15995
11074353081353622639.jpg
  • shark11
    a gond az hogy ha van 7.77 vagy x7.77 bubzod akkor kéne a cocktail tickettel játszanod de sajnos azt lecserélték a crazy memora ezért nem tudsz vele játszani kivéve ha az elött regiztél hogy lecserélték volna

sajnos ha nem vagy régi regisztrált nem tudod megszerezni mert nem tudsz a szükséges játékkal játszami :,( de szerezz 10 bubzot és akkor is kapsz egy új kaparóst
  • Max7
    ott van hogy impossible ez nekem is egyértelmű de az nem hogy miért? crazy memo most is van!
  • xHeDex
    ha jól veszem ki a szövegből akkor a Cocktail Tickettel tudod csak megszerezni,de ezt a játékot lecserélték (07/05/29) a Takára, amit utánna a Crazy Memora ugyhogy ez a küldetés lehetetlenné vált azoknak akik a dátum után regiztek.
    Te a dátum után regiztél? Mert én azthiszem igen ezért nem tudtam ezt megcsinálni :D
  • Max7
    Kezdem összeszedni a rejtett tiketeket már kettő megvan, a bublyticket meg a silver ticket most jön a the abracadabra tiket! egyszer már összegyüjtöttem 8.50bubzot mondván gyorsan vesztek fizetős játékokon 1 bubzot hogy könnyű legyen 7.77 bubzot csinálni na hát elkapott a hév és lenulláztam magam de most megin 6.50 bubznál járok és pontosan nem értem hogy jön elő a rejtett tiket... ha esetleg valaki jo angolbol akkor az alábbi részből megmondhatná vagy ha tudja fejből úgy is jó:

The Abracadabra Ticket (The Magician Quest)

It's very easy to obtain this secret ticket !

All you have to do is to gather Bubz and when you have x7.77 Bubz: for example 7,77 Bubz, 17,77 Bubz, 27,77 ; 37,77 ; 157,77... and so on, to infinity.

Once you reach one of these amounts of Bubz, let's say 7.77 Bubz you must go and play the Cocktail Ticket, you will discover instead of 3 fruits 3 rabbits. The Quest is finished !

You will obtain The Abracadabra Ticket !

Edit:

Since the 29/05/07, the Cocktail Ticket was replaced by the Taka (itself replaced by Crazy Memo) and thus this Quest became impossible for the new players registered after this date.

Azt értem hogy ha 7.77 bubzom van menjek játszani a crazy memoval (jelentem ez megtörtént már egyszer de semmi) szal vagy a crazy memoval kell meglegyen a 7.77 bubz vagy ha megvan akkor kell vele játszani?

• doxadmin
    Ez a baj a többséggel, hogy hónapokat kell futnia hogy meglegyen a maxpack. Amikor elkezdtem a prizeet én is nyomtam mellette, de abbahagytam mert rengeteg idő.
  • Max7
    packbare-t futattam 3 napig 12%-nál abbahagytam mert kiszámolva 3 nap kb 10% akkor 1 hónaig kell fusson hogy kapjak egy max packot kész kataszztrófa!
  • shark11
    inetcash-re a reflinkem:
    http://www.inetcash.de:8080/inetcash/refer.do?referee=shark11

http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=inetcash&oldal=Qb8gQwlcfM ezen a címen meg találtok róla mindent, bár már jó ideje nincs frissítve szóval ha van amiben segítsek ide írjatok vagy a [email protected] e-mail címre (tudom hogy az stangli de az már foglalt volt)
  • shark11
    nem nem osztogatom a maxpackokat de van egy csomó hely pl namupack, jacado, packbarre ahonnan ingyen lehet maxpackot szerezni [de ajánlom az inet cash-t bár ott pénz szerezhetsz (8,5 cent/óra) azonban azt amit kikértél (minimum 5$) beválthatod maxpackra] ha valmelyik érdekel (bár biztos már beregiztél) vagy érdekelnek még ilyen oldalak akkor írj és küldök ref linket
  • Szeesz
    http://bux3.com
    Csaló. Infó:
    http://how-to-invest-gold.blogspot.com/2008/01/scam-warrning-bux3com-scam.html

http://isabelmarco.com
    CSAK prémium tagoknak ígéri a fizetést.

http://osobux.com
    1. Egy csapat tagja. A csapat tagjai:
    - SandraClicks
    - OsoBux
    - OldschoolBux
    - NeroBux [Eladták nov 13-án]
    Ha az egyik csaló, akkor a többi is az...
    2. Az Osobux 1 centet ígér 1 kattintásért standard tagoknak. A reklámozásért viszont kb 0,9-0,95 centet kér. [1000 klikk = $10.00. Abból lejön az AP díja, ami kb 3%+25 cent. Így jön ki az egy klikkre jutó kb 0,9-0,95 cent.]
    Veszteséges neki az egész. És a refek + prémium tagok klikkelését még nem is számoltam.
  • Max7
    ahogy doxadmin mondta 6.9€ a prizeclub... egy ilyen teamelegítő olyan 1500-2000ft körül már kapható nem akarok érte fizetni meg minek ha megvan az ingyen is? :)

#7176: ingyen osztogatod a maxpack kodokat?
  • xHeDex
    40? lol itt van több mint 1000 link és csak reklámra fordíthatod, gz
  • shark11
    vagy 6 maxpack ami ingyenes és prizee clubnál gyorsabban haladsz a sorban mellesleg elöbb meg van a 75 diamond min t 3 hónap szal szerintem megéri
  • doxadmin
    ja de a prizee club 3 hónapra 6,90 euró. 3 Hónap alatt meg lazán megkeresi a 10 bubzot :)
  • shark11
    amúgy ha annyira akarsz tea melegítőt akkor ajánlom a prizee club-ot 75 diamond-ba kerül
  • Palinko
    tud valaki olyan programot ahol ki lehet próbálni a "rendes" tőzsdét (nyersanyag, papírok...) játékpénzel? nem a forex érdekel, olyat találtam :) köszi előre is :)
  • doxadmin
    ok, gondolok :) Na mindegy akkor leteszek az xbox360 ról :P
  • Max7
    a franciáknak van mindig de mivel ők vannak kisebbségben (a saját nemzetük játékában) így a nyereménytörténet alapján csak azt látod hogy alacsony értékű ajándékokat nyernek az emberek!

De alapvetően logikus hogy a nagyobb nyereményekből mindig kevesebbet sorsolnak ki mint a kevesebb értékkel rendelkező nyereményekből. :)

Ha nyersz egy usb-s teacsésze melegítőt gondolhatnál rám :)
  • doxadmin
    jah, kár :( Akkor azért nincs a nyeremények között nagy értékű termék :)
  • Max7
    jah.. húzz bele ha franciaországban vagy belgiumban élsz :) mert csak oda küldik ki :D
  • doxadmin
    269 bubz egy xbox360 :) Ideje belehúzni ^^
  • Max7
    bocs túloztam hogy másból nincs bevétele :) bár ez a kávézó inkább éterem szerű, talán a mekihez tudnám hasonlítani sokkal inkább gyerekpecifikusabb viszont étkezésileg meg sem közelíti egyik ételszállító, vagy éterem készítményeit! Szerintem ez a kávézó ilyen reklámkampánynak indult és végül kinőtte a célt :)
  • shark11
    igen természetesen egyet kell értsek, most nem adtam meg minden lehetséges módot ahogyan pénzt képesek szerezni ez az sms-es dolog csak példa volt kicsit sokat kell gépelni ahoz hogy minden lehetséges variációt felvázoljak ezzel csak meg akartam mutatni, hogy nem kell agódni nem fog megszünni sőt egyre csak növekedni fog és egyre értékesebb ajándékokat lehet majd kikérni (leírhattam volna az ecbaret, a prizee clubot, a prizee pass szerző helyekről belyövő pénzt, stb) de a lényeg remélem lejött
    és már bocsi de ne mond hogy egy kávézóbol nincs bevétel (http://www.prizee-cafe.com/)
  • Max7
    egyetlen bevétele van csak és az a maxpack! de nem csak úgy van belölle bevételük, hogy eladják sms-ért, mert van aki nem szivesen fizetne érte nézd meg a packbare-t csomo reklámot kell megnézned 1 maxpackért! legalább 15 napig kell futatni napi 10 orában hogy elér 1 maxpackot! ami ha számolunk akkor 20 másodpercenként 1 reklám akkor 1 percben 3 reklám 1 órában 90 reklám 10 órában 900 reklám ez 15 nappal 13500 reklámegjelenítés

ha cska 0.1c / megjelenítéssel számolunk akkor 13500 * 0.1$ = 1350$ de mivel ez borzasztóan nagy szám lett számoljunk 0.01$-al! 13500 * 0.01$ = 135$ bevételük van amit ha nézünk akkor az több mintha 480ft-ért vennél maxpackot aminek a felét a szolgáltató nyúl le!

szal igazából az ilyesféle reklámból van bevételük még ha magán a prizee.com-on nem mindig és ha van akkor nem sok reklám van!
  • shark11
    Most írok egy kis prizee művelődési cikket
    Gondolom mindenkiben felmerült a kérdés valyon honnan van a prizee-nak pénze a nagy kérdés adócsalás hazudnak vagy mi a szösz nekik miért éri meg, hogy csak úgy ajándékokat osztogassanak
    ezt én is már feltettem magamnak és sajna csak nagyon kevés helyen találtamrá magyarázatot, de sikerültrá választ találnom és szeretném ezt veletek megosztani
    a legelső kereseti forrás a maxpack a felhasználók száma már elérte a 17 milliót most számoljunk ha csak minden egyes felhasználó vesz 1 maxpackot (nálluk 480 HUF) 17 millió * 480 = 8,16 milliárd FT (nem euró) természetesen ebböl lekell venni az ajándékokat meg nem mindenki vesz maxpackot de van aki meg rengeteget vesz de 2006-ban 10, 4 millió Euroval zárták az évet
    ezenkívül van franciaországban egy prizee kafe ahol elég venned egy kávét és kapsz egy maxpack kódot onnan kevesebb a bevétel de azért onnan is van bőven

remélem mindenkinek elég kielégítő választ attam
    ha bármi kérdésetek van a prizee-al kapcsolatban akkor csak írjatok ide válaszolok minden kérdésre
  • shark11
    Hát elég kicsi rá az esély szóval inkább kulcstartót fogysz vele nyerni ezért inkább álj sorba az a biztos
  • Max7
    ez a bubz tiket egész jól hangzik :) csak hát mennyi az esélye annak hogy pont az usbs csészemelegítőt kapom :D
  • shark11
    *hallok
    *keresőmotor
  • shark11
    Hello mindenki!
    most kezdtem az internetes pénzkeresést és mindenhonnan hallog erről az ouglo-s módszerről hogy az a legjobb csak amelyik search portálokat belinkelnek már mind megszüntek szal valaki letudna ide írni párat (ha kereső motort írtok az is jó)

amúgy a prizee-al kapcsolatban:

Gift shop
    Minden ajándéknak megvan a maga ára és ha van rá elegendo Bubzod pályázhatsz rá, ekkor elveszi a Bubzot. Majd a Prizee kisorsolja, hogy ki kaphatja meg és ha benne vagy akkor megkapod ha nem akkor visszakapod a Bubzaid.

Auction
    Van egy kezdo összeg amit a Prizee kituz (olcsó) és utána mindenki licitálhat a legtöbbett licitáló(drága) kapja meg . (Van amikor a 3 legtöbbet licitáló kapja meg.) Addig tudsz licitálni ameddig bírod fizetni ha nem te nyered meg akkor visszakapod a Bubzaid.

Queue
    Húzz egy számot és állj be te is a sorba. Nincs sosolás, nincs reménytelenség csak gyozd kivárni a sorod. Úgyanannyiba kerül minden mint a butikban.Kiválasztasz egy ajándékot amit minden nap meg kell erosítened hogy az kell neked. Minden másnapra frissitik, hogy hol állsz bármikor kiszálhatsz belole, de ha az egyik nap elfelejted megerosíteni az ajándékot akkor megint a sorr végére kerülsz. Minden nap meg van szabva hogy mennyit sorsolnak ki.

Gift ticket
    Az ajándék jegynek 5Bubz az ára, azonnal le is kaparhatod és megtudod hogy nyertél avagy sem. Egy 5Bubzos ajándéknál akár 2-3 szor is nagyobb értéku ajándékot is nyerhetsz. Ha nem nyersz másnap visszakapod az 5Bubzod.
  • damondesign
    Üdv

Láttam, hogy régebben itt is volt szó, (vagy csak megemlítették a cultlotto-t). Én nem rég találtam rá, és van egy módszer, amivel könnyebb vele pénzt keresni. Mivel a pénzkeresési tevékenységeimről blogot vezetek, inkább belinkelem csak azt a post-ot, nincs kedvem ide bemásolni.

Szóval aki szerint most reklám jön, ne olvasson tovább....
    LINK
  • HUmanHunter
    és ez biztos hogy fizet? találtam egy oldalt ahol 80 eurós kifizetést linkelt a csávó paypalra de hogy az mennyire igaz..
  • doxadmin
    Aha, ez így van. Emlékszem hogy én is ilyen 200$os cégekkel kezdtem, meg tesóm is. Én továbbléptem sedo-ra, adsensre, most ezeket mellőzöm mert más szerkesztői munkát találtam interneten. Tesóm abbahagyta.
  • xHeDex
    asszem EuroBarre vagy mi a neve az még fizet. Google és a kereső a barátod
  • HUmanHunter
    meik a legjobb ien bar futtatós cég v mi ami fizet is?
  • AleXXXXX
    belegondolsz 9 cent, kb 15 ft - ennyit ott szoktál hagyni a büfében/boltban is, ha jó kedved van:)
    Nem tudom mennyire vagy kezdő ebben a "munkában", de az elején én is így voltam vele: pénz a semmböl húúú:) most már komoly összegekért "dolgozok" csak.

Egyébként ha megfigyelitek, ti Mindenki, megfigyelhető mindenkinél ugyanaz a logikai sorrend:
    -Hall a netes pénzkeresésről
    -Beregel pl donkeymailsre, olvasgat.
    -Megtalálja a kattonként 10$- os cégeket, megörül, foggal körömmel harcol mellettük, a tapasztaltabbak először szépen mondják neki h nem fizet, nem hiszi el, és 1-2 hét mulva benő a feje lágya (a többségnek)
    - Nekiáll buxozni, töri a fejét a ref-csalásokon, hírdet 1000el

innen 3 út van:
    a) Sikerül kiépíteni egy jó erős hálózatot buxban, - ők vannak kevesebben
    b) és hall a sedorol, google ads-rol...
    c) valaki feladja

ezt nem MagyarVizsla kollegának szántam, nem célzásnak szántam, hogy becsméreljem a kezdőket, csak a saját megfigyelésemet írtam le. Lehet velem vitatkozni:)
  • MagyarVizsla
    Mostanra megbizonyosodtam,hogy a cashfiesta tényleg sz.r.
    a seobiz viszont fizet,tegnap 9 centet utaltak PayPalra.
    http://www.seobizs.com/pages/index.php?refid=vonsyra
    2 nap alatt 15 centet gyűjtöttem. Sztem ez a legjobb,mert a DonkeyMailsnél azért az az 1$ lassan jön össze,itt meg akármekkora összegnél is fizetnek.
  • Max7
    Ez mind szép és jó de 1 olyan embert nem tudsz mondani visszamenőleg akár 1 évre aki bozonyítani tudja hogy kapott pénzt töllük (nem hamis képpel)
  • doxadmin
    Tudtommal a cashfiesta nem fizet, vagyis nagyon ritka esetekben 1x-1x.
  • MagyarVizsla
    Fiestabar:
    http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=vonsyra

Ez is jó,1000 pont= 1,6 dollár, 100 pont az kb. 15 perc. Nem foglal sok helyet,nem lassytja a gépet.
  • MagyarVizsla
    http://www.seobizs.com/pages/index.php?refid=vonsyra Ez nagyon jó,egy nap alatt kaptam 20 0,5 centes levelet. A lényeg,hogy ne Magyarországot jelöljed be lakhelynek ;)
  • RIZLA
    köszönöm a választ