Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Symbian
Akinek kell e-gold, most szóljon. PayPal csere érdekel. Vagy a Pitti lelõhelye. Ja és az egész s.ó.s.

Max7
aha de azt írtad hogy kifizetés 7.99$-tól.... és nem látok rajta semmi arra utaló jelet hogy honann jött volna... :S

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

frango
Azért egy kis reklám sem jön rosszul😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

frango
A képet én csináltam.Paintal😄

frango
Ezt a paypal címemre küldte a clixncash.com. Az oldalamról szedtem .. funnyboy

Max7
aha fasza namost ez a kép mihez is való? vagy találtál egy kifizetési bizonylatot és taláromra beásoltad ide? 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

2007.aug.17.
Lehet elég friss? 😊 1cent/klikk
7$ minimum payout
http://www.myrealcash.net/register.php?XID=166
frango
Clixncash:

FZoleee
Members, Visit Websites, Earn Points
Redeem them for Traffic!

Szóval nem kérheted ki. Cashout sincs, csak redeem for ads 😉
Max7
nem tudom én szívesen regeznék ezekhez a cégekhez de amíg egy kifizetési bizonylatot nem látok addig nem is bízok bennük!

Sry "csak" 50%os refszint van, de temérdek link!

Origin ID: sole2k9

PTIndexx

- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1 vagy 2 centet ír jóvá;
- A kattolni való a Surf Ads-ban van;
- Jó sok van ezekbõl,tehát gyorsan össze lehet gyûjteni a minimum kifizetést;
- LEgelõször több, mint 20 link fogadott!!!
- A Minimum kifizetés : $10;
- Paypalra fizet;
- Fontos még az is,hogy a referral-ok után 100%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyûjt,azt még pluszban megkapod te is);
- 20 másodperces számláló van;
- Érdemes ránézni az oldalra minél többször;

frango
Legújabb PTC!
FastBux regisztráció:
http://www.fastbux.org/pages/index.php?refid=frango
Minimum kifizetés 9.99$ E-Goldra vagy Paypalra.

Symbian
Linkgrand szó nélkül törölt, a pénzemmel (kb 3$) együtt. Állítólag proxiztam, azért. Lófaszt! (már bocsánat) Kissé furcsállom, hogy egy olyan személy, aki adminnak nevezi magát, még nem hallott a dinamikus IP címrõl...

JAMBUUX

Augusztus 15.én indult!!
- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 0,3-0,3 centet ír jóvá
- A kattolni való a Surf Ads menüben van;
- A Minimum kifizetés : $5;
- Paypalra fizet;
- Fontos még az is,hogy a referral-ok után 20%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyûjt,annak az ötödét még pluszban megkapod te is);
- 15 másodperces számláló van
- Figyelni kell az oldalt, mert idõnként újra le lehet klikkelni a hirdetéseket.
- Érdemes ránézni minél többször.

Symbian
A 76. ptc regisztráció és a 28. ~bux regi után eldöntöttem, nem regizek senki alá. Vajon miért?

Symbian
Május óta proxival járok az egoldra😊 (sponsored by Ougo) <#mf1>

Symbian
PTCBux, Platinemail, Advercash detto. Hetente könyörgök nekik, állítsák le a méler robotot, se újra regizni, se belépni, se kattolni nem tudok...a pofátlanság csúcsa meg a GoldDownline, ahol még cashout gomb sincs.
Ranoshcash? Megbabrálják az msql táblát és 2 hónapra kiteszik, hogy tehnikai akadályok = addig sem kell fizetni.

Palinko
lol 😄😄
doxadmin
lol Kiakadtam az adbuxon teljesen. Kb 2 hónapja bannoltak mivel csaltam, vagyis õk ezt állították. A felhasználónevemmel és jelszvamal nem tudtam belépni. Ma a következõ üzenete kaptam az adbuxtól:

"You havent clicked!

This is your sponsor at AdBux... I noticed that you haven't made any clicks or contributed any activity at all to your account! What's the problem? There is lots of money to be made!!! Let me know if you have any questions on AdBux.... log into your account at AdBux and go to the messenger and reply to me!"

Kész vagyok tõlük rendese. Elõször megvádolnak és törölnek, majd megkérdik miért nem kattolok xDDD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Palinko
na visszatértem. kaptam új ipt és mostmár beenged az egold 😊 az avantos mdszer látom nem mûxik :S de 4 doclsim van avanton valahogy ezt még kikéne 5re kerekíteni. valaki talált megoldást?
doxadmin
1, Miért mennyit akarsz látni?
2, Az csak a "kezdõk" fizetése. Ez sem rossz kezdõként, én mikor kezdtem havi 1$ nem tudtam összeszedni, most meg kb 100$ fölött vagyok havonta. + 1-2 partnerprogram, de azok csak 2 havonta fizetnek úgy 30ezret.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

ENGLANDBUUX
Nagyon új!!!!

- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1-1 centet ír jóvá
- A kattolni való a Paid ti Click menüben van;
- A Minimum kifizetés : $10;
- Paypalra és E-Goldra is fizet;
- Fontos még az is,hogy a referral-ok után 50%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyûjt,annak a felét még pluszban megkapod te is);
- 45 másodperces számláló van
- Figyelni kell az oldalt, mert idõnként újra le lehet klikkelni a hirdetéseket.
- Érdemes ránézni minél többször.

frango
Még egy új PTC a ClixDaddy!
Clixdaddy regisztráció
A minimum kifizetés 7.99$ Paypalra vagy E-Goldra.

már a havi tíz dolcsit súrolja a fizetésetek?😊 Benétek ide és mindíg ilyen nevetséges összegeket látok.

Ja ilyen is van? De nemértem miért kell kitörölni a hsz-em.
Na mind1 bocsi.
Max7
elötted jópár hozzászólással is reklámozták sõt volt aki oldalas leírást írt hozzá elvileg övé a reklámozoi jog!

Buxnak vannak több fajtái,(adbux,cashbux stb.) nemláttam hogy PONT ezt reklámozták már. És hasonlítsd össze az én hsz-emet az övéhez. 😉
Részletesen leírom az infókat tehát, nyugodj le. Igyál egy kis hidegvizet.

És amikor igy visszairsz, tulajdonképpen nagyobb gondot okozol te mint én, hisz te OFF-olsz.

Üdv.
Palinko
ezt már szarrá (nincs rá szebb kifejezés) reklámozták elõtted is szóval ezt most miért kellett?
frango
Legújabb PTC oldal!EnglandBux!
EnglandBux reg.
Min. kifizetés 10GBP Paypalra vagy E-Goldra

pulti
köszöntem a linket! avant-search-ön vok
ja igaz csak már olyrég futtatam az ougot a fogalmakat keverem. köcce mégegyszer körül nézek

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

vegicsek
Nemtom, nálam adbux nagyon elásta magát azzal, hogy alig vannak klikkek.
Ha refek nélkül, ha nem frissítgeted 0-24-be a sitejukat, akkor lemondhatsz róla, hogy valaha eléred a minimumot.
Amúgy én most megint elkezdtem aktívan eurobarrezgatni, a kifizetési minimum fele már meg van.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

ColdFire
Nagyon jó pénzkeresõ módszer, browse adsnál vannak a linkek amikre lehet szorgosan kattintgatni adBux

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

doxadmin
nem is kell hozzá dombornyomott kártya. Elég egy sima otp-s vagy cibes ami 23 illetve 26 éves korodig ingyenes. Amúgy ha nyáron esetleg melózni is akarsz, persze nem feketén akkor kelleni fog ugyanis csak arra fizetnek.

paypalra mér kérjem ki, nincs dombornyomott bankkártyám és nem is lessz.
Symbian
Tisztázzunk valamit: a Chounka, Svior, Neterminator, stb. sosem volt keresõ motor. Ezek voltak a "kreditelosztók" amíg be nem borultak a jól (nem)fizetõ keresõmotorokkal együtt, pl Rigag, Rotatormaster, PPC Appraisal, stb.
Véleményem szerint az Ougo idõszakának vége, tudtommal egyedül a DeQuba foglalkozik vele (ahonnan jó volna kiszednem azt a 2100 dolcsit)
Fizetõ keresõmotorokból sokat találsz, ha a "search engine" kifejezést kuglizod, csak mióta levitték az átkattintás alapú hirdetés árát, hááát...nemtom, megéri e szüttyögni vele.

pulti
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani Ougo-hoz keresõ motorokat (linket),Pl. olyat
mint a chounka,neterminator,svior. ezek már ahogy nézem nem nagyon mûkszenek! Köszi

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

Regeljetek minél hamarabb!! Kb 1 órája indult az oldal!!!
CashBuuxx

A nagy terhelésre való tekintettel néha várni kell egy kicsit vagy frissítgetni, hogy betöltsön az oldal;
Klikk a Sign Up-ra, majd írd be a mailed;
Kapsz egy megerõsítõ mailt a linikre kattints és töltsd ki amit kér a refferalnál maradjon a nevem, az érdeklõdésnél érdemes mindent kipipálni;
Majd ha kész vagy tovább és lépj be a Login-nál!

Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1-1 centet ír jóvá
A kattolni való a Paid to Click menüben van;
A Minimum kifizetés : 6.99$;
Paypalra és E-Goldra is fizet.
Fontos még az is,hogy a referral-ok után 100%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyûjt,annyit még pluszban megkapsz te is)
30 másodperces számláló van.

Shep
Csekken ne kérjél ki 10 dollárt, mert mire beváltod nem marad belõle semmi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az adbuxon már csekken is ki lehet kérni a 10 $-t?
Make Free Money

Klikk a Join now-ra, majd írd be a mailed;
Kapsz egy megerõsítõ mailt a linikre kattints és töltsd ki amit kér a refferalnál maradjona nevem, az érdeklõdésnél érdemes mindent kipipálni;
Majd ha kész vagy tovább és lépj be a Members Home-nál!

Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 0,5-0,5 centet ír jóvá
A kattolni való a Paid to Click menüben van (vigyázz a cheat linkekre!!!-ezek a végén szoktak lenni és -5 centet levon!!!);
Jó sok van ezekbõl,tehát gyorsan összelehet gyûjteni a minimum kifizetést.
A Minimum kifizetés : 1$ és Paypalra fizet.
Fontos még az is,hogy a referral-ok után 100%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyûjt,annyit még pluszban megkapsz te is)
15 másodperces számláló van

Symbian
Biztonsági cég, ábrákat kell beirogatni, (turing numbers) minden találat 1 cent. Instant withdraw e-goldra. Kicsit lassú az oldal, de bizonyos számú találat után engedi a "multiple accountot" tehát több ablakban nyomhatod. (nekem 6 regim van) Óránként fél-egy dolcsi. LOOK2EARN

ColdFire
vazze ebbe a donkey mails-ba 3 napja küzdök egy dollárért, és most van $ 0.0406 :S

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Max7
most kapott egy 1 hetes bant!

dani: forum nem emailben beszéljük meg hanem itt mert itt mások is tudnak segíteni!

Prizee
Biztos ki küldi az ajándékokat.
http://en.prizee.com/?refer=Fszabo
Ha van kérdésed küldd ide:
[email protected]
doxadmin
Kár is könyörögni neki. Benyomja az elõre megírt sablont és annyi, 2 napig rá sem néz a forumra.

Max7
Könyörögni nem fogok hogy fejezze be! Ráadásul félrevezetõ az oldala! 1 Napig nyugtunk lesz tõlle mert 24 óra míg újregelés után írni tud ha meg nem regel újra akor 1 hétig lesz nyugtunk 😛

Symbian
Jajj

ColdFire
és ami többet fizet, de fizet az melyik?😊
ez tényleg elég kevéske