15995
11074353081353622639.jpg
  • johsho
    van két oldal ahonnan a QUESTPACKOT veszem a tresorra.egy hónap alatt 2-kódot veszek nem vicc!!!e-mail-eket küld és az oldalon is van mit kattintani.regiznétek alám?2-hónapja játszom rajta de hihetetlen mijen gyorsan meg van a kód!!!van pack+.a kódot 4-5 nap mulva küldik ahogy megveszem csak ez a baj amugy szuper!!! http://www.imailspro.com?refer=748 http://www.codesagogo.com?refer=467 parainhoz irjátok hogy :johsho a regisztrálásnál PAYS:franciát állitottam be majd küldi az aktiváló linket.nekem nemsikerült aktiválni de beengedett
  • johsho
    a napot vagy csillagot a TON COMTE részre rányomsz és ezen belül Comment puis-je parrainer un ami és ezen belül erre nyomj une de ces images,itt lessz a napocska
  • johsho
    www.100pour100-gratuit.com/jeux_gratuits/tresorquest/tresorquest.html sziasztok ez a link segit a tresoron és egy pár játékoldalon
  • Netam
    OzoneBux:
    -0,01$/klikk, 0,005$/referral klikk
    -Napi 5 link.
    -Kifizetés 2$-tól AlertPayre vagy PayPalra, Instant

http://www.ozonebux.com/?pl=hangman576
  • Palinko
    tresorban a napot majd az index oldal alján keressem?
  • szjuca
    http://ootz.org/hu/?r=szjuca

A linkem.
  • szjuca
    Én is tudtam regisztrálni, s mint első hírhozó, ha kérhetlek benneteket szjuca ajánlóval regisztráljatok. Köszi
  • darkhell2112
    Hali! Elérhető a www.ootz.org, bár rögtön kikötik hogy még béta, és esetleges fenn akadások lehetnek. Én mondjuk sikeresen regisztráltam.
  • Palinko
    ez nem jutott eszembe, azt hittem elsőre teljesen előre van tekerve és fel nem lehet, de majd kipróbálom.
  • szjuca
    Hali all!
    A héten elvileg próbálható lesz már a Prizze-hez hasonló magyar nyelvű oldal. A find jeux hungary topik 4. oldalán van bővebb info az oldalról, de ha kell idemásolom.
    MA néztem már, még nem működik.

www.ootz.org

Illetve ugyanitt valaki linkelt egy címet, valami RPG játék, aranyakat kell gyűjteni, amit zsé-re lehet váltani. Hallottatok már erről?
    Az üzenetet moderálták, az illető azóta nem jelentkezik a fórumon.
  • Christiansen
    visszafele tekerd a második állásból!
    én most vagyok transmutationnál de még egyik se zöld
  • Palinko
    ezt nem értem holasnál, startban kapom a zöld pöttyöt, 2 őt hajtok a level kapok mégegyet, eddig ok, a harmadik meg sehogy sem jön. a 2. zöld pötty után hajtok egyet, piros, 2 őt piros, 3-4 ig piros, hajtok akkor 5 öt az is piros aztán meg nem forog tovább :S
  • Palinko
    tresoron megvan a holdasban a zöld. az aramyból is két lépés, de a 3. zöld sehogy sem jön be úgy tudom már minden kombinációt kipróbáltam :)
  • Netam
    Találtam egy újabb PTC-t.
    -3$-tól fizet, AlertPay-re.
    -0,01$ / click, refferalok után 0,006$.
    -Napi 30+ link!

http://mixbux.com/?r=Hangman576
  • darkhell2112
    Hello! Valakinek fizetett már a Sabux? Esetleg a clickersheaven?
  • shark11
    figyu a fáklyát holtalálom meg mert mindenhol azt írják hogy azon a leveles kaparóson van de az az új kígyós játék miatt már nincsen
  • Christiansen
    nekem még csak annyi van meg, hogy le kettőt és sarló azt' zöld :O
    legalább egy hét mire meglesz a két szint:(

viszont robbantósban holnap 9es pálya jön..10 van vajon?
    vonatosból meg 15?..a kukacost meg már most utálom:D:d

megnéztem a winners részt, van egy faszi az arcman, minden héten nyer valami jackpotot, tuti hogy csal nem tom hogy, de nagyon durva ahogy
    egy hónapban többször is nyer, ráadásul sok ultra jackpot is ami 60 euro..
  • Kmaro1
    Minden nap nem indul más alaphelyzetből, én kb három napja mindig ugyanazzal a színnel indítottam, csak a másik kettőt nem találtam eddig.
  • Palinko
    jaja de a cseh oldal leírása szerint nekem nem sikerült rájönnöm :(
  • Christiansen
    biztos van benne logika, erre kéne rájönni,
    az, hogy mindenkinek más az az lehet, hogy más alaphelyzetből indul minden nap, így nincs univerzális le-fel klikk megoldás..
  • Palinko
    ja de azt hittem egy logika csak van benne :D
  • LollerMan
    Én is szívesen várok msnre embereket honlapnépszerűsítés céljából!
    Jah és szívesen odaadom a kattingató programot amiről itt is olvashattok:
    http://be-clever.co.cc

akit érdekel vegyen fel msnre
    címem: [email protected]

üdv!
  • Kmaro1
    Talán a fórumban /a tresoron/ olvastam olyasmit, hogy mindenkinek más a kombináció. Lehet, hogy ez a baj. De ha már egy megvan, az is haladás...
  • Palinko
    ha rögtön a holdra kattintok akkor kivág :( bár a 3 szor kattintás a nyílra után sikerült nekem is, de akkor kattoltam még rá 4 et az már ugye 7 és akkor nem jött be semmi, majd próbáltam az első 3 után még 3 at az sem vált be :(
  • Kmaro1
    Na, én most idáig jutottam:
    1. kattintás a holdra
    2. 3x katt az alsó nyílra, majd a holdra
    3. 4x katt az alsó nyílra, majd a holdra. /Asszem négyszer, de lehet, hogy csak 3x/

Erre beadta a zöld pöttyöt /transmutation/.
    A továbbiakban addig jutottam, hogy 2x katt az alsó nyílra, majd a holdra. A mási kettő még nincs meg.
  • Palinko
    ok majd írd a fejleményeket nekem sehogy sem jön össze.
  • Christiansen
    meglett a hídhoz a deszka, ráállok holnap én is a félholdasra:)
  • Palinko
    még mindég nem jött rá tresorban hogy a 2. szinten a 2. feladat ahová a félhold kellett hogy mit kell csinálni én forgathatom ahogy akarom semmi...
  • beavis3
    van egy ptc oldal ami tényleg fűzet és megbizható:katt ide
  • HUmanHunter
    Péter? mérnem ATtila? ő megszedte magát és mégse csinált sokmindent :D
  • szjuca
    Ahogy érzed.
  • darkhell2112
    Jól néz ki az oldal, de rühellem a franciát, szóval nem ez az oldal felejtős, azért köszönöm hogy leírtad.
  • szjuca
    http://fr.parrainage.prizee.com/webServer/register.action?refer=szjuca

Kukk meg, ha gondolod.
    Ja és sajna még francia nyelven van csak.
  • szjuca
    Az új oldalon perle-t kell gyűjteni és nem bubz-ot. Jelenleg van minden ingyenes játék után Jackpot játék, ahol plusz perléket lehet nyerni. Kb. ugyanazok a játékok vannak, mint a régin, csak szebb kivitelben.

• szjuca
    Ez az új prizee. Állítólag a régi egyszer csak megszűnik és mindenkit átraknak az újra.
    Én játszok mindkettőn, a lényeg, hogy ugyanazzal a nickkel és email címmel kell regisztrálni az újra, hogy a kettő regedet össze tudják majd hozni.

És nem nézünk hülyének kérdezz bátran!
  • darkhell2112
    Lehet hogy hülyének néztek, de mi az a Prizee Universe? Nem halottam róla!
  • szjuca
    Oks.
  • Christiansen
    prizee-n már csak sorbanállok(már több hónapja..póló,kisrádió,autóillatosító,hátizsák)
    már nem fogok több helyre regisztrálni:)
  • szjuca
    Prizee-n, Prizee universe-n sem játszol? Nemondmá, akkó adom is a linkem. ;-) Kell?
  • Christiansen
    én csak a tresort ismerem, ahhoz nem kell számla:)