15995
11074353081353622639.jpg
  • hafika
    Igen .. Azt kérdezi hogy van-e olyan kocsi ami nincs bekeretezve ... rámentem hogy igen majd a következő képen már be volt az a kocsi keretezve ami előtte nem volt így nem tudtam hogy mit csináljak .
  • hafika
    Sziasztok
    Van most egy kvalifikició .. 3. ra sikerült mivel engedte utána rögtön de utána az 5 centes feladatot nem értem.
    Volt olyan kocsi ami nincs bekeretezve ... erre bejelölöm hogy yes van olyan .. erre bejön ugyan az a kép ...gondolom azért hogy jelöljem ki ..akkor meg már ki van jelölve mind ..ez nekem magas most........érti valaki ?? bár most upcomingba átrakta. tud segíteni valaki???
  • mtibee
    Amikor a bal szélső kitakart autót kell körberajzolni, akkor figyeljetek, mert az alul látszó kerekeket NEM kell bejelölni, csak a felül kilátszó két felét! (El van rontva a kvíz, emiatt kellett újrakezdenem az egészet...)
  • hafika
    az melyik is amikor a kocsit be kell kockákba rakni??
  • hafika
    Idén még nem volt egy feladatom se:( Reméljük lassan beindul az ünnepek után :D
  • Spare5hun
    Szerintem itt az volt a gond, hogy nem a horizonthoz tartottak a vonalak. (a feladatoknál már nem ennyire szigorúak ;) )
  • Spare5hun
    Nem csak az számít, hogy ki milyen szinten van, hanem hogy egyáltalán milyen feladat van éppen. Régebben volt ez az ügyvédes dolog (onnan jön a jó research level), de annak vége lett. Valami csak egyszeri és bármikor jöhet teljesen új, ahogy terjeszkednek.
  • hafika
    Nekem sikerült az a teszt 3. vagy 4. alkalomra és utána pár napra rá jött vagy 300 darab 0,05 centesbe
  • Palinko
    Engem tovább szórakoztat ez a cuboid dolog most 6/3 lett, nevetséges kicsit aki kitalálta, inkább review után kéne átnézni nem a géppel, mert ez nem szűken kijelölés, hogy tényleg jó lenne a százalék itt kéne térben is gondolkodni amit láthatóan nem tud a gép, vagy legalább 90%-ra levinni a küszöböt mert mind a 3 amit rajzoltam 90% felett bukott el, egy példa:

Lehet én vagyok túl megengedő magammal, de sztem ezt meg lehetett volna adni, a másik 3 miss is ilyesmi volt.
  • hafika
    Szerintem az angol tesztnek meg ilyeneknek is van jelentősége amit az elején megcsináltunk .
    Szerintem nekem sok hiba volt benne .....Nekem is volt eleinte olyan feladat hogy azt írta 25/2000 pl és utána nem adott mert lehet nem jól értelmeztem.
    Múltkor amikor 95% ra megcsináltam kocsikat kockába rakni utána adott is nagyon sokat belőle de azóta sincs semmi.
  • m0ski
    Jó lenne tudni, hogy vajon mi alapján ad mondjuk rating vagy research feladatokat. Anno a qualification ezeknél elsőre megvolt 100%-ra, mégse jöttek ilyen jellegű feladatok :(
  • hafika
    Te elég jó vagy akkor angolból úgy látom :D
  • Spare5hun
    Lentebb már írtam, hogy ez az XP viszonylag friss dolog, úgyhogy nem tükrözi teljesen reálisan, nagyjából fél év ment XP nélkül.

Annotation Level 7
    Categorization Level 5
    Phone Survey Level 0
    Rating Level 3
    Research 7
    Writing Level 2
  • mtibee
    Én az első két héten alig kaptam valamit, gyakorlatilag csak a qualifieröket, és tutorialokat csináltam. Legyél türelemmel, idővel Te is kapsz majd munkát. Egyébként most nekem sincs semmi melóm...
  • trancemusic2
    Ok,köszönöm.Akkor várunk,hogy adjon vmit. 1560 xp-m van,lehet az a kevés?
  • hafika
    Ha jól látom ez az az 5 amire az van írva hogy Tutorial . Ez csak gyakorlás és ugyan azt adja vissza egy perc múéva ..tehát felesleges csinálni
  • trancemusic2
    Segítséget kérnék. Elakadtam. Ezeket megcsinálom,100°%-ra,következő feladat 1 perc múlva elérhető,de nem történik semmi. Ha frissítem az oldalt, ez a kép jön vissza ujra és újra. Egy hete nem jutok előrébb. Köszönöm a segítséget.
    Utoljára szerkesztette: trancemusic2, 2017.01.02. 11:03:19
  • m0ski
    Nálam következő a helyzet:
    Annotation Level 9
    Categorization Level 8
    Phone Survey Level 1
    Rating Level 1
    Research 1
    Writing Level 1

A tudást azért nem igazán tükrözi, mert azokból a feladattípusokból, amin 1-es szinten vagyok, nem is nagyon adott feladatot. A phone survey-ra konkrétan rákérdeztem, ott azt a választ kaptam, hogy nem is lesz. Miközben a fórumon meg olvasom hogy másoknak meg bőven adja a telefonos feladatokat. Az a gyanúm, hogy ott nincs annyi feladat és csak limitált létszámú résztvevőt engednek a feladatok közelébe; újakat már nem is kvalifikálnak.
  • hafika
    Lenne még egy kérdésem.
    Múltkor beszéltünk az Xp -ről meg a keresett pénzről.
    Akinek van kedve megoszthatja hogy hol milyen szintem van és abból is lehet következtetni esetleg az adott feladatokra
    Nálam
    Annotation Level 7
    Categorization Level 1
    Phone Survey Level 0
    Rating Level 1
    Research 0
    Writing Level 1
    Nálam ez azt tükrözi hogy angolul nem nagyon tudok de ha megértem a képszerkesztős feladatokat akkor szépen haladok
  • hafika
    akkor ha én is mondjuk nem 10 órát szánok rá naponta hanem mondjuk 12 naponta akkor lehet még többet kerestem volna???
    amikor azt kérdezte hogy van-e az úton olyan kocsi aminek 2 oldala látszik ha igen akkor rajzold meg ... na nekem ebből volt rengeteg ...
  • hafika
    Búék
    igen úgy néz ki hogy nagyon változó hogy ki mit kap.
    Gondolom a szintek is lényegesek nem csak az xp . Nekem pár napja kocsikat kellett 2 kockából összerakni abból lett vagy 20 usd..amire előtte 95% kvalifikáció kellett.
    Meg volt még egy feladat az is 5centes lett volna de abból keveset adott mert azt nem nagyon értettem .
    Kocsik meg több dolog volt a képen és volt kérdés elsőnek és ha jól értettem nem volt minden kijelölve akkor tovább kellett menni és utána kijelöln a kocsit majd a nevet is hozzá rakni ...
  • m0ski
    Ez a 68 csütörtök reggel 9-től (amikor nulláz) jött össze. Nem nagyon számoltam hogyan jön ki, de tény, hogy az utóbbi napokban amikor lehetett csináltam a feladatokat.
  • Spare5hun
    BUÉK neked is és a többieknek is!
  • mtibee
    Akkor ezek szerint nagyon változó, hogy ki és mit kap...

Amúgy ez a 68 dollár tartalmaz korábbról görgetett pénzt, vagy napi 16 órákat dolgozol? Számoltad, hogy óránként mennyit tudsz keresni azokkal a taskokkal? (Én max. 3$-os órabért tudok elérni az 1 centes feladatokból.)

És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mindenkinek Boldog Új Évet Kívánjak, valamint sok-sok feladatot! :)
  • m0ski
    Egy halom 2 centes hotel category review-et, ahol más munkáját kellett ellenőrizni, illetve ennek az alap feladatát, ahol egy szöveget kellett elemezni és bejelölni milyen említések vannak benne. Erre nem emlékszem mennyit adott. De most meg ömlesztve jön 2 napja az image tagging review meg a sima tagging. Úgyhogy most már 68 dollárnál vagyok.
  • mtibee
    Neked milyen feladatokat osztott az oldal? (Nekem csak 35$ jött össze, mert a kapott feladataim 95%-a 1 centes volt sajnos...)
  • m0ski
    Én az utóbbi két napban szinte folyamatosan nyomatom, így tartok 54 dollárnál... :)
  • hafika
    Értem.:D Azt hittem már soha nem fog elfogyni ez a feladat nekem :D
    3 nap alatt összesen vagy 20 usd jött vele. Minden nap jó lenne 10 usd:D bár akkor senki nem dolgozna xd:D
  • Spare5hun
    Szerintem csak alakítják tovább, mert mindenkinek gondja van a horizont belövésével, így pedig kicsit könnyebb lesz.
  • hafika
    Meguntam mára
    a sok semmi nap után már 2 napja önti az 5 centes feladatokat.
    Sikerült 2 nap alatt 18 usd összeszedni abból 12 ma igaz majdnem 10 órát szórakoztam vele:D
    Jó éjt
  • hafika
    Sziasztok
    csinálgatom ezt az autós 2 oldalas bekeretezőset
    Kb meg is csináltam már vagy 200 darabot ...eddig mindig azt írta hogy jól meg ellenőrzés után tovább engedett .. most viszont lett egy olyan gondom hogy amikor az első kockát megcsinálom és ugye a zöld pontból lehet tovább húzni és amikor azt elhelyezem a helyére és kész lennék akkor bármit csinálok 2 hosszú zöld csík megy tovább ... Találkozott már valaki ilyen gonddal??? Igazából a kocsit ki tudom rendesen jelölni de 2 zöld hosszú csík mutat tovább ..... kitudja gond -e
  • hafika
    Hello
    Igen így van tegnaptól nekem is szépen jönnek az 5 centes feladatok
    Create Vehicle Cuboids
    Identify and create vehicle cuboids on this image
    Up to 5¢ per task
    21 XP • Annotation
    Ezt adja ..igaz ehhez kellett egy 95% os kvalifikáció is
  • m0ski
    Ha valaki jól csinálja a feladatokat és ideje is van, hogy figyelje az új lehetőségeket, akkor a heti 20$ nem lehetetlen. Nekem tegnap óta folyamatosan jönnek a feladatok, így erre a mostani időszakra simán összejött a 30$.
    Ennyit a hazudozásról...de ha nagyon kell, csatolok screenshotot

A fukarságról meg csak annyit, hogy ez nem arra van, hogy egy havi fizetés kijöjjön belőle, csupán kiegészítés. Így is sokkal jobban fizet, mint a reklámkattintgatós melók.
    Utoljára szerkesztette: m0ski, 2016.12.29. 07:40:03
  • hafika
    Tudja valaki hogy a minőségi ellenőrzés hogy működik????
    Délelőtt nyomtam az 5 centes feladatokat volt hogy 2 volt hogy 5 megcsinálása után ..átnézte és utána csinálgattam tovább. Most meg 20 -30 perceket kell várni hogy megnézze .de most meg már 1 órája azt írja ellenőrzés alatt .
  • Spare5hun
    Mivel megszólítva érzem magam, válaszolok. Nem szokásom hazudozni és érdekemben sem áll. Gyakorlatilag minél többen leszünk, annál kevesebb feladat fog jutni emberenként. (vagy még többet adnak, mert hamarabb készen lesznek, ki tudja).

A referral program pedig egyértelmű, csak akkor kapok én pénzt, ha az aki az én kódommal ( http://app.spare5.com/referral/mikls )regisztrált pénzt keres. Viszont ő is kap, többet mint ha simán csak regisztrálna. (10 dolláronként +2 nekem, +1 neked összesen 100 dollárig, tehát 30 a max).

Alám 19-en regisztráltak, sokan hamar fel is adták, mert olyan időszakban regisztráltak, amikor semmi feladat nem volt, de mostanában heti 4-5 dollár jön csak ebből.
  • mtibee
    Érdekes, nekem hotel értékeléseket kellett kategorizálnom, és sávkijelöléseket ellenőriznem. Nekem is durván annyi jött össze belőle, mint Neked.

gerinstyle-nak: a kereset mértéke nagyban függ attól, hogy hány qualifiert és tutorialt csináltál meg, illetve milyen minőségben dolgozol. Valamint az sem elhanyagolható, hogy milyen gyakran vagy fenn az oldalon, és észreveszed-e, ha új feladat van. Én november 22-én regisztráltam, és most tartok 43 dollárnál. Egyébként ez is az átlag bevétel alatt van - legalábbis a megosztott adatok alapján. Az általad említett 2-300 dollár nem egy hónap termése, ahogy néztem, az maximum 60 dollár környékén van a bevallások alapján.
  • hafika
    Ma adott feladatokat
    Create Vehicle Cuboids
    Identify and create vehicle cuboids on this image
    Up to 5¢ per task
    21 XP • Annotation ez volt de már elfogyott szerintem és azt írta ki hogy 24órán belül megint lesz.
    2,3 darab után mindig ellenőrizték a pontosságot és 5 óra alatt sikerült 5 dollárt összeszedni.
  • m0ski
    Én ezeket inkább jelenteném media problem-re hivatkozva, minthogy gond legyen belőle és kitiltsanak.
    216$ és 89.000 XP
  • hafika
    Van most feladat de azt írja ki media is missing. Nem mutatja a képet de ha bejelölök valamit megy tovább és pénzt is számolja .. Nem tudom hogy merjem -e így össze-vissza csinálni ..nehogy kizárjanak
  • hafika
    Akkor én már lehet az elején elszúrtam a dolgokat ha nem jó angol szavakat illesztettem be a nyelvtani résznél??
    Azóta vagy 6-7 kvalifikációt megcsináltam de pénzes feladat semmi :(
    Első héten 12 usd jött ..azóta meg 2x 2 usd és most is 0 dollárnál vagyok:(