15995
-
greco #6002 Igazad van. :)
Csak nem volt hirtelen túl sok időm, de te leírtad helyettem is.:-) -
#6001 Egy kicsit kúlturáltabb, bőszavúbb is lehetnél.
pl: Itt az oldalam légyszi nézzétek meg. vagy aki nem ismeri az eurobarr-t katt ide.
De ez így h katt..
Hát... -
#5999 most nézem, én meg a paypaltől kaptam 1 hasonlót -
#5998 még be sem töltődött az oldal, de a firefox már írta is ki hogy webhelyhamisítás xD -
#5997 Kaptam ma egy levelet, érdemes megnézni. Ügyes! -
ssx22 #5996 1-800-mail feketelistán van már régóta... -
#5995 ja bár kicsit azért rossz ez a dolog mert például:
mesélsz nekem megtetszik nekem a dolog és regelek alád.egy pár napig húdejó és használom meg minden aztán elkezdek én is számolni és megkapom azt amit max. akkor elgondolkodom komolyan hogy megér nekem ennyit? a válasz nem és már törlöm is. akkor már látod hogy neked sem pörög úgy ahogy kéne és te is belegondolsz a dolgokba és te is abbahagyod. hát kb ennyi a baja ezzel a csak reffel lehet sokat keresni dolognak -
#5994 Én nem akarok becsapni senkit..
Nem ígértek milliókat, nem mondok olat ami nem igaz... -
#5993 ugyanmá én kinőttem abból a korból hogy becsapjak mindekit azért hogy kicsit keressek :S -
#5992 ja ezért nem fogok felraktni 1 bart se nem éri meg hogy tekerje a kilátást refjeim meg ritkán vannak... -
#5991 Ez mind csúny, és de igaz:(
DE
ottvannak refek:P
Jó én könnyen beszélek:P -
#5990 és abba is hagytam! :D számoljunk egy kicsit az úgyis az erősségünk!
tehát tudjuk hogy 1 percben 60 másodperc van tudjuk hogy 1 órában 60 perc van és azt is tudjuk hogy 1 napban 24 óra!
tehát 1 napban 60*60*24=86400 másodperc van
azt is tudjuk mert lemértem stopperel hogy 40 másodpercenként frissül a reklám tehát 86400/40 = 2160 (kereken) minden rekláért kapunk 1 pontot vagyis napi 2160 potnot lehet összeszedni ha nonstop megy!
1000 pontért jár 9cent tehát 1 nap kemény 18c szedsz össze ha nonstop megy! arról nem is beszélve hogy a betöltődésnek is van ideje!
tehát ha 1 hónapig megy akkor 18x30= 540c ami azt jelenti hogy 5,5$ 1 hónapban! ( azt ne felejtsük el hogy van benne ellenörző be kell írni a számokat tehát valamikor aludni enni inni neadj isten iskolába kell járni!
tehát ez időhúzás szerintem! -
#5989 40 másodpercenként adja a reklámot! egész jó én pl eddig nsm csináltam ilyesmit pláne nem mostanában de tetszik :) -
#5988 Az adse4ns az hogy fizet? Csekken küldi ki a pénzt, vagy van lehetőség paypalre vagy magyar számlára utaltatni is? -
#5987 nem kötekedem, de már más is hirdette előtted. És ott embereket kellett keresni kik kitöltötték a kérdőívet. Mindegy, nem mintha nagyon is érdekelne. -
#5986 Ez egy ősrégi scam cég.
Gondolom új vagy a "szakmában", ezért elmondom:
Amelyik cég 5 cent/katt- nál többet fizet az nagyon valószínű nem fizet.
Mielőtt regelsz valahova, nézz utánna, vagy kérdezz a fórumokon, pl itt.
ÜdV:
Alex -
Flexy90 #5985 Sziasztok!
Én is tudok egy pénzkeresős oldalt.. :) szokásos e-mailre kattingatás.. Csak míg a töbség 0,1cent/mail.. ez az oldal min. 10centet/mail vagy akár 20centet is fizet mailenként. Ráadásúl most +25$ (DOLLAR!!) jelentkezési bónuszt kapsz! 125$ után van fizetés.. PayPal/E-Gold számlára utalnak!
http://www.1-800-mail.com/pages/index.php?refid=flexy -
Kaszila #5984 Szia Doxadmin!
1.Rosszul számoltál!
2.Nem kell személyes kapcsolat!
3.Nem kell kötegedni!
Én nem akarok kötegedni csak most válaszolok a válaszodra!
Ha te már csináltál ilyet akkor mondd hogy nem netes munka! -
#5983 És neked is köszi kedves 5189 ID-jú valaki:D -
#5982 Ok:)
Köszi h regeltél.
Jó nem szupergyors, de az eurobarrrhoz képest ...
Alex:) -
#5981 Nos, regisztráltam alád tetszik ez a bár, főleg azért, mert aranyosan elfér az Eurobarre mögött.:)Ha jól mértem, olyan 40-45 másodpercenként ad pontot, ami én nem neveznék szupergyorsnak, de azért ezt ellensúlyozza a 9 centes exchange rate.
Közben kipróbáltam, sajna nem lehet többfelhasználós módszerrel többször elindítani. -
#5980 Gondolom ez is olyan hogy embereket kell találni akik hajlandóak válaszolni. Egy kis számolás:
10db kérdőív 3000Ft
1000darab kérdőív 30ezer forint
33 kérdőívet kellene naponta kitöltetni hogy havonta legyen 30ezer ft bevételed.
(1000/30=33.33333)
A kitöltéshez gondolom személyes kapcsolat kell, és napi 33 ember ki hajlandó kitölteni.
Ezt nem mondanám netes munkának. -
#5979 Szia!
Felvettelek msn-re....
És hogy ne kelljen több hozászólást írnom, a következő soraim mindenkihez szolnak:
Smart Barre
Francia surfbar.
15 euro-paypal.
A bar kicsi, akárhova tehető.
A pontokat naygon-nagyon ygorsan számolja, pl eurobarrhoz képest.
9cent/1000pont.
Refrendszer:
25
15
5
Regisztráció -
#5977 Aki szeretne pénzt keresni a Sedoval és nincs rajta a penzkeresoforumPONTextraPONThu oldalon ( egyenlőre le van zárva a tagok fölvétele) Az írjon privátban.
Aki rajta van az ne írjon. -
#5975 ööö... Semmi :D Most már semmi... Megtaláltam, amit kerestem :) -
#5974 https://www.e-gold.com/unsecure/pgpkey.htm#about%20passphrase -
ssx22 #5973 elfelejtettem az e-gold account ID számomat (számlaszámomat) van valami lehetőség visszakapni, visszaszerezni? -
Alblink #5972 Domaint egy evre:D. -
Sole82 #5971 Milyen éves dijat fizettél be? Ezt nem értem... -
Alblink #5970 Hi,regeltem a sedo-nal,befizettem az eves dijat(www.nintendoone.com)..
Lenne par kérdésem:Meg nem mukodik az oldalam,varni kell,vagy valmit nem jol csinaltam?Sedo-nal betudok lepni,miket erdmes,kell beálitani?
A fontos adatokat hol tudom figyelni?Ha mas oldalan levö linkere katingatok,azzal más keres pénzt,ezt egymasnak is csinaljátok,vagy hogy müködik ez?,mert akkor en is beszalok.. -
#5969 vegyes nagyon sok oldalon kint van és ha nagyon ügyesen csinálod nagyon szépen lehet vele keresni csakakarni kell :) -
#5968 mire gondolsz? domain regisztrátod vayok és mégsem értem mi a problémád :D -
#5967 Jogos... Egyébként valaki nem tud olyan honlapot, ahol meg lehet nézni egy domain értékét? Lehet hülyén fogalmaztam, remélem értettétek :) :D -
#5966 100$-ért nem adom el, mikor annyit majdnem megkeresek vele. Így nicns rajta nyereség. Ja és ennek a tetejére levonna belőle a sedo 10$-t. Még mit nem. Ő fizessen nekem, ne én neki -
#5965 Ügyes vagy ;) :D -
#5964 Áh dehogy. 500dolcsit kértem érte, erre lenyomta. . . . . -
#5963 Remélem nem adod el xD -
#5962 lollol
Kaptam most egy levelet hogy 60dolcsiért meg akarja venni az egyik tag a parkoltatott sedo címemet xD -
#5961 Gondoltam hogy csinálok valami személyes jellegű weboldalt, autók, vagy állatok vagy valami hasonló témáról, és megpróbálok újból regisztrálni. A money-webes oldalamat nem fogadták el, mivel pénzkeresésről szól. -
#5960 Csak úgy érdekelt hogy csinálod e még. Amúgy milye stílusú weboldalakon van kinnt a hirdetésed? Kft-s, vagy személyes jellegű oldal