15995
-
mygunit #6801 Helló
valaki ismeri a BuxDotcom-ot?
hogy fizet-e meg stb?ha nem akkor itt a link-->The Link -
#6800 Meglévő Web-Templatesből egy kezdő is össze tud dobni ilyen oldalt! Nem nagy teljesítmény! Amúgy ha komolyan csinálná akkor nem ingyenes tárhelyen tárolná, hanem venne saját domain nevet és tár helyet, de a ptc ptr pts ptp olyan keveset fizet manapság hogy 1 évi munkával tudná kifizetni nálam a tár helyet + a domain nevet! A tulajdonosnak javasolnám hogy ha komolyan gondolja keressen fel itt privátban és megbeszéljük hogy működik nálam a domain/tár hely bérlés!
Üdv: Max7
u.i.: Sedora nem sok jelentkező van pedig most ez a legjobb internetes pénzkeresési forma! Nem értem a régiek közül se jelentkeztek sokan :S (1 ember) -
#6799 sziasztok
nem tudtuk olyan online pókeres oldalt ahol kezdőtőkével indulunk
paypalra is fizet na meg megbízhatóan is fizessen? -
#6798 Csak kicsik a betük... -
#6797 már reklámoztam emígy... de azóta fel sem mentem nem látok benne lehetőséget. -
#6796 Tudom, hogy nem beetetés 2 éve csinálom a dolgot;)
meg itt, sgn is régóta vagyok:)
Nekem az erőss reklám nem tetszett..:
"Nem kell, hogy meglátogasd a
HTTP://ONLINE-PENZ-WEB.EXTRA.HU oldalt!
Megteszik helyetted naponta több százan!"
Meg a nagy sortávolság..:D
DE az oldal szép.
Alex -
Freig #6795 Alex, hidd el, h nem beetetés, különben nem csináltam volna neki egy weboldalt! Am lehet, h téged ez nem érdekel, de vkit lehet, h igen, és örülne egy kis mellékesnek! -
roberrtto #6794 Ok, de valahogy be kell mutatnom, hogy mit szeretnék, ami alapján tudunk beszélgetni.Egyébként meg nem beetetés.. -
#6793 #6792
Sztem lehet törölni..
a #6792 egy *os mátrix, senkit se érdekel,
a#6791 2km a sorok közt, beetetős szöveg, az is mehetne...
A fórumon beszélgetni szokás, nem reklámozni mindenféle szart.. -
#6789 Ha engem kérdezel, 50+ v1.0-ás felhasználókat keress vele. Dőlni fog hozzád a lé. Ne érts félre, nem cikizés. Bármit mondasz nekik, megcsinálják. Ha időm lenne erre, már rég nem dolgoznék. -
#6787 Én benn vagyok, tényleg fizetősnek néz ki, csak az a baj, hogy kevés a link..:( De reméljük, egyszer változik:)
-
Horse sense #6786 Én már nem PTC-zem,inkább áttértem a PentaMax-ra, mert itt, csak regisztrálni kell, behozni 3 embert, akik szintén behoznak még 3-at.... és az Ő vásárlásuk után 350FT-ot kapok.Szinte itt is ugyan az van, mint a PTC-knél.Alárendelteket kell behozni.Csak itt nagyobb a jutalék és jó árut kapsz értük.
Termékek vannak, de jók.Ki is próbáltam néhányat, amikor még nem tudtam, hogy regizzek-e vagy sem.Személy szerint nekem sok a pattanásom, és én arra vettem terméket.ELTÜNTETTE GYORSAN, gyorsabban mint a régi.
Na ha valakit érdekel, hogy mi ez a Pentamax, ami minden egyes vásárlás után 350-et fizet és nem 1,2 centeket, akkor az jelezze egy e-maillel.
Egy próbát szerintem megér
Sziasztok! -
saac #6785 ÜDV!
itt egy uj bux! ami megkülömbözteti a többitől hogy ennek az adminja magyar és fizetősek néz ki nem holmi SCAM cégnek!
2$-tol fizet alertpayre! és 1centes egy link!
Akinek felkeltette érdeklődését vessen egy pillantást rá!
REGISZTRÁCIÓ -
#6784 nebassz már, ezt nem hiszem el :D -
#6782 talán megbeszélhetjük jövő héten mert nekem meg e-gold kéne! -
#6781 Palinko nem tod véletlen E-Goldról lehet Pay Pal-ra utalni?
kéne a dzsódzsó a sedohoz -
#6780 Jáj mekkora hülyeséget találtam, de ez már akkora, hogy ki kell próbálni :D
ZenZuu a cucc neve itt olvashatsz róla bővebben:
http://startlap.freebase.hu/zenzuu.html
" 1 MILLIÓ tagra számítunk nyárára és 10 millióra az 2008 végéig! A reklámokért befizetett havi 10 millió dollárból 8 millió kifizetésre van tervezve a ZenZuu tagoknak."
szóval hiába van rengeteg refed mindenki kap majd nem egész 1 dolcsit? :D
de azért érdemes elolvasni hátha... ha kedvet kaptál a regelésre itt a ref linkem kérlek azon regelj:
http://www.zenzuu.com/slythug/signup.htm -
#6777 sziasztok!
E-Gold-ról szeretnék Pay-Pal-ra utalni mennyire lehetséges ez? -
#6776 Ha már belekezdtünk a pókerbe, kezdőknek, és alacsony bankrollal rendelkezőknek az SSS stratégiát ajánlom, ahol nagyon feszesen kell játszani, és csak erős lapokkal szállunk be a játékba. Így nem kockáztat sokat az ember, és nagyobb is a nyerési esélye.
Én már régebbóta játszok, nem titok buktam el már 50$-t sajnos, de most 200$-300$ között mozgok (freerollon nyertem egy kis összeget, és azt kamatoztatom.) Levehetném, csak én szeretek játszani is, és ha leszedem, akkor nem lenne miből.
Amit betettem oldalt mindenképpen ajánlom, sok stratégiai cikk van rajta fent, és aki még nem kérte ki az 50$+100$ kezdőtőkét, az megteheti!
A link még nem változott :) - http://tinyurl.com/3vxq4x -
saac #6775 akinek nincs kedve ki jatszani a bonuszt annak tudok adni a bonsuz öszzegért biztos pénzt...
50ft/$ áron megveszem a zsetonjaitokat és igy tuti biztos pénzt kaptok érte..... -
#6774 sajna pont az említett party poker játékosai low licitesek és a blindek csapolják a pénzed ezért nem tudom hogy milyen esélyed van arra, hogy valami pénzt szerezz belőle. minden esetre szurkolok neked! ismét kedvet adtál nekem is a pókerezésre :D -
#6773 Oké, egy kicsit túlreagáltam. Még újonc vagyok. :) Abban igazad van, hogy pénzvisszatartást eszközölnek, de ha teljesíted a feltételeket (x pont összeszedése), akkor megkapod a pénzt. Nincs benne átverés, sem buktatás. Ha megtanulod a póker alapjait, akkor sokat nem is veszthetsz, esetleg még nyerhetsz is.
Az ilyen bux meg hasonló oldalakban pedig én nem hiszek. Persze ez saját nézőpont, mindenki maga dönti el, hogy mibe fog bele, és mibe nem.
De még a pontokkal kapcsolatban: a PartyPokeren 900 pontot kell összeszedned, hogy tied legyen a pénz (akkor már bármit csinálhatsz vele). Naponta 1-2 óra játékkal (több asztalon) 20-30 pont simán hozható.
Aki meg nem akar pókerezni (vagy nem érdekli) annak pedig ott van a rulett. :) -
#6772 neked írtam. tudod mikor fogok én kattintgatni :D fizettek már nekem póker számlára, egy ideig nyomtam aztán meg nem nagyon fizették ki mert ez csak bónusz pénz és nem lehet kikérni... szóval ennyi erővel lehet játék pénzbe is nyomni..
igen azért van a fórum, és azért is hogy elmondjuk a tapasztalatokat ha azok rosszak akkor is. -
#6771 Ne is haragudj, de ezt te nekem írtad? Sajnálom hogy nem hiszel egy nagy cégnek, akkor maradjon neked csak a kattintgatás, aztán vedd le a 10$-okat... végülis a 150$-hoz képest az csak egy vicc.
Azoknak írtam, akik ki szeretnék próbálni, nem kellene lehurrogni az embert. Tudtommal azért van ez a fórum, hogy tippeket adjunk nem?
Akit érdelek: http://tinyurl.com/3vxq4x -
#6770 igen... és mennyi lesz ebből Visa kártyádon? max el már meglepődtünk... -
#6769 Sziasztok!
Esetleg aki még nem ismeri ezt az ajánlatot, és érdekli az online poker, látogassa meg ezt a magyar oldalt, ahol ingyen adnak 150$ kezdőtőkét, amit kevés játékkal megtarthatunk (Aki nem tudja a póker alapszabályait, az se csüggedjen, mert az oldalon sok cikket el lehet olvasni). Én már régóta pókerozok, többet lehet vele keresni, mit a kattinthatásokkal (Sokáig csináltam azt is, de idővel meguntam).
A nyert pénzt MB-re, PayPal-ra, és még csekken is lekérhetitek, amit az OTP, és a K&H bevált.
Remélem segítettem egy kevés infóval, sok sikert!
Az oldal címe:
http://tinyurl.com/3vxq4x
Teljesen magyar, könnyen ki lehet igazodni, de ha mégis megakadtok, akkor írjatok, és segíthetek.
Üdvözöl mindenkit: User01 -
#6768 szánalom... -
#6765 sziasztok!
Nemrég találtam rá egy teljesen új Francia surfbarra, ami most indult.
A surfbar neve: O My Gold.
Meg kell mondjam, a név eléggé találó, az angol Oh My God! (Úristen) kifejezés pénzesített alakja:D Nekem nagyon tetszik:)
Nna de térjünk a lényegre:
Regisztrálni az alábbi linken lehet:
[color=green][size=18][/size][/color]
Tulajdonságai:
- 10€-tol fizet paypalra
- Az oldal egyszerű, letisztult ref-elveket követ: 1 szint van, 30%.
- A surfbar kicsi, mozgatható.
- Még teljesen új, így nagy lehetőség rejlik benne:)
- A surfbarba mindíg írjátok be a kódot, különben büntetőpontot kaptok (kitiltás, roszabb esetben pontlevonás)
- A pontok számolása elég gyors.
- Az átváltást nem lehet tudni, mivel az odlal még szűz:)
Aki kedvet kapott, az vágjon bele, aki nem, az ne:P
HA kérdésed van, tedd fel bátran:)
-
#6764 nem hinném azt külön bírsz vásárolni ha szükségesnek érzed, bár lehet úgy van megoldva hogy levonja fogalmam nincs kérdezősködj az adminnál, hogy oldotta meg az adott oldal -
Horse sense #6763 AHA.Még egy utolsó kérdés.
Amit megkerestem pénzt, abból vonják le azt a kedvezményes tagsági cuccot? -
#6762 fogalmam nincs az oldalt sem említetted, hogy melyik az emígy én nem ptc zek csak tudom hogy vannak rangok. pl ha vásárolsz gold rangot akkor x héten belül fizet, és többet kapsz klikkekért vagy fogalmam nincs valami kedvezményt kapsz valszeg le van írva az oldalra, hogy milyen rangért mit kapsz. pl a bux.to jó sokáig fizet a free membereknek a goldoknak előbb stb. ilyesmi ez a rang, de mivel nem fizettél menny a free memberre és majdcsak elküldi, ha nem scam cég. valószínűleg nem instant fizetés szóval 6!!! hónapig is elhúzódhat ha jól emlékszem a számokra -
Horse sense #6761 :D
Nekem kell fizetni ha rámegyek, vagy mit kapok/mit kell csinálnom/mi fog történni?
THX -
#6760 felőlem próbálgathatod :D de aztán nem anyámat emlegetni :) -
Horse sense #6759 De ha rámegyek a Platinumra akkor mi fog történni? -
#6758 mivel nem vásároltál rangot (feltételezem) én erre mennék:
FREE Membership Payout -
Horse sense #6757 Most értem el a min kifizetést és az elsőre kattinthatok rá a Platinumra. a Többire nem.Akkor most arra kellmennem és akkor megkapom azt a kevéske pénzemet? -
#6756 lehet rangokat vásárolni, vagy ingyen használni. a rangokkal járnak előnyök valószínűleg. -
Horse sense #6755 Platinum membership Payout
Gold Membership Payout
Silver membership Payout
FREE Membership Payout
Ezek meg mik??
-
#6753 Van olyan igen, én tudok olyat, igaz nem közelről ismerem, de a netről és mondta havonta megvan neki a legkevesebb 20 ezer Ft. Ha valakinek sok refje van a 40-50 ezret is megkeresi havonta.
Tudok olyat akinek egy oldalon 400 Refje van. -
Sole82 #6751 A Sedo nem látja, hogy a Paypalnál neked mi van írva..akkor nekem tuti gáz lenne, mert több sedo mail van hozzáadva egy paypalhoz, ráadásul m idne sedo más néven a paypal mivel 1 db 1 néven..