15995
-
#6300 Ez mind szpé és jó. De te ezt el is hiszed?:D -
bajvik #6299 Az uVme egy gyorsan növekvő és egyedülálló üzlet, amely az Internet három legizgalmasabb jelenségét kombinálja: Online Játékokat, Közösségépítést azonnali élő kommunikációs lehetőséggel, és Közösségi/Hálózati értékesítést. Ez a piac annyira erőteljes, hogy négyszer gyorsabban fejlődik, mint az Internet maga. Új, felkavaró, dinamikus, és mindenekelőtt szórakoztató. Máris csatlakozhatsz, és nem kerül egyetlen filléredbe sem!
Légy RÉSZESE a JÁTÉKNAK, mielőtt a JÁTÉK MEGKEZDŐDNE!
Regisztrálj, hogy megkaphasd saját, ingyenes uVme site-odat, így elkezdheted üzleted építését, hogy akkor robbanthass vele, amikor a játék elindul.
Bővebb infó, és regisztráció:
itt -
#6298 Az egyik üzim elszállt, mint látom, vagy törölve lett. Lényeg:
Egyesület pártoló tag, hirdetési díjból levont összeggel támogató cég szervezésért, ARSAD masszázshoz gyógymasszőrök és masszázst igénybevevők, ajánlók szervezéséért jó mellék, vagy vállalkozási jövedelem lehetséges.
Igen elindult decemberben. Igen bejegyzett cég és nem piramisjáték. Igen csak 18 év felettiek dolgozhatnak itt. És igen az ARSAD masszázsra Önkéntes Egészségpénztárak térítésére érvényes szerződés van. És mégegyszer igen: privátban elküldöm a kötelezettség nélküli teljeskörű információk lelőhelyét. -
#6297 Ja és virtuális számlák. Legjobban akkor jársz, ha valamelyik banknál nyitsz internetes számlát. Pl. CIB, OTP, egyebek. Ott a számlád és az internetes számlád elkülönülnek egymástól. A netesre annyi pénzt teszel, amennyiért vásárolni akarsz. Utána mész vásárolni. A CIB-et tudom, mert van, nem számít fel külön költséget. Számlafenntartás 100,- Ft és 500,- Ft között van havonta. Utóbbi ha nem oda jön a fizetésed és nem fizetsz tőlük közüzemi számlát.
Pl. az E-golddal kacsolatban nem véletlenül állnak a botrányok. Van olyan cég, amelyik 10-15%-ot rátesz a vásárlás költségeként. -
#6295 jóvanmááá nemrég hirdették! -
Trente #6294 Most alapozzuk meg egy nálunk még uj, de Nyugat Európában már szperül bevált internetes áruhás és szolgáltatói kínálat, valamint egy véleményező Vásárlói Klub együttesét. A Cyber Trade Center a Te üzleted is lehet!
A CTC marketingesi építik a kínálati oldalt, és az a céljuk hogy a lehető legtöbbféle terméket és szolgáltatást kínálják a bolti áraknál jóval olcsóbban.
A CTC megnyitása után kizárólag a regisztrált tagok érhetik majd el a kínálati oldalakat. Egyenlőre a klubtagok toborzása folyik - még nagyon az elején vagyunk. Regisztrálj most még ingyenesen egy korszakalkotó ötlet megvalósitásáért!
http://www.ctc.hu/reg.php?r=525
-
#6293 Ja a google szemét cég ha fizetni kell egyik barátom is hagyta neki is 200 dolcsinál rúgták kifelé igaz indokkal de hát ő sem csalt. én inkább kiadom a reklámfelületet. szóval dox nem azt mondjuk,hogy ne használd hanem hogy óvatosan. sokminden szart csalásnak vesz -
#6292 pedig ez így történt és az otp levont 10$ emiatt a számlámról mert fedezetlen csekket próbáltam felvenni ... álítólag töllük is a nemzetközi bank vont le kest! és folytathatnám hogy a google indok nélkül rugott ki és közölte hogy nem kommunikál a kitiltott userekkel és folytathatnám hogy mit és hogyan kértek vissza mert "csaltam" és hogy amit csaltam azt visszafizetik azoknak akik reklámoznak....
de biztos tapasztaltabb vagy mint én gondolom február óta te is kapsz cseket bár ahogy olvasom a pinkódodat várod.... -
#6291 Nehogy már pont a google adjon ki fedezetlen csekket. HÁt ha valaki ezt benyomná a hiradóba hogy fedezetlen csekket adott neki agoogle akkor lenne világkatasztrófa. Na mindegy, én még a pin kódot várom, e hónapra meg leálltam mert nagyon megugrott a sedo és a google nézettség is, szóval nem akarok szárnyalni. . . :) -
#6290 hehe majd lesz meglepetés mint nálam mikor fedezetlen csekked lesz és ok nélkül tiltanak és 3 hónapra visszamenőleg követelik a kest! -
karikari2 #6289 Nekem minden hónapban küldik a csekket, már lassan egy éve! -
#6288 hát igen akkor még jó váltja mert én 10 000 re hallottam 1 eurót, szóval :D neked mondjuk nem éri meg de nekem akinek minden lehetőséget meg kell ragadnia megéri :) ígyis úgyis megy egész nap a gépem és 2000-3000 összejön naponta kábé -
#6287 fizetni fizet tudomásom szerint, de nagyon szarul váltja a pontokat. 20ezer pontot nekem átváltott 2.8euróra, 2hónappal ezelőtt meg adott 25ezer pontért 6eurót. -
#6286 Ja tényleg nem :D de ha másnem
www.webforditas.hu
Igaz néha jó hülyéket ír :D
A legjobban akkor nevettem mikor egy supportos szövegét erre fordította:
"Szerezz örömet velem a medvének"
:))))
doxadmin:
A multipaid fizet még vagy ne is szenvedjek vele? Mert ha fizet az nagyon jólenne még onnan összekaparnám a 8eurt és bírnák én is sedozni, mert csak 3.6 dolcsim van egoldon azt most nem merem befektetni mert unom hogy ellógnak a kínkeservesen megkeresett dollárjaimmal, ja és ezt a 3.5 öt is az avant fizette ki nekem minimum alatt!!! Nagyon kedves admin... -
#6285 Nem árt szerintem némi angol tudás sem :) -
#6284 Na itt a csodás alkalom mindezok számára aki akar egy céget beindítani, a profi háttér biztosított már csak még 1 munkatárs kéne, ha lennél szívesen az várom jelentkezésed privátban. Feltételek:
-Alapvető Photoshop tudás (ugye desingbe is kell segíteni hogy ne egyedül csináljam :) )
-Alapvető webes ismerertek (PHP, HTML, CSS, mondjuk ez egy internetes oldalnál elengedhetetlen)
-Sok szabadidő (nincs olyan egyénre szükségem aki nem akar és nincs is ideje velem dolgozni!)
Fizetés:
Nem mondok konkrét számot, a fizetés igen egyszerű, amit keresünk elosszuk 3 részre te, egy bizonyos valaki és én köztem. Jelentkezéseket várom privátban, nem kérek regényeket de egy kis bemutatkozást, mihez értesz, mennyi időd van, miért téged? Nagyából ennyi köszönöm a figyelmet!
-
kirchner #6283 De ha beindul a SEDO neked akkor muszály lessz kártyáthozzáadni. -
#6282 értem. hát tényleg nem kell ilyenektől félnem egy jó ideig :D -
kirchner #6281 Nem azt jelenti,hogy nem tudsz küldeni-fogadni,hanem azt hogy van bizonyos havi és éves limit amik havonta és évente újra indulnak(nem naptári napokat nézd,hanem hogy amikor regiztél a Paypal-ra pl.:dec 23.-án akkor a havi limited január 23.-ig él utánna ujjat kezd.és ugyanez az évesnél is.
Limitek:
Sending Limit 20,000 HUF 20,000 HUF [Lift Limit]
Withdrawal Limit 21,000 HUF 21,000 HUF [Lift Limit]
Withdrawal Limit (Cumulative) 63,000 HUF 63,000 HUF [Lift Limit]
Ezt megudod nézni a limiteknél -
#6280 nem! ez azt jelenti hogy bizonyos korlátok vannak rajtad! -
#6279 ja Unverified, és ez nem azt jelenti, hogy nem bírom használni az accountot pénz átutalásra, fogadásra? -
kirchner #6278 Amikor belépsz egyből látod,hogy Status: Hungarian - Unverified vagy verified.
Nyugodtan tudod gyűjteni a pénzt rá! -
#6277 Úgylegyen :) -
#6276 Szolsz nekem és én beregezem neked a domaint és 100%-os supportot adok hozzá! (.hu neveket is intézek ha azt szeretnéd) :)
Sőt megragadnám az alkalmat egy kis reklámra! ha valakit érdekel webhosting az oldalának nyugodtan szoljon.... -
#6275 Azt nem értem miért hanyagolják el az e-goldot... a 12daily pro bukásával borzasztó nagyot ugrott a netbankok piacán és mára már tényleg egyre kevesebben használják... pedig mindent tud amit a paypal is tud....
régi e-goldos vagyok ez látszik a számlaszámombólis :) 1717965 :) -
#6274 Ja mikor paypalre regeltem, de kártyát biztosan nem adtam meg. Hol tudo ellenőrizni a beállításaimat? hogy nyugott szívvel kezdhessem rá gyűjteni a pénzt. Aztán valószínűleg a te vásárlásmódodat fogom követni... -
kirchner #6273 Nekem sincs "rákötve" kártya a Paypalhoz.
Én az egyik pénzkereső fórum Adminját kértem meg hogy vegye meg nekem a domaineket és kifizettem neki.
"az első izé volt bejelölve mikor regeltem asszem úgy adtam meg mintha lenne kártyám"
Amikor Paypalra regeltél?Mert akkor megkell adni a kártya adatokat és a Paypal 400ft-al megterheli a kártyát,hogy megnézze "müködőképes kártya-e",majd később visszautalja téves tranzakcióként.
"van egoldom is csak úgy vettem észre mostanában a paypal felé kerekedett"
Egyre kevesebb helyen fogadnak el e-goldot.Mint befizetés,mint kifizetés téren.
-
#6272 ja ez érdekes. nekem nincs kártyám meg ha lenne se kötném rá, de az első izé volt bejelölve mikor regeltem asszem úgy adtam meg mintha lenne kártyám, mert azt hittem a többi korlátozott felhasználás, mondjuk cska az ebay ra. szóval hogy is megy ez a paypal? van egoldom is csak úgy vettem észre mostanában a paypal felé kerekedett :( -
kirchner #6271 Igen 2$egy infos domain,de csak kártyás Paypalt fogad el.
#6267 Sehogy nem ajánlatos 100€ fölé menni egy acc.-ban,mert leellenőriznek alaposan.Megnézik honnan jöttek a kattok (pl.:egy angol nevű domainre 80-85%-ban Magyarországról jönnek a kattok akkor az már gyanús a SEDO-nak),
Esetleg úgy,hogy csinálsz 2-3 acc.ot vagy többet és azokba keresel havi 85-95-€-t azaz 3x90=270€ havonta ami68ezer ft.(több mint a minimal bér)De ehez dinamikus IP kell és minden szabályt jobban bekell tartani,mintha csak 1 acc.-od lenne.
Egy kérdés:Listával fogod csinálni vagy programmal?
"az általad kínált regisztrátor nem akreditált ami annyit jelent hogy viszonteladó így bármikor elophatja a domain neved"
Hát ilyenről még nem hallottam,de azért köszi a felvilágoítást -
#6270 10$ körül ahol én veszem 1c híján 9$ :) -
#6269 érdemes tovább böngészni az adott oldalt és új információkhoz jutni! biztos hogy a .info ára a második évben is ilyen olcsó? honnan veszi? ugyanis a második évtől kezdve a domain ára 7-8-9$ felettéb érdekes és csábító ajánlat! -
#6268 akkor hol érdemes domaint venni? érdekel meddig kell nyomkodnom a donkeyt :D -
#6267 Még nem sedozok de karácsony után vagyis inkább januárban lesz pár olyan domainem amit parkoltatni akarok vagy olyan 15 darab 3x5db ugyan az csak más tdl-el pl valami.hu valami.com valami.org keresett magyar domainekről van szó szal még így se mehetek 100€ fölé? :)
volt hogy a 10$ én 2400-2500ft-ért vettem idén.... meg kell válogatni a helyeket!
aztán az általad ajánlott domain szolgáltatóról szolnék pár szót! mint ahogy magyarországon sem mind1 hogy hol veszed a darálthúst! megveheted egy áruházban amit gyakran ellenőriznek de megveheted egy szaros pincéől ami kész gombatelep! lefordítva ezt szaknyelvre:
az általad kínált regisztrátor nem akreditált ami annyit jelent hogy viszonteladó így bármikor elophatja a domain neved aztán futhatsz utánna! persze eleinte nem ér semmit a domain neved de késöbb mikor már több pénzt hoz a konyhára vagy egy ismertebb domain névre teszel szert egyszerűen fogják és elveszik tőled te pedig jogilag még egy panaszlevelet sem tehetsz mert rágalmazod őket! itt elenörizheted hogy ki akreditált és ki nem!
aztán ha sikerül találni egy akreditált regisztrátor az sem mindegy milyen hány éve van a pályán és mennyit hazudik hogy a piacon első legyen! de erről majd késöbb ha sikerül megin valami ocsó szart találnod! -
#6266 azért nem veszek mert az én esetemben bonyolultabb és egyébként is érdekesebb ha magad keresed meg.
köszi a címet ott csak 2 dollár az infos domain :) -
kirchner #6265 Nem akarok kötekedni de 10$ az 1700ft.
Veszel 3 domaint mondjuk 6.57$-ért(targetdomain.com) ami 1160ft ezt beteszed SEDO-ba és az első hónapban 20€ a nyereség ez kb 5000ft,ha jól csinálod és mindent betartasz.A köv.hónapban 30-35€ keresel stb....de 100€ föle ne nagyon menj,mert leellenőriznek és lebuksz.
-
#6264 2500 ft 10$ miért nem veszel? :S sedo meg 1 hónap alatt meghozza ha okosvagy! És ha még okosabb vagy újrabeforgatod és újrameghozza.... -
#6263 Van olyan módszer paypal ra amit egyedül is érdemes űzni? Persze csak 10$ kéne aztán mennék sedozni :D
Idegesítenek ezek a PTC-k fél év után jönne ki legtöbből a pénz igaz akkor elég sok de akkoris fél év kemény munka azért sok refeket meg úgysem tudok szerezni mert legtöbbre már regeltek és ha szerzek is refet ki garatnálja,hogy dolgozni is fog...
-
kirchner #6262 Én most ezt csinálom:
DailyClicks.biz napi 30 link és mind 1centesek,2.5$ a minimum kifizetés Paypal-ra Január 1.-ig,ma kértem ki 2.51$ úgy,hogy ma regeltem be magam alá egy acc.-ot.
-
kirchner #6261 Én nem szoktam nagyon hírdetni,néha ha egy ígéretes céget csinálok,akkor fórumokon beírkálom és kész.Nem csinálok weblapot,mert nem ebből élek meg(vagyis nem keresek havi 100€-kat),ha megváltozna akkor tuti csinálnék eggyet.
#6260 Ehez sok reff. kell.
pl.: van egy oldal ahol 0.01$/katt. hírdetések vannak és mondjuk van napi kb 7db link(nem irok 10db-ot,mert annyi nem nagyon szokott lenni a legtöbb oldalnál hiába hírdetik a főoldalon)
Te végig kattolod mind a 7-et akkor te egy nap egyedül 0.07$-t keresel.
És van 30 reffed:30x0.07=2.10$
30reff.+te egy nap alatt 2.10$-t keresel(ha mind a 30reff.lekattintja azt a napi 7db linket,ami valljuk be nem biztos sőőőt...)
Szóval sok reff. kell ehez!!!
-
#6260 Hát van olyan, hogy napi 2-3$ Dollart lehet keresni.Ha valaki olyan sok embert maga alá gyűjt, akkor lehet olyan.