Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi van bedöglöttek a ptr cégek, ebben a hónapban nem küldtek pénzt!!!!!
HÁt a 3. megoldás nem jó!!! Bár ki tudja lehet hogy szerencséje lesz!

Apám már 52 éve lottózik, és eddíg csak négyesei voltak!<#boxer>
#3287 (KTom)

nem sok választásod van

1.sztem , hogy elõször legyen vmi sikerélmény is ( no meg az egyszerûség kedvéért) válassz egy tuti fizetõs ptr-t (donkey, blue-bird, kittens-ptr stb.) és próbálj sok refet szerezni

2.utalj fel pénzt egy pénzváltó személyen keresztül (mondjuk) e-goldra és kezdj bele egy autosurfbe, hátha bejön és akkor akár nagyobb hasznot is szerezhetsz

3.hagyd a fenébe az egészet, és vegyél lottót pl. <#vigyor>

mindegy..

http://zsebpenz.com

passatgt
hm?

asszem reszemrol ennyi volt a forum.

bye

akinek meg nincs sok pénz, csak pár centje, mert gondolni kell azokra is! Itt van két fizetõ surf! 0.1 és 0.01 upokkal

Word surf

surf4ad
na
mutass kifizetést.

ads

Aki pénzt akar keresni, jöjjön az MSNsurf.com-ra. Nekem bejött.
Hello!
Ezek a hyip-s programok elég jól fizetnek és mindegyik müködik.
Az az elsõbe $10, a másodikba $4-et, a harmadikba 1$ fektettem be és már vissza kamatozott mivel napi 2% ad.
A 4. és az 5. nem közvetlenül e-gold küldi a pénzt de mi vel minden monitorozós oldalon elsõk között vannak és napi 3%-kot adnak.
Ajánlom nektek is figyelmetekbe.

1. www.simple-fund.net (referenciának légyetek szívesek sotetvan -t írni)
2. World wide gold
3. Aurivelum
4. Wealth2u
5. Solidinvestment
e-gold..

ads

akkor kérdezek konkrét dolgot. milyen számlára utalják a zsét? milyet hozzak létre?
menj kattolni PTC, PTR 😊 felul vannak a linkek semmire sincs szukseged! 😉

ads

Sziasztok!
érdekesnek találom ezt a pénzkeresés és tennék is egy próbát, ha valakit megkérhetnék arra hogy mondja el, hogy mikre van szükség a kezdéshez. tudom vissza kéne olvasnom de ha valaki mégis segítene azt nagyon megköszönném. még annyi kérésem lenne, hogy ne olyan segítsen aki csak rajtam keresztül akar szakítani, hanem aki tényleg ért is hozzá. ha sokat kérek vegyétek semmisnek. elõre is köszönöm.
(nem olyan segítségre gondolok hogy ide meg oda kattints, csak nagy vonalakban)
Csak nekem nem fizetnek a ptr cégek, vagy másnak sem utalnak??? Gondolok most a blue bird, sunks ptr, madawg click, + a többire!
Brutal
Hali!
Lenne egy olyan gondom,hogy regeltem anno PayPal-on.
Most 2-3 hónap után szerettem volna hozzáadni az accomhoz egy bankkártyát de azt a szöveget kapom,hogy a kártyám tiltva van a rendszerben,ezért faxot kell küldenem nekik a bankkártyám szerzõdésérõl és egyebekrõl.
A kérdésem az lenne hogy pontosan mit is kell elfaxolnom nekik?
Köszi a választ.

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

passatgt
Moneycashbar
Eurobarre
Eurokiddies
Spedia(LOL)

Max7
valami fizetõ bar progit tud ajánlani valaki? nonstop megy a gépem és elég sokat ülök net elött szal érdekes lehet havi 10-20 € 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit csinál, de ha rám hallgatsz akkor nem kapcsolod ki! Ugyanis volt hogy több oldalra regeztem (csak olyanra ami komolynak látszott) nem buktam semmit velük mert nem is lehetet ugyanis nem arra mentek hogy te átutald a lóvét és majd lenyulják hanem arra mentek hogy lenyulják az egold jelszavad és utánna majd õk elopják a te pénzed!

Velem befürödtek! Szerencsére pitti idõben felvilágosított hogy inkább ne kapcsoljam ki és jól tettem hogy megfogadtam a tanácsát! Mai napig vannak próbálkozások az e-goldom feltörésével kapcsolatban!

szal ha nem félted a pénzed kapcsold ki nyugodtan ha meg félted akkor használj outlokot ami pikk pakk lekéri a mailokat és pikk pakk ki tudod olvasni a pint!

Bye: Max7

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

pitti

ads

quack
jajo ertem 😄
penz utalast egold-ra ertettem

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

hova? 😄DDDDDD de én a pines dologra írtam hogy kilehet..

ads

quack
és hogyan? 😊

pinkodos kerdes megoldva, felmerült egy masik lama dolog:
en fel tudok utalni pinzt ra? ha igen, hogyan?

kilehet

ads

quack
és e-gold-on ki lehet kapcsolni ezt a pinkód szart? mert dinamikus ip-m van azt elegge idegesito h mindig sir emiatt

quack
a mánikesbárnál meg ilyeneknél be lehet állítani hogy ne bassza szét teljesen az ablakokat, hanem csak "always on top" legyen?
(mint pl az eurokiddies)

hasonló mint az eurokiddies, amott meg 100EZER pont kell a 10€-hoz!!!!
Engem csak az érdekel hogy fizessen!!! A többi nem!
vakondo
jovan má ezek az oldalak olyan kakik 😄

Üdv!

Ismeritek a paidstart????

Ha nem akkor nézzétek meg www.paid.fw.hu
passatgt
Franciáról angolra:http://www.freetranslation.com/free/
Aztán angolról magyarra:http://www.metamorpho.hu/mmotext/MmoText.php

vakondo
használj online forditot

online fordito

<#hamm>

flashpointer
én csak a számokat meg a smájlikat értem belõle

Emancipate yourself from mental slavement!

repvez
Ezt letudná nekem forditani valaki?Az eurobarre ezt adta ki ha a bonus action részben feltuntetett linkre katintok.
Elviekben 4eurot kapnék érte ,egy másikkal meg 3at.
Bocs ha hosszu:
250 cartes de visite vous seraient utiles ? Nous avons le plaisir de vous proposer le BONUS ACTION VISTAPRINT, qui vous rapportera la somme de 4 Euros sur votre compte EUROBARRE, tout en vous permettant de recevoir 250 cartes de visites de haute qualité. Pour profiter de cette offre, il est impératif de NE PAS ETRE DEJA CLIENT VISTAPRINT.

1) Allez sur le site VISTAPRINT en passant par l'un des liens ou images de cette page, cliquez sur Cartes de visite GRATUITES dans l'onglet Carte de visite et imprimés.

2) Laissez-vous guider par le site. De nombreuses options vous seront présentées, sachez qu'elles ne sont pas toutes gratuites, vous pouvez néanmoins en sélectionner si besoin est : cela ne remet pas en question le bonus action ! Nous vous conseillons de relire soigneusement vos textes pour éviter les "coquilles", car VISTAPRINT ne vous offrira pas 250 cartes de visite une deuxième fois en cas d'erreur !

Quelque soit votre commande (même gratuite) des frais de port d'un montant minimum de 5,25 Euros seront rajoutés. Vous pouvez profiter plusieurs fois de ce bonus action, en invitant des amis à commander eux aussi leurs cartes de visite, mais ils devront passer par VOTRE bonus action, donc par VOTRE ordinateur.

Bilan de ce bonus action avec l'offre de base VISTAPRINT sans options : 250 cartes de visite pour seulement 1,25 € ! Evidemment il y a moins bien, mais c'est plus cher ;-)
#3262:nekem is késedelmesen fizettek legutóbb ha jól emléxem

ha nem fizet akkor annak annyi.
Aki jól tud angolul az segítsen nekem! Azt szeretném megkérdezni egy hyiptõl hogy miért nincs kifizetés, de azért szolídan! 5.7 dolcsimat meg szeretném kapni!
ismeri valaki a fakesurfot????????
Üdv!

a blue bird, sunks ptr, és a madawg clicks mikor fizet????

Elvileg ugye úgy van hogy ha elérem az 1$-t, de van véletlen kifizetés is, és persze a hó végén utal!

Nos késnek egy pár hetet a kifizetéseimmel!
ja moneycashbar nekem 30ezer pontért adott 2.7€t

ads

ok kipróbálom!
RastaFACE
diaz itt a kiddiesbarhoz hasonló pénzgyûjtõke!

moneycashbar
kb oan sebességgel gyûlnek a pontok mint a kiddiesbarral vagy még talán kicsit gyorsabb is és fizet is láttam már számlát róla csak elfelejtettem lementeni.
Sztem próbáld ki😉

sziasztok!

Akinek van egy kis idelye az nézze már meg a következõ oldalt

http://aceland.srv.hu/penz2.htm

arra lennék kíváncsi hogy a felsorolt surfbarok közül melyik az ami fizetne is????????
hat eddig meg egy oldalon nem lattam ennyi magyarazatot minden penzkereseti lehetoseghez, de te tudod 😉

flashpointer
érdekes.
remélem azért majd többminden lesz rajta

flashpointer
jah,meg addig sem unatkozok még nézem a reklámoldalakat 😄

flashpointer
dógozzá bazeg 😄

ezekbõl a kattingatós levelezõsekbõl ugyszámoltam havi 1-3 dolcsi jön össze (1-bõl)

de én csak azé csinálom hogy egoldon legyen több zsé,megnézem mennyit tudok belõle csináli 1 hónap alatt ilyen hypekkel meg kattogatva.

repvez
igen arra gondoltam,meg egy kis potositást, hogy mégis mit kell csinálni amiböl pénzem lesz.
flashpointer
fasza ez a Wealth Wars nagyon,már 2 napja tolom és van 11 dolcsim 😄
ha az alap 5-öt nemszámolom akkor amit eddig találtam az 7,szóval napi 3,5
ha nem lopjék el még 4 nap éd jön s 25 dolcsim.