15995
11074353081353622639.jpg
  • Palinko
    igen részt vettem, mert másképp nem éri meg. első héten 17 euró meg volt, már épp készültem lazulni vele erre kivágnak. amit megértek mert csaltam, de ami nem jut el az agyamig, hogy semmi mailt nem írtak de még a két mailemre választ sem! Most nagyon ideges vagyok, mivel elment az összes kemény 3.80 dolcsim domainekre szóval megint üres zsebbel sírhatok a 3 domainem felett...

Amit Alexx írt nem egészen pontos mivel a Pay Palnél nincs szerbia ott vagyok Magyarországgal regelve és sedohoz is Magyarországot raktam, hogy az miatt ne legyen ideges, erre ezt kaptam...
  • Horse sense
    Egyébként mik ezek a:Silver/platinum/diamond,Gold Membership??
  • AleXXXXX
    hát.. szerintem azért csapták ki, mivel a sedonál nem volt szerbia, és ő mo-t írt be, ezért alaposabban ránéztek a domainjaira... és ugye látták, hogy eléggé furcsa a forgalma...:(
  • Palinko
    és kibasszák mint engem indok nélkül. sedo... gratulálok.
  • Max7
    van aki sedozik!
  • Horse sense
    Olyan van, hogy amikor kérni akarom a pénzemet, azt írja, hogy majd akkor ha 60 napos lesz a regisztrációm?
  • Horse sense
    Van itt olyan egyébként aki több 10,000 Ft-ot kaszál havonta?
    ??
  • RaptorMAN
    Még egy új cég: GETBUX.IN

Nem tünik rossznak, mivel 0,015$-os linkekből napi 15-öt tesz ki
  • RaptorMAN
    Két nagyon tuti csemege Buxbarátok:

TRIPLEBUX
    14 link naponta, 1:1 ref, 0,01$

WORLD-BUX
    10 link naponta, 1:1 ref, 0,01$

• Palinko
    rendben, köszi a választ, további jó munkát!
  • AleXXXXX
    Én is benne vagyok ben (annyit mondok, hogy szeretek képeket nézegetni;) aki tudja miröl van szó, az tudja aki nem nem:D) milyen bandák vannak még?
    pm is jöhet.
  • Sole82
    :) Én benne vagyok 3 bandába is..szal ez létezik...
  • Palinko
    hát igen csak a domain az is pénz, amit hogyan szerzel meg? majd akkor lesz érdekes ha a fórum házigazdája elkezdi az említett bandával, ha egyáltalán még vannak ilyen tervei?
  • Sole82
    Ez a sok PTC mind hülyeség..kattintgatsz 1 centekért, napi 10 centet összeszedsz ha nincs ref...szal ennek semmi értelme...Inkább sedozzatok, ahol egy klikk akár 0,2-0,5 euro is lehet és simán megvan havi több 10ezer forint, úgy hogy alig van dolgod... Akit érdekel küldjön egy pm-et! Ja és itt refek nélkül..
  • Palinko
    Igen, és folytatni kényszerülök, míg el nem szabadul valami jó téma! Az is meglehet hogy elmondtunk már mindent amit el lehetett.
  • dragon11
    Most is ezt tetted.
  • Palinko
    ...

spammelni én is tudok, mégsem teszem!
  • miki85
    ...
  • saac
    Uj bux! Ha gondoljátok probáljátok meg egészen jonak tunik!!!
    Regisztrálni ITT lehet!!
  • yerite
    Sziasztok. Egy ismerosom szolt,hogy van ez a honlap: http://gendacsongi.c8.hu O is igenybe vette ezek szolgaltatasait, azota mar cege van Romaniaban, s kevesebb adot fizet, olcsobb munkaerot foglalkoztat. Gondoltam megosztom veletek is a hirt :-D
  • Peetboy
    Megnéztem az oldaladat. Jó, csak éppen pont azt nem írtad bele, hogy Refeket is gyűjteni kell, különben nem lehet vele keresni semmit.
  • Palinko
    ideje visszavenni... nem kell már példa a legtöbbünk által ismert ptckre, és arra sem, hogy mennyire hülyeségeket tudnak állítani az emberek, és ez mind tőled, ráadásul 1 hozzászólásban:
    "végre létrejött az Internetes pénzkeresés Magyarországi összefoglalója"
    "kevés munka és ahhoz képest akár egészen nagy pénzek"
    "megélhetés is lehet belőle!"
    "Én ebből élek jóideje (havi 800000!!!)"
    "Egy hónapos próbaidő MOST! "
    ja és a 800000 elé kellett volna egy 0 nem? 0,8 ként leírhatod rövidebben
  • MartzHun
    Szia!

Örömmel értesítelek, hogy végre létrejött az Internetes pénzkeresés Magyarországi összefoglalója, leírása is!

www.making-money.extra.hu

Nézd meg és ha gondolod próbáld ki! Semmi rizikó, kevés munka és ahhoz képest akár egészen nagy pénzekig is elmehetsz! Mellékkereset és megélhetés is lehet belőle! Rajtad áll! Ne hagyd ki ezt a dolgot, mert lehet, hogy megváltozik az életed! Vagy csak tégy egy próbát, meg fogsz lepődni! Én ebből élek jóideje (havi 800000!!!)

Adj egy esélyt magadnak! Egy hónapos próbaidő MOST! Ne szalaszd el, mert később megbánhatod! Ne feledd, csak nyerhetsz!

Bővebb információ az oldalon! Irj Emailt, ha nem értesz valamit!

Sok szerencsét!

Sajó Ferenc
  • Symbian
    Jah meg eleve ha én vagyok egy PTC tulajdonosa akkor törlöm le az oldalamat a szerverről amikor én akarom szal innét a JOGORVOSLAT = A NULLÁVAL!
    (más kérdés hogy én voltam olyan hülye és mindenkit kifizettem, a mérlegem -250$)
  • Symbian
    Régen nem tudtam hová tűnnek a nagy öreg pénzkeresők ma már tudom: jobb munkát találtak!
  • Symbian
    Egyik PTC oldalon 126 a másikon 86 refem volt. Tudod milyen siralmas érzés mikor örülsz mennyi refed van aztán heti 80 centet (140 Ft) termelnek? Vagy itt a BUX.TO dec 9 óta nem képes kifizetni 10 dolcsit? Pedig direkt nyitottam Alertpayt... Azt látom mindig kitalálnak miért ne kelljen fizetniük ha mégis akkor több hónap késéssel.. BUX.TO nál még be van ragadva 35 dolcsim de ha ebben a csigatempóban fizetnek talán 2011 ben megkapom? Röhejes!

Google? Engem már 2X vágott ki indoklás nélkül és ha ismered a szabályzatukat szinte semmi esélyed "ellenük"

Domain park egyre szarabbul fizet..soroljam?

Ha tudsz vírust írtani gépet telepíteni ugyanúgy a gép előtt görnyedsz (csak másé előtt) de az legalább azonnali és biztos pénz (szerintem)

De sok sikert, én besokalltam.
  • Peetboy
    Én azért optimista vagyok, szerintem igenis lehet a PTC-vel keresni pénzt, csak jól kell csinálni. Azért van már egyre több oldal,ahol ezzel foglalkoznak.
    Amúgy meg sehol nem adnak egy napra 10 ezret segédmunkára,talán 4-et.
    (De inkább görnyedek a gép előtt,mint árkot ássak. Na persze, csak akkor ha lehet is vele pénzt keresni.)
  • Palinko
    Nos nem fontos PM et bevághatja ide is :D Bár szerintem erre a kommentünkre nem lesz válasz és sok PM et se várj :D
  • Symbian
    Nem akarlak leoltogatni de én már rég nem hiszek a PTC-kben. Én is ugyanígy kezdtem anno, ugyanevvel az optimizmussal. BUX.TO fizetgetett párszor most december óta pendingel 30 dolcsim. Azóta volt-van saját PTC oldalam amiről azt hittem hogy majd dől a lé...hát nagyon nem.
    Aztán a valutatőzsdén csináltam komolyabb pénzt 5 hét alatt 8 ezer dolcsit amit 3 nap alatt el is buktam. Szal aki internetes pénzkeresésben még valami újdonsággal meg tud lepni az nyugodtam írjon PM-et-
    Hogy mindenhez idő kell? Elmész hétvégén árkot ásni vagy építkezésen segédkezni és 2 nap alatt megvan az a 20 ezer. Faszom görnyedjen a gép előtt órákig.
  • Peetboy
    Regeljetek erre! Masterbux Napi 10-15 1 centes link. Ezen nincsenek fél centes linkek.
    10 $ után kérhető ki Alertpayre vagy E-Goldra.
  • NessieGraf
    Mert ilyen kis meglepődős vagy :D Itt ha azt mondanád, hogy kereshet havi 3 őra munkával 100.000,- Ft-ot adózottan akkor se figyelnek fel rá, mert nem írtad oda, hogy clck!
  • Palinko
    és még azt hittem hülyeséggel nem tudnak meglepni :D
  • pali77
    Akit MÁS jellegű (mint a PTC, reklám olvasás stb.)online pénzkereset is érdekelne, az feltétlen nézzen be hozzám: www.internetpenz.eoldal.hu
  • DRFlame
    Azt ugye tudod, hogy az 16,5 forint? (ráadásul adóköteles is lenne)
  • BreakDown
    Szeretnéd megalapozni a jövődet rövid idő alatt? Unod már, hogy piramisjátékokkal van tele a világháló? Szeretnél belekezdeni a pénzkeresésbe otthonról, de nem akarsz vakon ezreket belefektetni? Ha igen, akkor jó helyre jöttél!

Biztosíthatlak róla, hogy ha belevágsz ebbe én kézenfogva kisérlek majd végig. Megkapsz itt minden segítséget ahhoz, hogy viszonylag rövid idő leforgása alatt komoly pénzösszegeket keress minden áldott hónapban. Túl szép hogy igaz legyen? Pedig az, a program működik már évek óta és mindenki elégedett vele, aki aktívan használja.

PénzMágus Online Site
  • Peetboy
    Na így már érthető. De ezt úgy kell csinálni,hogy én is leklikkelem a 0.10$-t.
  • DRFlame
    Sok idő...
    Nem tartom teljesen kizártnak, hogy elérd ezt a célt, de inkább arra tippelek, hogy sok idő után rájössz, hogy fölöslegesen foglalkoztál ezzel.
  • DRFlame
    Pontosan amit Palinko is ír, de itt van egy élő példa:

Earnings Example
    » You click 10 ads per day = $0.10
    » 20 referrals click 10 ads per day = $2.00
    » Your daily earnings = $2.10
    » Your weekly earnings = $14.70
    » Your monthly earnings = $63.00

Ezt az egyik közismert oldalról másoltam.
    Azt mondja, hogy eszerint van 20 refed, és így összesen 2.10 dolcsit kapsz 1 nap. Ebből 2-t kapsz a refektől, és még 0.1-et akkor ha te is végigklikkeled. De most azért a +0.1-ért klikkelgessek? Inkább elég nekem a 2 dolcsi, és azért az égvilágon semmit nem kell csinálnom.
  • RaptorMAN
    Még 1 cseh remek:) Most indult eddig napi 12 PTC:

COLUMBUX:

http://colombux.com/register.php?r=raptorman
  • RaptorMAN
    Új PTC BUX!
    Igéretesnek tünik, napi 10 link garantált, gyors kezelhetőség!

http://www.honestbux.com/register.php?r=RaptorMAN