15995
11074353081353622639.jpg
  • doxadmin
    havi statom ez:

817 393 48.10% 0.23 € 110.97 € 90.66 €

Azt nem tudom, hogy tegnap este 8kor néztem és 101eurón állt. Ma nézem és 90.66euró. Hova tünt az a 10euró?

Ja amúgy a paymentsnél pedíg nincs az hogy pénz küldése, pedíg 20euróra van állítva a pay out limit.

Amúgy ilyenkor ha több mint 20 euró akor egészet kifizetik??
  • Sole82
    És még egy most indult oldal! CLIX_HITS

Szintén ugyanazok a tulajdonságok
  • Sole82
    Még egy nagyon uj ptc!!

BUX.LYDO

Nagyon nagy oldalnak igérkezik!!!
    Minden igaz rá mint az Adbuxra!!!
  • Sole82
    És milyen az arányod?
  • mygunit
    és valaki tud olyat mondani ami 100 százalék hogy fizet és hogy nem csak egy forintokat!
  • doxadmin
    lol 100euró 1 hó alatt a sedoval xD
  • AleXXXXX
    Szia!

Ez a fórum nem reklámfórum! Ne legyen minden hszed reklám, és főleg ne mindem 2. hsz a tied legyen reklámmal!
    Max ha megrennéd..
  • Sole82
    Kapsz a mailedre is linkeket!! Nagyon jó oldal napi 20dolcsi refek nélkül megvan! És a refjutalék 120%. Mégegyszer az odlal linkje: FRANCIABUXOCSKA :)) Regeljetek nagyon jó! Lejebb már irtam róla egy leirást is!
  • Sole82
    Legelőször kifizette.. de már azóta van vagy 30 dolcsim és 10 után kikértem kb 1 honapja.. azt már nem fizette ki csak gyűlik és nem enged kikérni többet.. tehát 1 hónapja pendingen vagyok.. szerintem már ez sem fog fizetni...
  • mygunit
    valakinek fizetett már a bux.to?
  • szabodanii
    Végre jó lett az aglocom!!
  • Sole82
    FRENCHBUUXX

Klikk a Sugnupra és töltsd ki a regelési oldalt!
    Ha ezzel megvagy, kapsz egy megerősítő mailt, ott találod a felhasználóneved (Votre ID membre est: ...) és jelszavad (Votre mot de passe est:...)
    A Members menüben belépsz és meg is vagy!

Menük:
    - Vois Gains: statisztikák, egyenleg, refek
    - Liens de parrainages: reflinkek
    - Editer vos informations: itt tudod állítani a profilod
    - Paiement: kifizetés kikérése
    - PTC: itt vannak a linkek, nagyon sok tlálható!

Tudnivalók:
    - 10cent ajándék regeléskor;
    - Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1-2 centet ír jóvá;
    - A kattolni való a PTC menüben van;
    - Jó sok van ezekből, tehát gyorsan össze lehet gyűjteni a minimum kifizetést;
    - Napi 15 link, ami refek nélkül is minimum 20 dolcsi!
    - A Minimum kifizetés : $10;
    - Paypalra fizet;
    - Fontos még az is,hogy a referral-ok után 120%!!-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyűjt,annak az 1.2szeresét!! megkapod Te is);
    - 30 másodperces számláló van
    - Figyelni kell az oldalt, mert időnként újra le lehet klikkelni a hirdetéseket.
    - Érdemes ránézni minél többször
  • Sole82
    A bux fizetett, de már nem akar fizetni mivel nem egy függő kifizetésem van...
  • Anklar
    Regisztráljátok be magatokat a bux.to ra garantáltan fizet van napi 6 link minimum de ha ügyesvagy(és van időd pl irodában ücsörögsz) akár napi 20-30 linkre is birsz kattintani. 1 centet ér egy kattintás, 30 másodpercig kell várni a reklámozott oldalon. És íme a link :
    http://bux.to/?r=icuccok

És még ajánlanám a http://termekmintak.info oldalt ahol ingyencuccokról és netes pénzkeresésről is szó van
  • ssx22
    ezegy kamu...ugyanolyan, mint a többi
  • Palinko
    menyit fizetsz ha megnézzük? ha nincs fizetés ne reklámozz!
  • Sole82
    Mégegy ugyanolyan oldal, mint a Sedo, csak ennek más a neve: Revenue-Direct

Nagyon jó kis oldal!
  • Palinko
    srácok szeretnék valamit reklámozni vsszanéztem prá oldalt és még kerestem is de nem találtam. reklámozta valaki a powerbux szolgáltatást? ha igen kérem szóljon mert tényleg nem találtam és asszem itt láttam vagy már nemtom. ha viszont nem reklámozta senki létszíves ne tegyétek meg előttem mert az mégis erkölcstelen lenne
  • Palinko
    ez most mire jó?
  • feherszini
  • AleXXXXX
    Ok köszi:) Bár nem is manuálisan kerestem, hanem a firefox szövegkerespvel:P

Ha nincs hírdetve, annál jobb:)
  • Palinko
    nincs. harag nem is baj hogy hírdettél. csak azt mondtam hogy egyszerűbb a keresőt használni mint manuálisan keresni. és mivel úgy is olvasod a fórumot tudod hogy még nem volt... szóval megtaláltad már alul a keresőt? azt használd max mondta hogy néha szar de hát mégis ér valamit
  • AleXXXXX
    Ok Ne legyen harag, elnézést hogy hírdettem. Nem éri meg veszekedni:)
  • enjoylori
    Penzkeresesrol jut eszembe... ha valaki adomanyozni szeretne egy erdotermesztes programnak az lepjen erre a linkre http://loriflori.clicksospadurea.com/ minden megnyitas utan segit egy level kiakalulasaban ... koszi
  • Palinko
    de hát ahogy mondtad lesz majd szabálykönyv az új fejléccel...
  • Max7
    ez a baj az sg-vel hogy a vezetők is mindig ezt mondják meg a moderátorok is! amugy én csak azért harapok ha az elmúl 3 ldaon volt reklámozva és nem veszi a fáradtságot hogy visszaézzen ennyit!
  • Palinko
    lol :D aztán meg jönnek itt topicban ha meg mersz valamit kérdezni hogy volt már róla szó használd a keresőt
  • Max7
    csak nem mindíg müködik, mert vissza van fogva! ugyanis nagy terhelést okoz! voltam már úgy én is hogy egy saját hozzászólásomat kerestem mert tudtam hogy annó jött rá válasz és beírtam egy részletet a saját hozzászólásomból és baszott rákeresni :S
  • frango
  • Palinko
    ne tedd még nevetségesebbé magad inkább hallgass...
    (van olyan kereső is hogy 1 azon topicban az összes hozzászólás tartalmában keres...)
  • AleXXXXX
    LOL
  • vegicsek
    Nem kell a hiszti
  • AleXXXXX
    azér, mert úgy tudom, hogy a kereső csak címekben keres/ és ha jól esett??/ minek belekötni midnenbe? Havizol vagy mi?
    Ha nem teccik tessék töröltetni! (hamár anyira szúrja a szemedet...
  • Palinko
    és akkor minek kellett 10 oldalt átnézned az a lol :D
  • AleXXXXX
    De, de az se találja " LOL ugye"?
  • Palinko
    lol mert kereső nincs ugye :D
  • AleXXXXX
    Nah: Becsülettel végignéztem az előző 10 oldalt, és nem láttam hírdetve, ezért ha nem haragusztok, meghírdetem:

EC-Barre:

Francia surfbar, megbízható, fizet.
    1000 pont 9 cent körül mozog, és 2250 pontonként lehet nyerni bónuszpontokat.
    A bar futtatásához szükségetek lessz a .NET Framework-re.
    A bar szabadon mozgatható, eggyidejüleg futtatható más barokkal is.
    10 SZINTES REF RENDSZER!!
    15Eurotol fizet paypalra.

Ha kérdésed van írj.

EC-Barre Regisztráció
    Alex
  • AleXXXXX
    Azért kérdeztem a passt, hogyv hátha megvan neked. a 15 dodót én is olvastam....
  • CaviaR
    Password txtben ez áll:
    "To get the password:
    Send $15 of eGold to our account 4699399 and then send email to: [email protected] "

Hmmm, valahoy érzetem h nem lesz ilyen egyszerű :)
  • AleXXXXX
    pass?