15995
-
#6131 Ne legyen igazad!!!:)
Egyébként tök igaz amit mondasz:D de csak 2$ a min, pár nap azt megvan, ha nemfizet akkor nemfizet... de hátha -
newc22 #6130 50 dolcsi INGYEN!!!
Te is megtanulhatsz eredményesen pókerezni. A http://www.pokerstrategy.com/hu/about/?referer=NewC25 mindent rendelkezésedre bocsát, ami ahhoz kell, hogy nyerő pókerjátékos legyél. $50 + $100 kezdőtőkét kötelezettségek nélkül, stratégiai tananyagot, oktató videókat. Nincss más dolgod csak regisztrálni megoldani a magyar nyelvű kvízt, és már utalják is az 50 dollárt a számládra, és ha ügyesen játszol további 100 dollárt kapsz ajándékba!!! -
#6129 Na jól van, leírom még egyszer: ha 1000 látogató 5.99 dollár - kerekítsük 6 dolcsira - akkor 0.6 centet fizet a hirdető kattonként. Ebből hogy fizethetne ki az oldal adminja 1 centet kattonként? (hacsak nem megőrült) Én azt értem, hogy időbe telik, amíg elérik a memberek a kifizut, de hogy ez az oldal nem (sem) lesz hosszú távú, az tuti (lásd a matek részt) Bár ne legyen igazam! -
#6128 Új Bux! 2$ a minimum kifizetés! 0.01$-0.005$ linkek! Ma 15 link!
Hopp az előbb picikét elnéztem:) szori -
#6127 http://www.arabbux.com/?r=freddo
Hátha bejön.... -
Kaszila #6126 Itt van ha Még valaki nem ismeri Szerintem Új! -
Kaszila #6125 Sziasztok
A Titan Clicks Fizetett már valakinek? -
#6123 Elgondolkodtam, hogy az emberek vaszleg nem tudnak számolni: 2 centes klikkeket ígér, közben 2000 látogatót vehetsz 10 dollárért? Hogy is van ez? Számoljunk már egy picit!
2cent*2000látogatás=4000cent=40$ (kifizetendő)
2000látogatás=1000cent=10$ (hirdetőtől)
---------------------------------------------
-30$
Nem hinném, hogy valaki azért tesz föl egy ilyen lapot, hogy jótékonykodjon a kattolókkal! Az Adbuk$ oldalon pl 0.5 cent egy klikk, tehát 1000 látogatásra ki KELL fizetnem 5 dolcsit. Míg a hirdetőktől 5.99$-t kapok az 1000 látogatóra. AS fennmaradó 0.99$ a kereset, amiből még hirdetned is KELL...
Na ezért van ennyi kamu oldal amúgy. -
newc22 #6122
50 dollár INGYEN!!!
Te is megtanulhatsz eredményesen pókerezni. A http://www.pokerstrategy.com/hu/about/?referer=NewC25 mindent rendelkezésedre bocsát, ami ahhoz kell, hogy nyerő pókerjátékos legyél. $50 + $100 kezdőtőkét kötelezettségek nélkül, stratégiai tananyagot, oktató videókat. Nincss más dolgod csak regisztrálni megoldani a magyar nyelvű kvízt, és már utalják is az 50 dollárt a számládra, és ha ügyesen játszol további 100 dollárt kapsz ajándékba!!!
-
waracsk #6121 BuxGalore 2 centes linkek, napi 8-10 :)
5 $ minimum. -
#6120 Filmtartalom oldalt, amin nincs semmi letöltésre buzdító szöveg, sem dvd borító meg hasonló anyagok, azt gondolom elfogadja a google. Olyan oldalra gondoltam ahol a-z ig föl van sorolva az abc és mindegyik alatt filmek, amiknek olvasható a tratalma, és 1-2 kép a filmből. Ebbe gondolom nem köthet bele. Bár ez rajta is múlik. . -
#6119 Adbuk$ fizetni fog, csak egyenlőre 40 dolcsit költöttem a hirdetésre -
#6118 Ez hülyeség! Nem mindegyik... -
kirchner #6117 más...Nem láttam még itt hírdetve úgyhogy:
BUXEURO
Egy ujabb adbux klón!!!!
-1 centes klikk-ek
-30 másodperces számláló!
-0,1$ bónusz regeléskor!
-Min.kifizetés:7,99$ Paypalra és E-gold-ra!
-100%-os ref.szint
SOK SIKERT!!!! -
kirchner #6116 hello
Nem tudja valaki,hogy a FrenchBux-nál hogy lehet kikérni a pénzt?
Mert öszzegyült a 10$ és kiszeretném kérni.
THX -
ssx22 #6115 Mindenkinek irtam, aki pénzt akar keresni netezéssel... emailes, kattintgatós oldalak mind kamuk, direkt azért vannak a különbözö member tagságok, hogy csak a pénz kiszedjék az emberekből...az, hogy van free member - csak csali -
#6114 ADBUK$.COM
Vadonatúj ptc (ma indult) 0.5 centes klikkek 50% referal illetve 1 cent és 100 % ref Premium Membership esetén. Az oldalon egyenlőre egy tesztlink van, amit le lehet kattolni, de már ez is fizet...asszem még most érdemes csatlakozni...és úgy érzem, fizetni is fog!
Végezetül a reflinkem:
http://www.adbuks.com/?r=admin -
#6113 Közössége portállal már nagyon nehéz befutni. -
#6112 Szerintetek milyen témában kéne weboldlt indítani, ami vonzaná a látogatókat? Vagy valami közösségi portálban kellene gondolkodni? -
Sole82 #6111 Ezt kinek irtad? Mert nekem van több is.. -
#6110 Vagy lehet betonozni is...:) -
ssx22 #6109 SZERINTEM HA PÉNZT AKARTOK KERESNI AKKOR CSINÁLJATOK EGY OLDALT AHOGY MÁSOK IS TESZIK... -
Sole82 #6108 Bocsi az uj hozzászólásért ismét, de ez teljesen más!!! Aki szeretne beszállni a sedoba kattintgatni (indulás legkésőbb holnap)az irjon Nekem pm-et (privát üzit) és megbeszéljük. -
Sole82 #6107 Tudom:p
De az érvényesitő kodot várd meg még megárkezik a bankkártyádra és ne irkálj mindenféle számokat be, mert 3 rossz kisérlet után letiltja a kártyád! kb 4-5 nap mire megérkezik.Ehhez neten elérhető számla kell, mivel ott lesz a zárolt tételek között!!! -
#6106 áááááááááááááá jeeeeeeeeeee Sole istenkirály vagy ember:)))))))))))))))))))
Háálellujjaa hállelujaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))))) -
#6105 De micsoda a visát néha elfogadja néha nem? Hát bekaphatják...
Fasza direkt azért csináltattam kártyát meg minden lo..szt az otpben, hogy tudjak tetves domaineket venni. Azt baszhatom.... -
jupa #6104 http://brbux.com
Szerintetek fizet?
Illetve a bux.toval mi történt?:S -
#6103 Kérdés még az hogy milyen kártyád van?! Mert nem minden kártyát fogad el!!! -
Sole82 #6102 A kártyán lévő számot egymás után ird be! Alá ird az érvényességet a kártyán először a hónap és utána az év van! Majd a hátoldalon lévő 3 jegyű kodot és ne felejtsd el kiválasztania kártya tipusát! -
#6101 Ezt nem hiszem el a tököm kivan már... -
#6100 Igen van a 3 számnak külön rublika. Na megnézem beírom a 3 számot is hozzá. -
#6099 Ha jól emlékszem az egész számsort be kell írni, vagy egybe vagy külön. -
#6098 Vagy a plusz három számot oda is be kell írni?(ami a hátoldalán van) -
#6097 Tudom. Olvasni még tudok:) Egybe kell írni a 16 számot nem? -
#6096 asszem 10%von le. 500$ból levont volna 50et nálam, de nem adtam el a címem.
Frango: Ha jól írtad volna be akkor, nem írta volna ezt ki. A círd number az a kártya száma (kártyán, és a hátoldalán lévő szám), és nem a bankszámlaszám. Sokak szokták ezt összekeverni. -
#6095 Akkor hagyd a francba.:S -
#6094 Paypal kártya hozzáadásnál ezt mért írja ki?"You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again."
Jól beírkáltam mindent:( -
karpatiattila #6093 n -
#6092 elvileg és gyakorlatilag is magyar! legalábbis a domain vhois alapján a név nekem magyarnak tűnik de valami kamu külföldi cím van megadva! irtam neki mailt de nem válaszol!
nekem emgérne a domain 100$ és további 10-20 max. 30$ egyébb költséget is szal .... mennyit von le sedo? és hogy lehetne megoldani hogy megkapjam azt a domain? :S -
#6091 Az igaz, de sedo lenyul érte nem is kevés lóvét....
Magyartol akarod a domaint, vagy külfölditöl?