15995
11074353081353622639.jpg
  • ethi
    AZ Eurovisits-en még mindig 12.95€ a min.!AZt megkell várnod!De regisztrálnod kell az AlertPay - nél,és át kell írnod a profilnál.Különben nem utal!
    Tehát Peetboy!Te benne vagy a "FOGJUNK ÖSSZE"dologban?

Ja,nem közös számlára menne a zsé,mindenki a saját 9 ref. után kapná a saját számlájára!Ahogy eddig,csak azzal a külöbséggel (ha 0.01$-os oldalról beszélünk)hogy 1 hónapban fix 30$ kershetnél!Egyenlőre!
    Egyébként ezt növelhetnék,de azt még nem árulom el hogy hogyan!!!Egyenlőre ketten vagyunk a HEDÉvel!
  • Peetboy
    Igen Hede ahogy leírta, úgy már érthető. Tehát lenne 10 ember és 1 ember alá a többi 9 beregelne. Utána másik oldalnál másik ember alá regelne be a többi 9. Végülis megoldható.

Tehát a Superbux-on levő pénzt azt hirdetésekre lehet költeni. Ezek a dolgok még újak számomra.

Az Eurovisitsen eddig 12,95€ volt ki irva a minimum kifizetésnél. Most elértem a 9 Eurót és azt irja :
    Convert to Ads
    Advertise on Eurovisits - €1.7 for 250 visits.
    Ez mit jelent pontosan?

• Palinko
    akkor közös kasszára menne a pénz a csapatnak? valaki le lépne vele mint a sicc. hát logikailag felépítettnek lehet tekinteni de sztem nem megvalósítható
  • ethi
    HEDE?Neked melyik oldalon van a legtöbb referálod?Írd meg és bereggelek alád,persze ha te is besegítesz nekem!Ha olyan az oldal amin már vagyok és nincs refem,akkor megoldom!Breggeltetem magam az egyik haver gépéről!
    ENNYI!!!
  • ethi
    Na Halihó!

Én vagyok az aki földobta a "FOGJUNK ÖSSZE" témát!Akkor kifejtem hogy mire is gondoltam!Én perpillanat 12 PTC oldallal fogalalkozok!Ebből kettőn csak hirdetésekre lehet költeni a zsét!(CASHWEB,SUPERBUX)Ezzel válaszoltam is arra a kérdésre hogy mire jó a SUPERBUX!Én a saját Linkeimet hirdetem,de ez logikus is!
    Térjünk vissza.HEDE vágja a témát!Én ugyan úgy lekatolnám a 10 oldal hírdetéseit ahogy eddig,de az egyik oldalon lenne alattam 9 ember,aki iztosan aktív.Mert van olyan oldalam ahol 20 referálom van és kb. 8 előle aki minden nap kattintgat!
    Például: neked HEDE,neked is lenne az egyik oldalon(velem együtt 9 refed) és így tovább!Persze biztos nem lenne könnyű felosztani PTC oldalakat magunk között,de megoldaható szerintem!
    A szabályok egyszerűek:
    1,Mindenki megtudja nézni hogy kik referáltak be alá,ha valaki mondjuk 3 napon keresztül nem kattint akkor az ő oldalán mi sem kattintunk!
    2,Mindenki arányosan részesül,gondolok itt arra hogy ne legyen az hogy valaki 0.02$-os oldalt kap amből ráadásul napi 18-20 van.Míg a másikunk pedig csak 0.01$-ost amiből tíz van naponta!
    Így kezdetnek ennyi!
    Na mit gondoltok megoldható?
  • gyikka
    Az én oszt. társaim is ezt csinálják. Meg az a baj h nálunk csak 8 fiu van a 32 böl..
    De ha vkinek kell bux: bux.to
  • dragon11
    Miért ez működik?Am itt mit kell csinálni, hogy jöjjön a zsé?Nem átbaszás??Mennyit ad ?
  • AleXXXXX
    Wow! Szerintem ezt mi régebb óta ismerjük mint te:):D
  • dragonfighter
    nekem meg ott van 32 oszt társam,ebből a csajokat gondolom nem érdekli de még akkor is van kb 20 fiú,de azok meg nem hiszik el hogy télleg küldenek pénzt hirdetésklikkelésért.Csak akkor reggelnének be alám ha télleg elküldenének nekem a pénzt -_-'
  • gyikka
    Én nyomtam bux.to-t. Szereztem 5 reffert, volt 5,5 dolláron. Aztán ennyi. Mindenki megunta a kattintást. Egyedül meg sokra nemmegyek vele...
    Vmi más kéne.
  • dragonfighter
    nem mondod!
  • Palinko
    pakolj!!!!
  • dragonfighter
    akkor megbukik,ki nem szarja le
  • dragon11
    Szerintem is megfog bukni, nem lesznek minden nap több mint 200linket végig kattintani >< ha az egyiknek már jó, beadja az unalmast, kapja a zsét, mert annál a PTC-nél ő van fölül, akkor minek is clikkelne tehát ><
  • Palinko
    és akinek már ez megy nem fog beszállni hülyeség ez a csapat a klikkelésre meg fog bukni
  • dragon11
    Jaja, de én egyszerre 10ablakot fogok futtatni?Ne gondold...
  • dragonfighter
    te milyen 250 percekről beszélsz
    arról nem tudsz hogy 1x-re többet is meg tudsz nézni?Mint én pl. 1ik oldalon buxot nézegetem a másikon meg eurovisitset.Feleannyi idő alatt megvan
  • dragon11
    Azért beletette a refererjét, hátha regel alá lol ^^ de kattolok képzeld :D DE NEM FOGOK 10OLDALT VÉGIG KATTOLNI, MERT EGY OLDAL 25PERC AKKOR 250PERCET FOGOK ERRE SZÁNNI?na nem:)
  • dragonfighter
    mér te nem kattolsz mindennap? (erre a válasz gondolom igen lenne)
    akkor meg?
  • dragonfighter
    egyébként ki van benne ebben a dologban?
    aki benne van dobjon MSN-t.
    enyim:[email protected]
  • dragonfighter
    ez
    ez
    ez
    fizetnek
    tuti van még de én ezeken tolom
  • pTk
    Van akinek ezek közül bármelyik is fizetett már? (most nem reklámszöveget kérnék hogy ismerősöm ismerősének ismerőse már kapott pénzt, hanem hogy te.)
  • dragon11
    1hétig nem unnád, de a többi sok napban mindenki ráunna, mert minden nap kéne kattolni
  • dragon11
    Nah Igaz..egy oldalt 15-20 perc alatt bőven lenyomsz, de mikor majd az össz. 10re minden nap kattolni kell, megfogod unni hidd el :( ezért sz** az egész >< piramis játék...
  • dragonfighter
    .. figyelj.. jólvan most te azt mondod ez unalmas.beteszel egy kis zenét és laza 15-20 perc alatt le lehet kattintani az oldalakat.És sztem nem is unalmas ;-)
    Hadd számoljak egy picit: a PTC-k többsége 1 kattintásra 1 centet fizet.
    ~10*1=10 cent / nap De nekünk van 9 reffünk.HOPPÁ!
    ~10*1+9*10=1 $ / nap Na jó ez ~240 Ft naponta,de mint pl. én szeretnék egy MMO-ra költeni,és sztem nem én vagyok az egyedüli és sztem jobb igy pénzt szerezni és azt rákölteni,mint hogy a 'saját' pénzem költsem rá.
  • dragon11
    Végülis igen, de ez baromi sok idő nem?!?!?!?!bazze naponta 10oldalt látogatni, és clikkelgetni nem?!?!?!?
  • dragonfighter
    én azt mondanám erre hogy felőlem oké,csak egy példát hadd mondjak.
    Teszem azt (akkor kb 10-en összejönnénk) választanánk egy PTC-t és 1 embernek lesz 9 reff-je.Majd egy másik ember is választ egy oldalt ahova a többi 9 ember is beregel neki.Igy szerintem mindenki jól járna és jól keresnénk is
  • dragon11
    Jó ötlet, viszont ez egy piramis játék, ahogy peetboy is említette, egy ember tudna alád regelni, s itt is az nyerne, aki legfölül lenne...

Mint Palinko is mondta, beadná a legfölül, meg kicsit alatta levő emberek az unalmast, és csak mi kattolnánk....EZ EGY PIRAMIS JÁTÉK...:(
  • Peetboy
    Az Ads Onlyt már abba is hagytam,mert az is olyan mint a Superbux, egy átverés az egész. Ugyanazok csinálják sztem akik a Superbux-ot.
    Mit tudtok a Superbuxról mire lehet fordítani a pénzt? Mert a pénzt nem lehet kikérni az biztos. Úgy tudom ajándékokra lehet forditani.Milyen ajándékokra?
  • Peetboy
    Igen jó ötlet. Tehát összefognánk és alkotnánk egy csapatot.
    Hogyan kapna mindenki belőle pénzt?
    Én úgy értelmezem ezt, hogy egy valaki elkezdené és utána aki alatta van, az alá megint valaki regelne, és így tovább. De akkor mindenki alatt csak 1 ember lenne.
  • Palinko
    ötlet jó megvalósítani nem megy mert aki szervez maga alá "külső" refeket 1 idő után beadja az unalmast,mert minek kattoljon ő 9 ember oldalán ha neki ingyen kattolnak a sok külső refek. meg 100 ember esetén 99 oldal minden oldalon 10 link az már majd ezer klikk naponta
  • ethi
    Hello mindenkinek!

Sokat írtatok az EUROVISITS-ről,na én kikértem 13€urót PayPal-ra.Egyenlőre nem érkezett meg!Természetesen írok ha megérkezik...!

Amúgy,sokan hülyeségnek tartják ezt a PTC és ehez hasonló dolgokat,de szerintem ha ilyen sokan csinálják(többek között én is)nem lehet az!
    A kérdés amiről kikérném a véleményeteket az:hogyan karcolhatnánk le a részünket ebből az egészből mi MAGYAROK?!
    Hiszen mindenki tudja hogy itt is,mint mindehol az kaszál a legtöbbet aki legfölül van!Hiába szedünk össze 10-20 vagy több referált magunk után,abból ugyis csak kb. a fele lesz aktív!
    Én azt mondom,fogjunk össze!
    Hogy mire gondolok?Tételezzük fel összefogunk tizen,mindenki választ egy PTC oldalt és a többi kilenc be-referál alá és így tovább!
    Megalkotnánk a saját szabályainkat,amit megdumálhatnánk pl. MSN-en.Így ugyanannyit klikkelgetnénk,de egy oldalról biztosan jönne a zsé!Persze ugyan úgy gyüjthetnénk a referálokat ahogy eddig,de közössen elérhetnénk egy alapot amire építhetnénk!Persze lehet hogy hülyeség és fikázni fogtok,de ez csak egy ötlet volt!
  • dragon11
    Jah, most eurovisits,et csinálom, meg bux.to-t ;-)
  • FZoleee
    Benne van a nevében... Ads Only (Csak hirdetésre) :P
  • dragon11
    AdsOnly már valakit kifizetett?:)
  • saac
    te félre értettél! a paypal ugye a ptc-k köréből kifog vonulni rövid időn belül... viszont különböző emberkékkel te a egoldot is eltod cserélni paypalra igaz veszteséggel!
  • dragon11
    LOL én paypal-re csinálom, sztem meg fog menni....paypal-em van -.-' de akkor majd mikor kifizetem, akkor nem paypel-re fogom kérni...a bux.to-n lehet ilyet?:)
  • saac
    Igy van ... ez alertpayre és egoldra fizet! Mint ahogyan az összes többi bux is hamarosan.. ugyanis a paypal tiltja a ptcket akár a moneybookers.... szal ha vki a buxokat a paypalért csinálta akkor annak a buxos karrierje véget is ért! De egold az még sztem jó is eddig is ezt használtuk ptckre szoval....
  • dragon11
    Bocs a 3hsz-ért, de itt nem lehet paypal-re lekérni?
  • dragon11
    Jaa te már megadtad a te regedet, akkor regelek alád -.-'