Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
le is confirmoztad akkor az lesz melette hogy waiting ha megfelelõ a weblap, akkor az admin engedélyezi holnapra.
Ha a géped sokat megy akkor a mineycashbart ajánolm.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Pause option only available if your account is active and/or you have active approved websites listed. Add websites to your account and then wait for admin approval,
please click Members button in menu
van ez az írás a 3laposra
Referral levels 3 levels. View Referrals
Referral Earnings 0.20 0.10 0.05 credits/level/referral hit
rámegyek ide View Referrals
és You have no referrals yet - Work on it.
You can earn credits for the traffic generated by people you refer to us.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
na ez az egy szám can a részvénynél asszem
Number of SHARES :
1.34
és ahhoz a pénzhet még hozzácsapódik a cég részesedése?
na akkor végigklikkelgetem.
köszi hogy ilyen kitartóan segítesz
És egy cég sem fizet magátol, hanem ki kell kérni a pénzt
ja wjobnál elõször gyûjts ösze 100 pontot. Kattints a surf linkre és hagyd futni amíg a 100 pont kinem jön. de 3 site hozáadásához 300 pont kell. a 30 pont kb 1 óra
ok gyjtöm és azt hol bírom megnézni? nem azt mondtrad,hogy ez olyan mint a tõzsde? szóval gyûjtsek pénzt,utánna részvényezni kell?
Wjobon ne azt add hozá ahol sokat surfozol hanem zt a weboldalt ahol be vagy regelve pé donkeymails. stb.
ezen van:
Referrer : 19930110
na akkor biztos nem jön az egoldra a pénz 😊
ok akkor regelek a MyFreeShares ra is,majd azzal is lesz millió kérdés :S
A moneycashbar az nem csal a töbiek is megmondhatják. A részvényezéshez nem kell pénz. tehát oda nyugodtan regelhetsz. És semmi külön beállítás nem kel a mailekhez.
WJobon pedig ne a refferal linkre katints hanem a szrf linkre. ha kiírja majd hogy ma már eleget sörföztél néz visza 30 perc mulva és újra engedni fog.
ja és a pausolás: ott van hogy pause account. és el ne felejts hozáadni weblapokat.
a WJob on nem sikerült le pausalni az accot.
és ha pausálás nélkül klikkelek a referal linkre akkor ezt írja:
You have no referrals yet - Work on it.
You can earn credits for the traffic generated by people you refer to us.
a money cash bar nem érdekes,mert a cashfiesta is csalt nálam...
részvényezni meg nem tok még,mert üres az e goldom.
a balancelnál kell +nézni mennyi van az egoldon?
MoneyCashBaR: Ennek a lényege az, hogy 1 programot futtatsz ami a képernyõd alsó/felsõ részében(tetszés szerint) banereket jelenít meg. A bannerekre nem kell rákattintanod, csak 2 óránként beírni 1 kódot amit kiad a program. Ha tudsz szervezz be sokmindenkit. Akkor éri meg igazán.
BoldBytes: Eléggé jó PTR: 0.25-0.5-1-2 centes mailek, klikke. A hátránya, hogy 30$ a kifizetés. de ha kitartó vagy...
MyFreeShares: Itt részvényeket kell gyûjtened, és a cég a napi keresetét osztja szét a részvényesei közt. Minél több a részvényed annál több pénzt kapsz. részvényeket úgy tudod gyûjteni, hogyv a share per click menüben mindegyik linkre(35 van) rálattintasz naponta egyszer. zehát 3 nap alatt kijön 1.05 részvény, mivel 1 katt=0.01 részvény.
Nos ennyi amit én használok. (meg persze a donkey)
Sok sikert 😊<#kacsint>#kacsint><#vigyor2>#vigyor2><#kacsint>#kacsint>
Lehet vele keresni : ha bevagy regelve, stormclix>browse clix. 😊
www.ravenspromisemails.com
https://www.stormpay.com -valahol azt írták,hogy lehet vele keresni,de ez csak asszem bankszámla
http://leapcash.com/
tp://www.donkeymails.com
http://www.stormofcash.com
http://www.no-minimum.com
http://rotatorqueen.com
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Turing number:Ellenõrzõ szám(ez azért van, hogy tudják nem vagy gép)
PTC/PTR-ek nél kattingatni kell a kijelölt fizetõs hirdetésekre, és ha elérted a kifizetési minimumot, akkor kiküldik az e-goldodra.
A hypek olyan cégek.ahova befektetsz az e-goldodról, és õk kamatoztatják.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
nagyon-nagyon kezdõ vagyok még az ügyben.
és szeretném ha elmagyaráznátok a dologkat mert fogalmam nincs róluk.
szóval regltem az egoldon,mindent össz-vissz beírkáltam és megjegyeztem,volt ott egy cucc amit kértek az oldalak,hogy írjak be,nem az a szám,hanem az a másik valami Passphrase nak hívták 😊
namost mi az a hyipek? én a ptc,ptr ekhez regeltem,ott mit kell tennem,hogy kapjak pénzt? állítólag majd kapom a mailokat,és közben megy fel az e goldomra a pénzt? kell az egoldnál valmit beállítani?hol tudom meg nézni menyi pénz val az egoldomon?
hát egyenlõre csak ez a pá100 kérdésem van,remélem nem merül fel még több és azt is remélem,hogy megválaszljátok (nem lesz kis munka 😊 )
remélem én is sikeresen csatlakozok a pénzvadászathoz veletek együtt.
Sajnos én nem tudok románul, szerintem még jópáran így vagyunk vele. Szóval le tudnád írni mi is ez, hova katintsunk, hova fizet, mennyit lehet keresni vele?
Köszi mindenki nevében.
😊

Addig nemnagyon ajánlanám amíg választ nem kapok erre:
Magyarok nem regelhetnek, de én regeltem Ausztrál ként, és engedett regelni. Valaki tudja mennyire figyelik az ip-t ilyesmi. 1 rakás 5-2-1 centes sima ptc és van vagy 3 fajta ptc. can még pait to: chat surf, ptp és persze e-mail. 😊
Ha úgy gondoljátok hogy nem dobnak ki akkor ti is regelhettek:ITT
Egy hónapban 10€-nyi pont megszerzéséhez nem elég pár ref.
Azért kicsit megtévesztõ reklám nemde?
Eladnám a sunrisepaidemails fiókomat. Aki esetleg nem tudná már magyarok nem regelhetnek. Akit érdekel írjon privit
XAutoSurf: 17 százalék 7 napon keresztül
GolfSurfs: 10 százalék 15 napon keresztül
Ezek viszonylag új oldalak, és rendszerük kisértetiesen hasonlít a Cash-Experthez.
Utóbbi már egész jól fejlõdik, meghaladták az 1000 regisztrált tagot. Még a végén túlélik. :-)
Szóval köszi mindenkinek a segítséget <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
És én pl sok sikert kivánok!
Direkt nem törlöm az ilyen hozzászólásokat és nem érdemes felidegesíteni magad az ilyen embereken! Akit nem érdekli az úgysem csinálja aki emg hisz benne úgy is kipróbálja!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Sziasztok!
Éppen meg akartam már kérdezni,hogy ugyan mi a xartól olyan jó ez a cég?
Mert azt láttam, hogy kétnaponta,bemásoltad ugyanazt a szöveget,erre kiderül, hogy 2 hete csinálod??,!!(és van 2 cented? )
Akkor mibõl állapítottad meg ,hogy ezt cég ,olyan jó lenne? hmmm
Inkább keress egy rendes állást,vagy ha van és ezt kiegészítõ jövedelemnek szántad,akkor egy kicsit számolj már,ha az utcán keresel 2 üveg sörös üveget és vissza váltod ,már jóval többet kerestél,mint ezekkel a xarokkal..
Ne hogy már ilyen faxságoknak bedõljetek!
Ezt most csak azért írtam le,mert éppen egy hasonló "fizetõs" ügyön tevékenykedik egy kollégám ,ahol rendesen átverték a "dolgozót"...
Nem szoktam ide írni,az általánosba, csak olvasgattam ,szóval ne várja senki, hogy ezektõl a senkiházi cégektõl,pénzt kap (amelyik fizet,azért meg a nap 24 órájában a gépnek mennie kell, de még igy is nevetséges a "bér")...
Baromságok ezek,amivel õk járnak jól és pont ilyen emberekre van szükségük, hogy a "tervük" ,valóra válljon..
Haggyjátok a csába az egészet,egyszerûen semmi értelme...
Természetes ha valaki egy ilyenbe belefog az, reklámozza az oldalt, mondanom kell sikerrel, 42 referalom van már,azóta lett és 17 centem 100 Cardsom. Értem én mire gondolsz, de kérlek, ne mondj ilyet ha nem ismered mibõl is áll. Amúgy eleinte csak naponta 1/4 centeket kerestem, vagy annál kevsebbet.De mostmár naponta 1 centet keresek, 1 hónap múlva már 3-at stb stb. Belátom lehet rosszul fogalmaztam, és félreérthetõ volt de úgy láttam jó oldal. És én csak pár $ t akarok összeszedni vele, ami alapnak jó, ha be szeretném fektetni pl: HYIP programokba. Ha van befektetési ötletetek akkor arra is nyitott vagyok. MINDENKINEK MONDOM, NEM AKAROK SENKIT SEM ÁTVERNI! HA VALAKI JELZI, HOGY Õ AKAR REFARLOKAT SZEREZNI AKKOR ELTÜNÖK AZ OLDALRÓL ÉS ÁTADOM A TEREPET, HOGY NEKI IS JÓ LEGYEN(EZEK AZOKNAL SZÓLNAK AKIK ALÁM REGELTEK) Szóval ha nekem sikerült összeszednem 42 referalt akkor másoknak is sikerülhet, és nem leszek konkurencia. Amúgy a 2. szinttõl én is kapok juttatást 20%-ot .Szép napot mindenkinek!! 😊
"ez a ws-es honlap nekem inkább egy fizetõs domainnak tûnik piramisjátékkal egybekötve de ez egyéni vélemény"
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
ads
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Egész nap nem jött be nekem az oldal.
Hallottam egy új bárrol, amit spacebarre-nek hívnbak. Elvileg 15 centet fizet 1000 pontra Ez fizet? framci cég
???
Köszi. 😊
extra-games.extra.hu