15995
-
dragonfighter #6585 és ki mondta hogy hozzád szóltam?
#6583 arról szól,hogy tegnap le tudtam kattintani az oldalakat lett 0.95$ dolcsim,és ma kaptam 3 oldalt és egyik se növelte a pénzem.véletlenül rámentem a főoldalra és ott láttam azt az irományt. -
#6584 Hát ez tényleg jó üzlet! Ha rájössz, hogyan jön össze a $0.00 -ból a $100.000.000 szólj nekünk is! -
dragonfighter #6583 Here is some of what RoBux offers
- Membership is FREE.
- Get paid to visit our advertiser's websites.
- Earn a very generous !!! $0.00 !!! per link clicked.
- Earn a very generous $0.00 for each website your referals view.
- Realtime reports of your earnings.
- Payment requests can be made every day and are processed through PayPal.
- The minimum payout is $100000000.
LoL azért volt fura hogy lekattintottam az oldalakat és nem nőtt a pénzem -
#6582 NEM FIZET! ;) :D
Itt egy link ;) -
gyikka #6581 Énis így gondoltam:D De lehet kipróbálom, 3 nap alatt összejönne a kifizetés(nagyon gyanus) Végülis ez nem ptc. Mondjuk ez nemtom micsioda mert nagyon egyik kategóriába se tartozik be. Egy próbát megér, ugyis csak 3 nap. Itt a link ha vki netán megpróbálná. Mondjuk csak 1$ kanék utána :D:D -
dragonfighter #6580 hát ha 27$ naponta sztem meg se kérdezd -
gyikka #6579 AWsurveys fizet?? Nagyon gyanus az a napi 27 dollár... -
dragonfighter #6578 jó az oldalad RoBux igaz? -
ethi #6577 Hali mindenkinek!
Most akadtam rá egy nagyon jó PTC-re!
Nem hazudok 0.05$-os linkek vannak,napi 18-20!10.99$-nál fizet!
ITT VAN: http://www.freeweb.hu/ethi/ -
#6576 Szia!Mesélnél kicsit róla kérlek?:) Köszönöm:) -
Trente #6575 Életünk végéig járó piaci részesedés!
Most alapozzuk meg egy nálunk még új, de Nyugat-Európában már szuperül bevált internetes áruház és szolgáltatói kínálat valamint egy véleményező Vásárlói Klub együttesét. A Cyber Trade Center a Te üzleted is lehet!
A CTC marketingesei építik a kínálati oldalt. Az a céljuk, hogy a lehető legtöbbféle terméket és szolgáltatást kínálják a bolti áraknál jóval olcsóbban.
A CTC megnyitása után kizárólag regisztrált látogatók érhetik majd el a kínálati oldalakat. Egyenlőre a klubtagok torobzása folyik, még nagyon az elején vagyunk. Regisztrálj most még ingyenesen egy korszakalkotó ötlet megvalósításáért!
http://www.ctc.hu/index.php?r=525
-
saac #6574 Olvastam az eurovisitsen hogy beakarják vezetni az alertpayt.... emberek most huzzatok bele ugy tunik fizetés lesz........ -
#6573 Na észrevettem én is, a Bux.to-nál már Alertpay van oda írva a Paypal helyett. Most én is ilyen gondban vagyok mint te. Én is kikértem 10 $-t a Paypalra amit 1 hónapja nem kaptam meg. Most én is megörültem az Alertpay-nek,hogy majd oda kérem a pénzt. De addig azt irja nem kérhetek ki újabb pénzt, amig ki nem fizetnek a Paypal-ra. Az pedig kitudja meddig tart. -
mygunit #6572 helló!
kikértem 10$-t paypalra a bux.to-tól de 1 két nappal utána néztem hogy alertpay van oda irva beregisztráltam az alerpayra a bux.to-s profilomnál kijatvítottam a paypalos cimemet és be irtam az alertpayos-at igy még meg kaphatom a pénzt?
mennyi idő mig kifizet a bux.to?
remélem fizet mert nem rég regeltem be!
és ha nem jó akkor tudnátok segiteni hogy hogyan kérjem ki!? -
#6571 Azt tudom, hogy a max utalható összeg évenként 20 000Ft a PAYPAL-nél, de ezek közül melyik nem határos bankkártya nélkül?:) :
-Clickandbuy
-Paybycash
-Billgate
Azért szeretném, mert mondjuk kikapom alertpay-re, vagy valamelyikre, és átutalnám paypal-re...mert így szeretnék silket venni...azért mert nem szeretnék bankkártyát hozzárendelni a paypalhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!remélem értitek.. -
dragonfighter #6570 ethi be tudnád tenni azt a 'TOP 100 PTC' listát? -
#6569 Elvileg sokkal jobb a Marketiva, csak tudnám hogy kell kezelni... -
#6568 Szerintem igen. Én is az Alertpay-re akarok átállni. Kár,hogy a Bux.to-nál nem lehet másikra küldeni. Úgy tudom csak a Paypalra lehet.
De a PTC oldalak is már mindenhol az Alertpay netes bankot reklámozzák. -
mygunit #6567 sziasztok!!
az Alertpay csekken is küldi a pénzt? -
#6566 Én velem beszélt 6körül..vagy 7..azt mondta holnap d.u. lesz..:( -
dragonfighter #6565 ugyebár ugy lett megbeszélve 7re MSn-re de nem irtál úgyhogy nem tudunk beszélni.én egész nap fentvagyok MSnen úgyhogy csak irjál bátran -
#6564 Én csak akkor, ha min 5, vagy több ember van, sorry... -
ethi #6563 Na hali!Mi lesz akkor nem fogunk össze?Van egy "PTC TOP 100" listám,ami kicsit megkönyítené a PTC-k felosztását!Amúgy utána jártam az EUROVISITS csak hírdetést fog engedni,fizetni nem fog!
Szerintem egyenlőre fogjunk össze páran és toborozzunk még embereket más fórumokban!
Aki eddig azt írta h benne lenne:Z DRAGON,HEDE,PEETBOY!Az velem együtt négy!Tehát? -
#6562 Bocs, én már régebben regeltem ide >< 1centet ad linkenként...asszem..^^:D de csak alertpay, v egolddal lehet kikérni elvileg..
ethi lehet én is benne vok, ha lesz 5nél több jelentkező>< -
#6561 Azért oda tetted a referert..:) btw hány $tól fizet?:) hány link van?Mennyit ad linkenként? -
saac #6560 Én tudom erre a progira ajánlani a ProBuxot és ahogy kértétek itt a fizetési bizonylat.... egyik magyar haveromnak fizetett mert en meg nem ertem el!
Alertpayre fizet!
Regelni itt lehet!
Itt pedig a bizonylat: -
ethi #6559 Vazzeg!Nekem /pill. 31€urom van az Eurovisits-en,de hagyom az egészet!Biztos hogy szívás!Találtam pár hasonlót,0.03$-os hírdetések vannak és az egyik 5.99$-nál a másik 5$-nál fizet!Ha!
Amúgy nemtudom mennyire érint,de a Keybux sem hiszem h fizetni fog!
Szerintem keress 0.01-0.05$ oldalt és az sem utolsó hogy AlertPay-re fizessen!Most kettő olyanról tudok ami biztosan fizet!De egyedül egy örökké valóság mire meglesz a min.!
Na én lépek,este hétig biz. nem leszek!Addig is jó pénzgyüjtögetést mindenkinek!Üdv! -
#6558 Azt nagyon nem szeretném,ha nem fizetne ki az Eurovisits. Mivel pár nap múlva elérem a kifizetési limitet és akkor kikérem.
Nekem is gyanús az Eurovisits és az Utopiabux,mert sokkal gyorsabban gyűlik a pénz és a link is több mint Pl. a Bux.To-n.
Kiváncsi leszek fizetni fognak-e ezek a cégek. -
ethi #6557 Na hali!
Szóval most mindenki szunyál!Akkor most nem tudjuk megbeszélni a dolgokat.Gondolom de. suliban vagytok,akkor legyen Péntek este 19:00!ok?
Egyébként,sztem az Eurovisits nem fog fizetni és az Utopiabux sem!
Hát igen, a nagy kérdés hogy melyik oldal fizet és melyik nem!Tehát,vagy azt csináljuk h összeszedünk 10 olyan oldalt ami 1centes és biztos fizet.És ezeken ügyködünk.Vagy,új oldalakat nézünk amin esetleg 1.5c vagy eseteleg 2centes linkek vannak és nem biztos hogy fizetnek!Az-az kockáztatunk(mondjuk csak időt)!
Számoltam egy kicsit:ha egyszerre három oldal van nyitva és lenyomjuk a linkeket akkor 1/3 idő alatt megvan a 10 oldal!Ez kb. 25 perc naponta,az kb. 15 óra 1 hónapban és min. 30$!Az 2$-os óra bér!
Ha:+ mind a tizen időt szánnánk pl. a Superbuxra és csinálnánk egy közös weboldalt (a MI 10 bannerünkkel),akkor non-stop hírdethetnénk.Úgy hogy hol egyikünk,hol másikunk dobná fel a weboldalunk linkjét!És az hogy éppen melyikünk alá kerülne IDÉGLENESEN AKTÍV referrál az már csak szerencse kérdése!Így növelnénk a bevételt!
Persze ez sem lenne végleges megoldás,de szert tennénk egy kis zsére.Aztán mondjuk váltanánk...! -
dragonfighter #6556 én is megnéztem,nekem is csak ezt az egyet dobta ki pedig kb 2 órája még ott volt az a Cashout for PayPal vagy mi ilyesmi szöveg.
'Lehetséges benne lennék, de a 10 oldal kicsit sok, és nem is biztos melyik fizet.' Én tudom melyik fizet és melyik nem :P vannak forrásaim -
#6555 Az Eurovisits-en tudom, hogy meg kell várnom a 12,95 Eurót. De most is azt írja,hogy Convert to Ads Advertise on Eurovisits - €1.7 for 250 visits.
Nem tudom miért átváltott erre,amikor rányomok a Cash Out-re. Lehetséges ezt néha ki irja a reklám miatt.
Az AlertPay-nél nem vagyok regelve, azt hittem ezt lehet a Paypalra is kérni.
Lehetséges benne lennék, de a 10 oldal kicsit sok, és nem is biztos melyik fizet. -
dragonfighter #6554 személy szerint én már találtam is magunkak pár oldalt amik viszonlyag egyformák: kb 15 klikk/nap és 1 centesek. -
dragonfighter #6553 szted ki fog alád regelni amikor már mindenki ismeri?
A superbux fake, nem fizet -
mygunit #6552 sziasztok!!
a superbux fizetett már valakinek?mert ahol ilyen nagyon sok link van ott nem tudom elbizonytalanodok!! -
mygunit #6551 Sziasztok!!!
Bux.to!!
1 CENTES LINKEK napi 20 db!!!
Registerre katt!!
bux.to -
#6550 Én is benne vok, gyere msn-re 8ra >< meg mindenki aki benne van, én nem leszek benne addig, amíg minimum 10ember nem lesz:D -
dragonfighter #6549 engem apám ágyba parancsol 22:00-kor úgyhogy a 21 óra nem lenne jó? -
Nyezso #6548 Hali!
Új témát szerettem volna erre nyitni, de sajnos most regeltem és 1 hónapot kellene várnom, úgyhogy mivel ez is végülis ebbe a kategóriába tartozik így ide irok. Szóval tapasztalatokat várok, hogy valaki kipróbálta -e már ezt a fajta munkát :) és hogy igaz -e amit leírnak. A weboldal elérhetősége: www.livesexpleasure.com
Remélem lesz olyan vki akinek már van tapasztalata erröl az oldalról. Ha nem próbáljátok ki és mondátok el, hogy mi a helyzet :)
Üdv. -
#6547 OK.én is benne vok >< felvettelek msn-re lestoppolva eurovisits :D v bux.to mind1:) majd gyere fel msn-re>< btw olyan későn már én alszok...^^ -
ethi #6546 Azért látom mindenki játszadozik az ötlettel!Aki úgy gondolja hogy közöserővel többet keresnénk az legyen itt MA 22:30-kor!Én itt leszek!
MSN címem: [email protected]