15995
11074353081353622639.jpg
  • Peetboy
    Most inkább ajánlom az Eurovisitsoldalt. Ez tényleg nagyon jó oldal, euróban fizet ezért többet lehet keresni vele, mint a dollárossal.
    Eddig nagyon jól haladok. 3 napja csinálom és már túl mentem az 1 Dolláron is 2 Reffel. Csak ajánlani tudom.
  • Peetboy
    Aloe Verát ismerem. Ott bizony pénzel lehet csak beszállni. A családomban foglalkoztak vele egy időben.
    Csak azt nem értem miért nekem is a termékek eladását ajánják kattintások helyett.
  • Max7
    mlm rendszerben az a gazdag aki a piramis tetején van és milliók lépnek be alá! általában az ilyen kis kukacok mint mi csak úgy kapahtnak valamit ha vesznek is valamit... vlamit valamiért.... mlm rendszereket úgy szokták bemutatni hogyha nem szeretnél dolgozni.... és egymás pénzét osztják szét! nemrég megpróbáltak beléptetni aloeverás cuccba de mondtam hogy köszi nem.....
  • doxadmin
    Ezt most kaptam mailban, bocs de kicsit hosszú. Reggeltem hátha lesz belőle valami.
    http://tpeterm4.dubaimlm.com

idézem:
    Ezt az üzenetet kaptam.

Még nem késő
    feliratkoznod a jövő bankjába!

Most még ingyen megteheted, köszönve az arab olaj-mágnásoknak és
    üzletembereknek!

Ingyenes regisztráció, magad után kapsz 50dollárt, a közvetlened után 10dollár a mélységbe belépők után 1dollár jár. Élesben Februártól indul, most előregisztráció van még csak!
    Vesztenivaló nincs a dolgon.
    A regisztrációt itt tudod megtenni: http://tpeterm4.dubaimlm.com sajat oldaladat is majd igy ird ! http://..... mert csak így lehet regisztrálni alád az oldaladrol /

További szép napot!

Magyarországon is hódít a Dubai MLM.

A marketing terv bináris szisztémára épül, mely a legjobb az ismert tervek
    közül.

Jelenleg az INGYENES előregisztrációk folynak, ennek keretében a közös ágra
    lehet regisztrálni a tagokat. Ebből adódóan a közös ág fantasztikusan gyorsan
    épül.

Rögtön cselekedni kell, egy óra késlekedés kb 300 tag elvesztését eredményezi.

Semmibe sem kerül, nem kapsz spam-eket!

Egy idő után Bank-kártyát bírsz majd igényelni tőlük!

"A hatalmas kőolajtartalékoknak köszönhetően hihetelenűl magas színvonalú
    az élet Dubaiban. A GDP 33%-a közvetlenül a kőolajtermeléshez kapcsolódik. A
    jelenlegi felmérések szerint a kőolaj még legalább száz évre elegendő. Az
    országot off-shore területként tartják számon. Abu-Dzabi és Dubai pénzügyi
    központ. A GNP becsült értéke 51 milliárd USD. Az 1 főre jutó GDP becsült
    értéke 21 100 USD körül van. A kivitel 45%-át kizárólag a kőolajtermékek teszik
    ki. Ezek nagy részét Japánnak, Szingapúrnak adja el..."

A Dubai mlm dollár egy pontrendszer, vitruális fizetőeszköz. Célja az aktív hálózatépítők munkájának az elismerése.Itt a hálózat épül ki elsőnek és aztán jönnek be majd kedvezményt adó cégek, szolgáltatók. A dubai dollárunkat bizony ezek egy része részben,más része egészben el fogják fogadni fizetőeszköz gyanánt!! Bizonyára észrevettétek,hogy hiába kerül alánk a fél világ fizetni csak a saját belépők és azok belépői után szoktak.(jelenleg).A marketing terv részletesen:

Saját belépés után 50 dollár

A közvetlen belépőink után 10 dollár

A második szinttől az 50-ik mélységig 1 dollár (ez óriási dolog, hiszen itt lesz a legtöbb ember, 50 szint az nagyon sok!!!)

Ebből az következik, hogy minden ismerősötöket magatokhoz csatlakoztassátok, méghozzá gyorsan,mert így 10 dollárt kaptok érte és nem lépteti be más őket.Másrészről minél több közvetlen belépőtök van annál nagyobb lesz az első 50 szintetek!!

Jelenleg még ingyenes a regisztráció.Febr 1 től valószinüleg már jönnek a cégek is.Többen kérdezitek:Mi jelentősége van a másik oldalnak és,hogyan lehet oda pakolni embereket?Erről jelenleg nincs adat.A marketing terv 1 oldalra is fizet,és lehet,hogy a másik oldalra majd a cégek kerülnek.

Mindenkinek a figyelmébe ajánlom ezt a kétséget kizáróan,precíz és gyors redszert amivel dolgozunk.Mintha csak korlátlan szerver állomány állna a cég hátterében úgy kezelik ezt az egyre növekvő adatállományt!!Érződik az,hogy tőkeerőss a háttér.

Ennyi. ki mit mondd róla? Megint valami scam hülyeség lesz mint az agloco?
  • saac
    Viszont nem árt ha van ugyanis sok helyen kötelező a verifikált paypal!
  • dragonfighter
    asszem csak akkor ha 21.000HUF fölött akarsz pénzt hazaküldetni.de egyébként nem kell
  • butarobokuty
    Oké :S
    A PayPal számla csináláshoz kell bankkártya?
  • saac
    Sőt ha még szerencséd sincs akkor pár virust is megkostolhatsz! Nem ajnalom az oldalt senkinke!
  • kirchner
    Hát ezt jól benézted,mert eddig nem fizetett senkinek...
  • saac
    Jöhettek még ide az EUROVISITREÚgy Tűnik egyre jobb...
    De aki gondolja Az meg látogathatja a HKBUX-ot is amely fél centes linkekkel és 3.5$ kifizuval várja az elszánt kattolókat!!!
    Hajrá emberek hajrááá!
  • dragonfighter
    höhö megen mit találtam itt akar lenni,csak regisztrálásnál 10$-T KAPSZ,és 25$-nál kérheted ki.Hogy mit kell csinálni arról csak annyit tudok hogy valami e-maileket kell olvasgatni.Na mind1,fáradt vagyok csak le akartam ezt irni.Gyertek sokan
  • dragonfighter
    rofl télleg bettete nem is vettem észre xD
  • Peetboy
    Ja itt találtad, mert betette Saac. De én is beléptem erre az Eurovisits-re.
    Nekem is nagyon teccik, és jól fizet, az Euro meg 80 Ft-al többet is ér,mint a Dollár.
  • dragonfighter
    én is találtam egyet Eurovisits a neve,naponta 20-30 1 centes linkek vannak,én egy nap alatt 0.27€ jött össze nekem.
    Eurovisits
  • Peetboy
    Találtam egy új oldalt. A Bux.to utóda, egy az egyben úgy is néz ki. 10$ után fizet Paypalra és napi 10-15 1 centes klikkek vannak.
    BUX 3 - Regisztrálás
  • dragonfighter
    há hogyne! beregelek ide is
  • saac
    Hali!
    Van egy nemrégi sztem elég jó bux! 13€-rol fizet paypalra és napi 30€cent megvan rajta igy reffek nélkül is elég jol lehet keresni sot mivel az € dragabb mint a $ ezért sokkal jobbna megéri ezt csinalni mert nagyobb érték lesz a kezedbe!
    Akit esetleg érdekel az csatlakozzon!!!Nem Bánja meg!
    Regisztráció!
  • Palinko
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=949273730&no=6334
    de a 10k pont 1 euór szerintem nem áll nekem 8k ra adott 2,5 eurót.
  • dragonfighter
    akko linket pl0x
  • Palinko
    #6434 ?
  • dragonfighter
    na jó akkor nem sürgősen kéne,csak olyan ami jól fizet
  • Peetboy
    Hát igen, midnenkinek sürgősen kell a pénz. De én is várhatok sokat amire küldik a pénzt a Buxról. Azért a 60 nap tényleg idegesitő. Remélem kicsit belehúznak.
  • Palinko
    sürgősen? akkor muszály lesz dolgozni menned
  • dragonfighter
    Valmoneyaki tudna nekem mondani olyan surfbar oldalat ami viszonylag sok pénzt perkál? Sürgősen kéne a money ^^
  • dragonfighter
    illetve aki az Eurobarren van meg tudja mondani hogy hol az a referer linkem (amivel tudok hívni embereket)?
  • Peetboy
    Már kipróbáltam és folyamatosan kattolok magamnak. Hát majd kiderül mi lesz. De ha most abbahagyom, akkor már mindegy az eddigi kattolások alapján is már rájöhetnek.
  • Palinko
    lol nyomtam de nem érhet a multipaid nyomába sem :D
  • dragonfighter
    köcce,rákerestem,találtam és az Eurobarre oldalon vagyok (ilyen francia oldal).Ha esetleg valaki azon nyomja segítene megcsinálni nekem a bónusz pontos dolgokat?
  • AleXXXXX
    hátőő ezek oldalak:D nem progik:D
    VAgyis azok, csak nem ilyen küldözgetősek.
    Beregelszaz oldalra, és letöltöd a progit.

Az ilyeneknek a neve: surfbar
  • dragonfighter
    halottam olyan cuccról,hogy csak telepíted a gépedre,majd elindítod a progit és akkor a képernyődön menni fog ilyen reklámfelirat és úgy kapom a pontokat és azt át lehet váltani $-ba.Valakinek van ilyenje és elküldené nekem is? :D
  • FZoleee
    Szerintem törölnek, úgyhogy ne próbáld ki... Igen, 113 dolcsim van. 50 dolcsit már kifizetett. Amúgy ez a 163 dolcsi bő fél év alatt jött össze
  • Peetboy
    Ez király! Csak 16 Reffel már 113 Dolcsid van? Az igen jó.
    Arról mit tudsz ha magad alá regelsz? Azt észreveszik? Pénz törlés jár vagy ez scak duma?
  • Nardon
    köszke
  • FZoleee
    A paypal regelésnél megadott e-mail címet kell beírni
  • Nardon
    Regeltem paypalra, meg advertcashre is és amikor be kéne állítani a paypal címem, annak hogy kéne kinéznie? ^^ ebben nem vagyok otthon...
  • FZoleee
    Megéri csinálni az oldalt :D

Ez a statom... Abból a 113 dolcsiból mondjuk 60 dolcsit kértem ki kb. 1 hónapja. Ja, és sima felh. vagyok :)
  • Peetboy
    Oké. Köszi.
  • dragonfighter
    akkor valszeg az lesz (mivel azt irtad 1-2 napon belül küldök a zsét) hogy regelek paypalra és erre az Advercash oldalra is.
  • Max7
    Figyelem! Aki sedozik vagy késöbbiekben tervezi a sedozást tekintse meg a következő linket: link
    Figyelem: A link a beküldéstől számított 1 hétig él csak! Utánna nem látogatható csak azok számára akik már megnézték és elmentették az átiránított linket!

Az átirányított link nem publikus tehát nem terjeszthető!
  • Peetboy
    Igen a bux-nál kevesebb link van rajta, de azért jó ez is.