Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://surfing17.com/?ref=1095 ezt valaki ismeri ? ha igen mondhat velemenyt rola//
egy ho alatt nekem 0.5 jonne ki ahogy kiszamoltam napi 8 ora gepmenessel es negyhetes honapokkal.. ez lol 😊
megtalaltam a modjat h kellett letenni 😄 de nekem az elso 5 percben csak 12 pont gyult :-s
na feltettem a lucky barre-t es qurva sz@r .. mar bocs.. de pl a bongeszo bemegy a lucky barre ala`.. nem latom az url-ket es ha pl megy az Eurobarre is kozben nagy helyet foglal el.. :-s
max7 ok.. nekem joheet a havi 100ft 😊)) ugyis ki akarok probalni hyp cegeket 😄
AleXXXXX
menyinel fizetnek ?
Max7
hoppá napi 100ft 😊 nem havi 😊 elszámoltam 😄 ebben az esetben nem rossz 3000ft havonta 😄 a netszámlám 1/3 mada 😄 végülis ha lehet 3 ilyet futatni beüzemelek egy p1-es gépet azt hadmenjen egész hónapban 😄[/courier]

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
Gyors számolás:
5 perc = 50 pont
1 perc = 10 pont
60 perc = 600 pont
24 óra = 14400pont
1000pont 0.03$
14400/1000 = 14.4
0.03$ x 14.4 = 0.432$

Kerekítve 1 hónap alatt keresel 0.5$ (fél dolcsit) Durván veszem hogy 1$ 200 ft szal durván 100ft-ot kerestél vele 😄

És akkor még durván számoltam mert a valutapiacon a $ értéke 200 ft alatt van és gondolom a site is minden elért 1000 pont után fizet de jóindulattal havi 100ft

(Szolj és havonta átutalok neked 100ft-ot hogy ne idegesítsen téged a banner 😄

(nem kötekedés csak reális nézõpont)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

AleXXXXX
elfelejtettem:

payout to: egold, paypal, moneybookers.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

AleXXXXX
Nos mindenki örömére, (akinek öröm) 😊 egy újabb surfbar, ami tegnap indult:

Lucky-barre.

1banner=1pont 1000 pont 3 cent(dollár) de nem kell megijedni, mert én 5 perce kezdtem, és így van 50 pontom!<#email> Most érdeklõdök, futtatható e a program egyidejüleg többször. Futtatni engedi, de nem veszik e csitnek...(?) Majd mondom ha meglesz.

És amit szeretek benne:

Nem kér kódot, nem áll le, mehet egész nap 😄
és kis méretben is számol!
Akinek megtetszett:Regisztrálhat itt.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

repvez
A stable oldala nálatok bejon ,mert nem tudom megnyitni az oldalt.Tegnap kikértem a pénzt de még nem érkezett meg a számlámra és az oldalom sem tudom megnézni hogy folyamatba van e
szerintem a flamexchange 😊
Palinko
ciazo a legjobb közülük...
nekem nem tunik ez az ougo olyan jonak mert keveset fizet erossen! .. de most nem futtatom mindet es igy jobban gyul a penz mintha mind menne! vajon miert? lehet h valamelyik rosz? marmint az ien ciazo stb..
nem egeszen ertem mivan a neterminatoron ? amugy a GoogleADsense ez a legjobb szerintem 😊
AleXXXXX
jaja 😞 toom de sztem ez az 1 ik legjobb pénzkeresési mód..

Most próbálgatok egy új dolgot:bannermegjelenítésért fizetõ cégek bannerjeit 1 saját weblapra elhelyezem, és ezt a weblapot nyomom neterminatoron, ezeken, és autosurfben..
Akit érdekel írjon ide, mert ha senmit nem, akkor nwm írom szét magamat.

Ígéretesnek tûnik.

nem jeloltem be mindent.. en rendesen csinaltam..!! miert neked naponta jon 2.5$? ha jonne ennyi penz mar tobb millioan hasznaljak.. az csak hazugsag h probald ki.. addigis gyulik a masiknak a referall on
AleXXXXX
talán azért, mert minden országot bejelöltél neterminatoron+ezeken.
Olvatsd el az avant FAQ-ját és ott van, hogy melyik országbol jó a hit.

a kreditek gyulnek mert a cucc nezi a site okat.. de ha megfigyeled a keresomotoron klikkre kapsz penzt.. nekem a kreditek nem igazan fogynak.. sztem nem is fognak elfogyni.. teljesen automatan szamolja a keresomotor a klikket .. a neterminator-on nem kell utalni semit
pulti
aha, már csak azt nem értem minek annyi kredit és hova
mit kezdjek vele

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

esetleg probald kiEzt
dehogy csinalsz roszul, magatol szamolja.. az egesz sose lesz atszamolva szerintem nekemse szamolta at amugy 5 napja futtatom es 0.3 cent van eleg nemjo.. :|
pulti
Hello Palinko!
Nekem se tiszta még hgy kell átküldeni azt a rengeteg kreditet,
meglestem az onlinepenz.extra.hu-t is azokat az ougo-s
üzembehelyezést már megcsináltam de a transfersrõl nem
találtam semmit, eddig se transferseztem át avantra.. lehet
rosszul csinálok vmit?

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

AleXXXXX
háát igen. Én is vettem észre... De azért belátjátok, hogy jobb mint a 0.01 0.1 0.25 0.5 centes klikkek...

eriiik
olyan bonusz mindenki kapott, regisztralj be ide is http://www.flamexchange.com/signup.php?ref=180 ezis keresi a penzt neked..! Es a pontjaid magatol mennek de nagyon nagyon lassan! az hogy 2.5$-t lehet keresni vele naponta hazugsag!
CaviaR
Le kell újra kötnöd azt az 1,2$-t, hogy kamatozzon megint. Arra rakod be, amelyikre akarod.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Palinko
ajándékba kaptad mint én is. az avantra hogy átküld kell hogy legyen egy avant címed és létszíves olvasd el az
onlinepenz.extra.hu
utasításait és azután kérdezz ha nem világos.
Sziasztok...
Meg szeretném kérdezni?? Hogy....õõõ.....
Van ugye ez a neterminator.com ezen nekem azt irja hogy...(31999)creditem van ezt hogy tudom átküldeni vagy ezt hogy lehet ?? nah mindegy eggyáltalán mit jelent ez a nagy szám?? 😄
Mert ezt az Avantra lehet átküldeni vagy mi?
Nah mindegy alapbol meglepõdtem hogy 31999 credit ez nem egy kicsit sokû??? 😄

Elõre is köszi a választ ....

By All

repvez
most ha elviekben rajta van az accomon a kamatos osszeg és nem kérem ki mindet akkor a benne marado összeg az tovább kamatozik ujabb 2 napot?
Tehát most 2$-t raktam be és 3.2$ lett akkor ha 2$-t kiveszek a maradék 1.2$ az kamatozik még 2 napot.
ok ertem.. kiprobalnam enis csak az a baj hogy nincs 1 $ om 😞 valami tuti jo ceget nem tudtok mondani email autosurf? szedjek ossze egy $ es akkor probalkozok enis
CaviaR
Háát, minél magasabb a hozam, annál bizonytalanabb. Ami mondjuk 6hónapra fizet 180%-ot, az addig ki is húzza általában. Ezt viszont 100$-os tételek alatt sztem nem is érdemes használni (napi 1$).
Ha mondjuk 1 jegyû összegekrõl van szó, akkor a kockázatos de jól fizetõ cég lehet hasznos.
Szóval van olyan, ami üzemel sokáig, olyan is ami jól is fizet, de kettõ együtt igencsak ritka..

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Igen, az összes tõkédet ne tedd fel sztem sem, soha. 😊
Én most két szálon csinálom a Stable-t, 1 nap eltéréssel, így minden nap jön valami. 😊 Egyik ág a "support" ahonnan mindig kiveszem a profitot, másik a "gather" ahová egyenlõre csak gyûlik, aztán meglátjuk.

repvez
Na akkor megnyugodtam mert a stableba tettem 2$-t és ha minden igaz akkor estére 3.2$ lesz belöle.ha igy lesz akkor megbrobálkozok mégegyszer vele +a tnt-t is hátha nem hal meg vasárnapig egyik se igy egész jol is kijöhetek belöle csak nem merem minden kis pénzemet betenni.
CaviaR
Természetesen 1.25$-t adnak!
Végül is tekinthetjük úgy, hogy visszaadják azt a pénzt amit beteszel, +25%-ot.
(Viszont a 125%-ot 1 nap után fizeti a TNT, a 2 napos az már 160% a Stable-nél)

fiuk az ilyen hyp cegeknel nincs olyan ahol a penzem tuti megmarad es nem szunik meg a ceg?
repvez
most egy kicsit nem értem amit ott irtál.Mert a calkulátornál ha beirom az 1$-t akkor mondjuk a 125%-osnál 1.25$ Profitot irnak 2 napra Akkor a második nap után csak 25 centet tudok kikérni vagy 1.25$-t?Mert ha az elso akkor 4x vissza kell forgatni a töket hogy nulszaados legyek.Ha a második lehetöség akkor meg a 2 nap 25 cent nyereségem van.
Most akkor hogy megy ez?
CaviaR
A TNT túlélte a 10.napot is, és még mindig pillanatok alatt fizet. Ha valaki érdeklõdik iránta, siessen vele, mert még meg lehet lovagolni. 3-4 napot még adnék neki, de mivel így is 200%-ot csinált nekem, hõsi halottnak fogom tekinteni. 😊

ha valakit erdekel az eurobarre az latogasson el erre az oldalra
Hello fiuk itt van meg valami erre regisztraljatok de pls referallon ha mar igy mondtam egyet 😊 😛

Flamexchange
CaviaR
Igen ezek olyanok, h a betettet nem lehet kikérni, csak a profitot. Pl a 60 napost azért nem csinálom mert ott átlag 2-2.5$-ot adnak naponta. A végén általában 120-160%-ig fizetnek ezek a cégek, és ha már választani lehet h 1 nap alatt kapd meg vagy 60 nap alatt, akkor egyértelmû a választás. 😊 Kis összegeknél meg pláne nem érdemes várni 2 hónapot h megduplázzák.

Hányszor raknám vissza? Elsõsorban attól függ, hogy visszajött-e már a befektetett összegem. Ha mondjuk a kétszeresét vissszakaptam, akkor sem kötöm le az egész profitot, hanem csak mondjuk a 3/4-ét. Így folyamatosan gyarapszik, ugyanakkor e-goldra is jut belõle, ráadásul ha közben bezárnak, nem vész el az összes kamat.
Tehát annyiszor teszem vissza, ahányszor csak lehet. 😊

repvez
egészen pontosan ezek olyan cégek ahol a betett pénzt is ki lehet venni vagy csak a kamatot?Mert már jártam ugy hogy csak a betét után tudtam meg hogy csak a kamatot tudom kikérni csak ott mákom volt és 60 napig minden nap fizetett 2 centet igy még hasznom is lett rajt és nem buktam el a pénzem.
Ha rád lenne bizva te hányszor raknád visza a pénzt?
CaviaR
Ha nem jelent problémát, inkább a reflinkemet használjátok! 😊TNT HYIP
StablePayFund

CaviaR
Javaslatot tudok adni, de a felelõsséget neked kell vállalnod a pénzedért.. 😊
TNT 125%-ot fizet egy napért, min 1$ a deposit. Egy nap csak a befektetett összeg felét kérheted ki tapasztalataim szerint. (a 3.napon már másfélszeres a haszon)

Stable 160% 2 napra. Új cég, saccolok neki 8-10napot még. Javasolnám, a profitod folyamatos visszaforgatása közben vegyél ki minél elöbb annyit, amennyit sajnálnál esetleg elveszíteni.

repvez
esetleg tudnál is egy két olyan céget ahova most érdemes és viszonylag biztonságos gyors hozamot ad?
Palinko
aha értem. szóval figyelés... de majd elõbb összeszedem az 5 dolcsit utánna majd szólok és majd ha kell még valmit tudnom akkor besegítesz remélem
CaviaR
Nagyjából elég 4-5$ ahoz, hogy elkezd a hyip-t. Az elején türelem kell, mert lassan indul be, ugyanakkor hosszas körültekintés hogy mûködnek a cégek. Képességtõl függõen pár hét alatt meg tudod majd állapítani melyik hyip-et érdemes használni, mikor fognak megszûnni, hol kell kiszállni, stb.

Normális ha az elején lenullázod magad, de az is egy fontos tapasztalat.

Figyelem már egy ideje a hyip-eket, pontosan feljegyzem amikor csõdbe mennek, hogy hány nap után, mennyi volt a befektetés, kifizetés és ezek %os aránya, de még a tagok+aktív tagok számát is.

Ha elég komolyan veszed a dolgot, 3-4 nap alatt megduplázhatod a tõkédet, akár mekkora összegrõl is legyen szó...

Max7
Hát nem tudom én hittem egy ürgének a zsebpénzen (álítólag tulaj) másfél éve és buktam miatta 100$ akkor!

Én azóta 1x voltam azon a fórumon, de valahogy nem is izgat! Ott egysezr csúnyán ráfáztam kezdõként!

Jelen pillanatban amúgy nem csinálok semmit 😊

Palinko
ja majd akarok én is továbblépni,csak kell tõke egoldra... és akkor majd kitárgyalhassuk a dolgokat.... szerinted menyi tõke kell,hogy elkezdjek a dolgokat amit te csinálsz? (gondolom hyip ekkel nyomulsz)
meg gondolom a zsebpenzen mindent megtalálok,de valahogy sg jobban bejön 😊
Max7

Igen én is ennél a szónál akadtam el a többit értem, és én is néztem angol magyar nagyszótárban de semmi 😊

Azért tûntem el kis idõre mert nem foglalkozok ezekkel a bare programokkal és nagytöbbségében ezeket tárgyaljátok itt ki!

De amiben látok fantáziát azzal én is foglakozok igaz nem sok idõm van rá lásd pl e-goldcent vagy mi a túró 😊

De ezek a bare programok csak akkor fizetnek jól ha van alattad vagy 5 ember namost ha én alám jön 50 ember akkor másnak is kell 50 ember vagy ha észreveszi akkor abbahagyja és akkor nekem se éri meg és idõvel befullad ez a bare program! Ez egy ördögi kör! 😊