15995
-
MagyarVizsla #7146 Sziasztok,
a DonkeyMails nekem bejött, 1 $ után már fizetnek (pl.PayPal) ,megbízhatóak. Sokat kell tökölni vele,de mert 0,1 0,01 centet fizetnek a kattintásokért.Mindig vannak fizető linkek,csak egyre kevesebb pénzt fizetnek :/ (a legkisebb a 0,01)
Itt tudtok regisztrálni:
http://www.donkeymails.com/pages/index.php?refid=vonsyra
üdv. -
#7145 Igazából mostanában nincs olyan magyarországon amibe megérné befektetni időt, a kinaiaknak megéri azért a pár centért szenvedni de magyarországon magasabb a színvonal, ezért még kiegészítő jövedelemként az a 2000ft amit össze tud szedni anyud azért sem éri meg napi több órát gép előtt ülni!
vannak ilyen bedolgozási munkák amikor adatot kell rögzíteni x összegért... probálj ilyesmit keresni! ez a piacág igazából halott és a lavinát a 12dailypro bukása és a stormpay számlafagyasztása okozta! -
#7144 Szevasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Édesanyám szeretne(email olvasós, reklámra kattintós, stb)kereset(nyugdíj)kiegészítés céljából ilyesmivel foglalkozni. Vállaltam, hogy körbekérdezgetek ismerösöket ezügyben, de elég nagy a katyvasz ezen a téren:)
Ha nem nagy fáradság, megköszönném, ha ajánlanátok pár megbízható céget.
Bár anyám is aktív tagja évek óta az internetező társadalomnak, azért vannak kétségeim,(63 éves) tehát nem feltétlenül az lenne a cél, hogy a legnagyobb hasznot hozza az adott tevékenység a legrövidebb időn belül, hanem az, hogy folyamatos "munkát" és persze mellékjövedelmet termeljen, a lehető legegyszerűbb módon.
Elkezdtem ugyan visszaolvasni a topikot, de lehetetlen ennyi posztot végignyálazni:)
Annyi azért képként kialakult ezzel kapcsolatban, hogy vannak korrekt cégek, ami számomra eleinte hihetetlennek hangzott, de az itt leirtak alapján félretettem a pesszimizmusomat :D
Köszi elöre is a segítséget, és sry, hogy egy újabb "segitsetek má lécci" kommentel pazarlom a drága papírt :)
szép napot! -
#7143 Marad a bubz.... kezdem érteni hogy jutok az ajándékokhoz :) én most nagyon rágerjedtem egy "usbsteamelegentartóra" mert sokat teázok :) Illetve egy usb's világítás is jól jönne mert az asztalom nem mindig látom rendesen :)
Szal amire rájöttem:
Queue = sorbanálás.... amikor sorra kerülök akkor kapok ajándékot azért a bubzért ami ki van írva.... de honnan tudom pl hogy kb mikorra jutok sorba? tehát napi vagy heti vagy havi hány ajándékot küldenek ki a soron következőnek? ezt nem lehet tudni?
Auction = Aukció vagyis licitálás... hát ez valahogy nem igazán érdekel mert aminek alapjáraton 10 bubz az ára azt megkapom 190bubzért :D
Show Window = ??? na ez micsoda?
Scraching = na és ez micsoda? :DDD
A kettő közül ez egyik a tombola :D Valószinüleg a show window lesz az mert ott látom hogy 540-en jelentkeztek az usbs melegítőre és nemsokára jár le valami határidő szal valszeg ez lesz a tombola :) közben rájöttem hogy mi ez a scraching... nem más minthogy elérték a 20millió regelt embert és 5 bubzért van olyan ticket amin garantált ajándék van :D
Na mostmár csak a Show Window = (valószinüleg tombola) menetét kéne megfejteni :) -
#7142 hűha:D -
#7141 Gyémántot csak prizee clubbosok kaphatnak, azt ajándékra ill újabb kör játékra válthatják be. De hogy lehet preizee clubbot létrehozni ill csatlakozni? O.o Az oldalon az van hogy 6 max pack vagy 6.90euró /3 hónap. Szóval akkor marad a bubz. Amúgy ha van alattad reff, aki megveszi/ megnyeri első ajándékját, akkor te is megkapod amit nyert, vagy annak az árát bubzban :-) -
#7140 Tetszik az aláírásod.. illik erre.=) mármint hogy a bankosok a hülyék ^o) -
#7139 A bankok is azt mondják hogy úgy alakítják ki a fiokjukat hogy igazodjanak az ügyfél igényeihez...... bármelyik bankba megyek be sehol nem látok sörcsapot meg kurvákat :D (showderklub)
te csak azt hiszed hogy arról beszélnek veled amiről te akarsz!
amúgy engem is hívtak már ilyesmi miatt csak ott 1 órára kellet volna beülni egy fekete szobába ahol beszélgettek volna velem pszihologusok mondom kösz inkább elmegyek sörözni :D -
xHeDex #7138 ezt hallottam hogy a rádió1-be ezt reklámozták.Szerintem menyj, 5 rongyért megéri :P -
mate317 #7137 Előbb hívtak Sonda ipsos féle kiscsoportos beszélgetésre, állítólag 2 óra duma olyan dolgokról amik "érdkelnek", és fizetnek 5 rongyot. Volt már valaki ilyenen? Mi igaz ebből? -
#7136 ma szembesültem hogy nem is bubz kell ahoz hogy tárgyakat vegyek hanem diamond szal valahogy a bubzokat át kéne váltani gyémántra :S
ha jól látom a prizeeclub-osoknak van csak gyémántkeresési lehetőségük? :S -
#7135 Jó kérdés, ez a gyémántosdi nekem is új. -
#7134 nem tudja valaki hogy a prizeen hog tudom a bubzaimat gyémántra váltani, vagy hogy gyémántot hogy tudok szerezni? :D
nagyon rágerjedtem az usb-s teamelegítőre :) -
#7133 Ha van felesleges szabadidőt, és rengeteg kitartásod akkor megéri. Nagyon oda kell figyelni, mert sok a csaló oldal, ami nem fizet ki, de azért lehet vele keresni. -
kakada #7132 sovány vígasz.
azért kössz -
xHeDex #7131 hát szerintem nincs.
hogy megéri-e..talán :D
én pár ezer forintot keresek ezzel havonta
google-n keress rá arra hogy 'pénzkeresés' és művelődj ;) -
kakada #7130 Sziasztok!!
Van magyar nyalvű oldal is ebből amit csináltok??...segítsem már valaki, hogy hogyan kezdjem el!!
Megéri ezt csinálni egyáltalán?
Köszi a segítséget előre is. -
xHeDex #7129 #7111-es post.
én szóltam :P -
mathe76 #7128 IsabelMarco csak a Premiumosokat fizeti ki???
Az igen... azért vettem refeket? -
#7127 én egy usb-s teamelegítőre hajtok :) 10.90 bubz és van 5.90bubzom 13 nap alatt szal még 2 hét és megvan :) -
#7126 lol, most beléptem a prizee-re és azzal fogadott hogy a sponsorom ajándékot küldött 6.90 bubz értékben xD Kíváncsi vagyok mi lesz az xD -
#7125 a régi prizee idővel meg fog szünni, csak addig van mig kitaláljáűk hogy a rangokat meg a bubzokat hogyan vigyék át mert a betaban ami a prizee jövője lesz teljesen máshogy van! a lényeg hogy újra kell regelni és majd át lehet vinni a régiből az újba a coccokat! -
xHeDex #7124 öö én ezt nem ismerem
Ez az oldal ahol elvileg a prizee van.
Ez a beta prizee ez teljesen más szerintem mert nem fogadja el a prizee-s accountomat. -
#7123 a betan hol vannak a zászlók? -
#7122 Régen én is nyomta, kaptam pár ajándékot meg 1 csekket :D Én tomboláztam, mert csak akkor vonja le ha nyerek, ha vesztek visszaadja, bár nem tudom most hogy van, kb fél éve nem voltam fönnt :D -
xHeDex #7121 Earnings Stats -> Request Payout és ott katt a gombra -
#7120 Hi
Vki tudna segíteni donkey-n és no-minimumon h tudok pénzt kikérni? -
xHeDex #7119 nagy mester a prizee-nek nem vagyok,de pár kérdésre tudom a választ :P
1. valahova (szal nem tudom már hova) be kell írni egy mondatot (fórum=segítség) és akkor párat 'fel tudsz fedezni',ill van aminek van valamilyen követelménye.
2. minnél többször fellépsz,vagy vásárolsz MaxPack-ot annál feljebb megy a rankod.
3. Akkor újrakezded ;] Néha raknak fel új játékokat és a régit le lehet cserélni.
4. GIFTS menüpont. Van Aukció,Sorsolás,Sorbanállás,ill. a normál bolt.
5. Sztem csak ajándék.
6. Persze . Nem vetted még észre azt a sok zászlót ott fönt? :D -
#7118 4. ez lemeradt de a bubzaimat ajándékokra hol tudom beváltani, mert a shopban jó drágák a cuccok :(
5. Ezeken kívül haználhatom valamire a bubzaimat most hogy a csekes dolgot is megszüntették?
6. a beta prizeben van angol nyelv? :D -
#7117 Sedoval kapcsolatban nagyon észnél kell lenni!
Prizee: kolleganőm és én is elkezdtünk játszani csak úgy poénból... a prizee szerint ez a 12. napom, de már jópár játékot végig vittem! a kérdéseim a következők:
1. A rejtett játékokat hogyan lehet "felfedezni" ?
2. A rangok milyen mértékben emelkednek?
3. Ha végig viszek egy játékot akkor miért kezdi előröl? nincs valami másik game amit a helyére bevághatna? -
#7116 Akkor több mint valószínű, ez volt a gond. -
#7115 a domainak van egy whois-a! A whois tartalmazza a vásárló adatait, ezek közül ha 1 tiltó listán van akkor baszhatod! figyelni kell arra hogy 1 accban ugyan az a tulajdonos legyen csak mint domaintulajdonos de két különböző accban ne legyen ugyan az a tulaj -
#7114 Magamnak nem kattoltam. Direkt hanyagoltam egy kicsit, kevés forgalommal. Be sem néztem, csak most, hogy mégis hogy áll. Lehet az a volt a gond hogy a godaddys domainkek ugyan arról az accról lettek véve 2 külön sedo felhasználóhoz. Bár vettem domaint másnak is, és az még nem panaszkodott. -
#7113 pedig könnyen megtörténhet, hogy valaki éppen proxy alól netezik, és nem is csalt doxadmin, és a kattoló sem, de hát a szabály az szabály és nem a felhasználó diktálja -
#7112 ha véletlenül proxy ip-ről jött a katt ki is basz vagy ha arról az ip-ről amiről kattoltá arról léptél be akkor egyből kibasz elég csak 1x hibázni! -
xHeDex #7111 pár nap. IM-mel vigyázz,már csak prémium tagokat fizetnek ki -
mathe76 #7110 Üdv.
IsabelMarco-nál vettem refeket, kb mennyi idő amíg meg is kapom őket? -
#7109 Hopsz másik accomat is kidobták, azon volt kb 2 hó alatt 1 euró. Kösz, szerintem végeztem velük. annó fél éve meg lazán kifizettek 120eurót 48%os ctr-re. -
#7108 jó, sedó elmehet az anyjába. 2 Hó alatt összejött 2 euró, erre kidobta az oldalamat. Csak tudnám mi okkal?! előbb az a baja hogy sok jött rá, most meg az hogy semmi?! -
#7107 Pl engem érdekel azaz nem mondott újat viszont sajnos nem tudunk mit tenni ellene! Míg Amerika alkotmánya kimondja hogy a népnek jogában áll magánál fegyvert tartania és megakadályozni a zsarnokságot illetve azt amit rá próbálnak erőltetni, addig nálunk ha kimész a Kossuth térre akkor te egy hitvány ember vagy aki szabálysértést követ el és bedugnak a dutyiba 48 órára illetve jogosan basznak szájba a rendőrök viperával!