15995
-
#6090 Sedonál parkoltatja mondjuk azt a domaint hogy max7.com (csak példa) nyilván ezt tudom hogy ott parkoltatja mert a reklám kint van az oldalon!
És én ezt a domaint akarom megvenni, de ha jól tudom pl sedon keresztül is emg lehet venni a domaint! szal nem kell egyezkedni külön a pacákkal :S -
#6089 elöbb még 10$ volt :D -
karpatiattila #6088 Hello!
Egy olyan kérdésem lene, hog tudna nekem valaki kölcsönadni e-goldra 5 dollárt. A kamatról természetesen megegyznénk.
Köszi -
#6087 Ja, igen Sedonál ha regelsz/vagy ha nem, de akor meg kérni fogja h regeéj.. na mind1 szóval van olan lehetőság, hogy rákeresel a domanira, és ha megvan, licitálsz rá. Ő ezt látja, és ha elfogadja, akkor megkapjátok egymás adatait blablba..
-
#6086 Ezt hogy érted, h a sedónál van-e eladóban, vagy a tulaj rakta-e ki weboldalra/fórumra eladóba?
Meg sztem az iylen eladás/vevés dogokat jobb rendetni minél élőbben, tehát msn-en. -
karpatiattila #6085 Hello!
Tudna nekem valaki e-goldra kölcsönadni 10 dolcsit? A kamatról természetesen megegyezünk.
Köszi -
#6084 valaki? -
Lory87k #6083 az E-gold szamlamra sikerult egy kis osszeget osszegyulytenem :D es azt befektettem HyIP-k be -
ssx22 #6082 te már kaptál pénzt? -
ssx22 #6080 már megtaláltam máshol,köszi:) -
#6079 Valakinek 400 dollár?
Tessék:) -
#6078 srácok egy kis segítség kéne! a sedonál van egy srác aki parkoltat egy domaint! szeretném emgvenni tőlle! azon felül hogy én irok neki egy mailt egyéb infót tudok szerezni? lehet hogy eladóban van az a domain? valaki help pls! (nem sedozok és nincs sedo accountom) -
#6077 Megmosolyogtató adatok az aglocomailsen:))) -
#6076 SCAM!!! -
#6074 keresd pittit! -
#6073 400 ft-ot 2 hónap után én visszakaptam :D -
ssx22 #6072 Lenne egy hülye kérdésem: hogy lehet e-gold-ra feltenni pénzt számláról? mer sehol se találom :( -
jupa #6071 Köszi! -
#6070 paypallel először össze kell kötni a magyar számlád, küld egy 4 jegyű számot, ezzel egyidőben 400ftf leszed a számládról. Ha megjött a kód a számlakivonatban van, akkor megadod a paypal oldalon és kész fizethetsz meg fogadhatsz pénzt. Ha 20ezer felett küldesz magyar számlára akkor nem számol föl semmi díjat, ha az alat akkor fölszámol valamennyit.
Sedotól először paypalre onnan meg a magyar számládra kérheted ki, ha van mit. -
#6069 nem kell dombornyomott kártya ahoz hogy a paypal utaljon neked! csak fordítva!
-
jupa #6068 Hali!
Ha van egy paypalom (de sajna dombornyomott bakártyám nincs) akkor ha arra fizettetem ki a pénzt,paypalról tudom küldeni magamnak postán? -
#6067 Sziasztok. Melyik PayPal accountra érdemes regisztrálni? A Personalra vagy a Premierre? Nem igazán fizetni akarok vele, hanem ha a Sedo-nál összejön a min limit, akkor ide utalni. És még egy olyan kérdés, ha a paypalnál megadom a kártyám számát, akkor oda simán utalják majd a pénzt?
Télleg bocsi ha nagyon láma kérdések, de most kezdem! :) Előre is köszi -
Sole82 #6066 Mert csak 1-2 óra múlva írja jóvá! És várd meg még betöltödik rendesen az oldal.. -
#6065 Fasza. Ez meggyőzött -
#6064 Hello. Nos a sedonál leparkoltatott oldalamon már megjelennek a linkek! A Keyword-hez is írtam egy-két dolgot! Beregisztráltam a google-ba. De ha rákeresek nem adja ki az oldalt (nagyon sok oldalt átnéztem)! Hogyan tudnám az oldalt előrébb hozni, megjelenítettni a keresőkkel?
Még egy kérdés: A sedo ugye azért fizet, ha rákattintanak a linkekre. Gondoltam kipróbálom mennyi pénzt is ad egy-egy link. Ezért ip-t váltottam és ráklikkeltem. Ezután ip vissza, és megnéztem a sedo-nál, de ott azt írta hogy 0 view és 0 click volt! Ez most miért???
Előre is köszi a válaszokat -
#6063 Hogyne. Abból megyünk Tunéziába. -
#6062 Ne dőljetek be a "vegyél magadnak referálokat" mesének!
Minutegold csak upgrade esetén fizet, de mivel nekem már több öszejött, mint az upgrade, ezért toltam rá zsetont.
(másképp no payout, így meg hetente 5 dolcsi)
Kaptam is hozzá vagy 45 referált...mit gondoltok, mennyit kerestek nekem az elmúlt 2 (KETTŐ) hét alatt?
Kemény 5 (ÖT) centet! -
#6061 1-2 nap még átáll. Asszem:) -
#6060 Sziasztok. Ma regisztráltam egy domaint a domain.com-on! Eztán ezt leparkoltattam a sedonál. De ha beírom az oldal címét, nem jelenik meg semmi (nem jeleníthető meg)! Valamit rosszul csináltam, vagy nem állítottam be valamit? Vagy egyszerűen csak idő kérdése? Bocsi a hülye kérdésekért de még nem csináltam ilyet! Előre is köszi -
#6059 Na skacok a CashBux, ClickBux, Fastbux és társaik fizetnek avagy sem? Fizettek már egyáltalán valakinek?:) -
DRFlame #6058 Jó, kicsit erősek a hasonlatok, de a lényegen nem változtat:
A támadó a bűnös, nem pedig az aki nem védekezik.
Most nem akarom leírni, hogy milyen káros következményei vannak a spameknek, mert a neten rengeteg cikk található a témához, de az biztos, hogy már az is rengeteg kárt okoz, hogy "csak" leveleket küld szét. -
#6057 :D
A szöveg faja lett, jót röhögtem a hasonlatokon:P
Jó van benne igazság , de ne sarkítsd ki ennyire...
Meg én úgy tudom, h a spammer "csak" levelek küld szét ezreknek.
Vagy valami mást is tesz? kémprogi iylenek?
Vagy valami rejtett varázsigével megbűvöli a gépemet?:O
A levelekbe beletartozik a hamis egold meg ilyen levelek is.
egyébként utánnaolvasok. ok:)
-
DRFlame #6056 Félreértések elkerülése végett jav.: "Én csak megírtam a programot"
Ezt nem tőled idéztem, csak azért van idézőjelben, hogy ezt mondaná saját védelmében a programozó a te mondatodat kiegészítve. -
DRFlame #6055 Egy két hasonlat...
"valamint a spamszűrés mindenkinek a saját felelőssége"
Spamszűrés=önvédelem
Nem tudom mit szólnál, ha odamennének hozzád az utcán, és elvennének tőled mindent amit lehet és jól össze is vernének. Biztos nem azt mondanád, hogy "hát igen, gondoskodnom kellett volna önvédelemről"
"mivel a spammelést nem én csinálom"
1. Ha valakinek megadod egy ismerősöd riasztókódját, és ezáltal kirabolják őt, nem te követted el, ez nem jelenti azt hogy ártatlan vagy.
2. A spammelést programok csinálják, szóval a programozó is használhatja a mondatodat: "Én csak megírtam a programot".
Azért javaslom, hogy olvass kicsit utána, hogy a spamek mekkora károkat okoznak azon kívül hogy idegesítők. -
#6054 Hátt... Akárki akármit mondd, én csinálom, mivel a spammelést nem én csinálom, valamint a spamszűrés mindenkinek a saját felelőssége. -
#6053 jaja mostmár értem teljesen. köszi hogy elmagyaráztad. hát tényleg szarházi dolgokra vagyunk képesek némi pénzért. -
DRFlame #6052 A spameket programok generálják, és ezeknek a programoknak nagy akadály egy-egy ilyen képfelismerősdi.
Viszont megtalálták a megoldást: Továbbra is fut a "spam generátor" program, és ahol képet kérnek tőle, azt elküldi neked, te pedig megoldod neki. Ezért fizetnek neked (Már ha azt fizetségnek lehet nevezni).
Az ilyen tevékenység egyébként illegális. -
DRFlame #6051 spammerek segítése -
#6050 én nem értem pontosan hogy miért kapjuk a pénzt... másik fórumról másoltam az angol szöveget... -
DRFlame #6049 look2earn:
Szar dolog csórónak lenni, de ilyenben akkor sem kellene részt venni.