15995
11074353081353622639.jpg
  • Palinko
    nincs script, felfüggesztve
  • Max7
    nevetséges! amúgy mi van a monitorral?
  • Palinko
    a google is nemhogy menne forexezni, inkább így csal, hogy lemegy a dollár fizet felmegy visszakéri? :DD
  • FZoleee
    Már 60 business day free felhasználóknak... :( Premiumoknak maradt 30 nap...
  • Max7
    csak nehogy 3 hónap múlva vissza keljen fizetned a csekked elenértékét :)
    (velem emgtörtént szal a pénzt fél év mulva költsd el csak és még valami ahogy javul a dollár többet kell madjd visszafizetni ha viszakérik mert "csaltál" szal tegyél hozzá nyugodtan néha pár ezr forintot)

utolsó csekkemen nem volt fedezet sem és 10$ levont az otp tőlem kamu csekk miatt!
  • jacky87
    Nekem is megérkezett a pinkód. Utána meg szépen zárolták a számlát!!! És nagyon sok embertől hallottam, hogy ok nélkül zárolták a számlájukat! Nem csaltak, teljesen szabályosan csinálták a dolgot, de a google sok mindent csalásnak észlel, így jól megszivat! De neked hátha sikerül! Sok sikert! ;)
  • HUmanHunter
    legutóbb hány pont ért 1 eurót a multipaid on?
  • doxadmin
    Na végre megjött a Google pinkódom :) Már csak a csekk kellene tőlük, meg hogy beváltsák azt. . .
  • kirchner
    Elvileg 30 napon belűl fizet...de van amikor 40 nap is eltellik és csak utánna fizet..
    Ja és állítolag ha Uppolsz akkor is 30-40 nap múlva fizet...
  • Peetboy
    Valaki megtudja mondani a Bux.to oldal mostanában mennyi idő alatt fizet ki?
    Mert lassan 1 hete kértem ki a 10 dollárt és még azt irja, feldolgozás folyamatban van.
    Elvileg nem 72 órán belül kéne kifizetni?
  • kirchner
    OUGO helyett használjátok az Operát.
    Én régebben azzal csináltam a multipaidot és semmi baj nem volt vele.
    Megnyitod az összes linket->minden eggyes lapra beállítasz egy Reload every-t->és hagyod pörögni az Operát.
    Ha kilépsz az operából és ujra megnyitod akkor ugyanugy megy tovább,mintha semmi nem történt volna.
  • HUmanHunter
    hát jah, ha kifagy, jó nagy lebaszást kapok a rendszergazdától :D [anyám az infó tanár ő tanít ] :D amúgy a rendszergazda jó arc, de biztos nem örülne neki ha szétfagyasztanám a rendszert :D
  • HUmanHunter
    127 pont:P
  • Palinko
    na ez király, az jó lesz, elsején meglesz az eredménye meglásd :) csak vigyázz a zougo tényleg hajlamos a fagyásra kár hogy nincs valami normálisabb böngésző erre a feladatra
  • HUmanHunter
    na megy, fasza, jövőhét szerdán infó óra után, elindítmo a servergépen akárcska az independence cuccot :D az éjjel nappal megy :D
  • Palinko
    van leírás egy kurvára szétbaszottul egyszerű, én is csak követtem azt és láttam az eredményt egy hét alatt 2,5 Eurót, és csak a leírást követtem, figyeltem hogy ne faggyon sézt ha kifagyott újraindítottam nem okoskodtam mégis gyűlt a pont amit simán követhetsz ha bejelentkezel és nemkell minden percben már bazz
  • HUmanHunter
    Aufruf wurde nicht gezählt. (Reclick-Sperre aktiv)
    ez gondolom azt jelentené hogy újra aktiválódtak a linkek, de már fél órája semmit nem csinál a progi hiába indítottam újra
  • gyikka
    Nekem az ougo cpu használata sokszor 100%.
    Bux.to és az adbux fizet????
  • Palinko
    jelentkezz be
  • HUmanHunter
    és hol és mikor írja ki hogy hány pontot szereztem?
  • Palinko
    webböngésző, http://ougo.com/
  • HUmanHunter
    mi ez az ougo és honnan lehet beszerezni?
  • gyikka
    Az Adbux, és a bux.to fizet?
  • Palinko
    #6355 változó, csak sokat csináld
    #6356 számold meg
  • gyikka
    Bocs rosszul tettem fel a kérdés! 15 perc után hány pontot kapok?
  • gyikka
    Kössz a segítséget sikerült. Mennyi pont után kapok 1 euro-t?
    Most ennyi van:
    Verdient durch Aufrufe und Referals: 10 Punkte
    Verdient durch Cashlinks: 0 Punkte
    Verdient durch CashTextlinks: 75 Punkte
    Verdient durch Aktionmails: 0 Punkte
    Verdient durch Cashmails: 0 Punkte
    Verdient durch CashPopUps: 0 Punkte
    Verdient durch Cash4Surf: 0 Punkte
    Ihr Guthaben: 85 Punkte
    Bereits umgerechnet: 0 EUR
    Ausgezahlt an Sie: 0 EUR
  • Palinko
    bebírsz lépni! de követsd már az a részletes leírást amit küldtem privátban és itt is írtam
  • gyikka
    NA bereggeltem a német oldalra de nem küldik a levelet. Ezt írja: "Vielen dank, für die Anmeldung bei multipaid.de: Das Paid-Programm!

Sie können sich jetzt unter Login Ihren Code für Ihre Startseite holen.
    Hier finden Sie Sie auch den Link zum werben neuer Mitglieder.
    WICHITG BEIM LOGIN DEN ACCOUNT NAMEN
    IMMER KLEIN SCHREIBEN

Als Dankeschön für die Anmeldung, haben wir Ihrem
    Konto 10 Aufrufe gutgeschrieben."
  • Palinko
    a te email címed nekem ugyanaz mint a paypalnak meg a többi pénzkeresős oldalnak is ugyanazt a mailt adom meg. a paypalnek a limiteket minek fizetnéd ki? az csak korlát, azt soha nem kell kifizetned. és soha nem kér tőled pénzt, ő azzal keres,hogy ha utalsz át a haverodnak levesz pár centet. és aki nagyobb üzletet bonyolít és rengeteg pénz közlekedik így elég jól keres ő nem kell félned, hogy a te pénzedre van szükségük :)
  • gyikka
    Kontonummer: ide azt az emailt írjam amivel bereggeltem paypalra vagy vmi más kell?
  • gyikka
    Na bereggeltem PayPalra. Minnyá befogok arra a német oldalra is ;D
    Azt még hadd kérdezzem meg hogy kell e valaha is fizetnem vmit a paypaylnak a limiteken kívül? Hogy ott lehessen a pénzem?
  • Palinko
    na erről beszéltem. természetesen a későbbiekben bármikor megadhatsz annyi lesz a változás hogy megnőnek ezek a limitek (korlátozások) és bírsz ide oda utalgatni bankszámládról, paypal ra és fordítva, mondjuk azok díjairól nem tudok semmit
  • gyikka
    Aha értem. Tehát PayPal-ra ugyis bereggelhetek ha nemadok meg bankszámlát.
  • Palinko
    nem hanem egyszerre ennyit küldhetsz vagy ennyit fogadhatsz, ennél többet em.szóval ha valami 100 euró akkor már nem bírod kifizetni, ha pedig hozzákötöd a bankszámlád akkor sokkal többet bírsz fizetni és a számlára kapni is, de kezdéshez ismétlem elég ez. szóval az egyszeri küldés vagy fogadás limitje amit egy átutalás alkalmával bírsz bonyolítani a számládon
  • gyikka
    Jaa..énmeg azt hittem hogy ennyit vonnak le.. XDXD
    Bocs nemvagyok vmi jó a bankok meg a csámlák világában.
    Tehát ez az alsóhatár, hogy átutalják?
  • Palinko
    még mindég nem regeltél? hát persze hogy ezer mondom egyenlőre úgysem lesz annyi bevételed inkább azért kezd el,hogy annyi bevételed legyen,hogy szükséges legyen számlát nyitni :D
  • gyikka
    A link nemnagyon jó mert bekéne jelentkeznem :D
    20,000HUF- 20ft? vagy 20ezerft? :D:D
  • Palinko
    az nálatok nem nagy probléma, és paypalet is bírod addig használni és elkezdheted már ma a pénzkeresést csak lesznek limitek
    Küldés Limit 20,000 HUF 20,000 HUF [Lift Limit]
    Kifizetés kapás Limit 21,000 HUF 21,000 HUF [Lift Limit]
    Kifizetés kapás Limit (Cumulative) 63,000 HUF 63,000 HUF [Lift Limit]
    Ezt megudod nézni: https://www.paypal.com/hu/cgi-bin/webscr?cmd=_show-limits
    szóval elkezdheted ne aggódj egyenlőre :)
  • gyikka
    az a baj hogy bankszálmám nincs... de majd megdumálom apámat hogy leggyen:D
  • Palinko
    igen ahhoz kell paypal vagy moneybookers számla ha rámhallgatsz paypal jobb és nemgond regelni szerintem, vagy abban is kell segíteni?
    segédlet a regisztrációhoz