Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doxadmin
Üdv

A Barok alá hölherülhetek a paidstartommal? Tudok küldeni képet egy 2007.04.30.ai átutalásról ami 4.98eurót igazol. . . .

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Palinko
a casfiestát minden héten reklámozzák min 2 szer...
doxadmin
ne zavarjon a cashfiesta nem fizet már jóidelye. Nézd meg az áláírásomban lévõ oldalam. . . . Van rajta pár surf

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Itt az adbux utódja!

Az oldalon szintén 1 C-es klikkek vannak, 5$-tól fizet paypalra. A hirdetéseket úgy tudjátok megnézni, hogy vesztek egy 10 linkes hirdetést az oldalon 50 C-ért. (Purchase menü) Ezután engedélyezitek a felugró ablakokat az oldalon. A View Ads menüben vannak a hirdetések, amit úgy tudsz megnézni, hogy jobb oldalt a bidvertiser hirdetés fölött áthúzod a kurzort 😊 Ekkor felugrik az új ablakban a hirdetés. Tehát nem a hirdetésre kell kattolni, hanem mellette a bidvertisernél áthúzni az egeret.

REGISZTRÁCIÓ

http://zsebpenz.com

doxadmin
eurobarre 5300pontomat átváltotta .037 euróra! <#vigyor2>
Ha jól számoltam 150 000 pont kell a 15 euróhoz!!<#mf1>

doxadmin
Látod ezért kell visszaolvasni 2, 3 ldalt és egybõl leesik hogy minden csak egyzer van hirdetve. . . Persze vannak kivételek, olyanok akik bejönnek bedobják a reklámot, és utána 1 hónapig nem is látjuk azokat. Szinte mindenki jártas valamennyire hogy egybõl megismerje a legújabb fizetõ cégeket, ha olyat találsz ami még nem volt reklámozva és vizet linkeld be és reggelünk lehet.

Bár én ptc-ket nem nagyon szeretem, inkább a német surfok és pontgyûjtõk. Azoknál nagyobb az esély hogy fizetnek. . .

Max7
Na skacok elég lesz! Nyilván nem höbörögni kell hanem kulturáltan szolni hogy már más reklámozza és más tart igényt a refekre! Béke van 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

100%ig biztos voltam benne hogy ez lesz a válasz 😄
Na de nem kell ezt már tovább ragozni... Bocs hogy beraktam
Aki akarja töröltesse ki, csak ne legyen harag

Palinko
ha valami nem vili, vagy nem vagy valamiben biztos, kérdezz inkább engem privátban! na de off nak vége
vegicsek
Ha valaki elõször jár itt, beköszön, szerényen kérdezget, segítünk neki, és beleolvad a közösségbe.
Hmm lássuk csak, te bejössz, reklámozol, elkezdesz visszabeszélni.(Azt megjegyezném alexxx is ludas valamennyire)

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Elképesztõ hogy mennyire cinikus egy társaság vagytok!
Olyanról még nem hallottatok hogy vki elõször jár itt?

Palinko
hmm... most szerinted kifogtál rajtunk ezzel,hogy idézem....
"Szerinted kiaf@xom fogja elolvasni az egész oldalt"
mondjuk ha ráérsz elolvashatod akár az egész topicot is...
de nem fontos, mert van az oldal alján egy keresõ. és bármenyire hihetetlen,ha beírod a cég nevét láthatod,hogy van-e már reklámozva. menyire csodálatos dolog nem?
Köszönöm jótanácsodat! Hamarosan meg fogok tanulni olvasni...
Szerinted kiaf@xom fogja elolvasni az egész oldalt (csak mert kb a oldal legalján volt szó róla) azért hogy megtudja hogy nem reklámozhat, miközben csak végigfutva a szöveget majdnem minden 4-5. beírás reklám?
Valahol tüntesd fel, vagy ne b@xogasd az embereket - ez a kedves alexxxxxxnek szól! Úgy írtad ("Ezt fejezd be wazz! Nemlátod h hírdetve van?") mintha minden nap reklámoznék... :S

Nektek teljesen egyértelmû, hogy nem lehet, de aki csak idetéved, annak nem.

vegicsek
Honlpra,a de legkésõbb holnaputánra beváltják, szoktak csúszni kicsit

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

hello
Valakinek már átváltotta az áprilisi pontjait az Eurobarre?
Mert nekem még nem és már 3.-ika van.

thx

doxadmin
Tanulj meg olvasni. És olvass vissza pár oldalt, sõt csak pár hozzászólást.<#ejnye1><#beka2><#beka2><#beka2>

Te mirõl beszélsz? Nekem ne dumáljon egy kis 14 éves vazzeg!!! <#ejnye1>
Meg különben is mi az hogy ezt fejezzem be? Mit??
És hol van hirdetve?
<#boxer><#boxer>

AleXXXXX
Ezt fejezd be wazz! Nemlátod h hírdetve van?<#gunyos1>

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

doxadmin
ha nincs reffed és napi 24 órában futtatod akkor megvan reffek nélkül is a 7.5euró, ha még reffed iis van aki csinálja akkor több.

egy hónap alatt ez kb mekkora összeget jelent?

doxadmin
itt is egy biztosan fizetõ cég

multipaid

AleXXXXX
Na igen😄

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Palinko
nem tudják,hogy mi komolyan gondoljuk,hogy kapunk valamit 😄
vegicsek
Jön a sok marha a Pénzkeresés a neten topicból.Ami kb biztosan nem fizetõ cégek topicja.

AleXXXXX
Híredtve!<#ejnye1><#felkialtas><#levele>

doxadmin
ok 1$ kérek tõled mert az oldalamról loptad a szöveg felét <#nyes><#nyes>

Amúgy itt már ismerik szerintem, és az aláírásomban található oldalon megtalálható jó idelye. És van az oldalon más is. . . . . xD

http://www.adventure11.com/?a=downloader
Semmilyen befektetest nem igenyel, teljesen FREE!
Surfolni kell (min 11 oldal naponta) ezaltal resztveszel minden nap egy sorsolason ahol penzt nyerhetsz + surfoles kozben barmikor megjelenhet egy oldal az adventure11-tol es nyerhetsz min. 2.50$ azonnal!!!
Regizes utan ne felejtsd el kitolteni a Profiles-nal az E-gold account mezot hogy tudjak elkuldeni a nyeremenyed!
AleXXXXX
Hotmail.

Nemtudtok olyan Hyipet, amihez nem E-gold kell, hanem PayPal?

doxadmin
hogy lehet regisztrálni a sedora? Nem fogadja el az e-mail címeket, sem freemail sem gmail.com.

doxadmin
4 autosurfben van, és nem nagyon hoz. . . . 😞

doxadmin
oks, a nuurl-t betettem pár autosurfbe, kiváncsi vagyok mi lesz 😊

Max7
Msn-en megbeszéljük!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max, mennyiert veszed az egoldot? 😊

a nuurl fizet, es a nominimum is.

Max7
Szolsz nekem és én megveszem tõled (bakszámlára fizetek)

doxadmin
Ugye a no-minimum.com az fizet továbbra is?

doxadmin
Üdv

Valaki simer e-goldra fizetõ PTP céget. most találtam egyet, méghozzá a http://nuurl.us -t, azt írtan hogy megjelenésenként 0.0002$-t ad.

Valaki ismeri esetleg?

AleXXXXX
A cashfiesta nem fizet.

Adi
Amúgy én ez a cashfiestat nyomatom.. Szerintettek az ér vmit?
Mondjuk használok egy progit ami állandóan toszogatja a fiesta boy-t!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Sziasztok!
Melyik progival lehet a leggyorsabban legjobban keresni??
Illetve ti havi szinte ezzel mennyit kerestek?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

mozesapo
Hali!

Ha e-goldra kérek kifizetést, hogy tudom kivenni onnan?

Thx.

repvez
nekem jol muxik az oldal
doxadmin
én úgy tudom hogy a bluebird és társai már egy idelye nem fizetnek. Hogy biztos e azt nem tudom, csak olvastam más forumokon hogy ez van, és amikor én használtam azóta sem kaptam meg tõlük a pénzem.

Amúgy reggletem a jillsclickre és csak nálam vagy nálatok is nehezen mûködik az oldal???

Max7
Lehet szolni hogy melyik cég nem fizet....

doxadmin
ne zavarjon hogy a bluebird és társai nem fizetnek. 3$-om van náluk. . . .

repvez
Én ezt tudnám ajánlani:
http://jillsclickcorner.com/members/register.php?ref=repvez
nekem már vagy 6x fizetett 3$-t szedtem össze igaz PTS-böl mert az sokkal jobban ment.10 centtöl fizet ami akár 1 PTS-es is összeszedhetsz.
Palinko
fenti banner tényleg nem elég?
doxadmin
fizetõ ptc céget tud valaki. Olyan kellene ami tényleg fizet. . . .

AleXXXXX
Szeretném bemutatni új kedvenceme:

Ultimate Target

100 napra napi 3%, 5$ minimum.

Vagy 150 napos, INSTANT kifizetés!