Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen lehetett MaxPack-et venn más oldalakon való "tevékenykedésért". Most is lehet még ilyet? El lehet idétlenkedni a játékokkal, viszont fizetni nem akarok a maxpack-ekért..
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ezzel együtt nekem inkább a reklámozási lehetõség tetszik benne.
1000 AutoCredit=5$ ésha jol olvastam ki is lehet kérni. nem?
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Nomoreclicking
Donkeymails
Bluebirdptr
és még üzenem azoknak, akik ptc-kel foglalkoznak, hogy ha túlságosan jól fizetõ oldallal találkoznak, ne higgyék hogy feltalálták a spanyolviaszt, inkább érdemes egy megbízható oldalon refeket szerezni.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
http://www.bearshare-mails.com
Ezt ismeri valaki vagy van regisztrálva itt?
http://sum41.uw.hu
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Az elõbbi banner 1 ptp cég féleség weblapjárol származik.
A lényege, hogy nem ptp lapokat kell autosurfokben futtatni, hanem fórumokban BB kóddal, az aláírásba beszúrva a kódot. ( itt ilyet nem lehet, így a fórumba raktam simán.) minden megtekintés (nincs számláló)
3 cent a kifizetés 50 cent. És FIZET!
Regelni a bannerre kattintva lehet.
Kifizetés:
Sok sikert!<#wink>#wink><#smile>#smile><#wink>#wink>
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Pl. a cash-expert 9 napon keresztül fizeti a befektetett összeg 15-15 százalékát, de csak akkor, ha elérsz min. 12 creditet autosurffel. Vagyis ha 3 napot kihagysz, már mínuszban vagy.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Addig is két -szerintem megbízható- autosurf:
Cash-Expert.com
ProudSurf.com
Ezen ne múljon, átírtam az adataimat USA címre, max törlik az amúgy is üres accomat. 😄
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
nekünk meg 400 kreditet adnak 1000 kattért "jutalmul"(Hungary 400 credit(s)/ Reward (Per Thousand))
vagy tévedek?<#ticking>#ticking>
Szal mit szólnátok egy saját Personal PTC-hez a sunrise-on?
Lényege:
- 7,5$/hó-ért kapunk 5db banner helyet, egyenként 3000kattintással.
- Bannerenként ez 1,5$-t jelent
- Én felhasználnék 3 bannert:
1.) worldwide banner: 0,8$/1000katt, 3000katt esetén 0,8*3= 2,4$
2.) no-minimum banner: 0,65$/1000katt, 3000katt esetén 0,65*3= 1,95$
3.) donkeymails banner: 0,75$/1000katt, 3000katt esetén 0,75*3= 2,25$
- ez összesen 6,6$, lejön belõle a 3*1,5$=4,5$ a bannerekért. Tiszta haszon: 2,1$
Tehát még maradt még 2 db 3000 kattintsáos hely valaki(k)nek 3$-ért, amibõl lehet csinálni akár 4,8$-t, és még kattintgatni kell.
Egyenlõre még csak tervezési stádiumban van a dolog, szal ráértek gondolkodni. Vélemények?
Ideje hagyni h a pénzünk nekünk dolgozzon, és ne mi értük! 😉
A pénzedért kapsz egy bannert ami egy meghatározott sámú kattintásig kint van, és arra kattintanak a többiek a donkeymailsben, mint ahogy te is szoktál pl a PTC-nél.
Az ár függ a kattintások számától, a banner elhelyezésétõl (ptc, ptc-contest, mail, stb), és a kattintásért járó összegtõl.
WorldWide és a Donkeymails fizet a megjelenített (promotion) oldalaidért. Biztos van sok, de én csak ezt ismerem per pill.
Ja és melyik oldalhoz lehet berakni a saját reflinkeket hogy arra is kattinthasson más is?És ezáltal a másik oldalon is gyulne a pénz.
Ja és ez az ár a Contest PTC-kre vonatkozik! A sima PTC asszem több.
Köszönom elõre is 😊
Egészen pontosan így:
DonkeyMailsnél vettem akciósan 0,5$-ért 2000 db kattintást. Worldwide Cash-en 1000 megjelenítésért fizetnek nekem 0,8$-t, ez össz 1,6$ lesz elvileg. Ha bejön, legközelebb 10.000 kattintást veszek, ami 3$ a Donkeynál, és azért 8$-t adnak. Persze ez is csak elvileg.
Reményeim szerint a jövõhéten elbírálják a reklámom, aztán meglátjuk mi lesz.
Nyílt kártyákkal játszom, közzéteszem nektek az eredményeimet akár pozitívak akár nem. 😊
És Sztem itt mutatkozik meg igazán, ki a kitartó, mert aki feladja 1-másfél hónap után hát...
Persze nem leszek belõle milliomos de sokkal jobb mint ölni egymást codban és az egyéb ''nekem 15-1 a statom. Mikor lessz var a fagyiklánnal'' címû
játékokban.
miért ne lehetne ezt is jól csinálni?
sok csaló van az biztos, de aki ilyenbe fekteti a pénzét az belekalkulálhatja hogy baj lehet és akkor veszett a pénze
mindenki jövedelemhez próbálja ezt hasonlítani, pedig nem az, mégcsak jövedelemkiegészítés sem, nem ez a megfelelõ szó hozzá, ez egy bónusz lehetõség, persze hogy lehet ezt is s.zarul csinálni
1.) Egy szóval sem írtam, hogy sértõ volt amit írt. Azt mondtam, hogy úgy fogalmazott, hogy ezzel csak felidegesítette az ezzel foglalkozókat.
2.) Pl.: "beletapostam az érzékeny lelkedbe", "fordulj orvoshoz", stb.
3.) Én írtam: "...nem azért csinálom, hogy ebbõl éljek." Neked ebbõl az jön le, hogy én ebbõl akarok megélni? Hmm.
Persze semmi meglepetés nem ért, hiszen aki 45 felett "Audi A8 quatro V12"-t vezet az már csak ilyen egyszerû ember. Hova is jártál egyetemre? Lol.
Szerintem is egy nagy kula az egész, már sok félét kiprobáltam és semelyiktõl nem ájultam el, sõt!!<#levele>#levele>
Van aki a kisfiával játszik, van aki olvas, lõdözi az ellenséget valamilyen játékban, piál/bulizik/füvezik/mindhárom.
A jóizlés és a törvény határain belül mindenki azt csinálja amit akar, és errõl egy topikban szabadon beszélgethet.
Nekem sok más közt ez a hobbim, és nem azért csinálom, hogy ebbõl éljek. Csak jobb ha valaki ezt csinálja, mint utcaköveket dobálni kirakatokba, esetleg nõkkel erõszakoskodni.
Hozzászólásod stílusával csak felhegelted és magad ellen fordítottad azokat akik neked soha, még csak meg sem próbáltak ártani.
Remélem ügyvédként ennél tehetségesebben nyílvánítasz véleményt.
Nem tudom, miért véded az ilyen cégeket,de ha ezzel beletapostam az érzékeny lelkedbe ,azt mondom fordulj orvoshoz.
Arra viszont kitérek ,hogy tényleg vannak nagyhozamú fiztések, de azok nem ezek a cégek ,amit Ti orba-szájba "reklámoztok"..
Azokhoz a cégekhez kell tõke,nem is akármennyi, na meg nem árt ,ha van valamennyi eszed hozzá,különben nagyon gyorsan 0-ra "futsz",ergo viszont ha Te csak "filléreskedsz",akkor futtasd a reklámokat a gépeden és majd rájössz, hogy tudtál volna helyette sokkal fontosabb dolgokat is csinálni az életben..
Na errõl ennyit, remélem nem gázoltam a lelkivilágodba ezzel a kis kitérõvel és azzal ,hogy nálam ezek a cégek ,enyhe kifejezéssel is a xar kategóriába tartoznak!
Mindenkinek sok sikert....
What about the forests?
Autosurfokkel próbálkozz inkább! Elõször kis pénzel 10$-okkal aztán ha fizet és régi cég akkor 100$-okkal! Majd nem sokára jelentekzem csak összegyült felettem a sok meló és nem tudok ide is koncentrálni!
Ha nem akarod ide akkor privátban is jó.
Köszi
Viszont amint már leirtam ez a játék olyan mint a tõzsde vagy buksz vagy nyersz és ha ügyesen csinálod még a emgélhetésed is megvan belölle! én ismerek olyan embereket akik ebbõl élnek és nem is olyan rosszul!
A baj hogy mindeki elkezdi egy kis céggel és utánna feladja! felejcsd el hülyeség bár tanulni mindenhol kell!
Még jó h fut rajta kívül még két bar. 😄
Eurobarre
Viccet félretéve én se tudom mi van moneycashbarral.Mostanában én se tudtam belépni, meg a honlapjukat se érem el.
a MONEYCASHBARRAL MI VAN?
NEMNAGYON MEGY...
Köszönöm
Éppen meg akartam már kérdezni,hogy ugyan mi a xartól olyan jó ez a cég?
Mert azt láttam, hogy kétnaponta,bemásoltad ugyanazt a szöveget,erre kiderül, hogy 2 hete csinálod??,!!(és van 2 cented? <#eljen>#eljen>)
Akkor mibõl állapítottad meg ,hogy ezt cég ,olyan jó lenne? hmmm
Inkább keress egy rendes állást,vagy ha van és ezt kiegészítõ jövedelemnek szántad,akkor egy kicsit számolj már,ha az utcán keresel 2 üveg sörös üveget és vissza váltod ,már jóval többet kerestél,mint ezekkel a xarokkal..
Ne hogy már ilyen faxságoknak bedõljetek!
Ezt most csak azért írtam le,mert éppen egy hasonló "fizetõs" ügyön tevékenykedik egy kollégám ,ahol rendesen átverték a "dolgozót"...
Nem szoktam ide írni,az általánosba, csak olvasgattam ,szóval ne várja senki, hogy ezektõl a senkiházi cégektõl,pénzt kap (amelyik fizet,azért meg a nap 24 órájában a gépnek mennie kell, de még igy is nevetséges a "bér")...
Baromságok ezek,amivel õk járnak jól és pont ilyen emberekre van szükségük, hogy a "tervük" ,valóra válljon..
Haggyjátok a csába az egészet,egyszerûen semmi értelme.
Üdv
What about the forests?
12by12instant
12 napra 12% és kapsz 12centet kezdésnek.
a legkissebb upgrade 10$ de szerintem 1 próbát megér...
REGISZTRÁCIÓ
Your Stats :
Card Points : 9 / 10
BLUE Cards : 49
SILVER Cards : 0
GOLD Cards : 0
Total number of Cards : 49
Level 1 Referrals : 14
Level 2 Referrals : 2
Total number of Referrals : 16
Money Earned : $ 0.02866
Money Paid : $ 0
Current Balance : $ 0.0286
És eltünnek a részvények? Nekem még nem tünt el semmi sem. Hát az a titka, hogy referalokat kell szerezni. De ha nem megy akkor mégegyszer elnézéseteket kérem, nem volt célom átverni senkit sem. Minden nap kattintgatok 2 részvényt kb .