Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha, ezt azért ki tudtam venni, de mi a logikája?Akkor miért ilyen népszerûek?
Max7
Lopnak csalnak hazudnak és csak annyi pénzt merj betenni amit nem félsz elveszíteni mert mind arra hajt hogy minél több ember megbízzon az oldalban majd a legjobb pillanatban lelépnek!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Nah, volt egy kis idõm visszaolvasni 6 oldalt.Érdekelnének a HYIPek.Legelõször is az, hogyan is mûködnek, tehát mi történik a színfalak mögött, mert ez a rész nem teljesen tiszta.
ha fizetnek szólj..

Sziasztok
Találtam egy oldalt, ez amolyan netes online rpg, ahol az úgynevezett mars dollárokat szerzel.Nem bonyolult.1-2 ezret ráköltesz fejlesztésre, akkor már nem buksz sokat ha megtámadnak.Utánapedig összekaparsz olyan 40000-50000$-t amit minden hónap elejénbelehet váltani 20 igazi $-ra.Van fórum is, ahol nem panaszkodnak a userek, szoval szerintem megbízható, bár én még nem tartok ott, hogy fizessenek.Itt a refllinkem, ha tetszik regisztráljatok lécci alám.
Killgore
Mennyi idõ alatt gyûlt össze, és hányan vannak alattad?

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

passatgt
ezek a cégek áltlában ilyet nem engednek:C

doxadmin
sziasztok!

Látom máshol is, hogy sokan vagyunk benne olyan cékekben, amelyek azért fizetnek hogy kattintson valaki a bannerjükre, hirdetésükre, linkükre. nos arra gondoltam szeretnék csinálni egy oldalt amikre ezek a hirdetések felkerülhetnének! mindenkié. Aki szeretné hogy hirdetése fennt legyen annak kattognia kellene mindegyikre.

Ebben ki lenne benne???

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Killgore
Most indult, e-mailos pénzkeresõ oldal.
Próbát megér. EU-s. Regelni itt kéretik: Regisztráció a The best Ads-ra

Hello, sziasztok mindenkinek!

Új vagyok még ezen a fórumon, és ezt a fajta pénzkeresést is csak másfél hónapja csinálom. Azt vettem észre, hogy itt többen is használjátok a cégeknél a signup-os menüt. Én pedig azt olvastam, hogy nem javasolják a használatát mert az új és a jelenlegi cégnél is büntetést lehet kapni pl. ha nem vagyok aktiv vagy ha kilépek az új cégtõl. Ezért én, ezt a menüt még 1x-se használtam. Viszont így is van ahol már napi 35-40 sõt akár 70 centet is összegyûjtöttem a bannerekre kattintgatással.
Killgore
Köszi a segítséget! Nagyon sokat segítettél!

CaviaR
Igen, sajnos van az úgy, h egyáltalán nem küldenek welcome-mailt. Próbáltam már ilyenkor megírni a szükséges adatokat, ugyanazokat ami a levélben is benne lennének (és le is tudják ellenõrizni), de nem fogadják el. 😞

FONTOS
A jólfizetõ signup-ok (20cent fölött) általában fizetõs cégeknél vannak, ahol be is kell fizetni vmennyit, addig nem kapsz értük!

Az átfutási idõ általában 1-2 nap!

A legtöbb beregelt oldalnál nézik, h aktív vagy-e, tehát nem elég csak regelni, naponta min 1x meg kell látogatnod mindet, különben levonás lesz!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Killgore
Most megint beregeltem egyre, meg is küldték az aktiváló linket, be is tudok lépni, de még nem küldtek olyat, hogy member vagyok. pedig ezt kellene bemásolni, legalábbis ezt írják.

Killgore
Ezeket már próbálgattam. Be kell ugye regisztrálni oldalakra. Kitöltöttem mindent, bár a lakcím meg ilyenek beírásától tartok egy kicsit😊, aztán jött egy e-mail, a szövegét bemásoltam ahova kell, de nem kaptam érte semmit. Ez még egy kicsit nehezen megy nekem..

CaviaR
Nem, azok a referral-ok. A signup az amikor beregelsz valahová a donkey-s mailcímeddel, és elküldöd nekik a "welcome e-mailt". Kattints a "Paid To Signup Search Country" menüpontra és ott lesznek a bannerek, és azok alá kell becopyzni a welcome mailt!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Killgore
repvez: beállítottam, hogy csak a mailemre menjen.

CaviaR: oké köszi. a signupot úgy kell értenem, hogy akik alattam vannak azok után jön pénz?

CaviaR
DonkeyMails-tõl ne várj sok mailt, nem szoktak küldeni. Számolj úgy, hogy 2-3 naponta jön 1, de az is max 0.02 cent. A donkey a signup-jai miatt jó.

Sok mailt pl a freemoneymails szokott küldeni, csak ott meg hosszú elötted a kifizetendõ tagok listája.

repvez
Hova nem kaptad meg a mailt?Mert a regelésnél be kell állitani hogy az oldalra küldje a maileket vagy a saját postaládádba.Nézd meg az oldalon az inbox résznél vagy azon az emailcimen amivel regeltél.
Killgore
Tegnap délután regiztem be donkeymailsbe. de egy darab mailt se kaptam, pedig állítólag sok mailt küld. Mi lehet a baj?

CaviaR
Dejó, megint kezdõdik. Jön az újreg és osztja a tanácsokat.

Fat cat! Fogadjunk te olyan "bármilyen szarral beérem" ember vagy.. 😛

tudok módot rá:munka
Killgore
Ez egy átverõ cég, soha senkinek nem fizet 😞

repvez
Még megprobálhatod ezt is.Bár igaz hogy itt 5$ a kifizetési határ de többet fizet egy kattintásért mint az átlag.Naponta olyan 10-15 centet is lehet vele keresni.
Ez a cég reflinkje
bodesz
ok.thx.a sign up osoknál nemmind1ikre tok regizni...:S

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

repvez
Csak regisztrálni kell és a föablaknál keresni egy paid to click vagy paid to signup sort.Az elsöre katintva bead pár bannert és azokra kattintva megvárni mig letelik a visszaszámlálás majd utána klikelhetsz a következöre.A másiknál pedig a regisztráciokor kapott confirm emailt kell bemásolni a megadott helyre.
bodesz
óóóó na találtam vmiket...kapok pontokat meg centeket meg ilyesmik...de meily cuccal leheta legjobban keresni?

bodesz
vagy hogykell vagy mi? 😄

bodesz
igen?
és hogy kell használni?választani kell valamit advertising menüpont alatt?
pl:0.25 cent Email, 5,000 clicks, timer: 15 seconds - $17.50
???
ha rámegyek kiad egy oldalt hogy válasszak ki e gold paypal stbstb...meg adataimat?ezt miért kérdi ha 1szer regiztem?
vagy vhol nagyon eltévedtem? 😄
pls vki világosítson fel ilyen cuccokhoz sose értettem...😞

CaviaR
Ezek mindegyike olyan h 0-ról indulhatsz. Nem kell fizetni értük!

repvez
Nem kell semmit befizetni csak regisztrálni és kattingatni a linkekre.Legalábbis az elsö 2 az ilyen a harmadikat nem ismerem.
bodesz
azaz pls leírást kérnék donkeymailsrõl 😊
ha nincs magyar akkor vmi jó angol is jólenne 😊

bodesz
ezek mind olyanok hogy 1.bekell fizetni x összeget és akkor tudsz csak elkezdeni pénzt gyûjteni?
esetleg van olyan ahol nemkell semmi pénzt beküldeni...csak hogy eltudjam azután kezdeni ezeket 😄

CaviaR
Szerintem legjobb:
1.: DonkeyMails (sok jólfizetõ signup, 0,01$-tól fizet, 10 nap alatt 1,4$)
2.: Bluebird (PaidToClick-ek és PaidMail, 0,39$ 10 nap alatt)
3.: Kitten's PTR (sok PTC, egész sok mail, 10 nap: 0,27$)

A múltheti teszt során 10 cégbõl ezek kerültek ki ilyen helyezésekkel! (egyheti grafikon pár üzenettel lejjebb)

attol fugg milyenre gondolsz 😊

ads

bodesz
melyik ilyen netes oldalt mondjátok a legjobbnak?donkeymails?bluebird?vagy mih?

repvez
Ja mondjuk a signupoknál van egy bizonyos százalék amit nem ad jová,de nekem eddig csak olyannál nem aminél nem volt egyértelmü a signup és aminél nem kellett bemásolni az emailt hanem automatikusan irják jová ha sikeres a regisztrácio.A tobbi szokott sikerülni.
Pl nekem 7-böl 4et jováirtak igy 40centem lett 1 nap alatt.most kértem ki a kifizetését.
CaviaR
Biztos az lenne ha itt lenne a kezemben a pénz. 😄
Viszont ez a legnagyobb valószínûség, amit el lehet érni egy adott összeggel. Minél több a lé amit megkockáztatok és minél kisebb a kívánt nyereméyn, annál nagyobb a vaószínûség. Ezt pontosan az általam kifejlesztett segédegyenlet mondja meg. 😊

valóban a bluebird és a donkey a legjobb, bár a grants oldalak most késnek a fizetésekkel sajnos, még a Stormofcash is jó, mert fizet 0.1$-tól paypalra és nekem fizetett is már

8:2 és még az is csak 1 esély, tehát nem biztos<#smile>

CaviaR
Jaja azt is vágom, csak nincs rajta alistán. Nekem nem voolt szerencsém a signup-okkal a jills-nél, mert 3ból csak egyet fogadott el, az is csak 5 centes volt.

Na de amiért akartam írni. A múltheti Algoritmus-Adatstruktúrák-Objektum elõadáson a játékelméletrõl volt szó. Megállapítottam, h a heads or tails játékhoz létezik nyerõ stratégia tudományos alapon.

Ki is dolgoztam ezt a stratégiát, és ki akarom próbálni, viszont kelleni fog hozzá legalább 1,27$. Az <(n*2)+k> egyenletembõl kijön, h ha n=kezdeti tét (0,01), akkor 1,27$nál lesz 7:2-höz az esély, h a nyeremény 0,01$al több lesz a befektetett összegnél.
(pl 8:2 esélyhez már 2,55$ befektetés kéne, de annyit összeszedni sok idõ)lenne.

Szóval amint kipróbáltam a gyakorlatban, megírom a pontos mûködési elvét, és jöhettek alám játszani! Addig senki ne próbálja ki, mert vannak fontos lépések amikrõl még nem írtam..

repvez
Ha gyorsan akarsz összeszedni PTS-böl pénzt akkor a jillclickscorner is jo választás nagyon sok céget ad ahova lehet regelni és már többször fizetett.A link a #3486 hszben van.Én ez a no-minimum és a donkey-mailes PTS-ektöl kezdtem fellendülni 😊
CaviaR
Az egyessel jelzett nap valójában a 0.nap, de ezt nem lehetett így beállítani a grafikonnál.
Minden nap a lehetõ legmagasabb bevételt értem el, nehogy ez megváltoztassa az eredményeket. Általában este 10kor zártam le az aznapit, az onnantól beérkezõ a következõ napra lett elszámolva.
Egy hét szombattól péntekig tart.

Akkor az elemzés:
Az elsõ napon a Bluebird érte el a legmagasabb értéket ($0,09), majd a Koala's PTR és a Kitten's PTR egységesen közel egyharmados egyenleggel.
A negyedik napon az Emu's PTR jelentõsen gyarapodott, majd gyengébb tendenciával növekedett a hét hátralevõ részében.
A további cégek gyakorlatilag stagnáltak a héten, közülük a legmagasabb FreeMoneyMails is csak 0,06 dollárt ért el.

A DonkeyMails értékei nem szerepelnek a grafikonon, mert a 3 naptól egészen a 6.napig egy olyan meredek ugrás volt felfelé (miután jóváírtág a sign-upokat), hogy teljesen széthúzta a grafikont. Most 0,79 dolláron áll.

repvez
repvez
Aki akar az betehet az Egold-profits-ba napi 2%-ot fizet 180 napon keresztül eddig nagyon jo és már a goldpoll-on is feljött a 2. helyre.
Nekem már majdnem visszajött az 1$-om eddig mindig rendben fizetett.
itt a reflink
Max7
Mert nem ide való volt! Azért nincs itt!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Beirtam ide valamit és most ki szerettem volna nyomnatni és nincs sehol!
Max7
Hajrá ha olyan jól sikerül felteszem majd az új felsõ bannerbe ha akarod mert most készítem az új bannert ide a felsõ részbe az uj design miatt! Kicsit átrendezem az egészet!

CaviaR
Eredetileg csak pár dolcsi kellett, de most már nem hagyom abba. Csinálok egy nagy tesztet 10 céggel.

Az elmúlt hét minden napján feljegyeztem az aznapi befolyt összegeket excelben, és készítettem hozzá grafikont is.

A hét végén (vagy akár elöbb is) feltölthetem ide is igény szerint ezt a grafikont egy tömörebb elemzéssel, melyik cég mit nyújt.

CaviaR
Tyûha, akkor tényleg nem úgy mûködik mint ahogy gondoltam. 😄
Ez valami újítás lehet.
Fizetni viszont nem tudok, de azért köszi a tippet!

Max7
Autosurfbe pénzt is kell rakni linkért olvas vissza! 13dailpro néven találod