15995
-
Lesli16 #6219 kösz szépen -
#6218 vagy adsens. Azzal is lehet szépen keresni :) -
#6217 mibe? fel tudnál világosítani? -
Sole82 #6216 Mit szórakoztok ezekkel a filléres szarságokka?(Preeze, Packbarre, meg minden surfbar....havi max 1000ft, jo esetben, és ha kifizet..) Vágjatok bele a sedoba és még dolgozni sem kell ugy jön a lóvé:P -
darkhell2112 #6215 Prizee-sok, figyelem! Ingyenes Maxpack szerzési lehetőség van (csak hosszadalmas). Egy bárt kell futattni ami százalékban írja hogy mennyi kell még egy maxpackig, hát nem megy gyorsan mert két óra alatt ad egy százalékot, de sok reffel ez a probléma is kiküszöbölhető. Akit érdekel kérem regisztráljon ezen a linken: http://www.packbarre.com/?pa=59711 Köszönöm! Jó szórakozást hozzá! ;) -
#6214 A Surf Ads menüponton kell megnézni a reklámokat. -
Lesli16 #6213 de ha valakit kifizetnek, akkor csak nerm hülyeség -
kirchner #6212 Ennyire megy nekik az üzlet!:-D -
#6211 Az emberek végtelen hülyeségével visszaélni a legkifizetődőbb! -
Lesli16 #6210 ha be vagy regelve a bux.to-ra akkor onnantól kezdve hol mutatja a honlapokat amiket meg kell nézni, hogy pénzt kapjál rá?
-
Lesli16 #6209 köszi
-
#6208 bux.to kifizetett..
kikérés: szept 21. processed: nov 25.
ez tényleg 30 üzleti nap, menjenek a p. -
#6207 elég biztonságos. Még nem hlallottam volna sötét ügyekről a paypal felől. E-goldról már volt minden, ki is szedtem belőle a pénzem. . . -
#6206 Miért? Ez nem hitelkártya. Ha tudja valaki az otp-s számlaszámod akkor levásárolhatja a pénzed a bankszámládról?? Nem! Ahhoz hogy valaki pénzt szedjen le a számláról kell hozzá a jelszavad. -
#6205 szevasztok
Most talaltam ezt a ptc-t, 5$ a payout, cent reffek után, 1 centes klikkek, ma 10 db volt
-
Lesli16 #6204 még valami:D
ha a paypales fizetésnél csak annyi van, hogy meg kell adni az oda regelt e-mail címet, akkor bárki aki tudja azt az bírja és vásárolhat az én számláámra, vagy van valami védelem azért, meg hogy ezen felül mennyire biztonságos ez? -
Lesli16 #6203 köszi szépen -
#6202 köszi! -
#6201 A paypal számod az email címed, amivel regisztráltál! -
#6200 hogy tudom meg, hogy mi a paypal számom? ez kellene ahoz, hogy paypal számlámra utaljanak! -
#6199 #6197: igen pénzt bárki fogadhat rá!
#6198: van benne igazság ugyanis a kártyának van havidíja ami nem 150 ft mint a junhior számlánál továbbá hitelt is vehetsz fel vele bármelyik automatánál szal azt meg valamiből le kell vonja a bank... -
Lesli16 #6198 meg még annyi, hogy dombornyomatos bankkártyát tényleg csak keresettel rendelkező személy igénylhet? -
Lesli16 #6197 de pénzt így is fopgadhatok rá? -
Sole82 #6194 Nem kell egyből megadni. Ott nyomj egy cancelt majd a következő oldalon egy contiune-t. Aztán amit regeltél mailt arra kapsz egy aktiváló linket arra klikkelj. Így meg is vagy. A kártyát elég később is hozzáadni ha akarod és nem akarsz limiteket. -
Lesli16 #6193 hello! vaalki tudna abban segíteni, hogy ha paypal számlát csinltam, akkor mindenféle képpen meg kell adnom a bankszámlaszámomat? mert nekem maestom van és azt nem fogadja el. és hogy pénzt fogadhatok-e rajta, mert végül is ahoz kellene -
Sole82 #6192 Simán kitudod venni ha nincs hozzárendelve kártya akkor is. Havi 21000ft-ot mindig letudsz venni kártya nélkül is. My account-->withdraw-->Withdraw funds to your bank account-->add bank account. Utána be kell írni bank nevet kártyszámot meg ilyesmit, összeget... De levon az összegből, a tranzakció végeztével:S. Ha gondolod átküldöd nekem én meg kifizetem neked. Így biztos nem rontassz el semmit. Ha így jó akkor majd írj és ha rajta van a pénz megoldjuk. -
#6191 értem! remélem nemsoká megkapom a pénzt, és akkor szólok!
amúgy egyébként paypalrol sehogy sem lehet számlára utalni? -
#6190 alküldöd az én paypal számlámra én meg kifizetem neked otp-re ugyanis én paypalról üzleti vásárlásokat bonyolítok le!
komolyan mondtam hogy megveszem nem poénkodtam! -
#6189 senki? -
#6188 de most komolyan! van egy olyan opció, hogy send money, de oda csak e-mail címet kell beírni! nem igazán értem! -
#6187 heh? :) -
#6186 pl megveszem tőled :) -
#6185 valaki nem tudja, hogy ha paypal számlámon van pénz, azt hogy tudom a bankszámlámra átutalni? -
#6184 Úgy hallottam hogy a google robotjai nem szeretik a frames szerkezetű oldalakat, mert nem bírják beolvasni azokat. Ez igaz? Csak azért kérdem mert van egy frames szerkezetű oldalam, amin van google hirdetés. Magyar oldal és angol hirdetések jelennek meg rajta. -
Sole82 #6183 van. parking stat és ott tudod megcsinálni. Hozzákell adni egy weboldalt meg ilyenek.. -
#6182 jah, akkor már csak azt kellene megtudni milyen hirdetésre kaptad :D -
#6181 sedonak van referalja? csak mert még nem volt időm foglakozni vele de napokon belül szökségem lesz parkoltatásra és akkor miért ne kapnék érte pénzt? -
Sole82 #6180 de ez nekem egy klikk értéke.. -
#6179 szép, nekem meg jött 2 nézés. . . . . Szépen állunk. -
Sole82 #6178 Ilyen is van a sedonál
Ez a mai klikk fizetésem