15995
11074353081353622639.jpg
  • gyikka
    amit belinkeltél. Az a német oldal.
  • Palinko
    Melyik oldalra gondolsz?
  • gyikka
    Palinkó! Ehhez az oldalhoz kell paypal?
    Szarvas! Én úgy hallottam hogy az ilyenek amiken már a regisztrációhoz kapsz pénzt kamu! De egy próát megér...
  • RaptorMAN
    UvME - Az internetes világ, az internetes pénzkeresés jövője.
    Január 20-ig ingyenes a regisztráció, utána 200$, ne hagyjátok ki, mert nem tudjátok mit hoz a jövő;)
    üdv.

http://www.uvme.biz/431140IK
  • frango
    15 link van naponta.Csak pár napja indult.
  • SzarvasA
    Ismeri ezt valaki?

wmpartner

Működik, vgay tud róla valaki valamit?
  • Palinko
    elküldtem privátban is de jólvan. hát ha egész hónapban futtatod a programot akkor refek nélkül 10euró meglesz számításaim szerint, mert én egy hétért kaptam 2.4 et és nem ment éjjel nappal, néha lefagy a progi ha terhelt gép. szóval a ptcktől jobb refek nélkül az már tuti. na itt mégegyszer a leírás:
    Egy német, régóta fizető oldalt szeretnék bemutatni, amivel lényegében semmi dolgunk a módszeremmel. A lényege hasonló a PTR-hez, bannereket és linkeket kell lekattintanunk. Azonban amiben más, az az, hogy minden link 15 percenként újraaktiválódik, tehát elég 15 percenként frissíteni minden banner/link oldalát. Minden klikkért pontokat kapunk, amit hó végén vált át euróra. Mindig más a váltási arány, de én úgy szoktam számolni, hogy durván 10 ezer pont 1 EUR.

A dolgunk tehát csak annyi, hogy az összes linket és bannert 15 percenként újra megnyitjuk. Erre én egy régi módszert használok, az Ougo-zást. Aki nem ismerné, ez egy program, amibe sorban egymás alá bemásolhatjuk az url-eket, és egy kattintásra megnyithatjuk őket. Ez után a böngésző automatán bezárja egy idő után az összes megnyitott oldalt, majd újra megnyitja őket. Próbáltam Firefox kiegészítővel is a frissítgetést, de nálam valahogy nem vált be, túl macerás is volt, és sokszor nem töltődtek be az oldalak. Az ougo folyamatosan frissíti az oldalakat, így a 15 perc alatt minden oldal többször is betöltődik, tehát ami elsőre nem jött be, bejön később, a többi pedig írja, hogy már la van kattolva, 15 perc múlva már újra számol azokért is. Nekem éjjel nappal fut az ougo, és napi 3-3500 pont is összejön. Simán el lehet érni a 7.5 Eurós kifizetési minimumot, még akkor is, ha csak napközben futtatjuk a progit. Az oldal automatikusan fizet Moneybookers-re vagy PayPal-ra ha hónap 1-éig elértük a 7.5 Eurót. Első kifizetésemet Moneybookers-re kaptam meg, de már nem használom azt a számlát, úgyhogy a következőt már PayPal-ra kérem ki. Lássuk lépésről lépésre a teendőket:

Regisztráció a Multipaid-re:

Mivel az oldal német, adok egy kis segítséget a regisztrációhoz:

http://www.multipaid.de/cgi-bin/start/ref.pl?slythug
    Account Name: kívánt felhasználónév

Ez után klikk az anmelden-re

Email Adresse: e-mail cím
    Vor- und Zuname: Név
    Straße: Utca
    Postleitzahl: irányítószám
    Stadt: város
    Kontoinhaber: hagyd üresen
    Ihre Bank: Moneybookers, vagy paypal
    Kontonummer: moneybookers-es, vagy paypalos e-mail cím
    Bankleitzahl: hagyd üresen
    Passwort: jelszó
    Passwort wiederholen: jelszó még1X
    Bezahlte Mails empfangen: ha akrsz fizetett maileket akkor pipáld ki a ja-t (érdemes, mert párezer pont ezekből is bejön havonta)
    Bezahlte PopUps anzeigen: pipáld ki a ja-t

Ha kitöltötted, klikk az anmelden-re. Ezután kapsz egy e-mail és abban lesz a kezdőoldal címe.

Bejelentkezés után, megnyílik új ablakban az accountod. Itt egyből láthatod a statisztikádat. Másold ki a kezdőlapod url-jét, és nyisd meg egy böngészőben. ("Ihr Startseiten Code:" alatt találod, ilyen formában: http://www.multipaid.de/cgi-bin/start.pl?xyz)

Görgesd le addig az oldalt, amíg a Cashlinks részhez érsz, sok linkkel. Ezek alatt lesznek a cashbannerek. Kattintsd le az összes linket és bannert, közben egyesével másold ki a linkeket egy jegyzettömbbe, vagy amibe akarod, csak legyenek egymás alatt sorban a linkek. Ezeken a linkeken levő oldalakat kell 15 percenként frissítgetni. Érdemes hetente, de legalább havonta újra kimásolgatni a linkeket, mert van ami közben már lejárt, vagy jött újabb hirdetés, tehát legyünk mindig naprakészek. Ha ezzel megvagy, jöhet az ougo.

Töltsd le a böngészőt innen . Fel fog tenni egy browsert, és egy messengert, utóbbi a programmal együtt települ, de nem kell használni. Indítsd el a browsert. Menj a Tools/Developers/Analyst/Act/Setup menüpontba. Kattints az Append-re, majd írj be valami nevet, pl multipaid. Ezután jobbra a szövegdobozba illeszd be egymás alá a multipaides linkeket, amiket kimásoltál. A browser 40 linket tud kezelni, de eddig nekem nem volt több 40 linknél, persze lehet bármikor több hirdetés. Ilyenkor érdemes a Cashbannereket betenni mind, és a Cashlinks-ekből elhagyni annyit, hogy csak 40 link legyen összesen. Ezután OK. Érdemes kikapcsolni a felesleges dolgokat, pl. képek megjelenítése, ActiveX, hangok, videók stb. Viszont ha Internet Explolert használsz, akkor abban is ezek a beállítások lesznek érvényben, tehát ne lepődj meg ha majd netezés közben a honlapok nem töltődnek be teljesen. Ilyenkor ne állítsd át az ougót, vagy ha böngészel, kapcsold vissza a képeket stb-t. Ha nem IE-t használsz, akkor beállíthatod nyugodtan, mivel az Ougo az IE motorját használja. Ha beállítottad ahogy neked tetszik, akkor kezdhetjük:

Tools/Developers/Analyst/Six menüpontra hirtelen megnyílik az összes oldal egymás után, és innentől a böngésző magától csinálja a dolgát.

A Tools/Ougo Browser options-nál a Tray Options menüben az első kettőt bepipálva ha letesszük a tálcára a browsert, lemegy system tray-be.

A browser néha hajlamos meghalni, össze vissza ugrálni stb. Ilyenkor bezárod és újraindítod. Természetesen hozzáadni a linkeket nem kell újra, viszont a böngészést el kell indítani ismét, minden indításkor. (Tools/Developers/Analyst/Six)

Érdemes feltenni egy 7-es IE-t, állítólag attól kicsit stabilabb lesz az ougo.

A multipaid accountodat frissítve, azonnal láthatod a statisztikád változását. Elég reggel elindítani a programot, néha újraindítani ha lehal, és elvan a tálcán :)

Sok sikert, jó ougózást! :)
  • gyikka
    Kössz! Tudnál vmi leírást is mellékelni? Mennyi a lóvé, mit kell csinálni...kössz!
  • Palinko
    http://www.multipaid.de/cgi-bin/start/ref.pl?slythug
    ezzel
  • gyikka
    Melyik modszerrel lehet legtöbbet keresni? E-mailessel, kattintóssal vagy bar-ossal?
  • Palinko
    fizetési bizonylat? naponta hány klikk. ha van annyi mint a bux.to meg fizet is regizek.
  • frango
    Új!Ugyan az mint a Bux.to!!!Sok link!100% a refek után.0.01$-os linkek.0.05$ sign up bonus!
    Easy.tc regisztráció:http://easy.tc/?r=frangohttp://easy.tc/?r=frango
  • gyikka
    Nincs bankszámlám...Ezt a "netes pénzkeresést" is csak most kezdtem. Azt se tudom hogy valahol fizetnek e egyáltalán...
  • NessieGraf
    A leggazdagabbak listáján. Bár lehet, hogy tévedek és te mégis.
  • Palinko
    öö én is kezdő vagyok pay pal nál de már értem,hogy miért lett az első a netes kereskedelembe (megfigyeléseim alapján) a bankszámlaszámot azért kell megadni,hogy a bankban lévő pénzed feltudd vinni paypalera és visszafelé, ez csak egy lehetőség és sejtem hogy igen magas összeg (10-20 dolcsi) fejében elküldik a pénzed. ez kábé az mint az e-goldnál is van sok ilyen oldal, hogy egoldért cserébe fizetnek a bankszámládra vagyis felváltják. szóval a csekket ha nem az aglocotól kapod akkor nehezen van rá esély, hogy a paypalnek van ilyen szolgáltatása én asszem, hogy nincs, véleményem szerint inkább fektesd be a pénzed valamibe mint azt a kis pénzt kikérd számlára, HA egyáltalán tudod fedezni a kiküldés költségeit. mennyit gyűjtöttél?
  • gyikka
    Nekem müködik a viewbar. Meg is van az 5 órám( nem 5 óra alatt jött össze)már csak az a kérdés fizetnek e.
    A paypal-on a reggelésnél muszály megadni bankszámlaszámot? nem lehet csekket választani?
  • Palinko
    hát senki sem hitt benne és énsem már mert a wievbáruk sem ment rendesen és a support nem válaszolt a kérédésemre szóval inkább itt:
    http://www.uvme.biz/427319AP
    próbálkozz ez is ígéretesnek tűnik, és itt majd játszani kell jan 20 tól indul
  • gyikka
    Agloco-tól kapott már pénzt vki????
  • vegicsek
    én 1 hét alatt elértem a 6 dollárt, közbe próbáltam előrejelzéseket olvasni, meg minden, de valahogy nem láttam át:) Aztán zárolták a számlámat, amíg nem azonosítom magam.Eddig úgy néz ki, hogy megvárom míg 18 leszek, aztán folytatom:D
  • Palinko
    hát nekem a forex nagyon bonyolultnak tűnik, és csak virtuálisan mertem csinálni, a kemény 5 dolcsimat sem mertem kockáztatni :)
  • Symbian
    Ja még a forex kockázatáról: normális technikai elemzéssel, a margin szabályainak betartásával (a pénzed 1/8...1/10 része mozoghat) és a stop loss használatával minimálisra csökkenthető. Kockázatot akkor érdemes(?) vállalni, amikor valami nagy helyzet van (pl duplázhatsz) de akkor is csak úgy, ahonnan még épp vissza tudj jönni. Ha a pénzed 1/10 ed részét elbukod, az elhanyagolható veszteség, mert akár még aznap 3X visszajöhet. A forexen a pénznek nincs súlya, de kis tőkével nem érdemes belekezdeni, mert az tuti kudarc.
  • Symbian
    Nekem forexen 560 dolcsi volt 1 perc alatt a legtöbb, amit kerestem. Utána buktam 3100-at :(((
  • Symbian
    Hogy a többi pénzkeresővel miért foglalkozok?

Mivel van az adbuks.com nevű ptc oldalam, illik követni a piacot, az aktuális trendeket. Ha lemaradsz, kimaradsz. Mondjuk az adbuksot kár volt a bux hullám tetején elindítanom, mai napig minuszos (tehát több rajta a veszteség) de épp most lesznek az első kifizetések, mivel levittem a kifizetési minimumot 1 dolcsira.

Google: szinte nem csináltam semmit és egy hét alatt lett 30 dolcsim. Az más kérdés, hogy belémkötöttek (joggal) mivel kozmetikáztam a látogatottságot és ezt egyetlen Google sem szeresse :)

Forex: kockázat nélkül nincs biznisz. Dec. 28 án 3660 dolcsiról buktam vissza 530 dolcsira és ezt csak a saját hülyeségemnek köszönhetem. Egy havi átgondolt munka után (technikai elemzés) már bezártam minden pozíciót. Unalmamban nyitottam újakat, és leültem amolyan VADPARASZT módon trédelni. Jó, ha mondjuk bejön, egy nap alatt keresek 2800 dolcsit, ennyi. Valamit valamiért. Engem már megbüntettek agresszív kereskedés miatt, tehát csak egy irányban tudtam trédelni. Dec. hónapban 1 hét inaktivitás és 1 hét teljes büntetés (tehát semmi trading) után - tehát 2 aktív hét alatt - sikerült dupláznom. Úgy, hogy kielemezve a hónapot, bizony többször voltam balfasz! Pl. 150 pontot megfogtam, de 500 pontot nem (angol font-japán jen, ez már nem kispálya...)

Általános jótanács kezdő pénzkeresőknek:
    1/ ebből kezdetben nem lehet megélni
    2/ később se, ha nem forgatod vissza a dolcsikat
    3/ a pénznek nincs súlya, ne elkölteni, befektetni akard
    4/ munka, kitartás, tanulás
    5/ saját oldalad legyen, ne te dolgozz másoknak, mások helyett
    6/ légy nyitott mindenre
    7/ merd vállalni a kockázatot
  • gyikka
    Ezt hogy érted?
  • NessieGraf
    De sajna nem mi vettük át a vezetést!
  • gyikka
    csá!
    Aglocot ismeri vki? Kapott egyáltalán már onnan vki pénzt?
  • AleXXXXX
    BUÉK!!!!!!!!!!!!
  • Magnumrolcsi
    Már nem Bill Gates a leggazdagabb.
  • Palinko
    ez így szerintem nem érthető, de érdekelt és beszéltem a supportossal, szerintem nem olyan nagy üzlet mint be lett harangozva, de azért még jó lehet, olyan lesz mint a prizee csak egymás pénze ellen játékok lesznek, ami nem szerencse, hanem ügyesség alapon, szerintem egy próbát megér. most a cég hogy a nyitásra legyen elég ember, addig ingyenes a regisztráció jan 21 től már 200euró lesz ha pontosak az infók. szóval sietni kell :D akit érdekel létszi itt regisztráljatok!
    szerintem senki nem képzelődjön másodpercenként 412 ővel de ha gyorsan ti is szereztek refeket akkor egy jót játszhatunk ha meg még pénz is lesz belőle nem bánjuk :D
  • NessieGraf
    Na ezért szavaztam arra, ahol a befizetett pénzért megkapom a szolgáltatást, aztán ha jón fizetés is csak jó lehet.
  • Palinko
    Én a wellbizt nézegettem, de hát hogy bír az ismerős is ilyen hidegvérű lenni, ha nem sikerül neki hát mehet az utcára. én egyenlőre kihagyom az ilyesmiket, úgy gondolom,ha tényleg olyan jó lenne, miért nem úgy csinálják, hogy nem kell belépőt fizetned, de aztán kamatostul levonják később, aki meg belépővel akar indulni az meg fizesse és kész :)
  • NessieGraf
    Egyszer találkoztam egy ilyesmi felépítéssel. Nem netes volt. Aki elindította a bulit azt mondta hű dejó! Mennyit lehet itt keresni! Hát lehet is. Belépőt. Mert több mint 600.000 ember kell ahhoz, hogy azt a beígért összeget megkapd. Tegnap kaptam emilt lépjek bele. Inkább másba... :)

Meg tetszett egy netes üzlet is. Az egyik ismerős 1,5 milliót vett fel hitelbe a lakására, hogy elkezdhessen pénzt keresni. Mostmár van bevétele. Fizeti belőle a hitelt. Kilépne, de a befektetett 1,5 milkáját nem adják vissza. Ennyi pénzzel már tőzsdézhetne is. Ha jól csinálja a hozott pénz eltartja magát, bevétel is lesz, a 1,5 milka is megmarad.
  • Palinko
    ahogy én hallottam, most ez csak a mézesmadzag, hogy lépj be mittomén, aztán jan 20-on valahánykor indul ténylegesen és akkor már 200 eurót kell befizetned, hogy csinálhatsd, én is azt nem értem, ha lesz millió ilyen játékos oldal, akkor miért éri meg neked is csinálni még 1et, mikor mindegyiken ugyanazok a játékok vannak :D
  • NessieGraf
    És ha szerencséd van évente egyszer megkaphatod. :))
  • frango
    Az az, hogy annyi pénz fordul meg benne másodpercenként. Ennyi...
  • ssx22
    412$/sec az durva... ennyit még bill géc se keres... ~ 72000 Ft / sec
  • juzosch
    Nem minden egyes user. Arról nem írt, hogy TE mennyit kapsz. Csak azt, hogy VALAKINEK 412$ hasznot fog hozni.
  • juzosch
    A játék már elkezdődött.
  • ssx22
    Nekem havonta is elég lenne 412 $ :D
  • Palinko
    másodpercenként 412 dolcsi. hát izéé az akkor az évente:
    12.814.848.000$
    Akkor pár év alatt minden egyes user lehadja Bill Gatest? másik mesét :DDD