15995
11074353081353622639.jpg
  • cyber25
    A LEGJOBB!!! PTC, amivel eddig találkoztam. 3 nap alatt több mint 2$-t gyűjtöttem (egyedül). 10$-tól fizet. Nagyon sok link!!! Regisztrálj, nem bánod meg.
    http://www.strawberryclicks.info/index.php?ref=cyber25

• szabodanii
    aládregisztráltaktól adnak lóvét paypalra 10$tól
    http://www.buzzshed.com/index.php?linked=szabodanee
  • DeO
    Peetboy: én nov 20-án kértem ki és tegnap jött meg:)
    a legjobb meg aVelocityclicks
  • Peetboy
    Gondolom azért, mert sok időbe tellik mire kifizetik.

Sziasztok!
    Szerintetek mikor érdemes kivenni a pénzem a bux.to-nál?
    Bármikor, mert a mostanában a Bux-nál3 hónap mire kifizetik a pénzt.
    Én január 3-án kértem ki a 10 $-t és kalkulátor szerint április 3-ián kaphatom ki leghamarabb. De én csinálom tovább, addig is gyűlik a pénz.
    Ajánlom a Bux3 oldalt, ez is tele van 1 centes linkel, és itt viszont pár nap alatt kifizetnek. Én már kaptam tőlük kifizetést.
  • dragonfighter
    hmm, és mért nem kéred ki a pénzt?
  • mygunit
    Sziasztok!
    van egy Eladó Profilom a bux.to-nál akit érdekel!
    25,46 Dollár van rajta most!És 31 ref
    email:[email protected]
    msn:[email protected]
  • tzr1028
    Sziasztok!
    Szerintetek mikor érdemes kivenni a pénzem a bux.to-nál?
  • gyikka
    Pénteken kikértem a pénzem bux.to-ról, de még nemkaptam meg, holott haverom már aznap megkapta.
    Ez van a my historyba:
    Date Amount Method Status
    Friday 22 Feb 2008 04:15 PM $ 10 AlertPay Pending Audit
    Vki tudja mi lehet a gond? Bereggeltem alertpayre és át is írtam a profilba.
  • DeO
    Palinko: forum.zsebpenz.com
    Itt van olyan tudtommal aki átvált.
  • Kiado
    Hi, valaki légyszi mondjon egy hyipet, ami télleg kifizet, thx.
  • FZoleee
    Jó, bocs... Én is fel akartam juttatni oda a bux.to-t, de nem válaszolt Max7 :D
  • dragon11
    OK.Thanks:)
  • gyikka
    bux.to most gyorsabban fizet, hogy átváltottak alertpayre?
  • Palinko
    ja
  • dragon11
    Az igaz, hogy Paypal-en bankkártya nélkül évente max 20 000Ft-ot lehet utalni?:(
  • sterbyjegyek
    Elnézést, ha már 100x szerepelt. Csupán abból indultam ki, hogy vannak az oldal tetején Hyipe, Ptc, ptr leírások, Bar pedig egy sem.
    Szerettem volna, ha felkerül az Eurobarre a Bar-ok közé, esetleg úgy, hogy a ref link is szerepel mellette, mint a többi cégnél.
  • FZoleee
    Már vagy 100-szor szerepelt a topikban, ráadásul ez a topik nem reklámozásra való...
  • kirchner
    Én tudok egy embert aki vált e-goldot papyalra...szal dobj egy privit és megadom a címét.:D
  • Palinko
    Látom csak hibák keresgéléséig jutottál, segíteni persze nem tudsz...
  • FZoleee
    Szerintem baromság... Amúgy gmail.com-os e-mail címem van, de akkor is azt mondom hogy baromság xD
  • gyikka
    Az télleg igaz, hogy bux.to csak .com-os e-mail címre fizet?
  • lokissrác
    Hali!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy hány % a járulékadó ?
  • DeO
    Paypale? :P
  • Palinko
    $4,19 van egoldon, ismertek olyan megbízható személyt aki megvenné és adna helyette PayPale-t?
  • Max7
    chast fiesta nem fizet a többit meg már emg sem néztem! köszönjük nem kérünk többet a reklámból
  • Palinko
    áh pedig én föléd gondoltam regelni :SSS
  • gyikka
    Nekem sose volt szükségem csajozási tanácsra :D XD
    Arról az oldalrol beszéltem csak nemtudtam mi a neve:D
    Az fizet?
  • dragon11
    Arra a legjobb, és legbejövőbb módszer, add önmagad, és minden menni fog.:)
  • DeO
    csajozasi tanacsok ?:) :D
  • Dinopapa
    Itt van egy oldal! remélem ,hogy fizetni fog!!!!
  • vegicsek
    40 kattintás 1000ft---> 1 kattintás 25 forint(12 cent)
    Enyhén kamu:S
  • gyikka
    Az egyik haerom mondott vmi oldalt(de nemtudta a címét), vmi csajozós ötletek vagy mittomén mi. Szal elvileg ha reklámozod az oldalukat, minden 20. kattintás után kapsz 500ft-t és 10000nél fizetnek ki. Tudja vki az oldal címét? És fizet ez az oldal?
  • DRFlame
    5$-t adnak 2,5-2,5 megosztásban (másik desken van a másik fele)
    A zöld a hosszú, a kék a rövid mozgóátlag.

A kérdéseid alapján ha 1000$-od lenne azt is elbuknád. Nem bántani akarlak, senki nem született úgy, hogy ismer mindent, de 1:ne az 5 dolcsiból akarj pénzt csinálni, 2:ha tényleg érdekel, akkor google, és amikor már ismered a tőzsdét, utána elkezdheted figyelni, hogy mi hogy és miért történik.
  • gyikka
    Hát marketiván most csak 2,5$-t adtak. Ebböl sose lesz rendes pénz...
  • vegicsek
    Félreérted.Én megkérdeztem, milyen indikátorokat ajánlanak kezdésnek.Én csak egy irányt kértem, és nem kaptam semmit
  • Palinko
    Ja na ez nem jó ugye, és nem a régieknek nem jó... Egy időbe engem is érdekelt de úgy néztem, hogy ha magamtól kezdem mértéktelenül sok hülyeséget fogok magamba tömni amit nem fogok használni, inkább valami rendes leírás vagy valami hasznos könyvajánlás kéne, nem olyan hogy hallottad a bátyádnak az ismerősének a fiától hogy ez jó, hanem ő is olvasta, meg sok oldalon olyan leírások is találsz aminek semmi köze a valutatőzsdéhez, én kicsit pontokat nyomtam aztán hagytam. az 5 dolcsit nem piszkáltam, talán majd egyszer, még jól fog jönni, igaz nem annyival kezdik, csinálják akik komolyan gondolják de hát még mindég többet lehet kihozni az 5 dolcsiból mint kattintgatni és ez még érdekes is lenne ha tudná mit csinál az ember :D
  • Downloader
    Azért mert a régiek(akiknek talán még volt valami sejtése a dolgokról) mind elmenekültek a sok új elől akik azt hiszik, hogy majd valaki egy óra alatt elmagyarázza nekik a technikai elemzést és kő gazdagok lesznek az 5$ ból.
  • gyikka
    Igaz? Én marketiván azt kérdeztem meg mit ábrázol a grafikonon a zöld, illetve a kék csík:D Amugy mit?
  • vegicsek
    Marketiva cseten tényelg iszonyat bunkó az emberek nagy része.Régebben mikor forexeztem rendesek voltak, adtak pár hasznos tanácsot, meg úgy összességében lehetett velük beszélgetni.Most ha kérdeztem, (jelzem nem alap dolgot) még annyit se mondanak, hogy google.Mintha nem is írtam volna,megy a fennhéjázó beszélgetés, hogy húú, most nem igazán érzem az e/u-t.Plussz a nyalás pár sikeres embernek, hogy szerinted mi lesz, mikor nyissak.Könyörgöm, aki ért hozzá majd pont osztogatja a stratégiáját...
  • Max7
    SH tulajdonosával még nem ebszéltél? felvette velem a kapcsolatot hogy bizonyos forumokon lehet róla olvasni és hogy arra készülnek hogy lebuktatják mert félnek hogy ilyen miatt szünik majd meg ez a lehetőség ami egy nagy abromság szerintem mert egy ilyen nagy cégnek kis számban meg sem kottyan az ilyesmi!

A lényeg hogy kérte hogy vegyem át az SH-t de Web alapokon szerintem csak bukta az egész ezért következik az hogy kicsit megyorsítom SH utodjának készitését, de mint említettem zárt körü lesz és belépés csak azoknak akik leinformálhatók! forumról 1-2 embert fogadok csak be a többi csak baráti társaság lesz és mindekivel 20 perces beszélgetét folytatok le msnen mielött hozzáférést adok neki!