15995
-
#5959 igen nagyon nagy mértékben! mondjukl úg hogy ebből élek jelen pillanatban és több ágon támaszkodok az adseensere! miért? -
Alblink #5957 Oké,koszi,megnezem... -
#5956 Max7 foglalkozol még az Adsens hirdetésekkel? -
#5955 ok, csak azt hittem hogy most kezded teljesen. Én azt mondom Sedo val ésrdemes 400-600Ft domain 1 évre és 1 év alatt lehet vele keresni szépen. -
Alblink #5954 Oké értelek,regebben csinaltam hasonlo dolgokat,kereskedes..,meg par penkeresos modszert kiprobaltam mar..De most jobban erdekel,akar penzt is fektetek be. -
ijblo #5953 Sziasztok!
Az oldal 09.11.-én hajnalban indult... ;)
Gyors vagyok... ;)
Mit érdemes tudni az oldalról:
- $0.01 / click
- Az oldal Paypalra fizet, a kikérési minimum 10.75 dollár
- 100 % referral earnings van!
Az alábbi linken keresztül tudtok alám regisztrálni:
http://www.DevClix.com/register.php?r=munkaijblo
Üdv. Mindenkinkek és köszönöm a regeket! -
#5952 Először szándd el magad. Most ha hasadra ütsz és be a karsz szállni valamibe ne csodálkozz ha mégsem sikerül. Kell hozzá szerintem egyfajta elszántság és megszállotság is normális határokon belül persze. -
#5951 Mert nem fogadtad el a User Agreement-et. -
Alblink #5950 Belekezdenék valami pénzkeresös modszerbe(paypal-om van),refeket nem tudok szerezni,melyiket érdemes most elkezdeni?köszi -
Alblink #5949 Off:Hi,ha valaki tudna segiteni az nagyon jo lenne,koszi.:
Paypal forumot nem biztos hogy nezik.Ezt irja ki a paypal accom:
Your account access is limited. infok:
Resolution center:Report a Problem
Address a problem transaction with your seller
Report unauthorized account activity
Why is my account access limited?
Your account access has been limited for the following reason(s):
Dec. 17, 2006: Access to your account has been limited because you have declined the new User Agreement. To restore full access to your account please accept the new User Agreement. -
#5948 Úgy néz ki ma van a fizetésnap a sedonál xD -
Sole82 #5947 Én is megkaptam a 100euromat:)) -
#5946 Payment From Sedo GmbH €105.75 Sep. 11, 2007 Completed Details
Én is! :) -
#5945 Payment From Sedo GmbH €73.84 EUR Sep. 11, 2007 Completed Details
Én már megkaptam a pénzt :D Jupiiiiiii :) -
#5944 Nekem jól meg a lista. Magas ctr miatt nézésen vagyok 1 hete 40% ról lemet 11% ra szóval katton leszek ma vagy holnaptól. Napi 50 nézésem volt átlagba. És ennek a 90%a a listáról jött. -
#5943 ellenőrzik? :D -
#5942 Én is kaptam :) Először leakadtam, mondom kirúgtak. 26 euro, ami tört hónapra + mire beálltak a keywordsök, nem is rossz. Szept. első 2 napjára már 16 eurot hozott...
Viszont a lista körül egyértelműen gáz van. 3 napja csak nézésen vagyok a kattok csak a programból jönnek. Alig csökkentek a kattjaim, tehát a listáról eddig is alig számoltak el valamit. -
#5941 www.sedo.com -
mygunit #5940 lécci ird már le a Sedo cimét mert én ezt nem ismerem és hátha bejön! -
#5939 ok, akkor nem érdekel. Maradok a Sedonál. . . :) -
mygunit #5938 találni kell embereket akik adják a válaszokat! -
#5937 nekem kell kitölteni, vagy találni kell embereket kik adják a válaszokat? -
darkhell2112 #5936 Hellosztok! bemutatnék egy PTC oldalt. Az oldalon nincs sok klikk, de viszont naponta többször is rájuk lehet kattintani. Vannak micro és normál klikkek, Ha vakakit érdekel: http://www.myrealcash.net/register.php?XID=24 -
mygunit #5935 Sziasztok!
Tudnák ajánlani kérdőíves munkát akit érdekel itt nem kell katintgatni csak kikkel tölteni ilyen kérdőíveket!100/lap
MSN-em:[email protected] -
#5934 A legjobb hír fogadott ma amikor lekérdeztem az e-mailjeimet. Méghozzá a Sedo küldte :)
"The click earnings from your parked domains are stated below:
Revenue August 2007: 90.04 Euro
Earnings from previous months: 15.71 Euro
Total amount: 105.75 Euro
The total amount will be transferred to you via PayPal by the 15th of this month."
Ennél jobb ma már nem is történhet, kívéve ha bejön a 6os lotto :) -
Sole82 #5933 Azzal teljesen hogy nem kell lezárni a listát és legyen több ember, ami több ipt jelent.. -
#5932 mi az ma mindenki megőrül. Kezdték bennt a suliban fölnyomni az agyam, utána hazafele az úton a buzi robogos köcsög folytatta, majd msn en jött egy löket, és mikor megláttam a lista frissítést, akkor lebénultam fél percre. Te egyetértesz ennyi hülyeséggel amiket ott leírt a modi. -
#5931 Sztem ez webforditas.hu-s szöveg.
Legalábbis oyaln szintű, és stílusú.
Ez gépi fordítás az biztos.
A hacker elég tudatlan volt, mivel tud6ná h a web fordító oldalak pl babelfish, jol működnek előljáros-előljárós nyelvek közt pl angol-francia.
De elöljáros-toldalékos közt...
Háát itt a példa... -
#5930 WOW tudnak magyarul.
"nem képesnek lenni megtenni belépés" -
#5929 Fakitermelésre -hoz a számla. Meg vfatörzs.. Hát ennek ki döl be?:D -
#5928 "Értjük egymást" -
#5927 Erste bank? email:))))))))
ErsteBank?! Email -
#5926 Szerintem repülök én is, bár most 20% körüli ctr-t céloztam meg. A titok az lenne, ha nem a kattok 95%-a származna Európából. (Sedo domain managementben ebből 93% HU) Na ez a baj sztem.
Sedora nyomtam néhány USA és UK IP-ről, el is számolták. Csak lejárt a triál progi és nincs crack, patch, serial, mivel online kell regisztrálni. (naná) Egyet találtam a WarezQuality-n, az + vírus volt.
Kísérletezek, csak tetű lassú mind. Sztem a proginak nagyobb jövője van és nem ártana külföldi topikok, fórumok felé terjeszkedni, minél több ember = IP legyen.
A 2 katt + 4 nézés nagy baromság, meg hogy a dinamikusoknak kötelező a minimum 1 + 2...ebből az lesz, hoyg mindenkit kib.nak, de ne legyen igazam! -
Sole82 #5925 volt akinek magas volt az aránya, de nekem minden nap 40% körül mozgott, volt mikor 30 alatt.. összességében 37% volt...Az egyik srácnak volt sok keresőn keresztüli nézése is és neki is jo volt az aránya..ugyhogy szerintem ez olyan mint a namedrive..mindenkit ki fog vágni.. még van egy accom:), mivel 2 volt, azon is meglesz a min kifizu és ott még jobb az arányom, de onnan is ki fog vágni...de ha téged nem vág ki akkor elmondod a titkot.
Én is arra szavazok hogy ne legyen limit, minél többen vagyunk annál jobb, mert más ipk vannak..akkor nem kéne 3-4..kattolni, hanem elég lenne napi 1 max 2 mindenkitől! -
#5924 Sokat fanyalognak, hogy mi az a 10 dollár..
Már 69 PTC-t csinálok, ennek a felét naponta, a "kicsiket" csak 2 naponta. Így már megéri, még ha alig van refem, akkor is. Ahol megéri, ott érdemes upgrédelni. Amit keresek, megy a Marketívára, vagy domaint veszek belőle, így lesz 2 dollárból pár nap alatt 5 :) -
#5923 Erre próbáltam célozni a fórumon, a bővítés lehet a megoldás, nem pedig x főnél lezárni a regit, mert így túl belterjes az egész. Ugyanazok az IP-k forognak. Viszont 500 ember esetén nincs annyi operátor, aki kézben tartja a frissítést, baromi nagy meló. Ezért egyre jobban a progira szavazok.
Most próbálom 15-20%ra szorítani a ctr-t, mind a Sedon, mint a Revenue-n, hátha lesz kifizu, csak így meg nehéz elérni a minimumot. Hacsak nem bevetem az Anonymizert, Stegantost, NetConcealt, és mindent, amim van :)
Azt lehet tudni, mennyi volt az arányotok? Nem ez volt a gond? -
#5922 MNagas a ctr-em múlt hónapban, de csak 90eurót kerestem. Mostani hó ctr je ebben a percben 19% és van megint 45 euróm. Meglesz a havi benzinpénz ja és még marad is valamennyi -
Sole82 #5921 Revenue kivágott.. velem együtt - 2 órán belül - már 4 embert akiről tudok... mert a többieknek még nem volt meg a minimum.... -
#5920 Veszel egy domain nevet, mondjuk megálmodod, mi legyen. Mivel tárhelyed nincs, megkéred a Sedot, ugyan parkoltassa már... Parkolásra tenni annyi csak, hogy a domain eredeti name serverét átírod a Sedo által megadott name serverre. Általában 12-24 óra az átállás, de van, hogy csak tíz perc. A tárhely pénzbe kerülne, de hogy ne fusson az oldalad üresen, Sedo telerakja különféle hirdetésekkel, aminek a bevételéből Te, mint a domain tulajdonosa, részesülsz. Ha egy látogató csak megnézi az oldaladat, nem keresel semmit, de ha rákattint egy fizetős linkre, máris kerestél 0.02 vagy akár 1.21 eurót. Hogy egy katt mennyit ér, az folyamatosan változik: honnan érkezett a katt, keresőből, milyen országból, milyen témájú az oldalad, stb. Reklámoznod nem szabad (ptc, autosurf kizárva) mert azonnal kivágnak. Vannak értékes kulcsszavak, amit a domain beállításakor Neked kell megadnod. Ki kell kísérletezni. Lényeges még a CTR nevű arányszám, amit %-ban szoktak megadni. Ha mondjuk 10 látogatódból 2-3 kattintott fizetős linkre, akkor 20-30% lesz a CTR-ed. Ez egy egészséges arány. Sedonál lezárás hó végén, kifizetés havi egyszer, 15.e körül, 20 euro a minimum. Új cég a RevenueDirect, lezárás 15.én és hó végén, kifizu 20.a és 5.e körül, 50 $ minimum payout. Sedo fizet, de állítólag 100 euro fölött elég random, Revenue pedig még nagyon új cég, tesztelés alatt. Dióhéjban ennyit. (bocs, ha hosszan írtam) -
#5919 Ha van időd, turkáld a netet. Indulj a kályhától, torrent.lap.hu, oldalak százait találod. töltsd le a uTorrent vagy Azureus klienset és hadd szóljon. Havi egyszer így csinálok vérfrissítést programilag. Torrenteken (szinte) minden fenn van, pl hogy csaljunk online casinókban, stb. mondom minden :)