15995
11074353081353622639.jpg
  • dragonfighter
    és ki mondta hogy hozzád szóltam?
    #6583 arról szól,hogy tegnap le tudtam kattintani az oldalakat lett 0.95$ dolcsim,és ma kaptam 3 oldalt és egyik se növelte a pénzem.véletlenül rámentem a főoldalra és ott láttam azt az irományt.
  • NessieGraf
    Hát ez tényleg jó üzlet! Ha rájössz, hogyan jön össze a $0.00 -ból a $100.000.000 szólj nekünk is!
  • dragonfighter
    Here is some of what RoBux offers
    - Membership is FREE.
    - Get paid to visit our advertiser's websites.
    - Earn a very generous !!! $0.00 !!! per link clicked.
    - Earn a very generous $0.00 for each website your referals view.
    - Realtime reports of your earnings.
    - Payment requests can be made every day and are processed through PayPal.
    - The minimum payout is $100000000.

LoL azért volt fura hogy lekattintottam az oldalakat és nem nőtt a pénzem
  • FZoleee
    NEM FIZET! ;) :D
    Itt egy link ;)
  • gyikka
    Énis így gondoltam:D De lehet kipróbálom, 3 nap alatt összejönne a kifizetés(nagyon gyanus) Végülis ez nem ptc. Mondjuk ez nemtom micsioda mert nagyon egyik kategóriába se tartozik be. Egy próbát megér, ugyis csak 3 nap. Itt a link ha vki netán megpróbálná. Mondjuk csak 1$ kanék utána :D:D
  • dragonfighter
    hát ha 27$ naponta sztem meg se kérdezd
  • gyikka
    AWsurveys fizet?? Nagyon gyanus az a napi 27 dollár...
  • dragonfighter
    jó az oldalad RoBux igaz?
  • ethi
    Hali mindenkinek!

Most akadtam rá egy nagyon jó PTC-re!
    Nem hazudok 0.05$-os linkek vannak,napi 18-20!10.99$-nál fizet!
    ITT VAN: http://www.freeweb.hu/ethi/
  • dragon11
    Szia!Mesélnél kicsit róla kérlek?:) Köszönöm:)
  • Trente
    Életünk végéig járó piaci részesedés!

Most alapozzuk meg egy nálunk még új, de Nyugat-Európában már szuperül bevált internetes áruház és szolgáltatói kínálat valamint egy véleményező Vásárlói Klub együttesét. A Cyber Trade Center a Te üzleted is lehet!
    A CTC marketingesei építik a kínálati oldalt. Az a céljuk, hogy a lehető legtöbbféle terméket és szolgáltatást kínálják a bolti áraknál jóval olcsóbban.
    A CTC megnyitása után kizárólag regisztrált látogatók érhetik majd el a kínálati oldalakat. Egyenlőre a klubtagok torobzása folyik, még nagyon az elején vagyunk. Regisztrálj most még ingyenesen egy korszakalkotó ötlet megvalósításáért!

http://www.ctc.hu/index.php?r=525

• saac
    Olvastam az eurovisitsen hogy beakarják vezetni az alertpayt.... emberek most huzzatok bele ugy tunik fizetés lesz........
  • Peetboy
    Na észrevettem én is, a Bux.to-nál már Alertpay van oda írva a Paypal helyett. Most én is ilyen gondban vagyok mint te. Én is kikértem 10 $-t a Paypalra amit 1 hónapja nem kaptam meg. Most én is megörültem az Alertpay-nek,hogy majd oda kérem a pénzt. De addig azt irja nem kérhetek ki újabb pénzt, amig ki nem fizetnek a Paypal-ra. Az pedig kitudja meddig tart.
  • mygunit
    helló!
    kikértem 10$-t paypalra a bux.to-tól de 1 két nappal utána néztem hogy alertpay van oda irva beregisztráltam az alerpayra a bux.to-s profilomnál kijatvítottam a paypalos cimemet és be irtam az alertpayos-at igy még meg kaphatom a pénzt?
    mennyi idő mig kifizet a bux.to?
    remélem fizet mert nem rég regeltem be!
    és ha nem jó akkor tudnátok segiteni hogy hogyan kérjem ki!?
  • dragon11
    Azt tudom, hogy a max utalható összeg évenként 20 000Ft a PAYPAL-nél, de ezek közül melyik nem határos bankkártya nélkül?:) :
    -Clickandbuy
    -Paybycash
    -Billgate

Azért szeretném, mert mondjuk kikapom alertpay-re, vagy valamelyikre, és átutalnám paypal-re...mert így szeretnék silket venni...azért mert nem szeretnék bankkártyát hozzárendelni a paypalhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!remélem értitek..
  • dragonfighter
    ethi be tudnád tenni azt a 'TOP 100 PTC' listát?
  • dragon11
    Elvileg sokkal jobb a Marketiva, csak tudnám hogy kell kezelni...
  • Peetboy
    Szerintem igen. Én is az Alertpay-re akarok átállni. Kár,hogy a Bux.to-nál nem lehet másikra küldeni. Úgy tudom csak a Paypalra lehet.
    De a PTC oldalak is már mindenhol az Alertpay netes bankot reklámozzák.
  • mygunit
    sziasztok!!
    az Alertpay csekken is küldi a pénzt?
  • dragon11
    Én velem beszélt 6körül..vagy 7..azt mondta holnap d.u. lesz..:(
  • dragonfighter
    ugyebár ugy lett megbeszélve 7re MSn-re de nem irtál úgyhogy nem tudunk beszélni.én egész nap fentvagyok MSnen úgyhogy csak irjál bátran
  • dragon11
    Én csak akkor, ha min 5, vagy több ember van, sorry...
  • ethi
    Na hali!Mi lesz akkor nem fogunk össze?Van egy "PTC TOP 100" listám,ami kicsit megkönyítené a PTC-k felosztását!Amúgy utána jártam az EUROVISITS csak hírdetést fog engedni,fizetni nem fog!

Szerintem egyenlőre fogjunk össze páran és toborozzunk még embereket más fórumokban!
    Aki eddig azt írta h benne lenne:Z DRAGON,HEDE,PEETBOY!Az velem együtt négy!Tehát?
  • dragon11
    Bocs, én már régebben regeltem ide >< 1centet ad linkenként...asszem..^^:D de csak alertpay, v egolddal lehet kikérni elvileg..

ethi lehet én is benne vok, ha lesz 5nél több jelentkező><
  • dragon11
    Azért oda tetted a referert..:) btw hány $tól fizet?:) hány link van?Mennyit ad linkenként?
  • saac
    Én tudom erre a progira ajánlani a ProBuxot és ahogy kértétek itt a fizetési bizonylat.... egyik magyar haveromnak fizetett mert en meg nem ertem el!
    Alertpayre fizet!
    Regelni itt lehet!
    Itt pedig a bizonylat:
  • ethi
    Vazzeg!Nekem /pill. 31€urom van az Eurovisits-en,de hagyom az egészet!Biztos hogy szívás!Találtam pár hasonlót,0.03$-os hírdetések vannak és az egyik 5.99$-nál a másik 5$-nál fizet!Ha!
    Amúgy nemtudom mennyire érint,de a Keybux sem hiszem h fizetni fog!
    Szerintem keress 0.01-0.05$ oldalt és az sem utolsó hogy AlertPay-re fizessen!Most kettő olyanról tudok ami biztosan fizet!De egyedül egy örökké valóság mire meglesz a min.!
    Na én lépek,este hétig biz. nem leszek!Addig is jó pénzgyüjtögetést mindenkinek!Üdv!
  • Peetboy
    Azt nagyon nem szeretném,ha nem fizetne ki az Eurovisits. Mivel pár nap múlva elérem a kifizetési limitet és akkor kikérem.
    Nekem is gyanús az Eurovisits és az Utopiabux,mert sokkal gyorsabban gyűlik a pénz és a link is több mint Pl. a Bux.To-n.
    Kiváncsi leszek fizetni fognak-e ezek a cégek.
  • ethi
    Na hali!

Szóval most mindenki szunyál!Akkor most nem tudjuk megbeszélni a dolgokat.Gondolom de. suliban vagytok,akkor legyen Péntek este 19:00!ok?
    Egyébként,sztem az Eurovisits nem fog fizetni és az Utopiabux sem!

Hát igen, a nagy kérdés hogy melyik oldal fizet és melyik nem!Tehát,vagy azt csináljuk h összeszedünk 10 olyan oldalt ami 1centes és biztos fizet.És ezeken ügyködünk.Vagy,új oldalakat nézünk amin esetleg 1.5c vagy eseteleg 2centes linkek vannak és nem biztos hogy fizetnek!Az-az kockáztatunk(mondjuk csak időt)!
    Számoltam egy kicsit:ha egyszerre három oldal van nyitva és lenyomjuk a linkeket akkor 1/3 idő alatt megvan a 10 oldal!Ez kb. 25 perc naponta,az kb. 15 óra 1 hónapban és min. 30$!Az 2$-os óra bér!
    Ha:+ mind a tizen időt szánnánk pl. a Superbuxra és csinálnánk egy közös weboldalt (a MI 10 bannerünkkel),akkor non-stop hírdethetnénk.Úgy hogy hol egyikünk,hol másikunk dobná fel a weboldalunk linkjét!És az hogy éppen melyikünk alá kerülne IDÉGLENESEN AKTÍV referrál az már csak szerencse kérdése!Így növelnénk a bevételt!
    Persze ez sem lenne végleges megoldás,de szert tennénk egy kis zsére.Aztán mondjuk váltanánk...!
  • dragonfighter
    én is megnéztem,nekem is csak ezt az egyet dobta ki pedig kb 2 órája még ott volt az a Cashout for PayPal vagy mi ilyesmi szöveg.

'Lehetséges benne lennék, de a 10 oldal kicsit sok, és nem is biztos melyik fizet.' Én tudom melyik fizet és melyik nem :P vannak forrásaim
  • Peetboy
    Az Eurovisits-en tudom, hogy meg kell várnom a 12,95 Eurót. De most is azt írja,hogy Convert to Ads Advertise on Eurovisits - €1.7 for 250 visits.
    Nem tudom miért átváltott erre,amikor rányomok a Cash Out-re. Lehetséges ezt néha ki irja a reklám miatt.
    Az AlertPay-nél nem vagyok regelve, azt hittem ezt lehet a Paypalra is kérni.
    Lehetséges benne lennék, de a 10 oldal kicsit sok, és nem is biztos melyik fizet.
  • dragonfighter
    személy szerint én már találtam is magunkak pár oldalt amik viszonlyag egyformák: kb 15 klikk/nap és 1 centesek.
  • dragonfighter
    szted ki fog alád regelni amikor már mindenki ismeri?
    A superbux fake, nem fizet
  • mygunit
    sziasztok!!
    a superbux fizetett már valakinek?mert ahol ilyen nagyon sok link van ott nem tudom elbizonytalanodok!!
  • mygunit
    Sziasztok!!!
    Bux.to!!
    1 CENTES LINKEK napi 20 db!!!

Registerre katt!!

bux.to
  • dragon11
    Én is benne vok, gyere msn-re 8ra >< meg mindenki aki benne van, én nem leszek benne addig, amíg minimum 10ember nem lesz:D
  • dragonfighter
    engem apám ágyba parancsol 22:00-kor úgyhogy a 21 óra nem lenne jó?
  • Nyezso
    Hali!

Új témát szerettem volna erre nyitni, de sajnos most regeltem és 1 hónapot kellene várnom, úgyhogy mivel ez is végülis ebbe a kategóriába tartozik így ide irok. Szóval tapasztalatokat várok, hogy valaki kipróbálta -e már ezt a fajta munkát :) és hogy igaz -e amit leírnak. A weboldal elérhetősége: www.livesexpleasure.com
    Remélem lesz olyan vki akinek már van tapasztalata erröl az oldalról. Ha nem próbáljátok ki és mondátok el, hogy mi a helyzet :)

Üdv.
  • dragon11
    OK.én is benne vok >< felvettelek msn-re lestoppolva eurovisits :D v bux.to mind1:) majd gyere fel msn-re>< btw olyan későn már én alszok...^^
  • ethi
    Azért látom mindenki játszadozik az ötlettel!Aki úgy gondolja hogy közöserővel többet keresnénk az legyen itt MA 22:30-kor!Én itt leszek!
    MSN címem: [email protected]