15995
11074353081353622639.jpg
  • MagyarVizsla
    Sziasztok,
    a DonkeyMails nekem bejött, 1 $ után már fizetnek (pl.PayPal) ,megbízhatóak. Sokat kell tökölni vele,de mert 0,1 0,01 centet fizetnek a kattintásokért.Mindig vannak fizető linkek,csak egyre kevesebb pénzt fizetnek :/ (a legkisebb a 0,01)

Itt tudtok regisztrálni:
    http://www.donkeymails.com/pages/index.php?refid=vonsyra

üdv.
  • Max7
    Igazából mostanában nincs olyan magyarországon amibe megérné befektetni időt, a kinaiaknak megéri azért a pár centért szenvedni de magyarországon magasabb a színvonal, ezért még kiegészítő jövedelemként az a 2000ft amit össze tud szedni anyud azért sem éri meg napi több órát gép előtt ülni!

vannak ilyen bedolgozási munkák amikor adatot kell rögzíteni x összegért... probálj ilyesmit keresni! ez a piacág igazából halott és a lavinát a 12dailypro bukása és a stormpay számlafagyasztása okozta!
  • RIZLA
    Szevasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Édesanyám szeretne(email olvasós, reklámra kattintós, stb)kereset(nyugdíj)kiegészítés céljából ilyesmivel foglalkozni. Vállaltam, hogy körbekérdezgetek ismerösöket ezügyben, de elég nagy a katyvasz ezen a téren:)

Ha nem nagy fáradság, megköszönném, ha ajánlanátok pár megbízható céget.
    Bár anyám is aktív tagja évek óta az internetező társadalomnak, azért vannak kétségeim,(63 éves) tehát nem feltétlenül az lenne a cél, hogy a legnagyobb hasznot hozza az adott tevékenység a legrövidebb időn belül, hanem az, hogy folyamatos "munkát" és persze mellékjövedelmet termeljen, a lehető legegyszerűbb módon.
    Elkezdtem ugyan visszaolvasni a topikot, de lehetetlen ennyi posztot végignyálazni:)
    Annyi azért képként kialakult ezzel kapcsolatban, hogy vannak korrekt cégek, ami számomra eleinte hihetetlennek hangzott, de az itt leirtak alapján félretettem a pesszimizmusomat :D
    Köszi elöre is a segítséget, és sry, hogy egy újabb "segitsetek má lécci" kommentel pazarlom a drága papírt :)

szép napot!
  • Max7
    Marad a bubz.... kezdem érteni hogy jutok az ajándékokhoz :) én most nagyon rágerjedtem egy "usbsteamelegentartóra" mert sokat teázok :) Illetve egy usb's világítás is jól jönne mert az asztalom nem mindig látom rendesen :)

Szal amire rájöttem:

Queue = sorbanálás.... amikor sorra kerülök akkor kapok ajándékot azért a bubzért ami ki van írva.... de honnan tudom pl hogy kb mikorra jutok sorba? tehát napi vagy heti vagy havi hány ajándékot küldenek ki a soron következőnek? ezt nem lehet tudni?

Auction = Aukció vagyis licitálás... hát ez valahogy nem igazán érdekel mert aminek alapjáraton 10 bubz az ára azt megkapom 190bubzért :D

Show Window = ??? na ez micsoda?

Scraching = na és ez micsoda? :DDD

A kettő közül ez egyik a tombola :D Valószinüleg a show window lesz az mert ott látom hogy 540-en jelentkeztek az usbs melegítőre és nemsokára jár le valami határidő szal valszeg ez lesz a tombola :) közben rájöttem hogy mi ez a scraching... nem más minthogy elérték a 20millió regelt embert és 5 bubzért van olyan ticket amin garantált ajándék van :D

Na mostmár csak a Show Window = (valószinüleg tombola) menetét kéne megfejteni :)
  • dragon11
    hűha:D
  • doxadmin
    Gyémántot csak prizee clubbosok kaphatnak, azt ajándékra ill újabb kör játékra válthatják be. De hogy lehet preizee clubbot létrehozni ill csatlakozni? O.o Az oldalon az van hogy 6 max pack vagy 6.90euró /3 hónap. Szóval akkor marad a bubz. Amúgy ha van alattad reff, aki megveszi/ megnyeri első ajándékját, akkor te is megkapod amit nyert, vagy annak az árát bubzban :-)
  • dragon11
    Tetszik az aláírásod.. illik erre.=) mármint hogy a bankosok a hülyék ^o)
  • Max7
    A bankok is azt mondják hogy úgy alakítják ki a fiokjukat hogy igazodjanak az ügyfél igényeihez...... bármelyik bankba megyek be sehol nem látok sörcsapot meg kurvákat :D (showderklub)

te csak azt hiszed hogy arról beszélnek veled amiről te akarsz!

amúgy engem is hívtak már ilyesmi miatt csak ott 1 órára kellet volna beülni egy fekete szobába ahol beszélgettek volna velem pszihologusok mondom kösz inkább elmegyek sörözni :D
  • xHeDex
    ezt hallottam hogy a rádió1-be ezt reklámozták.Szerintem menyj, 5 rongyért megéri :P
  • mate317
    Előbb hívtak Sonda ipsos féle kiscsoportos beszélgetésre, állítólag 2 óra duma olyan dolgokról amik "érdkelnek", és fizetnek 5 rongyot. Volt már valaki ilyenen? Mi igaz ebből?
  • Max7
    ma szembesültem hogy nem is bubz kell ahoz hogy tárgyakat vegyek hanem diamond szal valahogy a bubzokat át kéne váltani gyémántra :S

ha jól látom a prizeeclub-osoknak van csak gyémántkeresési lehetőségük? :S
  • doxadmin
    Jó kérdés, ez a gyémántosdi nekem is új.
  • Max7
    nem tudja valaki hogy a prizeen hog tudom a bubzaimat gyémántra váltani, vagy hogy gyémántot hogy tudok szerezni? :D

nagyon rágerjedtem az usb-s teamelegítőre :)
  • doxadmin
    Ha van felesleges szabadidőt, és rengeteg kitartásod akkor megéri. Nagyon oda kell figyelni, mert sok a csaló oldal, ami nem fizet ki, de azért lehet vele keresni.
  • kakada
    sovány vígasz.

azért kössz
  • xHeDex
    hát szerintem nincs.
    hogy megéri-e..talán :D
    én pár ezer forintot keresek ezzel havonta
    google-n keress rá arra hogy 'pénzkeresés' és művelődj ;)
  • kakada
    Sziasztok!!
    Van magyar nyalvű oldal is ebből amit csináltok??...segítsem már valaki, hogy hogyan kezdjem el!!
    Megéri ezt csinálni egyáltalán?

Köszi a segítséget előre is.
  • xHeDex
    #7111-es post.
    én szóltam :P
  • mathe76
    IsabelMarco csak a Premiumosokat fizeti ki???
    Az igen... azért vettem refeket?
  • Max7
    én egy usb-s teamelegítőre hajtok :) 10.90 bubz és van 5.90bubzom 13 nap alatt szal még 2 hét és megvan :)
  • doxadmin
    lol, most beléptem a prizee-re és azzal fogadott hogy a sponsorom ajándékot küldött 6.90 bubz értékben xD Kíváncsi vagyok mi lesz az xD
  • Max7
    a régi prizee idővel meg fog szünni, csak addig van mig kitaláljáűk hogy a rangokat meg a bubzokat hogyan vigyék át mert a betaban ami a prizee jövője lesz teljesen máshogy van! a lényeg hogy újra kell regelni és majd át lehet vinni a régiből az újba a coccokat!
  • xHeDex
    öö én ezt nem ismerem
    Ez az oldal ahol elvileg a prizee van.
    Ez a beta prizee ez teljesen más szerintem mert nem fogadja el a prizee-s accountomat.
  • Max7
    a betan hol vannak a zászlók?
  • doxadmin
    Régen én is nyomta, kaptam pár ajándékot meg 1 csekket :D Én tomboláztam, mert csak akkor vonja le ha nyerek, ha vesztek visszaadja, bár nem tudom most hogy van, kb fél éve nem voltam fönnt :D
  • xHeDex
    Earnings Stats -> Request Payout és ott katt a gombra
  • air12
    Hi
    Vki tudna segíteni donkey-n és no-minimumon h tudok pénzt kikérni?
  • xHeDex
    nagy mester a prizee-nek nem vagyok,de pár kérdésre tudom a választ :P

1. valahova (szal nem tudom már hova) be kell írni egy mondatot (fórum=segítség) és akkor párat 'fel tudsz fedezni',ill van aminek van valamilyen követelménye.
    2. minnél többször fellépsz,vagy vásárolsz MaxPack-ot annál feljebb megy a rankod.
    3. Akkor újrakezded ;] Néha raknak fel új játékokat és a régit le lehet cserélni.
    4. GIFTS menüpont. Van Aukció,Sorsolás,Sorbanállás,ill. a normál bolt.
    5. Sztem csak ajándék.
    6. Persze . Nem vetted még észre azt a sok zászlót ott fönt? :D
  • Max7
    4. ez lemeradt de a bubzaimat ajándékokra hol tudom beváltani, mert a shopban jó drágák a cuccok :(

5. Ezeken kívül haználhatom valamire a bubzaimat most hogy a csekes dolgot is megszüntették?

6. a beta prizeben van angol nyelv? :D
  • Max7
    Sedoval kapcsolatban nagyon észnél kell lenni!

Prizee: kolleganőm és én is elkezdtünk játszani csak úgy poénból... a prizee szerint ez a 12. napom, de már jópár játékot végig vittem! a kérdéseim a következők:

1. A rejtett játékokat hogyan lehet "felfedezni" ?

2. A rangok milyen mértékben emelkednek?

3. Ha végig viszek egy játékot akkor miért kezdi előröl? nincs valami másik game amit a helyére bevághatna?
  • doxadmin
    Akkor több mint valószínű, ez volt a gond.
  • Max7
    a domainak van egy whois-a! A whois tartalmazza a vásárló adatait, ezek közül ha 1 tiltó listán van akkor baszhatod! figyelni kell arra hogy 1 accban ugyan az a tulajdonos legyen csak mint domaintulajdonos de két különböző accban ne legyen ugyan az a tulaj
  • doxadmin
    Magamnak nem kattoltam. Direkt hanyagoltam egy kicsit, kevés forgalommal. Be sem néztem, csak most, hogy mégis hogy áll. Lehet az a volt a gond hogy a godaddys domainkek ugyan arról az accról lettek véve 2 külön sedo felhasználóhoz. Bár vettem domaint másnak is, és az még nem panaszkodott.
  • Palinko
    pedig könnyen megtörténhet, hogy valaki éppen proxy alól netezik, és nem is csalt doxadmin, és a kattoló sem, de hát a szabály az szabály és nem a felhasználó diktálja
  • Max7
    ha véletlenül proxy ip-ről jött a katt ki is basz vagy ha arról az ip-ről amiről kattoltá arról léptél be akkor egyből kibasz elég csak 1x hibázni!
  • xHeDex
    pár nap. IM-mel vigyázz,már csak prémium tagokat fizetnek ki
  • mathe76
    Üdv.
    IsabelMarco-nál vettem refeket, kb mennyi idő amíg meg is kapom őket?
  • doxadmin
    Hopsz másik accomat is kidobták, azon volt kb 2 hó alatt 1 euró. Kösz, szerintem végeztem velük. annó fél éve meg lazán kifizettek 120eurót 48%os ctr-re.
  • doxadmin
    jó, sedó elmehet az anyjába. 2 Hó alatt összejött 2 euró, erre kidobta az oldalamat. Csak tudnám mi okkal?! előbb az a baja hogy sok jött rá, most meg az hogy semmi?!
  • Max7
    Pl engem érdekel azaz nem mondott újat viszont sajnos nem tudunk mit tenni ellene! Míg Amerika alkotmánya kimondja hogy a népnek jogában áll magánál fegyvert tartania és megakadályozni a zsarnokságot illetve azt amit rá próbálnak erőltetni, addig nálunk ha kimész a Kossuth térre akkor te egy hitvány ember vagy aki szabálysértést követ el és bedugnak a dutyiba 48 órára illetve jogosan basznak szájba a rendőrök viperával!