15995
11074353081353622639.jpg
  • shark11
    Orangebizs.com
    $ No-Minimum Hetikifizetés PayPal-ra
    $ $1.01 Kifizetés AlertPay-ra 72 Órán belül
    $ Az Emailek és A PTC-k 0.02-1 Cent között fizetnek
    $ PTS $0.1-$10
    $ 4 Referral level --- 7%,3%,1%,1%

Már többször kifizetett paypalra (majd teszek fel kifizetést ha kéritek)
  • darkhell2112
    Most meg kihagytam egy "m" betűt a lap szó előtt. Szóval mlapos oldal.
  • darkhell2112
    "honlapomon találhatjátok"... aminek a linkjét el is rontottam, amúgy ez az: netesdolgok.lap.hu
  • darkhell2112
    Nem hittem volna, de kifizetett a nomincashout.com!
    Az oldalon 0,01$-os klikkek vannak. Kb 10 darab naponta. A refek után is ennyit ad. Az első kifizetésnél nincs minimum, utána viszont 3$ lesz. Nem annyira megbízhatónak tűnő oldal, de egy próbát megér.
    Regisztráció
    (ja és igen a bizonyítékot a kifizetésre a honlapomontalálhatjátok!)
  • Netam
    Masterre még én se mertem beregelni, de a Towah számla már megvan. Az egyenlőre elég nekem. Majd az indulás után csinálok MasterCardot is.
  • Palinko
    tudtál valamit meg a masterral kapcsolatban?
  • Netam
    Én fent vagyok a toroads-on, de nekem nem nagyon akartak fizetni. :(
  • ruha24
    Hát bocsi, hogy így közbe vágok, de itt egy jó kis PTC oldal, amiben remélem majd segítetek nekem ;)
    Refek nélkül is 10 nap alatt össze lehet kaparni a fizetési minimumot.
    http://www.toroads.com/index.php?page=register&r=ruha17
  • Netam
    Akinél először láttam, az nem regelt még be MasterCard-ra. Én viszont megkaptam az sms-t, de valamiért nem tudom tovább folytatni a regisztrációt, mert azt írja, hogy ez a telószám már regisztrálva van. Na majd holnap megoldom valahogy, de most megyek.
  • Palinko
    néztem a magyar oldalakon nincs sok minden, vagy a google nem talál. találtam 2 helyet, mindkettőn ez a szöveg, gondolom másoltad. azt kéne megkérdezni aki elkezdte terjeszteni, mindég az tud legtöbbet aki régebb óta benne van.
  • Netam
    Még nem igényeltem, de én is kiváncsi lennék erre az egészre. Főleg arra, hogy van-e havidíja a MasterCardnak. De ha sikerült valami újat megtudnod, oszd meg velünk nyugodtan. :)
  • Palinko
    te igényeltél mastert? amit küldenek smst, mikor a "banknál" nyitottad a számlát, de azt írja hogy az oldalon ellenőriztessem vele, azt hol kell?
  • Netam
    Én se tudom pontosan, de május 1-én kiderül. Egy próbát mindenképp megér szerintem. És köszi a reget Palinko.
  • Palinko
    érdekes, általában az ilyen ajánlatú cégek mindd bukók, de kipróbálom. a Master Card igénylése nem kerül pénzbe? Mert az minden banknál kérnek ilyen olyan összegeket kártyával kapcsolatban. Küldik postán? Gondolom inkább csak virtuális a master és onnan utalhatod majd tovább magadnak a zsét.
  • Netam
    INDULÁS 2009. május 1.
    ADDIG, ingyenes a regisztráció!
    ADDIG, a SQIP részvényese lehetsz kb. 30 EURÓ értékben!
    ADDIG, még számtalan embernek ajánlhatod tovább!
    Egy világot behálózó MEGA - Hálózati Közösség indul 30 nyelven !!!
    (FONTOS: bármi is a véleményed, a 2009. április 30.-a előtti ingyenes, és minden kötelezettségtől mentes regisztrációt hiba lenne kihagynod. Már csak a 30 Euró értékű saját, szabadon felhasználható 100 db részvény miatt is, amit a regisztrációdkor azonnal ingyen megkapsz, és amiért tényleg semmit sem kell tenned, csak az indulást kivárnod.)
    Ha valaha is használtada Yahoo, AOL, Myspace, Youtube, Facebook, Skype stb akkor megérted, hogy ez a web-site, a SQIP,mi mindent kínál a Mega Portal-on.
    Az összes ajánlatott MOST teljesen ingyenesen megkapod, ha feliratkozol 2009. Április 30-a előtt. Május 1-tol fizetni fog kelleni a tagságért. A programot úgy terveztek, hogy a későbbi tagoknak érdemes legyen belépni és tagnak lenni.
    A SQIP kifejlesztett jó partneri kapcsolatokat, hogy a legjobb Web 2.0-ra legyen építve minden programja. Például, a SQIP Messenger ugyanazt a technológiáthasználja, mint a Skype, a Yahoo, a Google az AOL és még sokan mások ...
    A legjobb tervezők, mérnökök, a fejlesztők és a kreatív gondolkodók dolgoznak együtt, hogy amikor a program aktívvá válik, minden a legjobban menjen és a tagoknak maximális örömet adjon.
    A SQIP partnersége az együttműködésre épül. A tulajdonosok, tervezők, alapítók és tagok összefogására. A SQIP teljesen más, mint bármelyik eddigi rendszer.
    Ha most feliratkozol, kapsz 100 FREE PEP -et, (részvényt). Nincs semmiféle kötöttséghez kötve, ha elfogadnak alapító tagnak, akkor megkapod, és azt teszel vele amit jónak látsz.
    Nincs mellette mellébeszélés, átverés, becsapás. Simán iratkozz fel és meglátod a saját két szemeddel.
    A PEP a magántőke, ami majd kamatozik neked. Eladhatod, átcserélheted majd a jövőben, ha azt akarod tenni, de ahogy majd növekszik az értéke, gondolom, inkább meg akarod tartani. SQIP készpénzben fizet osztalékot. A PEP ár minden heti (EURO) árfolyamán. A részvények árfolyama majd nő, attól függően, ahogyan a tagság nő.
    2009. május 1.-e után
    a 100 db ingyenes PEP-et eladhatod,
    kiveheted készpénzben,
    elvásárolhatod, vagy
    azt csinálsz vele, amit akarsz.
    Aki nem (csak) szórakozásból, hanem pénzkereseti lehetőségben is gondolkozik, annak tudnia érdemes, hogy a jutalék 5 szint mélységig megy. Ez mindennemű vásárlásra, új tagok bejelentésére vonatkozik.
    A SQIP 2009. május 1-en fog életre kelni. Tehát ha meg akarod kapni a részvényeidet, és növelni akarod őket, akkor iratkozzál fel és kezd meghívni a családod tagjait, ismerőseidet, idegeneket, stb hogy csatlakozzanak hozzad. Hiszen senkinek nincsen veszteni valója.
    Ha most regisztrálsz, megkapod a 100 részvényt ingyenesen. Elveszteni nem tudod, meg ha semmit nem csinálsz vele, akkor is fog növekedni a számodra.
    A kifizetés bankkártyára történik, amire regisztrálnod kell akkor, amikor feliratkozol a SQIP-re. A telefonszámodat kell megadni, az lesz a számlád száma.
    SQIP 30 nyelven lesz olvasható a világ minden táján. A részvényeidet és a pénzed növekedését ellenőrizni tudod az irodádban, ami a saját lapoddal jön.
    SQIP nagyon sok mindent fog ajánlani, telefonszolgáltatástól, házasság közvetítési irodáig, üzleti hálózatokat, vásárlási kedvezményeket.
    A jutalékot minden pénteken fogják kifizetni. A lapodon tálalható számítógéppel kiszámolhatod a kereseti lehetőséget.
    A feliratkozás ingyenes és nincsenek kötelezettségei soha! MOST minden új tag megkapja a jutalékot, de ez véget ér 2009. Április 30-án.
    Ha csak azért iratkozol fel, hogy megkapd a 100 részvényt, azzal sincsen gond, akkor is kifizetik a jutalékodat.
    PEP készpénzben fizet osztalékot. Minél több tag van, annál magasabb az osztalék. Az osztalék kifizetése mindenkor a napi átlagos ártól függ. A minimális kifizetés 5 Euró lesz.
    A visszavásárlási lehetőségek:
    Az ingyenes PEP részvények száma meghatározott. Amikor a tagság eléri azt a mennyiséget, amennyi szabad regisztrációt az alapítók meghatároztak, a többieknek már fizetni fog kelleni a tagságért és szolgáltatásokért.
    Természetesen, nem kell várni addig, amíg a cég kezdi fizetni a részesedést, ha nem akarod megtartani a részvényeidet, Május 1 után eladhatod őket másoknak, másik tagoknak azon a napi áron.
    A SQIP reményeink szerint, az egész világon el fog terjedni, már csak a 30 különböző nyelvűség és a csodálatos lehetőségek kínálata miatt.
    Most már csak rajtad áll, hogy akarsz-e ennek a rendszernek a tagja lenni, akarsz-e 30 EURÓ-nyi részvény tulajdonosa lenni.
    (Azt soha ne feledd, hogy a milliomosok mindig a kezdeti napokban képződnek, olyan emberekből, akik részt vesznek a megnyitásban, segítik a programot elindulni. Talán egyszer az eletedben neked is lehetőséged van arra, hogy ott legyél a kezdeti napokban, és valóra váltsd az életed célját, hogy pénzt csinálhass.)
    Mikor feliratkozol, a következőket kapod:
    100 FREE PEP (részvény)
    10%-os bonusz minden ember jutalékából 5 szint melységig.
    10%-ban a vásárlási jutalékokból 5 szint mélységig
    készpénz osztalék
    Lehetőség az egy összegű visszavásárlásra.
    Bármikor eladhatod a részvényeidet (PEP) május 1 után, vissza a cégnek, vagy bárki másnak a napi áron, vagy többért, ha találsz rá vevőt.
    Nem kell semmit vásárolnod. Nem kell semmit eladnod.
    Ha venni akarsz részvényt, akkor a cég 100%-ot tesz melle, (megduplázza)
    A PEP árat minden szombaton újra értékelik és figyelik a napi növekedését vagy csökkenését úgy mint a tőzsdén. Tehát a pénzedet megsokszorozhatod, vagy veszíthetsz belőle.
    Jelenleg a Towah Bank intézi a cég kifizetéseit. (ehhez meg kell nyitnod a számládat a feliratkozásodkor) Towah Bank egy Angliai bank. Teljes joggal rendelkezik a cég felett. A bank mindenkinek ad egy MasterCard-ot, arra fogják a pénzt átutalni. A banknak irodái vannak Norvégia, Svédország és az Egyesült Királyságban. Leellenőrizheted őket az Interneten: http://www.towahgroup.com
    Towah MasterCard hozzáférhető 24/7 az Interneten, vagy bármelyik bankfiókban. Világ minden országában elfogadott kártya.
    Tehát mindenre, amihez szükséged van az induláshoz, megkapod a cégtől.
    Összefoglalva ...
    Nem kell semmiféle szaktudás, iránymutatás ahhoz, hogy tagja (részvényese) legyél ennek a cégnek. A SQIP hamarosan ismert lesz a világon. Gyere, segítsél benne, hogy minél hamarabb, minél több ember ismerje meg! A feliratkozásod után máris kezdheted építeni a jövődet, a jövedelmedet.

Az oldalra csak ajánlással lehet bekerülni, regisztrálni itt tudsz.
  • Sunaszaft
    Internetes munkát ajánlok mindenkinek! Lehetsz diák, nyugdíjas, vagy csak mellékállásban szeretnél többet keresni!

A munka végzése interneten keresztül történik levelezés útján!

Bővebb felvilágosítást kérhet a [email protected] címen!
  • szjuca
    A clickersheaven megszűnt? Vagy csak nekem 404.
  • szjuca
    Scam oldalak hasznos lehet.

Christi, ahogy érzed.
  • Christiansen
    én nem kockáztatok inkább..prizee-n az ilyen progit használók repültek..
    persze ez sem rögtön derült ki..

meg amúgy is, a vonatosban lehet egyedül értelme de az meg nekem jól megy
  • szjuca
    Szerintem ez nem hack, ez csak a gépet lassítja, be tudod állítani, hogy mennyire, s így a játékok is lassulnak.
  • Christiansen
    hú én ilyet nem merek használni :C
  • szjuca
    Sziasztok!
    Ez egy lassító progi, egy kis segítség a játékokhoz.

http://www.cpukiller.com/cpukil305.zip
  • zerfes
    Sziasztok!
    A bux.to nevű oldalra tudok bármennyi referáltat szerezni bárkinek... ezáltal kirúgni nem fognak hiszen így bárkit kirúgathatnék... a referáltak 100%osan dolgozni fognak minden nap! Részletekért írj a [email protected] címre... ez nem kamu... egy próbát megér!
    Üdv!
  • darkhell2112
    szerintetek fizet a mixbux? (én 47 napja vagyok tresoron és 15.79 piwizem van.)
  • Christiansen
    125 nap/45.81 euro
    rekordok:
    kukac:6
    memo:full
    tetris:full
    robbant:9
    vonat:13..
    conquest: babylon/4 jön
  • codika91
    Sziasztok!

Egy új oldalt ajánlanék nektek, ami engem már több mint $100-al fizetett ki 3 hét leforgása alatt! Ha ezt a rövid kis tájékoztatót elolvastátok és kíváncsiak vagytok, nyugodtan keressetek fel e-mailen vagy skypeon! skype: codika91 emil: ugyanaz mint a skype gmail.com-al végződve.

Szóval, megpróbálom így nagyjából bemutatni a rendszert :)

Lenyégében az oldal egy HYP-nek tűnhet, de valójában nem az. A Cosmopal mögött rengeteg nagyobb cég és hirdető egység áll, ezért is vagyok biztos abban, hogy több mint egy évig ki fog tartani. Ebben még az is megerősít, hogy elég sok embert ismerek aki belsős, és eddig mindenki biztosított, hogy hatalmas összegek forognak itt, nincs okuk eltűnni. A cégről ennyi információval szolgálhatok.

Neked tulajdonképpen annyit kell tenned, hogy befektetsz és vársz a profitra. Ez úgy történik, hogy te megveszed a Cosmopal termékét a "token"-t ami attól a pillanattól aktív lesz, hogy befizettél. Egy token eszmei ára $6. Amikor ennek az állapota átáll Inactive-ra Active-ról, eldöntheted, hogy kiveszed a pénzed, vagy tovább forgatod. Én magam $54-al kezdtem 3 hete, ez mostanra már megtérült, jelenleg kicsivel több mint $100 kifizetés felett vagyok :)
    A lejárati idő mindig változó, nekem eddig volt már 3,7,10,11,2 nap is, nem ebben a sorrendben.

A befektetésed összege mindenképpen rajtad múlik, ez a te döntésed. Természtesen a logika itt is egyszerű, minél nagyobb a behelyezett összeg, annál nagyobb a profit.

Az oldalon én Processori állást töltök be, ezért a ki -és- befizetéseket rajtam keresztül intézheted Amint megkaptam tőled az összeget azonnal meg is kapod tőlem a szolgáltatást. Kifizetésnél ugyanígy, te szólsz, hogy van ennyi és ennyi az egyenlegeden és kivennéd, én ellenőrzöm és kifizetlek.

Fontos tudnivaló még, hogy csak platina tagok kérhetnek kifizetést. Ennek az összege $10/hó. Emellett csak platina tagok látják a refjeiket, azoknak a számát és jövedelmét. Ezt a tagságot is rajtam keresztül dudod megvenni.

Remélem sikerült a legtöbb kérdésedre választ adnom, ha mégsem ne habozz, írj!

Végezetül itt a link ha még nem regisztráltál:
    http://cosmopal.com/signup.php?REF=10883

Sok sikert:

Codi
  • Kmaro1
    Sziasztok!
    Nem tudom, ki jutott már el eddig, de én most vagyok a hatodik játéknál a conquest-ben. Hát, mit mondjak, sokkal rosszabb, mint a kettes, pedig azon is vagy egy hétig görcsöltem. Ez előreláthatólag 3 hét...
  • Danny1987
    hány eurotok van a tresoron?
  • Palinko
    én a terisz szerűt útálom :D a robbantósat szeretem, főleg ha találok jó eszközöket és nem nyír ki az a néha begyorsuló ufo akkor elég jól el lehet benne jutni :)
  • Christiansen
    de én meg a robbantósban vagyok nagyon béna és türelmetlen..
    a 9es pálya a rekord, de általában 5-6ig jó ha eljutok:D
  • Christiansen
    hm tényleg az lesz
    az a taktikám, hogy az alapból adott sínek felé törekszek,
    nem pedig a legrövidebb útra. Kevés egyenest szabad használni és sok kanyargósat, ezeken lassabban is megy a vonat, így van idő befejezni a pályát. A bombákkal viszont spórolni kell..
    A repülő olyan 9-10es pályák környékén jelenik meg, és úgy vettem észre
    az alagút közelében repül, és van, hogy 3 bombát is ledob..jó esetben
    a vonat hűlt helyét találja, vagy a sínt előtte és gyorsan lehet pótolni, de nem tudom hogy lehet kivédeni, hogy ne bombázza le valamelyik vagont..
  • Palinko
    hogy a fenébe jutottál el odáig hogy bombáznak :D én sokkal bénább vagyok vonatban.

vonatosnál a dinamit ott lesz a játék ablak alatt rá kell klikkelni és annyi
  • Christiansen
    ezt próbálta már valaki?
    tényleg elérhető a QP?
    regisztrálok ha segít valaki (és nem kell paypal)
  • Christiansen
    Tresorban transmutation-ös lett a 10es butik csekk :O
    mondjuk megint lehet leszedik 2 nap után a régire..

a dinamit vajon hogy lesz meg conquest-nél?
    a vonatosban a repülő hozza, vagy mi?..
    nekem holnap lesz a 13-as pálya, 3 bombám van,
    ha megint az lesz, hogy telibelövi a repcsi a vonatot nemtom micsinálok..
  • Danny1987
    Aki a sabux-on alám regelt az ne kattingasson szerintem nem fizet.
    Hét elején elértem a 20 $ és 10 nap amig kifizet(ha egyáltalán fizet) de valószinő hogy átbaszás az egész.
    Ha esetleg még is fizet akkor jelezni fogom.
    De van egy olyan érzésem hogy nem fog megtörténni.
  • Darth Razor
    Még valami, ami kimaradt, de fontos: te választod meg, hogy milyen témában írsz cikket, és időnként rendeznek egy adott témában versenyt, és ha te írod abban a témában a legtöbb elfogadott cikket, egyből kapsz egy nagyobb összeget a számládra (úgy értem, hogy netes pénzkereső oldalakhoz képest nagy összeget, 1000-1500 Ft körüli összegről van szó).

Regisztráció és bővebb információ
  • Darth Razor
    Sziasztok!

A már lentebb is említett cikkírásos munkáról írnék kicsit részletesebbben. Fontos még megemlíteni, hogy egy cikkért nem csak egyszer fizetnek, hanem napi bevételt hoz, mert ők a cikket elhelyezik az oldalon, reklámoznak vele, és az ő bevételükből kapsz részesedést. Na eleinte azért nem kell nagy pénzekre számítani, nem hoz túl sokat egy cikk egy nap alatt, de ha kitartó vagy és sok cikket írsz, a napi bevétel is megsokszorozódik, és mivel napi bevétel van, pár hónap alatt azért már egész szép összeget kereshetsz. A pénzt többek között PayPal számlára is kérheted. Mindössze két feltétel van, az egyik, hogy hetente legalább egy cikket írj, a másik pedig hogy ez saját és ne másolt munka legyen. (Szerintem ez könnyen teljesíthető.) Csak ajánlani tudom, mert mást nem kell tenni, mint rászánni pár percet naponta, hogy megírj egy cikket, és mint írtam utána már minden nap hozni fogja a pénzt.

Regisztráció és bővebb információ

Sok szerencsét hozzá!
  • OssianFan
    Sziasztok!
    Találtam 1 oldalt, ahol azért fizetnek, ha cikkeket írsz. Minnél több és jobb cikk, annál több pénz. Ha megírtál 10 cikket, elkezdenek kifizetni.
    PayPalra vagy bankszámlára fizetnek

Link
  • zerfes
    Sziasztok! Ezt az oldalt érdemes megnézni: http://be-clever.co.cc
  • Palinko
    köszi szépen megvan!