15995
11074353081353622639.jpg
  • Hangman576
    Szerintem ahol 1-3$os linkek vannak, azok általában nem szoktak fizetni...
  • noranora
    Köszike az info-t Hangman576. A mysteryclickersről hallottál már?
  • janikazs
    http://www.donkeymails.com/pages/index.php?refid=zsiz88
    ez nemtom h mennyire műxik, most kezdtem de ha segítetek hamar megtudjuk fizet-e. 1$ kell
  • Hangman576
    buxify asszem csak premiumoknak fizet... De ha premium vagy akkor nincs gond.
  • noranora
    Még egy kérdésem lenne,hogy a buxify -ba regiztem, mi a minimum összeg aminéél fizet? Aki tudja írja meg.
  • noranora
    Valaki tudna abban segíteni, hogy a mysteryclickers nevezetű klikkelős oldalon, hogy tudok hozzá jutni a pénzemhez? Előre köszike a segítséget!
  • Darth Razor
    A cikkírós oldalon, amiről még régebben, a 7445-ös és 7446-os hozzászólásban írtam, mától már van egy piactér funkció és úgy látom, hogy valamivel emelkedett a napi díj is a cikkek után. (Gondolom azért, mert kiszórták az inaktív tagokat.)

Ha valaki még nem tette volna meg, regisztráljon!
    Regisztráció
  • Kiado
    Hali!

Zoominvest-el mi történt? Nekem nem jön be a honlap.
  • Hangman576
    Szerintem fizet, és instant is, csak az a baj, hogy levon 0,5$-t pénzkikérésnél. De még így is megéri, mert 10 nap alatt elég sokat lehet kattintani. Holnap után küldöm a képek.
  • darkhell2112
    Hangman, payee.me-n nem instant a kifiztés? És asszem nincs min cashout. Nekem tetszik az oldal, csak nem merek regelni, mert szerintem scam. Ha egyszer kifizet tudnál valami képet küldeni?
  • szjuca
    LOL, jó név redneck. Asszem a parasztokat hívják így "vörösnyakú".
  • shark11
    én a redneckptc.com-rol szeretném meg tudni, hogy fizet e
  • Hangman576
    Payee-n fent van valaki? Én most regeltem be és eddig eléggé tetszik. Ma 95öt tudtam kattintani és csak 2 dollárt kellett befektetni. Aki gondolja próbálja ki.

http://www.payee.me/?r=hangman576
  • Kmaro1
    Bízhatsz a cseh oldalban, mert angolul is van egy ilyen oldal, ott is ezt írják szó szerint.
    A poén csak az, hogy a sarlósnál tényleg mindenkinek egyéni volt a megfejtés. A többi azonban eddig ott volt, ahol az oldal is írta.
  • Christiansen
    hú köszi

akkor valószínű az átalakítás után újraindul a rang..
    nagyon remélem nem jut az oldal a prizee sorsára és maradnak a csekkek.
  • szjuca
    Messzibb közvéleménykutatás, egy butikot kértél 92 százaléktól anélkül, hogy rajzoltál volna.
    Az új butik üzembehelyezésének az alkalmán, BoutiQuesTen, a Queue-n és LaboQuesTon, körülbelül 14-nél fogja élvezni a tiszteletet április 15-én h.
    Eljárás következő módon fog zajlani:
    - ajándékokat, amiket kérdeztek BoutiquesTben, fognak visszafizetni.
    - elseje minden Queue körülbelül 14-nél fogja nyerni az ajándékukat szolgáltatás alatt április 15-én h. Máskéréseket fognak visszafizetni.
    - PiwiZt meg fogják téríteni mérlegpontokra, amiktől ajándékokat kértek.
    - LaboQuesT eltűnése után minden használatlan Mowaket át fognak alakítani PiwiZzé.
    TÖBBNEK LEHETŐSÉGEN KELL SZÁMÍTANIA,
    Több NEED TO VALIDATE YOUR QUEUES Of WAITINGS,
    AZ AJÁNDÉKOK HOZZÁFÉRHETŐEK LESZNEK MINDENHEZ!
    Mindig az hallgató a játékosaink, a TresorQuesT csapat helyszínné válik
    szabadíts ki játékokat az ajándékokkal anélkül, hogy rajzolnál!

webforditas.hu
  • Christiansen
    én már nem bízok a cseh oldalban:)
    a pénzeszsák (babylon, a sarlós és a dinamit után)
    tényleg a bányás kaparós alatt lesz?
  • Christiansen
    ez az üzenet fogadott belépéskor,
    valaki fordítsa le lécci
    Suite au sondage, vous avez demandé à 92% une boutique sans tirage au sort.

A l'occasion de la mise en place de la nouvelle boutique, La BoutiQuesT, la File d'attente et le LaboQuesT, tireront leur révérence le 15 Avril vers 14H.

La procédure se déroulera de la manière suivante :

- Les cadeaux demandés dans la BoutiquesT seront remboursés.

- Les premiers de chaque File d'Attente remporteront leur cadeau pendant la maintenance le 15 Avril vers 14 h. Les autres demandes seront remboursées.

- Les PiwiZ seront convertis afin d'équilibrer les points demandés pour les cadeaux.

- Après la disparition du LaboQuesT, chaque Mowak inutilisé sera converti en PiwiZ.

PLUS BESOIN DE COMPTER SUR LA CHANCE,
    PLUS BESOIN DE VALIDER VOS FILES D'ATTENTES,
    LES CADEAUX SERONT ACCESSIBLES A TOUS !

Toujours à l'écoute de nos joueurs, l'équipe TresorQuesT devient un site de
    jeux gratuits à cadeaux SANS tirage au sort !
  • Kmaro1
    Sziasztok! Nekem is már kb 2 hete áll a rangom. Mi lesz vele, nem tudom.
    Ha megcsináljuk a babilon questet, kapunk egy questpack-ot.
    Ti is így értelmezitek? Ezt olvastam ki belőle Én már csak a nyilakra meg a 7 zsák (?) közül 3-ra várok.

Shark11, ez a holdas eltart egy darabig, mire rájössz a kombinációra.
  • shark11
    nekem is áll a rang de valaki rájött arra holdas (szerintem inkább sarus) részre a babilone questnél, hogy ogyan kell megcsinálni?
  • Christiansen
    még mindig nem indult újra..
    többiek, nektek is napok óta áll a rang??

+ a conquestban csak nem jön az aranyzsák a bányából..
    lehet az is el van rejtve, és a cseh oldal rosszul tudja
  • Hangman576
    Ha akarjátok hirdetni a reflinkeiteket akkor regisztráljatok ide!

http://www.easyhits4u.com/?ref=hangman576
  • Hangman576
    Nem szóltam, csak premiumok vehetik ki.
  • Hangman576
    Találtam egy új PTC-t.
    Elég jónak néz ki és állítólag fizet(külföldi fórumokon van olyan ember akinek már 17szer fezetett!).

http://buxify.com/?r=hangman576
  • darkhell2112
    Szintúgy! Nekem is megállt a rangom. Nem tudom mitől van, de remélem hamarosan kijavítják, nagyon idegesít!
  • Christiansen
    Tresor-osok! kb. 3-4 napja megállt a rangom, nem növekedik,
    nektek mi történik? :OO
    azt hittem jackpot közeliség miatt, a kukacosban meg is lett
    a "volpao" kirakva de az kiderült nem jackpot hanem csak 0.10 bónusz!
  • Egedke
    Szerintem is jó, speciel ebben az oldalban hiszek ami működhet, hisz annyi szolgáltatása lesz, de ahogy hallom még azok is bővülni fognak. Kíváncsi leszek a (Skype, ICQ... alapú) messengerre, az milyen lesz.
    Mégegyszer az oldal: SQIP
  • Hangman576
    Hali.
    Már én is beraktam. Egész jó kis cuccnak néz ki. Most 1 PEP(részvény) értéke 0,35 euro.
  • Egedke
    Sziasztok!
    Egy új hamarosan megnyíló oldalt szeretnék bemutatni:
    SQIP ez egy mindenes oldal lesz, lesz rajta Messenger, ismerkedési rendszer, mp3 letöltő (legális!), és amiért ide beírtam: pénzt is lehet KERESNI vele.
    Mikor beregisztrálsz kapsz 100 "részvényt" melynek most darabonkénti értéke meghaladja a 0,3€-t! Ezekkel kereskedhetsz (eladhatod, vehetsz, ilyenek), szóval érdemes regisztrálni. Még MÁJUS 1-ig INGYENES a regisztráció, úgyhogy siessetek! (Ebben az időpontban nyílik meg a hozáférés az extra szolgáltatásokhoz.)
  • shark11
    a no-minimum kifizetésnél valójában azt jelenti hogy 1 centet a minimum szóval azért ott is van valami minimum ha elérted az 1 centet már is kikérheted a pénzedet (következő kifizetés Április 2-án lesz
  • Hangman576
    Új PTC!!!

$0.01 per click
    $0.005 referral click
    Kifizetés AlertPay-re, 3$-tól, 5napon belül

Most még kevesen vannak fent, ilyenkor kell regisztrálni!

http://silentbux.net/register.php/Hangman576.html
  • Hangman576
    Cashfiestánál csak csekkel tudják küldeni a pénzt? Alertpayre nem lehet kérni?
  • janikazs
    PayPal-ra...
  • janikazs
    Orangebizs.com
    $ No-Minimum Hetikifizetés PayPal-ra
    $ $1.01 Kifizetés AlertPay-ra 72 Órán belül
    $ Az Emailek és A PTC-k 0.02-1 Cent között fizetnek
    $ PTS $0.1-$10
    $ 4 Referral level --- 7%,3%,1%,1%

akkor miért nincs kifizetés???ezt írják:
    A cashout button will appear when you reach the min payout.
  • janikazs
    1$ dolcsi naon hamar összejön. annyi dolgod van, hogy beregelsz, felrakod a progit... és kb ennyi. regisztrációnál ki tudod választani, h mennyi pénzt akarsz. érdemes 50$-al kezdeni, mert refek nélkül a többi nem hinném hogy összejön. Ha felrakod a progit, fent reklámokat fog mutatni. nem kell rájuk kattintani. mellette egy emberke sétál,ha leül rá kell kattintani, mert olyankor nem gyűlnek a pontjaid. 1000pont több min1 1 dollárt jelent. és ez tényleg bevált
  • Hangman576
    http://mellekjovedelem.atw.hu/

Most indítottam el az oldalt. Minden nap tudom frissíteni és ha beindul az oldal fórum is lesz.
  • Hangman576
    Netam vagyok, mostantól ezzel a nickkel fogok írni.
    Ezt a cashfiestát megéri felrakni? Neked már fizettek? És mondjuk mennyi idő alatt jön össze 1$?
  • Netam
    Megnéztem ezt az Shroomclicks.com-ot. Volt kb olyan 100 link, de ezek csak 0,001$, szóval 100 linkért szerezhetsz 10 centet. Ezt egy jobb PTC oldalon 10 linkkel szerzed meg. Szóval szerintem lehetséges, de inkább olvass utána máshol is.
    A második kérdésre válaszolva, én fórumokat szoktam nézni inkább.
    De vegyél fel msn-re, ott többet tudok mondani. msn: [email protected]
  • Darth Razor
    Sziasztok!

Két kérdésem lenne:
    (Elég új vagyok még ebben a netes pénzkeresésben.)

1. Próbálta itt már valaki a Shroomclicks.com-ot? Mostanában olvastam róla. Nekem az a gyanús benne, hogy naponta több mint 300 klikkelési lehetőséget ad a leírás szerint, ezt én "kicsit" soknak találom, úgy pedig nem szeretnék regisztrálni, hogy nem kérdezek meg előtte valakit az oldal hitelességéről.

2. Rengeteg olyan oldalt találtam már, ahol mindenféle PTC, PTR stb. oldalakat gyűjtöttek össze. Ti melyik oldalról szoktatok tájékozódni, mielőtt regisztráltok valahová? Melyik oldal ajánlott leginkább? (Angol nyelvű oldal is jó.)
  • darkhell2112
    Sziasztok! Olyan bajom lenne, hogy már napok óta, lassan egy hete, nem mozdul a piros csíkom (amivel a rang is megy feljebb)79%-on megállt. Nem tudja valaki hogy miért lehet ez? Valami hiba esetleg?