Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja es az autosurf nem megy es klikkeles se megy nincs semi amit nezhetne..
vegicsek segitseg kene az upgrade el kapcsolatban.. hogy upgradeljek ? mert hiba irom be az e-gold szamom es preview nem csinal semit egy oldalfrissitesen kivul 😞
TXH!
vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

vegicsek
http://www.robo-gold.com/bonus/index.php
HA kell még 1 cent:Hetente párszor eljátszhatod
Több cent:Beírod mi van a képen és kapsz 1 centet.NO minimum payout

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Palinko
ja
vegicsek
Ezt én mondtam elõször<#ejnye1>

vegicsek
Onecentsurf
1 cent min befizetés, 3dollár max
Naponta megkapod a 10%-át, ha szörfölsz.
Az upgrade 12 napig tart.
Kifizetésnél levon 1 centet kezelési költségnek

Palinko
valaki tud olyan autosurfot amibe a 0.01$ is belehet fektetni ?
vegicsek
A kérdés elsõ felét nem értem, martonboy fogalkozoztt ezzel a céggel.
Egyébként ez teljesen legális

Palinko
megvan köszi
repvez
Akkor megprobálom én leirni bár nekem is magyar van de ugyan ott kell lenni angolba is.Tehát azon az asztalikonon nyonsz egy jobb egérgombot amit szeretnél megváltoztatni majd a feljövö menü legutolso soránál lesz a tulajdonságok vagyis a properties.Arra rákattintva elöjön egy ablak ahol a szöveges mezök alatt lesz 3 gomb a jobb szélsö a speciális ezután pipa a felsö négyzetbe és ok kb ennyi lenne.
Palinko
ja nekem sem sikerült megtalálni 😞
segitenek de nem tudom pontosan h van angolul .. :S
Palinko
nekem nem segít senki? 😞
hi lenne 2 kérdésem
aki fent van a myfreeshares-en az megtudná mondani, hogyha én leszedem a progit a cash for offers-hez, akkor naz abból származó pénzt mért nem kapom meg? ami bejelentkezek kiirja annál, hogy mennyi vár h majd átkerüljön a accountomba, és mennyi került már át... és nekem kiirja h 0.6$ már átkerült, még sincsen benne az accountomba...
a másik, hogy ezek a fizetett surfuzés, hyip, meg a fizetett kattintgatás, vagyis a netes pénzkeresés illegális??
nekem 2.1$ van 😊 csak kezdo "toke" kell 😊
repvez
Nekem is állandoan bejelzett a virusirtom ha bármilyen mappát megnyitottam,de ha végigfuttatam a virusirtot meg nem talált semmit.De nekem is ujrakellett rakni a wint.Na mindegy de remélem kitart a kredit amig meglesz az 5$ mert eddig ugy is nött az accomon a pénz hogy nem futtattam az uogot már 2,5$ van.
Pedig jo lenne ha nem lenne virusos
ez az ougo nem tul jo :S ugy megtolt torjan-al s minden hujeseggel netemet valami leblokalta es rakhatam ujra a windowst.. :S
AleXXXXX
Háát semmi különöset nem kell csinálni.. Berakod a pénzed. és várod hogy kamatozzon 1$ min kikérés.
Én be merek rakni többet is gondolkodás nélkül, mert jó a cég.
PleaseInvest

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Palinko
"az asztalon jobbklikk a parancsikonra.tulajdonságok-parancsikon-speciális-azonbelül "futtatás más hitelesitö adatokkal kockát" pipálod ki.nyomsz egy ok-ot.aztán alkalmazt.okot megint.éskészis."

na angol windowsnál hogy van ez? 😄
vegicsek
a Program lényege, hogy az admin forexezik, és naponta olyan 1-4% profitot termmel.Ad 2.5$ bónuszt a befektetésed mellé(min deposit 0.25$)
Persze a forex hozhat negatív hozamot is, ezt a befektetõk is megérzik

Talán én voltam, de szerintem regelj Alex alá, mostanában õ tesz legtöbbet ezért a programért.
AleXXXXX
Én most a ptp reklámozást kezdtem el.
a donkey ptp linkjét reklámozom wwcash-en
10 000 klikk 1.73$-ért
Donkey-n 1000 pont=0.75
10X0.75=7.5
7.5-1.7=5.8$

Nemis rossz mi? 😊

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Max7
Nem tudom ki kezdett el reklámozni elöbb, de az alá regezek! remélem meg tudtok eggyezni és remélem valaki ad infót is!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
egy kicsit bõvebb leírást adnál errõl a cégrõl? engem az anyagi része érdekelne és az infó alján egy reflinket is adj ha tetszik regiztrálok és teszekl be alád és arra kérlek hogy a legfrisebb e-gold átutalásról egy print screent is mutass! köszi!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Jut eszembe: PI ma is kifizetett:
AleXXXXX
aki szereti a plsinvestet, az vegy fel az admint msn-re

El lehet vele dumálni akármirõl.
20 éves, francia.

AleXXXXX
nem.
Nekem megy 1-el is.
Mármint 1 jelszavas fiókkal.

pulti
Alexxxx pl ha 5 ougo akkor 5 fiók kell?

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

AleXXXXX
aha megvan nekem 5 ougo megy.

Akinek xp nem engedi futtatni, ezt tegye:

Hozz létre 1 jelszavas felhaszn. fiókot.
ha ez kész lépj be a sajátodba.
Idítsd el az ougot simán.
Utánas menj a parancsionjára: jobb gomb>futtatás mint...
itt kiválasztod azt a fiókot ami jelszavas, beírod a jelszót. és ok.
Ezt a futtatás mint...--et annyiszor csinálod, ahányszor jólesik.

lehet hatszor is,van aki 10et futtat egyszerre.
tehátha a géped birja,akkor csinálhatsz többet is 😊
ja es meg valami ezt miert nem lehet megcsinalni pl vagy 6x .. ;D azon kivul h meghal a geped meg a neted ha gyenge.. az ip is szamit ?
kosszi! megcsinaltam remelem hamar kigyul igy mar az 5$ mert mar reg csinalom es csak 2 van 😊
32809325 03 Mar 07 13:10 Receive Money from [email protected] 221.34 processed

épp most fizetettki a wwfinder..ja nem 221dollár...forintra van állitva :]
igen végülis ilyen alapon akármennyit futtathatsz,de ötnél többet nemérdemes..csakha esetleg valam csucs géped van :]
annyi,hogyha létrehoztad ottlesz az asztalon plusz annyi ougo ikon,amennyit létrehoztál.ésha elakarod inditani,kérni fogja a jelszot..tehát nemkell átmászkálnod másik felhasználoi fiokba 😊
vegicsek
ÉS ezt az új parancsikont a másik fiókba kell futtatni?
Elviekben így korlátlan számú ougót lehet futtatni szerintem

upsz..és igen,ha több ougot futtatsz értelemszerüen annyiszor több kredited lesz,ezaszép benne 😊
nna :
ezta 3 dolgot tudjuk idáig ami segithet egy kicsit.
a sok puncit meg egyebet a chounka miatt ezzel tudod eltüntetni:
http://www.pay4surf.info/software/hostfile.html

Az ougot letenni ora mellé ezzeltudod:
http://www.pay4surf.info/software/systemtray.html

a több ougora pedig itt a leirás:
http://pay4surf.info/software/multipleougo.html

de nemtudom megy e az angol,azért leirom magyarul is:

startmenü-vezérlöpult-felhasználoi fiokok.
csinálsz egy fiokot.rencergizda jogot adsz neki.utána csinálszhozzá jelszot.
utána totalcommanderben megkeresed c:/progfiles/ougomessenger..vagy ahova telepitetted..
ha megvan,jobbklikk a browser.exe-re.(hosszan):]aztán--
parancsikon létrehozása-hamegvan.a parancsikont kiteszed az asztalra.
totalkommandert bezárhatod.
az asztalon jobbklikk a parancsikonra.tulajdonságok-parancsikon-speciális-azonbelül "futtatás más hitelesitö adatokkal kockát" pipálod ki.nyomsz egy ok-ot.aztán alkalmazt.okot megint.éskészis.
haezmegvan átnevezed a parancsikonodat amit az asztalratettél..tökmindegymire.
éselvileg ennyi.
igymár kétszer is megtudod nyitni az ougot.
egyszer az eredetit.
aztán ezt a másikat.de ide fogja kérni a nevet-jelszot,amit korábban megadtál a felhasználo létrehozásánál.

remélem segit nektekis.
vegicsek
szerintem a "mennyi ougo", az az idõtartamra irányult

NitNitNit Hogy lehet egyszerre futtatni két ougot vagz tobbet.. ? (es akkor ha pl 2-t futtatok egyszerre 2x olyan gyorsan jon ? )
háát nekem egészjol megy..ésasszem itt nincsis 24orás késés.
nemtom.
mennyi ougot futtatsz?
ás mennyit mennek?
Max7
Jah csak az oldal baszott még fizetni bárkinek is szal ezek csak nyulják a lóvét 😞

vegicsek
Akit töröltek próbálja meg még 1x
😉
Luckybarre

Palinko
én is észrevettem,hogy mûxik minden de szerintem nem érdekes vele szarakodni
vegicsek
Emberek, megint van lucky barre, és még mûködik az f5-ös dolog.
Napi néhány óra f5 még nem gyanús, szoval remélem összejön idõvel a 25 dolcsi

Megnéztem a PI-nél a refek napi kamatának 5%-át kapja az ember minden nap. Minuszos napnál természetesen nem von le %-ot a refek után. Még egyszer köszönöm mindenkinek a regisztrációt. :-)
Viszont az EgoldProfitshare megint fizetett:
AleXXXXX
Nemkell nekünk a pénz. 😊

Elég h belinkelted.

AleXXXXX
Hopp Nit! :-) Szia!

Én már ismerem.

Megkérdezném, hogy mi a baja: mert elment rá jósokl kredit, és csak a sign bonuszom van...
Vagy 24h-s frissítés?