15995
11074353081353622639.jpg
  • shark11
    találtam egy nagyon jó pénzkeresési módszert
    a lényeg az, hogy feltöltesz valamit a hotfile.com-ra és ha valaki letölti azért pénzt kapsz
    5-50 MB 50-100 MB 100-1000 MB
    5$/1000 letöltés 7$/1000 letöltés 10$/1000 letöltés

szóval ha feltöltesz egy 101 MB-os fájlt és valaki letölti azért kapsz 1 centet
    és az alád regeltek bevételéből pedig 20%-ot kapsz ami elég jó
    itt mindent megtalálsz a regisztrációhoz:
    http://www.ingyen-tarhely.info/internetes-penzkereses/letoltes/hotfile/
    de azért ha lehet az én reflinkemet használd:
    http://hotfile.com/register.html?reff=273026

(humanhunter: itt van egy magyar leírás az uploading.com-ról)
  • t0mmy #7850
    Helló!

Valaki vett már ki pénzt a sqipcom-ból?
    Ha igen, hogy lehetséges?
    köszi
  • AleXXXXX
    bocs, 10$, csak elírtam.
  • AleXXXXX
    a minimum kikérhető összeg 10%.. de ha 1500$-t kérsz ki, akkor is csak 250ft.. az meg elenyésző.
  • HUmanHunter
    1$ os utalásnál az marhasok! :D
  • AleXXXXX
    250 forintot? jajdesok..:D
  • Palinko
    gratula te vagy az 542364364dik aki ezt hírdeti.
  • zsiga66
    50$+100$ kezdőpénz teljesen ingyen

Szeretnél pókerezni, de nem szeretnél saját pénzt
    kockáztatni? Esetleg nincs fölösleges pénzed? Vagy
    csak szeretnéd felturbózni bankrollodat?

Jó helyen jársz!
    Megmutatjuk neked, milyen lehetőségek vannak az interneten, hogy saját pénz kockáztatása nélkül felépítsd online póker karriered.

Egyre több lehetőség terjed a neten, hogy ingyen póker pénzhez jussunk és ezzel kezdjük el felépíteni a póker tőkénket.

Pokerstrategy,ahol 150$ kezdőpénzt kapsz teljesen ingyen, ehhez nem kell mást tenni, csak beregisztrálsz erről a linkről és kitöltöd a megfelelő adatokat, megoldasz egy egyszerű kvízt, beregisztrálsz egy terembe az oldalon szereplők közül és már meg is kapod a pénzt. Ez az oldal teljesen magyar nyelvű, így könnyen tudnak azok is regisztrálni, akik nem beszélnek angolul.

NEM KELL BEFIZETNI. NINCSENEK TRÜKKÖK. Tényleg ennyi az egész! Termeszetesen ha nyersz a penzt kiveheted paypal, moneybookers, hitel-creditkartya, CSEKK,banki atutalas stb segitsegevel!!!FIGYELEM UGYELJ AZ ADTAID HELYESSEGERE A REGISZTRACIOKOR !!!

KATT IDE!!!!! KATT IDE!!! KATT IDE!!! http://www.pokerstrategy.com/uDUG5I

a kerdesekre a helyes valaszok megtalahatoak ezen az oldalon angolul. ----valaszd a no limit strategiat a kviz elott mert arra jok a valaszok----FIGYELEM amikor a kviz kitoltesehez errsz allitsd at az oldal nyelvet angolra majd keresd meg ezen az oldalon a megfelelo valszt. A KERDESEK NEM ABBAN A SORRENDBEN VANNAK AZ OLADLON MINT AHOGY A POKERSTRATEGYN EZERT KI KELL KERESNED EZ KB 5 PERCEDBE KERUL ES BIZTOS A SIKER!!! helyes valaszok link:
    http://docs.google.com/Doc?id=dhswn43g_11ft7pwkhf

a zoldel kijelolt valasz a helyes
    POKER INGYEN KATT IDE!!!!
  • doxadmin
    És szép kis összeget felszámol :)
  • dzsonny6
    A lentebb elhangzottakhoz csak annyit tennék hozzá, hogy a neobux tényleg fizet, csak reffeket kell szerezni hozzá. De, hogy 25.000 havonta... 60 reffel van meg 9000Ft/hó és 5 reffel 1000/hó ha rendesen csinálja az ember... végülis az is pénz. De nem leszel belőle milliomos!
    Bővebben: Pénzkeresés NeoBuxal
  • SaubyBoy
    ez rendben van

de nekem azonnal kellene átváltani
  • AleXXXXX
    belépsz paypalra, ott withdraw, megadod a számlaszámod, bank nevet[OTP Bank Nyrt] és kikéred a pénzt, tadam;)
  • SaubyBoy
    sziasztok

paypal-t szeretnék átváltani otp számlára, olyannal akinek van otp direkt
    -je
  • HUmanHunter
    hotfile mellett döntöttem feltöltés szempontjából, az eddig feltöltött 2 fileomat már eddig 9x letöltötték :D [mindkettő 100mb fölött van] és már van 4 centem :D már csak 14dollár 96 cent és kifizetnek [reméljük]
  • shark11
    milyen ptc scripteket ismertek??
  • szjuca
    PTC
  • doxadmin
    Érdekes. Megnézném melyik tag mennyit keresett vele úgy valójában. Max az kaszál ki kitalálta.
  • szigetlakó
    Mire használjuk az internetet?

Legtöbben kapcsolattartás, játékok, sport, szórakozás, vásárlás, banki ügyek, miatt kapcsolják be a gépüket. Ön gondolt-e rá? Emellett az internetvilágában való megjelenés, munkát és egyben pénzkereseti lehetőség is jelenthet Önnek, amellyel megteremtheti jólétét.

Link>>
  • doxadmin
    Én csak olvastam hogy Magyarokat nem fogadnak el, engem se aktiválták, utána abba is hagytam, úgysem fut a gép olyan sokat.
  • Palinko
    magyarországi ismerősöm írta hogy neki megy. háát kiderül majd, állítólag 2 hétig vagyis 14 munkanapig (az már 3 hét :D) kell futtatni, és aztán aktiválnak. majd még leírom hogy mi a helyzet, ha megy majd próbálunk neked is valami megoldást találni.
  • doxadmin
    Magyarországból elvileg nem működik, legalábbis én már 3 hónapja regisztráltam, és még mindig nem aktiváltak. Írtam supportnak, arra meg nem válaszoltak. De lehet csak velem kivételeznek.
  • Palinko
    akinek sokat fut a gépe érdemes ezzel próbálkoznia:
    link

klikkelj a linkre, majd írd be a felhasználónevet, jelszót, jelszó még1szer, majd emailcím, klikkelj a kis zöld nyílra, ha regeltél, és azonosítottad a mailod, lépj be és töltsd le a programot, account home, és balról a download PEER install, és az internationalt töltsd le, első futtatáskor be kell írni a megfelelő adatokat, majd futtatni, kell 2 hétig, hogy aktiváljonak, hogy rendes felhasználó vagy máskülönben nem kezd el pénzt termelni...

egy kis segítség telepítés után hogy néz ki:
    https://www.gomezpeerzone.com/features.aspx

account homenál balról alul írd be a paypal számládat, minden hónapban megvan a határidő amikor autómatikusan kifizetnek. a programnan írja is az időpontot earning closing date...

én már 2 órája futtatom még nem kerestem semmit :D de mondta a barátom hogy elejében nagyon lassú ha aktiválnak akkor már gyorsabb lesz, neki havonta küldik a pénzt :) nekem ha lesz bizonylatom akkor teszek fel.
  • HUmanHunter
    uploading.com ról valakinek van infója? azt íjra az oldal hogy már fizetett elég sok embernek, és ha most is fizet még akkor megéri feltöltögetni.
  • HUmanHunter
    végignéztem a külföldi oldalakat is[ ami angolul vna] ott is csak a reklámja van. török a cég szal a legtöbb vele foglalkozó oldal törökül van azt meg nem értem. egy oldalon azt láttam hogy 140k $ t fizetett ki, de azt 200 napja frissítették utoljára.
  • Palinko
    hát nekem még 1emailt sem küldött.....
  • HUmanHunter
    nagyon sok helyen hirdetik de sehol nem találok kifizetést, viszont SCam oldalak között sincs.
  • HUmanHunter
    amúgy ez a lookinad fizet mert sehol nem találtam róla semmi infót a reklámján kívül. ?
  • HUmanHunter
    amúgy ahhoz képest hogy No Minimum, 20 centem van és azt írta hogy majd akkor fizet ha elértem a kifizetési minimumot.
  • HUmanHunter
    "Összes felhasználó : 146
    Jelenleg online : 0
    Prémium user : 0
    Összes kifizetés : 0 $"
    hmm..
  • terencehIII
    Ajánlok egy új PTC oldalt amely 100% magyar
    HUNBUX

Ajánlóhoz kérlek írjátok be : terencehill ezzel ti nem kaptok kevesebbet
  • terencehIII
    Ajánlok egy új PTC oldalt amely 100% magyar
    HUNBUX

Ajánlóhoz kérlek írjátok be : terencehill ezzel ti nem kaptok kevesebbet
  • LSSAHlavina
    Amúgy valaki kapott már meg valamit a Tresorquesttől?
  • LSSAHlavina
    :D ÉN IS!!!
  • Christiansen
    nem sorry, már nem akarok többet elkezdeni:)
    kicsit örülök is, hogy bedőlt a prizee..
  • LSSAHlavina
    A RoyalCactus nem érdekel? Az egyetlen ilyen játékos oldal, ahol versengés is van, nekem azért jön be nagyon.
  • LSSAHlavina
    A Zanimos akkor éri meg, ha egy hónap alatt össze tudsz gyűjteni annyi pontot, amennyi a kiszemelt kódra kell. Nekem Prizee Maxpackra mindig összejött. Ha nem jön össze annyi pont, akkor átváltják euróra, és az halmozódik. De az átváltással roszabbul jársz szvsz, mert később lesz meg így a kód. Szóval nem árt egy-két referral. De pl. Packbarrét is próbáltam, na annál kb. 10szer gyorsabb a Zanimo.
  • Christiansen
    tyú köszi

bombázósból egyébként 10 vagy 11 pálya van,
    az utolsó pl. meglepően könnyű volt :O
  • LSSAHlavina
    Vannak azért TQT titkok... ;-)
  • LSSAHlavina
    úgy emlékszem 13 van! :)) Egyszer vagy kétszer sikerült csak. Általában a repülő bombáz le, mikor meglenne már a pálya. :)
  • Christiansen
    milyen titkos küldetések?
    nekem ilyen csodalámpák gyűlnek, arany-ezüst-bronz van,
    de qp-al lehet aktiválni