogy fizet, végülis 50% alatt vagy...de legközelebb próbáld 30% körül tartani! -
Sole82 #5890 "Már megbocsáss, de én 1 éve aktív tagja vagyok ennek a fórumnak, valamint 1 másik nagy fórumnak ami csak a pénzkereséssel foglalkozik"
Én kb 2szer ennyi ideje foglalkozok vele...És mit nem vágok főnök? -
a ctr arány az elmúlt hónapban naponta 39-75% között mozgott.
A ctr ugye a nézés/klikk arány? Én magamnak nem kattoltam semmit. Reménykedem hogy fizetni fog. -
"Majd ha annyi tapasztalatod lesz, mint nekem vagy egy kicsit is fogod vágni az egészet"
Haha:) Már megbocsáss, de én 1 éve aktív tagja vagyok ennek a fórumnak, valamint 1 másik nagy fórumnak ami csak a pénzkereséssel foglalkozik. De itt nem is ez a lényeg...
Tudod ha te is "Vágnád az egészet" akkor nem kéne rádszolni. -
Sole82 #5887 Te engem nem hiszem hogy sok mindenre tudsz tanitgatni.. Inkább azokkal foglalkozzatok aki mindenféle láma oldalakat raknak fel!!! Majd ha annyi tapasztalatod lesz, mint nekem vagy egy kicsit is fogod vágni az egészet akkor szolhatsz. Addig nem! És miért ne raknám fel..én voltam az első, előtte még senki nem osztotta meg... -
Sole82 #5886 Annyit fizetnek ki amenyit gyűjtöttél, de elég magas az arányod.. majdnem 50%.. annak olyan 30 körül kéne lennie! A Paymentsnél még no van(szerintem neked is) majd 10.e körül megjelenik ott egy 6jegyű szám bizonylatként..és másnak utal. Ha nem lesz ilyened akkor nem fog kifizetni! -
Tanítgatjuk a jónépet:D -
hozzáfűzném, hogy ne chatként használd a forumot! 1 hozzászólásba írd a gondolataidat ne egymás után 5-6-ba! -
Marketiva forever. -
Valamelyik BUX cégnél körbement egy körlevél, fizetős Ads formában, miszerint TopBux, EnglandBux, BuxDaddy (és még vagy 5 féle Bux) sosem fognak fizetni, mert az egész egy kézben, egy hirhedt fake-cégekből élő SCAMMER kezében van (valamit még hadováltak terrorizmusról, pénzmosásról, stb) sajna kitöröltem, így nemtom pontosan, akinek megvan valahol ez a levél (inboxok!!!) kérem jelezze vagy másolja ide, hadd okuljunk! Köszi a figyelmet. -
Mit kell tudni a RevenueDirect-ről? Hasonlítsd össze a Sedo-val (kifizetések, elszámolás, mire allergiásak, stb) megmondom a frankót, szívesen bővíteném a Parking szekciót, csak egyenlőre még kivárok, milyen reagálások, tapasztalatok születnek ezügyben (új cég!!!)
Nem akarok úgy járni, mint sokan a NameDrive-nál (no payout, suspend, stb) -
ez az írás már bennem is bennem volt csak nem akartam még kiírni. -
Hali! Nekem 31% lett az arányom, 26.57 €uro. Fél hónap volt, 14-21-ig 2 domain, 21-25-ig 4 domain, utolsó héten 7 domain dolgozott. Annak is idő kellett, mire beálltak a kulcsszavak. Paymentnél még nekem sincs semmi, úgy tudom, minden hó 15.ig áll át kifizetésre. -
Bazd meg te csak reklámozni tudsz, vagy esetleg építeni is tudod ezt a fórumot pl: értelmes hozzászólások iylenek... Legalább próbáld meg.. ok?