Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Találtam egy oldalt, ez amolyan netes online rpg, ahol az úgynevezett mars dollárokat szerzel.Nem bonyolult.1-2 ezret ráköltesz fejlesztésre, akkor már nem buksz sokat ha megtámadnak.Utánapedig összekaparsz olyan 40000-50000$-t amit minden hónap elejénbelehet váltani 20 igazi $-ra.Van fórum is, ahol nem panaszkodnak a userek, szoval szerintem megbízható, bár én még nem tartok ott, hogy fizessenek.Itt a refllinkem, ha tetszik regisztráljatok lécci alám.
Látom máshol is, hogy sokan vagyunk benne olyan cékekben, amelyek azért fizetnek hogy kattintson valaki a bannerjükre, hirdetésükre, linkükre. nos arra gondoltam szeretnék csinálni egy oldalt amikre ezek a hirdetések felkerülhetnének! mindenkié. Aki szeretné hogy hirdetése fennt legyen annak kattognia kellene mindegyikre.
Ebben ki lenne benne???
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
itt a kép:
http://kepup.ingyen.org/viewer.php?id=9274moneycashbarkifizu.jpg
Magyar leirás itt:
http://moneynet.uw.hu/moneycashbar/moneycashbar.html
Próbát megér. EU-s. Regelni itt kéretik: Regisztráció a The best Ads-ra
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Új vagyok még ezen a fórumon, és ezt a fajta pénzkeresést is csak másfél hónapja csinálom. Azt vettem észre, hogy itt többen is használjátok a cégeknél a signup-os menüt. Én pedig azt olvastam, hogy nem javasolják a használatát mert az új és a jelenlegi cégnél is büntetést lehet kapni pl. ha nem vagyok aktiv vagy ha kilépek az új cégtõl. Ezért én, ezt a menüt még 1x-se használtam. Viszont így is van ahol már napi 35-40 sõt akár 70 centet is összegyûjtöttem a bannerekre kattintgatással.
FONTOS
A jólfizetõ signup-ok (20cent fölött) általában fizetõs cégeknél vannak, ahol be is kell fizetni vmennyit, addig nem kapsz értük!
Az átfutási idõ általában 1-2 nap!
A legtöbb beregelt oldalnál nézik, h aktív vagy-e, tehát nem elég csak regelni, naponta min 1x meg kell látogatnod mindet, különben levonás lesz!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
CaviaR: oké köszi. a signupot úgy kell értenem, hogy akik alattam vannak azok után jön pénz?
Sok mailt pl a freemoneymails szokott küldeni, csak ott meg hosszú elötted a kifizetendõ tagok listája.
Fat cat! Fogadjunk te olyan "bármilyen szarral beérem" ember vagy.. 😛
Ez a cég reflinkje
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
és hogy kell használni?választani kell valamit advertising menüpont alatt?
pl:0.25 cent Email, 5,000 clicks, timer: 15 seconds - $17.50
???
ha rámegyek kiad egy oldalt hogy válasszak ki e gold paypal stbstb...meg adataimat?ezt miért kérdi ha 1szer regiztem?
vagy vhol nagyon eltévedtem? 😄
pls vki világosítson fel ilyen cuccokhoz sose értettem...😞
ha nincs magyar akkor vmi jó angol is jólenne 😊
esetleg van olyan ahol nemkell semmi pénzt beküldeni...csak hogy eltudjam azután kezdeni ezeket 😄
1.: DonkeyMails (sok jólfizetõ signup, 0,01$-tól fizet, 10 nap alatt 1,4$)
2.: Bluebird (PaidToClick-ek és PaidMail, 0,39$ 10 nap alatt)
3.: Kitten's PTR (sok PTC, egész sok mail, 10 nap: 0,27$)
A múltheti teszt során 10 cégbõl ezek kerültek ki ilyen helyezésekkel! (egyheti grafikon pár üzenettel lejjebb)
ads
Pl nekem 7-böl 4et jováirtak igy 40centem lett 1 nap alatt.most kértem ki a kifizetését.
Viszont ez a legnagyobb valószínûség, amit el lehet érni egy adott összeggel. Minél több a lé amit megkockáztatok és minél kisebb a kívánt nyereméyn, annál nagyobb a vaószínûség. Ezt pontosan az általam kifejlesztett segédegyenlet mondja meg. 😊
8:2 és még az is csak 1 esély, tehát nem biztos<#smile>#smile>
Na de amiért akartam írni. A múltheti Algoritmus-Adatstruktúrák-Objektum elõadáson a játékelméletrõl volt szó. Megállapítottam, h a heads or tails játékhoz létezik nyerõ stratégia tudományos alapon.
Ki is dolgoztam ezt a stratégiát, és ki akarom próbálni, viszont kelleni fog hozzá legalább 1,27$. Az <(n*2)+k>(n*2)+k> egyenletembõl kijön, h ha n=kezdeti tét (0,01), akkor 1,27$nál lesz 7:2-höz az esély, h a nyeremény 0,01$al több lesz a befektetett összegnél.
(pl 8:2 esélyhez már 2,55$ befektetés kéne, de annyit összeszedni sok idõ)lenne.
Szóval amint kipróbáltam a gyakorlatban, megírom a pontos mûködési elvét, és jöhettek alám játszani! Addig senki ne próbálja ki, mert vannak fontos lépések amikrõl még nem írtam..
Minden nap a lehetõ legmagasabb bevételt értem el, nehogy ez megváltoztassa az eredményeket. Általában este 10kor zártam le az aznapit, az onnantól beérkezõ a következõ napra lett elszámolva.
Egy hét szombattól péntekig tart.
Akkor az elemzés:
Az elsõ napon a Bluebird érte el a legmagasabb értéket ($0,09), majd a Koala's PTR és a Kitten's PTR egységesen közel egyharmados egyenleggel.
A negyedik napon az Emu's PTR jelentõsen gyarapodott, majd gyengébb tendenciával növekedett a hét hátralevõ részében.
A további cégek gyakorlatilag stagnáltak a héten, közülük a legmagasabb FreeMoneyMails is csak 0,06 dollárt ért el.
A DonkeyMails értékei nem szerepelnek a grafikonon, mert a 3 naptól egészen a 6.napig egy olyan meredek ugrás volt felfelé (miután jóváírtág a sign-upokat), hogy teljesen széthúzta a grafikont. Most 0,79 dolláron áll.
Nekem már majdnem visszajött az 1$-om eddig mindig rendben fizetett.
itt a reflink
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Az elmúlt hét minden napján feljegyeztem az aznapi befolyt összegeket excelben, és készítettem hozzá grafikont is.
A hét végén (vagy akár elöbb is) feltölthetem ide is igény szerint ezt a grafikont egy tömörebb elemzéssel, melyik cég mit nyújt.
Ez valami újítás lehet.
Fizetni viszont nem tudok, de azért köszi a tippet!