Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vegicsek
Nem, csak a kamatát.Jó is lenne...

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

az online capital-on a 25$ is ki lehet venni?
Max7
Doxadmin: gyere a google forumra, segítek rajtad ha tudok!

Bocsi az offért!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

vegicsek
Havonta automatán váltják át, tehát ne is keresd az átváltás gombot.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

AleXXXXX
a donkeymailson elvileg dec 7. én fel kellett volna oldani a payout oldalt... nincs feloldva...

Nektek?

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Az Eurobarre-nál elértem az 1000 pontot de nem jelenik meg hogy van akárhány Euró-m.Vagy még korai lenne?
a sunrisenál van vmi opció a regelésnél amit nem szabad bejelölni azt hiszem vmi search

lehet amiatt töröltek

Max7
Semennyire mindaddig amíg nem felejtesz el ip-t cserélni 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

vegicsek
Nem betárcsázóasat kartam írni, hanem ilyen bejelentkezõset.Szerintem érted mire gondolok.Az Ip-vel pedig azt akartam, hogy ugye mindig más az IP-m, szoval ha netán több accountom van, mennyire tudják ezt emiatt nyomon követni.

Max7
Betárcsázós ADSL modemes net nem létezik! Viszont nagyon sok adsl modemesnek változik az ip címe tehát ez nem sok vizet kavar! Tehát ez nem gond!

Max7
Figyelik az ip-t és ha két accountod van 1 géprõl akkor mindkettõt törlik! Mivel a te esetedben azonos az ip egy gépnek veszik tehát a testvéredet ne szervezd be mert csak bajod lessz belõlle! És egyértelmû ha eggyezik az e-goldszám akkor az is egyértelmû ok nekik arra hogy töröljenek!

vegicsek
Egy routerrõl szerintem ugyanaz az IP.Az e-gold számot rá lehet fogni elírásra.Engem az érdekelne, hogy nekem ilyen betárcsázós ADSL-modemes cuccom van, tehát csatlakozásonként más az IP-m.Ezt hogyan veszik figyelembe az adminok?

repvez
Egy technikai jellegü kérdésem lenne.Azt meg lehet csinálni hogy más regisztrál egy oldalon de az én egold számomat adja meg hogy amikor kikéri akkor hozzám utalják?Illetve az nem baj ha a másik gép egy ruteren keresztul kapcsolodik a netre és azon van az én gépem is?Az ip cim végett kérdezem.
Max7
Norton Internet Security

vegicsek
magyarul?

Max7
NIS

vegicsek
Mutas egy vírusirtót ami észreveszi a keyloggert.

a nod 1 nagy trágya nekem amiatt lopta kel 300$t mert nem vett észre egy keyloggert XD

ads

Gerbill
Kösz a segítséget mindenkinek. Ha majd sikerül összeszedni egy épkézláb vírusirtót majd lehet, hogy nekirugaszkodom.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Max7
A lényeg hogy fokozott óvatosággal csináld! Tehát jelszavad sehol ne legyen ugyan az inkább legyen egy papir a monitorra ragasztva hogy hol mi a jelszavad legyen virusirtód, a jelszavakban legyen szám is és betû is! És az e-goldot ne egy instabil freemail címre tedd hanem mondjuk egy intzernetszollgáltató mail címére!

Gerbill
A Firefox az megvan(kinem állhatom az IE-t)A Nod32-nek most járt le a licensze, spy warebõl van a Spybot és az Ad-Ware. Gondolod, hogy a nod hiányával nagy merészség volna belefogni?

vegicsek
Mindenképpen legyen egy jó virusirtód.A Nod32-rõl havonta letöltheted az aktuális havit.Legyen fönt egy Spyware eltávolító is, ezt hetente egyszer futtasd le.Ja és használj Firefoxot.ez sokkal biztonságosabb, és szerintem felhasználóbarátabb mint az ie.

Gerbill
Tehát akkor az e-goldhoz akár a sajátomat is megadhatom, de a cégekhez külön. Rendben. És mit értesz biztonságos alatt? olyan, hogy legyen a jelszóban betû szám csillag meg miegymás, vagy a szolgáltató legyen biztonságos? Bocs, hogy ilyen sokat kérdezek, de inkább biztonságosan szeretném csinálni, vagy sehogy.

AleXXXXX
Itt van a donkeymails legfrissebb kifizetése:

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Max7
A virtuális számláûdhoz csinálj egy normális mail címet vagy add meg a szolgáltatódtól kapott mail címet! Az e-gold sohasem zaklat soha nem küld spamet! És ha szar feltörhetõ mail címet adsz meg könnyen elopják a pénzed!

A többinek pl a cégekhez csinálj külön mail címet, mert ha egy cég megszünik általában 1-200$-ért eladják a mail adatbázisukat különféle spamereknek és akkor kapod majd a sok viagrás mailt!

Gerbill
Ha az e-gold-ra regisztrálok, akkor semmi kötelezettségem nincs? Mondjuk regisztrálok gyûjtök egy kis pénzt, aztán megunom és abbahagyom, akkor nem fognak zaklatni többet? Vagy van valami következménye?Vagy csináljak inkább egy külön e-mail címet, ahova jön a sok reklám?

Gerbill
Kösz.

AleXXXXX
oks

Max7
AleXXXX: Azt látom, hogy megin jött 15 üzenet abból 10 tõled! Nem azzal van a gond hogy él a topik hanem hogy 10 hozzászólásba irod le a dolgokat! ügyelj hogy 1 hozzászólásba ird bele!

A donkeymailshoz a kifizetési bizonylat nem jelent meg azt az üzeneted töröltem tedd be újra!

AleXXXXX

Gerbill
Az atw-rõl nem jeleníti meg a képeket, töltsd fel az sg-s galériádba. Amúgy jobb klikk kép megjelenítés és látszódik.

AleXXXXX
ahha... furi mer mosse megy... nekem nem de ha képmegjel akkor igen...

AleXXXXX
hopp a kép na még 1 X

Gerbill
Nincs valami FAQ, vagy leírás kezdõknek?

AleXXXXX
itt van 1 új cég, tegnap indult:

5% 40 naponm át nemtoom... ha karsz regelni ITT MEGTEHETED!

AleXXXXX
sziasztok az invest7days-nél pénzt raknék be és amikor utalnék akkor az e-gold ezt írja ki:

Error(s) detected:

Incoming Spends Blocked on Recipient e-gold Account 3727319

A Value Limit has been applied to e-gold Account 3727319 (Invest7Days.com).
No payment can be made to this account while a Value Limit is in place.

If you have any questions regarding this Value Limit, please direct them to your intended counterparty rather than to e-gold.com.

Please note that this message does *not* imply that your account has a Value Limit.
------------------------------------------------------------------------

Tudom hogy valami hiba van az Õ számlájukkal.. de mi?? tán befagyott????
Szerintetek

AleXXXXX

repvez
Fogalmam sincs mit kéne irni vagy hova kéne elküldeni.
Esetleg ird le amit te elküldtél és én behelytesitem a saját adataimat ha nincs meg akkor nem baj nem olyan fontos
AleXXXXX
vegyél fel msnre
vagy írd le mit akarsz
írni nekik és
én forítom
bemásolom ide
te + elküld9d ok?

repvez
nos igen de az a baj hogy visszafele nem müködik a forditás magyarrol angolra ugy meg necces megirni egy levelet ha fingja sincs az embernek hogy hogyan irja meg hogy megértsék
AleXXXXX
ha segítség kéne: MSN: [email protected]

Weblapfordító: http://onlinefordito.micom.hu/fordito.php

Ide pásoljátok be a szöveget, amit kiír kicsit értelmetlen de ki lehet logikázni ha nekem 14 évesen megy...

repvez
Ja nekem is ez volt a bajom a valos egoldon kivül minden kitalált volt ,de mivel nem tudok angolul és nincs kedven megadni a valos adataimat ezért nem tudok mit csinálni vele pedig jo lenne 😞
CaviaR
De én mindenhova valós adatot adtam meg. (Igaz nem az enyémet, hanem két sarokkal arrébb egy házét.) Kifizetési címhez pedig a valós egoldomat adtam meg. És mit írjak nekik (angolul)?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

AleXXXXX
hibás infót adtál+
írd+ nekik
és kész
engem is függesztettek mer mindenhova - t írtam de javítottam és jó

CaviaR
Lemaradt a lényeg, h felfüggesztették az accomat...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Sunrisepaidemails! 😞
Igaz csak tegnap regeltem, de akkor is dühítõ. Miért?? Ez volt kb a 30.cég ahová regisztráltam és nem volt gond azokkal amit beírtam.
Javaslom, ha regeltek oda ne Magyarországot írjatok be hanem mondjuk Dániát, vagy ilysemit.

AleXXXXX
A Sunrisepaidemails.com-on a refjeid keresete után is kapsz X%-ot, vagy csak azért amikor regeltek?

Max7
Nincs fórum szabályzat bár a reklámozást nem tolerálják! a Lényeg ne minden 2. postban az oldalad linkje legyen és ha linkelsz valamit nem kell a bannert betenni elég egy link + egy kifizetési bizonylat!

AleXXXXX
ja😄 kössz a 3 pontot<#smile>

vegicsek
Nem igazán, mert nem szokott ugyanaz lenni a jelszó, mint a felhasználó.Én majd valszeg ott fogok elbukni, hogy szinte mindenhol vegicsek néven megyek, és a jelszó is mindenhol ugyanaz az ominózus 6 karakter

AleXXXXX
Uhh gyerekek!

az elõbb írtam hogy kész a laom... Na ottvoltak a ref linkek... és én hülye ugyanazt adtam+ jelszónak és nicknek is...(ugyebár a refben látszódiik a nick)

lépnék be az 1ik fiókomba, nem enged mer hibás felhaszn./jelszó
Na valaki okos kitalálta h ugyanaz a nevem meg a pasom is
DE NEM TÖRÖLTE a fiókomat<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

tehát kértem 1 új passt. hála istennek!
na veletek volt má ilyen?