15995
-
#6708 Azért nem mert elég rabszolga munka és ha már "dolgoznak" neki a refek akkor ő csak várja hogy jöjjön be a pénz és nem klikkel, vagyis aki felette van annak nem "ad" pénzt, szóval még 1 hely ahol megszakadhat. -
#6707 " Egyszerűen nem lehet mindenkinek x db. refje, és akinek nincs, az nem fogja csinálni, akinek meg van az meg azért nem fogja csinálni."
Ezt a mondatot nem értem. Ezzel mit akartál mondani? Akinek van refje az miért ne csinálná? -
#6706 Ez nem igaz,hogy csak az iskolások foglalkoznak vele mert nincs havi keresetük. Rengetegen vannak akik dolgoznak és mellette clickelnek.
Aki jól csinálja az könnyen megkeresi a havi 20 ezret.
Na ennyiért már miért nem érné meg? Nekem is ez a célom és azért csinálom. Persze sok idő kell ahhoz,hogy ez összejöjjön de hát mindenhez idő kell. -
#6705 Piramisjáték a neve, annak a legjobb, aki a legfelül van=) -
DRFlame #6704 Tegyük fel, a cég nem fizet ref jutalékot, hanem kifizeti neked a teljes összeget, és aztán neked kell a jutalékot (azt hiszem a fele szokott lenni többnyire) fizetni a feletted levőnek. Így már jobban hasonlít a piramis játékhoz?
Egyébként nem a fizetés módja a lényeges, hanem maga a szerkezet. Egyszerűen nem lehet mindenkinek x db. refje, és akinek nincs, az nem fogja csinálni, akinek meg van az meg azért nem fogja csinálni. Pl. ha van 3 refed, és van napi 15 link, akkor az 60 link ha te is végigklikkeled (100%os 1 szintű refjutalékkal számolva). Ha pedig nem csinálsz semmit akkor is 45 link, ezek után miért csinálnád?
Persze van aki csinálja, de azok nincsenek tisztában azzal, hogy mennyire nem éri meg. Ezek általában iskolások, akiknek még nem volt havi jövedelmük. -
#6703 Ez nem piramis játék, mivel a piramis játékban az alattad levő emberek után kapod a pénzt. A PTC-kben pedig van egy különálló cég ami fizet az alattad levőktől.
Igen az igaz,hogy aki alul van az nem keres vele és abba hagyja,ha ő is nem szerez refet magának. De hát ez a lényege, mindenkinek refet kell gyűjteni csak akkor lehet vele keresni pénzt.
Az mindegy,hogy ki van felül vagy középen vagy alul. Először mindenki alul kezdi. Minden tagnak csak úgy éri meg csinálni ha beszervez másokat is maga alá.
Hogy maradhatott fenn idáig a PTC? Úgy,hogy vannak akik keresnek is ezzel pénzt és nem csak kattolnak ész és pénz nélkül.
Mindig lesz aki csinálni fogja és mindig lesznek új tagok is akik valakik alatt fognak "dolgozni".
A másik dolog meg az,hogy közben a keresett pénzt vissza kell forgatni hirdetésekbe is, ahol szépen lehet gyűjteni a Refeket.
Valószinüleg ha nem lehetne benne keresni pénzt, akkor előbb vagy utóbb mindenki abbahagyná. Sőt el sem kezdenék.
Azt mindenki tudja, meggazdagodni nem lehet belőle de egy kis mellékest meg lehet vele keresni, főleg ha nem időigényes és csak pár percet vesz igénybe naponta.
-
#6702 Ja a piramis nagyon érdekes dolgokat eredményez... És persze aki felül van az jól keres de aki alul van az nem keres, és ha nem keres nem csinálja és aki fenn volt leesik :D szóval nemtom hogy maradhatott fenn a PTC... Főleg azt nem értem az utóbbi időben semmi értelmes lehetőség csak hogy kattints mint valami gályarab. -
DRFlame #6701 Ezeket azért találták ki, hogy pénzt keressenek vele, mármint az üzemeltetők. A ref. szerzős téma meg csak az oltás, hogy HA szerzel 20 aktív embert (esélyes...), akkor mennyit keresel.
Az illúziónak az a lényege, hogy majd a refjeid csinálnak mindent te meg kapod utánuk a pénzt. Csak az a baj, ha mindenki így áll hozzá, akkor senkinek nem lesz pénze, máshogy meg nem lehet hozzáállni, mert az amit kínálnak, lófing.
Az MLM-ben is ez a ferdítés, hogy arra hívják fel a figyelmet, hogy x db emberrel ennyit meg annyit keresel, és persze úgy adják be, hogy átlagosan 10-20 embert beszervez mindenki, de amit az emberek el akarnak hinni, azt el is hiszik, pedig mindenki tanult hatványozást a suliban.
Azt furcsának találom, hogy ez neked szórakozás, és hidd el, hogy amennyi időt ezzel töltesz ("napi 5 perc"), azalatt többet tudnál keresni. Vagy legalább értelmesebben eltölteni az időt, olvasgatni neten ami érdekel, utánanézni dolgoknak, stb. -
#6700 Jó szórakozást! Lehet kipróbálnám, ha lenne időm rá. De túl sok a kötelezettségem ahhoz, hogy beleférjen. -
#6699 Igen, valószinü más tevékenységgel ugyanannyi idő alatt a sokszorosát meg lehet keresni. De ez csak szórakozás, ezt otthon ülve bárki kipróbálhatja.
Akinek ez kevés az ne csinálja. De mindenkinek ott a lehetősége,hogy kipróbálja napi 5 perc ráforditással.
Napi 5 percért mit vársz? Ezeket azért találták ki,hogy minél több refet gyűjtsön mindenki aki ilyennel pénzt akar keresni és akkor gyorsabban gyűlik benne a lóvé. -
#6698 Jó reggelt! Elgondolkodtál azon, hogy mire eléred azt a száz forintnyi összeget mibe kerül a géped üzemeltetése? Esetleg azon, hogy két hét alatt értelmes tevékenységekkel mire juthatnál? -
#6697 Levették a kikérési minimumot a Surcashnél 1 $-ról 0,50 $-ra. Tehát fél dollártól kikérhető a pénz. Én annyit mondok, ha 2 hónapig tart elérni 0,50$-t,akkor is végigcsinálom,kiváncsiságból. -
#6696 Igen a Paypal-ra van a fizetés és nincs kivárási idő,mint a többi PTC oldalnál, itt egyből utalják a pénzt a paypalra 1 és 7 nap között. -
#6695 Az 1 dollár kb. olyan 2-3 hét alatt gyűlik össze. De ha vannak refek, akkor hamarabb is. Ki kell próbálni.Surfcash - 1$ Payout
-
#6694 Bocs, ugye jól számoltam: 100 és 400 kattintás között 200,- Ft-ért? De azt legalább kifizeti. És ha a PayPal is úgy akarja (figyelve az előzőleg érkezett hozzászólásokra), akkor ehhez hozzá is jutsz.
Egy kérdés még: Ez az 1$-nyi kattintás mennyi időt vesz igénybe? -
#6693 Egy ismerősömnek 1 nap alatt kifizették a pénzt. Én még nem tudok ilyenről beszámolni, de amint elérem az 1 $-t, akkor kikérem és utána le fogom ide írni az eredményt. -
gyikka #6692 és mennyi idő alatt fizet ki? -
#6691 Ma már lekattoltam a kb. 10 linket, de most megint beadott 12db 1 centeset. -
#6690 Azért ott a refed =) -
#6689 Érdemes már csak azért is kipróbálni, mert aki még nem kapott kifizetést egy PTC oldaltól sem az itt kipróbálhatja legalább az 1 dollárig. Ja és naponta 15db 1centes és negyed centes linkek vannak. -
#6688 Látom már kevés a hozzászólás a PTC-khez.
Akkor áljon itt egy ajánlat, ami nagyon jó és biztos fizető.
A legjobb benne az,hogy 1$ a kifizetési minimum, amit egyedül is hamar el tudunk érni és Paypal számlára kérhető.
Itt tudtok regisztrálni: Surfcash - Reg
Amit meg kell adni: Felhasználónév, Jelszó, Teljes név, E-mail cím, Ország, Pipa, Join Now
Utána e-mail címedre kapsz egy aktiváló ID számot, amit a felh.névvel együtt megadva be tudsz lépni az oldalra. Ezután az Earnings Area menüpontban találhatóak a linkek, amik után a megfelelő számot meg kell nyomni. -
#6687 A netes változatuk elég sokoldalú, de mielőtt döntesz tájékozódj. MLM felépítés. A hagyományos Amway nem volt híres a jól fizető változatról. -
#6686 Igen, az Amway. -
#6685 Melyik webáruházas történet? Mert én eddig hárommal találkoztam. Ebből az egyik az Amway, róluk nem tudok jó referenciákat. Saját termékeik minősége eléggé esett az utóbbi években.
A másik a vebso azt egy ismerős csinálja. Nem dicsekszik, nem panaszkodik.
A harmadiknál befektetéssel lehet indulni, a betett pénzedet akkor se veheted ki, ha nem jön be, vagy kilépsz. Ennek nem emlékszem a nevére, de rákérdezhetek. -
#6684 Igen, képzeld csinálom én Ref nélkül is. 3 oldalon van Refem, a többi 10-ben még egy sincs, és mégis csinálom minden nap. És egyre több oldalt kezdek el csinálni,amiről mások is írják,hogy jó meg fizet.
De a régieket sem hagyom abba, azokat is csinálom tovább abban bízva,hogy a weblapomat sokan olvassák, és majd aztán gyűlnek a Refek. -
#6683 Ma keresett meg vki a faluból. Túlságosan nem ismertük 1mást, köszönunk az utcán stb... De ma eljött hozzám és bemutatott egy webáruházos dolgot. Hogy lehet pénzt keresni rajta, azzal hogy hétköznapi dolgokat vásárolunk. Az alapján pontokat kapni stb... beváltani stb... széleskörben megmutatni az ismeretségi körömben. Abból jön még több pénz. Nos mi a véleményetek? -
Sole82 #6682 Aki használja a sedo-t és szeretne beszállni egy közösségbe a több kereset reményében az dobjon rám egy pm-et!! -
Sole82 #6681 Az a baj hogy még mindig nem értessz Lehet beregel alád valaki de miért folytatná? Alig keres valamit...Gondolj bele ha nem lenne refed Te csinálnád?? Napi 0,05-0,1 dollárért?? Tuti nem... szóval ennyi... -
#6680 Igen örülök ha alám regelnek,de olyan hozzáállással nem érdemes elkezdeni sem. Én minden nap clickelek, de az hogy mások regelés után el sem kezdik, vagy 12 click után megunják, az maga a borzalom. -
Sole82 #6679 Jó lenne ha nem Te mondanád meg az embereknek, hogy csinálják-e vagy sem. Örülj neki hogy alád regelned, de ilyen hozzáállás után nem hiszem hogy sok refed lesz!^^ -
mygunit #6678 sziasztok!
a Bux3.com nál regisztrálásnál paypal cimet kért megadtam és most átvitték alerpayra a kifizetést és most nem tudom megváltoztatni!!
Hogyan kel átirni az alertpay címre? -
#6677 na ne mondd :D -
#6676 A Bux3 10 $ után fizet ki Paypalra.
Jó lenne, ha aki beregel alám egy PTC oldalra ,az csinálná is, nem csak elkezdi és abba hagyja. Főleg a (0) nullásakat nem szeretem. -
#6675 AWSurveys nem fizet... -
gyikka #6674 bux3 mennyinél fizet? -
gyikka #6673 Én fentvagyok AVsurveysen és az ugytom nemfizet. Kint is van az egyik fekete listán!!
De ha alakinek fizetett szóljon! :D
Hol lehet megnézni, hogy mikorra várható a bux.to kifizetés? Egyik haveromnak2 nap alatt fizetett februárban.
-
#6672 nekem van mar 27 de 75 a min sztem fake de majd meglatjuk en emigy is szeretek oldalakat velemenyezni -
dragonfighter #6671 mivel láttam hogy 14$ volt azon az accountodon meg is kérdezem,kikérted már a pénzt? és megkaptad? -
#6669 Ha jól tom, csak elhirdetni tudod a pénzt. -
dragonfighter #6668 szerintem kamu.ha kikérted a 10$-t és meg is kaptad beszállok alád reffnek.