15995
11074353081353622639.jpg
  • Spare5hun
    Ja xp... 59ezer és 250 dollár
    Ha jól tudom Atsikának jött nagyon be a dolog.
  • Spare5hun
    Mobilon ki lehet kapcsolni, hogy ne mutassa. Jelentősége annyi van, hogy ha épp átmentél, akkor lehet jobbra csinálni egy qualifiert vagy ha épp lepontoztak és nem kapsz olyat. Ők látják, hogy átnézted újra.
  • Spare5hun
    Nem feltétlen mérvadó, lehet valaki egész nap ezen lóg, van aki csak néha-néha.
    Nekem 2014 decembere óta van és kb fél éve néztem rá újból. XP is csak pár hónapja van, így ott nem biztos, hogy vannak nagy különbségek. Szerintem a minőség a lényeg. Inkább kevesebbet, de azt tökéletesen, mert akkor adnak még. Sőt van amiben én például mentor is voltam, ami nem sima review, hanem értékelést is kell írni.
  • mtibee
    Én november 22-én regisztráltam az oldalon, 37 dollárt kerestem és 19500 XP-m van.
  • hafika
    aki aktív ezen az oldalon és a sparen az aki meg akarja megírhatná hogy mennyi Xp van neki , mennyi pénzt keresett már az oldallal és mennyi ideje csinálja,
    Én egy hónapja csinálom kb 17usd kerestem és 11500 Xp-m van .
  • m0ski
    Karácsony előtt volt egy csomó review feladat és rajzolós is ehhez kapcsolódóan, de most nekem sincs egy darab se.
    Köszi a videót :)
  • hafika
    Qualification: Creating Vehicle Cuboids
    Nekem ez volt és sikerült nagy nehezen de pénzes feladat nincs:(
  • hafika
    https://www.youtube.com/watch?v=NA8vjD0MjFg
    itt egy videó hozzá ...arra figyelj hogy nem sorba vannak
  • m0ski
    A fashion nekem sokadszorra se sikerül. Ma google képkeresővel próbálkoztam, így is csak 8/13 lett. Nem tudsz esetleg megoldásokat adni ahhoz a teszthez? :)
    Az autós meg talán a cuboid task lehet. Az nekem a múltkor valami nagy szerencsének köszönhetően sikerült, aztán adott is ehhez kapcsolódóan egy halom feladatot.
    Utoljára szerkesztette: m0ski, 2016.12.27. 11:41:06
  • hafika
    Azt már régen .. most valami autókat kellett körbekeretezni de nem simán csak körbehúzni hanem több pontból kellett összehozni .
  • m0ski
    SIkerült megcsinálnod a fashionistát? :)
  • hafika
    Kicsit bosszant hogy az egyik legnehezebb kvalifikációt is megcsináltam erre pénzes feladat továbbra sincs :(
  • hafika
    Ja értem:D bár nekem olyan sincs ..pedig csinálnám a sportosat
  • mtibee
    Szerintem azt a munkamániásoknak találták ki, hogy el tudják valamivel foglalni magukat. Kb. mint a gyengébb napokon a negyedóránként megjelenő azonosítsd a képen található sportot feladat. :)
  • hafika
    Azt szeretném még megkérdezni hogy a Tutorialnak van-e valami jelentősége vagy az csak gyakorlást biztosít mert az mindig ott van :D
  • hafika
    Boldog Karácsonyt kívánok és az ünnepek utánra több munkát:D
  • Palinko
    Köszi a tippet, de igazából az a baj, hogy hiába követem szorosan a kocsi éleit, néha nagyobbnak gondolja az ideális négyzeteket, néha meg kisebbnek.

Boldog karácsonyt neked is!
  • mtibee
    Szerintem az a titka, hogy jól bele kell zoomolni. (Persze, csak akkor, ha ez lehetséges, én már nem emlékszem arra a kvalifikációra.)

Egyébként mindenkinek Kellemes Karácsonyt Kívánok!
  • hafika
    Ezekszerint éjszaka jobban ad feladatokat??? Én elég sokszor későn fekszek de hajnal 2 ig csak ritkán ad feladatot
  • Palinko
    Én csak egyet csináltam meg mert még nem feküdtem le és láttam, hogy van de rájöttem nagyon fáradt vagyok most ehhez :D

Persze mire felkeltem elfogyott, most beadta a cuboid kvalifikációt, az a bajom, hogy mindig ellövöm, vagy nagyobbra, vagy kisebbre csinálom és nagyon pontosan kéne belőni hogy 98% legyen legalább és elfogadja. Mi ennek a titka?
  • mtibee
    Reggel 7 körül még volt 1 centes hotel minősítgetős feladat, sikerült keresnem 2,5 dollárt. Megérte korán kelni. :)
  • Palinko
    Például a közlekedéses lehet, hogy mesterséges intelligenciát fejlesztő cég kéri, hogy összehasonlítsa az önvezető autós szoftver észlelés eredményét az emberi észleléssel. Vagy ilyesmi lehet a háttérben.
  • hafika
    Igen elég gáz:D Örülnénk ha Heti 20-25 dollárunk meglenne belőle :D másnak meg a 25 dollár annyit jelent mint amilyen pénz nálunk már nincs is 1 forint.
    Tegnap nekem is volt olyan hogy kérdezte minden kocsi be van-e keretezve és ha nincs akkor be kellett keretezni .. Az jó volt.. bár először csak 1 centet adott és 22 xp majd utána volt pár darab amiért 5 centeket adott. Na azt jó lenne csinálgatni de hát ki fizet .. a semmiért :D Amúgy tudja valaki hogy ezeknek a feladatoknak mi értelme van?? és miért fizetnek ezért?
  • Spare5hun
    Mobilon megy most az 5 centes autó dobozolás.
  • Palinko
    Megint más meg capatchákat oldd meg, csak ott százasáért kap néhány centet... Akkor már jóval inkább a Spare 5 feladatok. 7 cent az autóút jelölésért nagyon jó volt szerintem. Mikor meg kevesebb volt, de sürgősebb felnyomták 14 centre is múlt héten az meg már nagyon-nagyon korrekt, csak ugye gyorsan elfogytak.

Sajna a héten nekem sem megy, ad 1 darab taggelést és kész a munka nincs több, vagy 1 darab ismerd fel a sportot... Pedig az utóbbiból adhatna ezret is nagyon élvezem, haladós.... Sajnálom mikor nincs egy 20 feladat legalább egy fajtából, hanem csak 1 és már vége is. Na de ez a mostani nagy roham hatására legalább nem 4000 xp-vel szerencsétlenkedek hanem felment 37,500-ig, bár most úgy látszik tényleg senkinek nincs feladat rendesen. Meg talán idén nem is nagyon lesz gondolom ünnepek miatt majd januárban indulhat be megint.
  • hafika
    Tegnap este adott feladatokat ..jött vele vagy 1 usd összesen
    3centesek voltak és autókat kellett nézni 4 kérdés volt.
    Nem is értettem mind de elég sokat azt írta ki hogy jól válaszoltam
    Ma már nem engedtet Googleba átmásolni a szöveget .
    Ezt adta

Project Nemo: Review Outlining Vehicles
    Review vehicle segmentation and see if it was properly done
    4 kérdés volt
  • m0ski
    Én novemberben csatlakoztam újra, akkor már nem lehetett phone survey qualificationt csinálni, azóta pedig le is került a listáról. Kérdeztem a supportot, azt írták nem is fog visszakerülni. Nem tudom hogy sokan vannak már erre a feladatra, vagy mi az oka, de érdekes....
  • Spare5hun
    Hoteles biztosan lesz még, de inkább nyaralás előtt. Most olyan volt, hogy fel kellett hívni pl spanyol hoteleket és kérdezni, hogy van-e wifi, vagy hogy az árban benne van-e a reggeli. Nem a te kontódra megy, a vonalat ők biztosítják, csak itt tényleg igazi emberrel beszélsz :)
    Ügyvéd ugyanez, csak neten keresel név alapján emailt vagy telefonszámot.
  • Spare5hun
    Nem fix db feladatot kapsz, hanem fix darab van összesen és azt bárki csinálhatja. Folyamatosan szabadítanak fel plusz egységeket, de mivel sokan vagyunk ezért elfogyhat akár ilyen hamar is.
  • m0ski
    Nekem cuboid review taskot dobott. Igaz hogy csak 1 cent feladatonként, viszont tegnap lenyomtam ezret, illetve az este kaptam újabb ezerre lehetőséget.
  • hafika
    Ez miért van???
    No tasks of this type currently available. Folyamatosan ki írja az egyik feladatnál majd frissítek megint kirakja a feladatot megint rámegyek majd megint ezt írja ki
  • hafika
    Az szép :D
    Mi az hogy hotel telefonálás pl?
    Ügyvéd email cím keresés?
  • m0ski
    Ezt leírják ők is, hogy a feladatkiosztás nagyban függ az XP-től, illetve a feladatteljesítés minőségétől.
  • Spare5hun
    Vagyunk itt szerintem többen is, akiknek akár hetekig nem volt semmi, sokan fel is adták, mert nem tűnt túl jónak az egész. Most egy szerencsés időszak van, remélem marad is így, sőt jobb lesz.

Pár régebbi feladat ami volt és jól fizetett:
    ügyvéd email cím keresés (70 cent/darab)
    hotel telefonálás (50 cent/darab)
    dj-k social media fiókjait keresni (talán 7 cent/darab)
    kérdéseket írni adott témakörben...
  • hafika
    Értem . Gondolom Xp meg Level függő is meg ráadásul az is számít gondolom milyen jól csinálod meg a feladatokat
  • m0ski
    A múlt heti periódusban kerestem 31 dollárt, előtte 46-ot. Most már hétfő van és csak 4 dollárnál tartok. Nagyon változó a feladatok száma, és ha a Community részbe beleolvasol, más tagok is a feladatok hiányára panaszkodnak.
  • hafika
    Első héten kerestem 12 dollárt . ekkor azt olvastam hogy vannak olyan tagok akik időnként ha sokat vagy gép előtt tudnak 50-70 usd is keresni ..... reménykedtem
    Helyette a 2. héten kerestem 2 dollárt majd ha így megy tovább ezen a héten 0 dollár lesz .
  • Palinko
    nálam is, de tegnap fizettek 15öt, 8,6 meg maradt bent is tegnapról, nem panaszkodom.
  • mtibee
    Ma én sem kaptam munkát, és nálam is napok óta ott vannak a függőben lévő feladatok...
  • hafika
    Most akkor nálam van a gond vagy másnak se ad feladatokat? Jerlenleg is azt írja hogy 4 feladat lesz 24órán belül de már ezt látom lassan egy hete