15995
11074353081353622639.jpg
  • Peetboy
    Tudja valaki a Bux.to mikor fizet ki? Ez a huzavona meddig lesz a Paypallal?
  • Symbian
    hú ez az akkor kellett volna kiszállni amikor...kérdeztem is a sarki cba közértben sajna nem fogadnak el forint helyett VOLNA fizetőeszközt XD
  • Symbian
    Augusztus eleje tolom a parkírozást listában is a SH-ban is ott vagyok a kezdetek óta. Nekem még nem küldött senki emailt, hogyan lesz tovább. Szeretném tovább csinálni, csak jelzem.
  • Symbian
    TŐZSDE

Egyet kell értenem az előttem szólókkal. Lassan egy éve tolom, hol virtuális, hol live pénzzel. Rengeteget kellett tanulnom és a napi tapasztalatot, kereskedést semmi sem pótolja. És ennyi tapasztalat után nekikezdtem nagy pénzzel, mégis bebuktam. Hogy miért? Mert az emberi korlátok (lásd: kapzsiság, hogy viselkedsz bizonyos helyzetekben pszichológiai értelemben) bennünk vannak, kedves barátaim!
  • DRFlame
    Ez nem olyan mint egy játék, hogy elindítom a programot, aztán majd rájövök...
    Egy csomó dologgal tisztában kell lenni, és nekem az a gyanúm, hogy neked fogalmad nincs mi ez. Ha tényleg érdekel a dolog, akkor ovasgass a tőzsdéről egy kicsit a neten (hát talán nem is olyan kicsit), ha pedig annyit nem ér neked az egész hogy utánaolvass, akkor hagyd a francba.
    Egyébként a forexhez, mint más tőzsdéhez is, kell egy egészséges alaptőke, és nem 5 dolcsi...

Ha az alapok megvannak, akkor elkezdheted csinálni vitruális számlával (ami messze nem ugyanaz, mintha rendessel csinálnád), és akkor majd fel tudsz tenni olyan kérdéseket, amire lehet normálisan válaszolni.
    Arra, hogy hogy működik a tőzsde, ne itt várd a választ.
  • Palinko
    Talán mert rosszul kérdezted? Miért nem kérdezted tőlük mit kéne megtanulnod? Én is beszéltem velük régebben mikor még azt gondoltam érdekes ez az üzlet
  • gyikka
    Tegnap kérdeztem marketiva cseten. Tök bunkók. Kérdeztem vmit erre aztmondták húzzak vissza tanulni...
  • Palinko
    Az a helyzet, hogy ezt nem itt kell megkérdezni, hanem a forex chaten, hogy merre indulj el, és ők valszeg valami könyveket fognak ajánlani, amit vagy megértesz vagy nem, szóval egyszóval ez a téma kiterjedése se annyi hogy pár sorba le lehessen írni, mert nincs rá szabály, változó.
  • gyikka
    Elkezdtem forex-en a virtuális számlát. Az árfolyam percenként változik, hol romlik, hol erősödik. Eddig mindig buktam vele. Percenként kell új üzleteket kötni? vagy van vmi más módszer? Jólenne ha vki segytene. Kössz!
  • NessieGraf
    Így már értem.

20% = Magyar adóviszonyok. Ha nem jól költségeled, 10% marad. Majd nézz utána.

A CIB tényleg jó. Van netes számlája is. Amikor egy számlát nyitsz, kettő számot kapsz: egyet a bankba, egyet a netre. Jó feltételekkel.
  • petimi
    NessieGraf: Melómmal semmi baj nem volt:) csak uj kihivás kellett, perspektivákkal. APEH miatt meg nem igazán aggódok mivel Angliában élek. Itt remekül (normális %-ban) adózol, ill. tb költségelsz. Bár nem hiszem h az a 20% reális lenne amit te emlitesz - vmit nagyon elrontottál azzal a bevallással ha csak annyi maradt. Sok ismerős él jól csupán internetre alapozott bevételből, jó kocsi, nagy ház, utazgatás, mindenki fizet adót, minden szépen működik, semmi ok a negativkodásra:)

saac: Adózni KELL - sajnos. De ez benne van a pakliban. Ügyelj rá és valld be a google-ös profitodat mert rossz vége lesz.

Max7: Google-ös csekk (vagy bármilyen más külföldi) - OTP-t felejtse el mindenki. Magyar bank, fényévekre a nemzetközi normáktól, mindenki csak nevet rajta a szakmában. Menj nemzetközi bankokhoz: CIB, Raifeissen stb akik tudják mit kell csinálni egy dollárcsekkel. Nem sz@roznak, beváltják.

Magyar moneymaking cikkek irása folyamatban. Szólok ha meglesznek az okosságok.
  • kirchner
    És ki érdemli meg?
  • dragon11
    Ha elkészült, írj.
  • Max7
    1 hónap kb és zárt körü rendszer lesz! csak az használhatja aki kiérdemli mert a roszindulatú hülyékre nincs szükségünk!
  • kirchner
    Kb.mikorra várható ez a projekt?
  • Max7
    jó meg kel említeni hogy bukni is lehet vele ezért most kicsit anyagilag 0 vagyok de mostmár több lábon állok és azért van kis bevétel is
  • DeO
    az szép, grt :)
  • Max7
    dehogy még csak a gyüjtögetésig jutottam el nem villogásból mondom de nyáron és összel lecseréltem a nyári téli ruhatáram vettem egy sony ericson k800i mobilt és beruháztam 300e ft-ot egy saját válalkozásba ami lassanként de beindulni látszik! googleval buktam egy kicsit de mindent meg lehet oldani amit akar az ember!

Hamarosan egy mindenkit érintő projektet fogok ebvezetni persze csak korlátozott számban!
  • kirchner
    Mire fizet a forex?Bankszámlát és e-buliont halottam ez igaz és mennyi a minimum kifizu?
    És hogy lehet az 5$-os gyakorló pénzből értelmes pénzt csinálni( pl.:10-20 valós $-t?

• gyikka
    Nekem is adhatna vki, vmilyen learást a forexről.
  • kirchner
    ejha te már ilyen jól keresel,hogy autót veszel meg nyaralni mész?:DD Engem is megtaníthatnál..:D

• Max7
    #6602: idióta vagy mint én :D de én tanultam a hibámból! Először is több lábon kell álni! ne csak 1 helyre fektess be! és ne legyél kapzsi elégedj meg a kis haszonnal is... ha van munkád akkor ne ebből akarj megélni és mindig csak gyüjtögesd a pénzt mindig +-ban legyél és mikor már öszejött egy szép kis summa vedd ki a kest menj el nyaralni belölle vagy vegyél egy autót! én is ezt csinálom :P

#6601: menj el egy könyveőhöz ő tud tanácsot adni! én forrásadót fiezettem utánna ami 20%-volt még ma is nyögöm azt a hitelt amit 3 hónapja azért vettem fel hogy visszafizesem 3 havi google keresetem
  • DeO
    hát akkor kellett volna abbahagyni mikor jól álltál :)
  • Symbian
    Hú de rég jártam erre. Akkor egy kis tanmese. Már írtam, hogy forexeztem. Decemberben 1000 dolcsi kezdő tőkével hó végére csináltam 3660 at amikor beborultam. Maradt 500 dolcsim. Januártól éjjel-napppal dolgoztam, hamar talpraálltam. Három nap múlva az 500 ból már 1800 dolcsim volt. Aztán kapzsi lettem, hamarosan 5200 dolcsim volt. Január 9én 500 jauár 10én 1000 dolcsit kerestem egyetlen nap alatt. Aztán még kapzsibb lettem és az egész pénzt feltettem aranyra. Január 14én arra ébredtem, hogy tönkrementem. A maradék 70 dolcsiból két nap alatt csináltam 200 dolcsit aztán ismét hibáztam. Ezt is elbuktam. Idegösszeomlást kaptam. Összevakartam 400 dolcsit és beküldtem. Egy óra múlva már 450 dolcsim volt. Mondom talpraállok. Aztán ismét hibáztam és bebuktam, maradt 97 dolcsim. Folytassam?
  • saac
    Akkor az adóbevallásban is be kell vallani?
    és hogy kell utána az adót fizetni... bekell kuldeni az apehnak vagy mi?
  • Max7
    rosszul tudod! csak akkor nem kell adózni ha már egy másik eu-s tagálamban leadóztál mert 1 terméket illetve 1 jövedelmet 2x nem lehet megadóztatni!

De mivel amerikában van a google cég székhelye ezért ugyan úgy adóköteles jövedelemről van szó! Minden külföldi csekbeváltást a bankoknak meg jelenteniük kell az apeh felé hogy elkerüljék a pénzmosást!

én 6 hónapig csináltam a google-t és az utolsó 3 havi fizetést visszakérték mert benne van a szabályzatban hogyha csalást észlelnek akkor az utolsó 3 havi fizetést viszaosztják a hirdetők között! szal még mielött elköltesz egy fizetést ajánlatos várni 3 hónapot!

arról a kellemetlenségről meg nem is beszélek hogy leadóztam utánna és ezt visszaigényelni nem lehet.... meg folytathatom azzal is hogy az utolsó csekkemet amikor próbáltam felvenni... illetve fel is vettem de utolag kiderült hogy a bankban letiltották így fedezetlen csekről volt szó ami miatt egy időre feketelistás lettem az opt-ben hogy fedezetlen csekket vettem fel!

javaslom mindenkinek aki adsensevel foglakozik hogy nézzen körül a neten hogy hány embert titulált csalónak a google pl mert szar a forráskodjuk és ha java menü van az oldaladon akkor azt hiszik hogy csalsz stb stb

ezek után további jo google adseensezést mindenkinek!
  • saac
    petimi amint látom a blogodban javarész ami pénzkereséssel foglalkozik az cska az adsence..... Én is csinálom már lassan 5 honapja és jo tapasztalatok vannak.... Már kaptam egy 103$-is csekket amellyet a bankban kiváltottam.... most március elejére várok egy 213$-is csekket ez két havi termény remélem sikerül megkapni.....
    Egyébként én ugy tudom hogy kulfoldrol érkező bevétel után nem kell adózni! és még az adó bevallásban sem kell szerepelnie...
  • Palinko
    vigyázat a no minimum nevében küldözgetnek leveleket hogy nyertél 400$ szerintem senki ne nézze meg a csatolmányt meg a linket :D aki elég hülye az meg megérdemli
  • NessieGraf
    Nagyon rosszul mehetett a melód, ha 450$ miatt otthagytad. Mert ha ezt elkezdik adóztatni, tbztetni, azért a pénzért ami marad... (20%=90$) De még anélkül is. A fagyipénznél több, de egy normális bevételhez kevés.

Mielőtt megjegyeznéd, hogy ezt nem, elárulom, ne álmodj. Minden filléredről tudnak illetékes helyen, mert valahogy hozzádjut (kivéve néhány spec helyet, ahol az istennek se fizetnek ki senkit). Még a Smart kártya pontokról is. Utóbbinál meg is kérdezik nagyobb vásárlásnál, hogy miből volt rá pénzed.

A fiatalok kedvéért - mivel ők nem jártasak drága APEH-unkhoz kapcsolódó részletekben - elárulom, az a 20% is csak akkor marad meg, ha jól költségeled. Azt is, havi nettó 750$ alatt nem szabad otthagyni munkahelyet, csak ha a család bevállalja, hogy eltart még egy darabig. Annyiért is csak akkor, ha biztos, stabil jövedelemforrás.

A naponta változó oldalak világában ez nem annyira jellemző.
  • gyikka
    Kössz! Nekem vmi olyan kéne ahol levan írva mit hogyan kell csinálni. Hogy kell elkezdeni..
  • petimi
    jah, a blogom az magyar-angol kétnyelvű ahol szintén találsz hasznos infokat a témában
  • petimi
    kircher: Én mint mondtam 2 hónapja tolom és a januárt 450$ körül zártam, de vannak srácok akikkel emailezek (és tanulok tőlük) a témában akik 5-10 ezer dollár között keresnek.

gyikka: az oldal magyar forditásán dolgozok, némelyik oldal már kész: a lapok alján ha van "magyar" link akkor ott megtalálod. Napok kérdése és elérhető lesz a teljes tartalom magyarul is.
  • mygunit
    sziasztok!!a bux3 valakinek fizetett már?
  • kirchner
    Mennyi az a "komoly összeg"?
  • gyikka
    Engem érdekelne, de nemtudsz vmi magyar linket?
  • petimi
    Valahogy nem látom át, hogyan lehet ezekkel a módszerekkel a napi kávédra se elég pénznél többet keresni. Ha ennyi energiát, időt fektettek valamibe, akkor először győződjetek meg arról, hogy lehet benne nagy pénz is. Gyors moneymaking tanfolyam csak nektek ;):
    Találjatok egy niche-t, csináljatok egy blogot róla, hasznos tartalmat rá, SEO, affiliate + Google hirdetések rá + community oldalakon népszerűsítés és jó networking. Ref. ebben a világban is van és NEM TE klikkelsz hanem neked klikkelnek.
    Én ezt csinálom pár hónapja és nem pár $-os csekkek jönnek hanem komoly pénzek. Igazából fel is mondtam a melomban hogy ezzel foglalkozzak.
    Nézz szét itt ha érdekel:
    pi ImageDesign
    szép napot mindenkinek
  • Palinko
    Reffek nélkül majd csak az unokáid kapnak pénzt, ha addig meg nem szűnik.
  • gyikka
    Kössz! Azt utálom hogy sehol nemírják ki hány pontot kapok 1 óráért. Az eurobarre mennyit ad?
  • dragonfighter
    parancsolj ;)
  • gyikka
    Tud vki olyan surfbar-t ami elég jól fizet??