15995
11074353081353622639.jpg
  • Christiansen
    nyomok egy zanimo reget..mennyi idő a QP?

na, nekem egyedül a vonatos nem volt még meg fullra,
    (meg experten a kígyós, de nem biztos, lehet azon is meg volt)
    a 13-ason haltam meg már 3x. mennyi pálya van?
  • LSSAHlavina
    valakinek van leírása a tresorquest-en található titkos küldetésekről? Köszi.
  • LSSAHlavina
    Sziasztok! Véletlenül találtam rá a topicra, azt hittem, csak én nyomok ilyen játékokat ajándékokért siteokat kikapcsolódásképp magyarhonból! :)

Én a TresorQuesT -et játszom, valamint a Royalcactust, ez utóbbit nem nagyon láttam itt, pedig most ez a kedvencem, mióta a Prizee bedőlt (onnan egy USB-s ventit kaptam).

Ha valakit érdekel a RoyalCactus, egy olyan klánban vagyok, aki az első 10-ben benne van, tehát sok plusz pontot kapunk, meg jómagam is elég előkelő helyeken szoktam végezni, amiért szintén plusz pontok járnak, ugyanis itt ranglista is van a játékokban. Ha valaki már jó játékosként nyomja, privezzen nekem, felvesszük a klánba, 80.000 pontot kell elérni periódusonként, hogy tag maradhass nálunk. A játékokban rengeteg gyakorlással lehet előre jutni, igen nehezek, és sok trükköt kell ismerni amúgy, mindig kihívás. Egy periódus két hétig tart, az alatt megy a harc a helyezésért egyéni és klánszinten. Reg:

RC regisztráció

A választható ajándékok skálája is igen széles.

Questpackot és RoyalPasst (korábban MaxPackot) a Zanimo bárral szoktam venni, reklámcsík proggi, szvsz a legjobb jelenleg:

Zanimo Reg

Ha bárkinek segíthetek a francia nyelvvel a siteokon, vagy a játékokkal kapcsolatban, priv rám...

A tresorquesten amúgy mindig végigviszem a memóriajátékot 10-ig, a kristálygolyóst 13-ig, a másik golyós játékot, ahol a VOLPAO bónusz is van, néha sikerül az evasion összes pályája is, de a robbantós fickós még sosem sikerült, 7-8 pálya körül mindig kihalok.
  • Palinko
    akkor rögtön a rendes sit&go kal próbálkozok.
  • doxadmin
    Játékpénzt kár komolyan venni, ott nincs tétje, hisz naponta illetve azonnal visszatöltheted ha elbuktad.
  • Palinko
    átnéztem most pár weboldalt googleval talán itt vannak meg legjobban az alapok:
    http://www.texasholdem.hu/

ha van kérdésed írj, vagy ha a többiek szeretnék a skypos ajánlat még áll. igaz van az sgn póker topic de ők azért már haladóbbak úgy vettem észre :)
  • HUmanHunter
    én egyáltalán nem tudok pókerezni valaki megtanít?
  • Palinko
    jaja van telefonos, sajna nem fogadta el a telefont :S személyi másolatot elküldtem majd kiderül...

hamarosan látom lesz fogadás is :)
    kár hogy nem lehet ott még 1 account ahol már van, de majd ki tudja kipróbálom :D de találtam pár olyat ami még új számomra.

jövő héten ha elfogadják nyitok valahol számlát, kipróbálom magam játékpénzben, ha megy a dolog akkor megpróbálom, ha nem kérek tőletek tippeket. már elég rég óta pókerezem, igaz nem intenzíven, és sokat vállalok néha, plusz türelmetlen szoktam lenni 1,5 óra után... esetleg ha van kedvetek skypon tarthatnánk egy kis klubbot :D
  • HUmanHunter
    regeltem, és vagy az egyik vagy a másik ellenőrzés. én a telefonos cuccra mentem, felhívott egy bot benyomott 3 számot azt beütöttem azt csá. utánna 24 óra míg teljesen kész lessz az accod[ azt írja] de be lehet már előtte is lépni.
  • doxadmin
    jah, ez jó. Végül is össze van gyűjtve majdnem minden bonusz, és idővel újabbak is ekerülnek. Asszem regisztrációnál van egy telefonos ellenőrzés (gépi hang bemond pár számot angolul) + személyi másolata kell nekik, és mehet is.

• Palinko
    köszi ez nagyon jól hangzik! regelek is :)
  • janikazs
    Bankrollmob (katt)

Én ezt az oldalt ajánlom, nagyon sokféle befizetés nélküli bónuszt ajánlanak, sok terembe. De nem csak pókerhez hanem kaszinókhoz és bingóhoz is. Én is innen kaptam pénzt, most mansion pokeren játszom az ingyen 50$-omból. Vannak az oldalon is játékok amivel pénzt nyerhetsz, pl egy széf 3 jegyű kódját ha kitalálod, megkapod a tartalmát (min 20$ és naponta +10$ ha nem töri fel senki. Múltkor 70$-t nyert így valaki...) Az oldalon a fórumozást is díjazzák, post-jaidért pontokat kapsz, a pontokat pedig pénzre válthatod, amit kiküldenek vagy egy pókerteremhez, vagy moneybookers/neteller-re. Pontokat kapsz ha meghívsz valakit az oldalra és elfogadják a regisztrációját. Pontokat kapsz ha igényelsz egy pókerbónuszt és megkapod. Akkoris ha utánad regisztrált valaki és ő kap meg egy bónuszt. Sokféle módon lehet pontokat gyűjteni, nekem is van 2,6K ami 26$-t jelent. Szerintem nagyon jó oldal. Ha regisztrálsz, és megkapsz egy bónuszt, különleges freerollokon is részt vehetsz (ingyenes nevezés, valós pénz a nyeremény és mivel csak a bankrollmob tagjai nevezhetnek viszonylag kevés nevező)
    http://www.bankrollmob.com/?t=5348
  • Palinko
    érdekelne szted melyik teremmel érdemes foglalkozni és melyik oldallal? (pokerstrategy, yourpokercash kilőve :()

lehet én ott buktam el hogy túl nagy összeggel szálltam cash gameba és ott aztán igazán nehéz dolog, mert már eleve más téteket rakhatnak be, mert valaki több pénzzel beülhet mint más, a taktika, ráérzés is felborul, és azóta játszottam virtuálison sit and got, és jól ment ha nem kapkodtam el. talán érdemes lenne magamnak még1 esélyt adni úgy gondolom :)
  • doxadmin
    Ahhoz hogy a kapott pénz ki tudd venni előbb ki kell játszani bizonyos mennyiségű pontot, aminek a %át a terem határozza meg. Ha meg van a pont, és a pénzt se vesztetted el, akkor átkerül a valódi pénzes számlára. Illetve egyes teremnél kell egy minimum befizetés a pontok kijátszása után, ugyanis csak olyan kártyára fizetik ki amiről be is lehet fizetni. Általában ezt a kezdő 50$-t úgymond virtuális pénzes számládra kapod, de még a kaszinóé, ha elveszted olyan mint ha a kaszinó vesztette volna el.

Nem tudom miért nem tudta kikérni, ha neki normális számlája volt és nem bonuszos.

Stabil nyerésen most azt értem hogy napi játékokat +$-ban zárom. Nekem se sikerül minden nap 20$-t kiszedni, mert valljuk be azért a szerencsének is van egy kis szerepe, de egyre jobban arra hajlok hogy nagyon minimális. 20% szerencse, 80% taktika.
    Játszottam cash gamet, nem az én asztalom, itt inkább vesztettem mint nyertem, illetve 0án zártam a napot, vagy - ban. Most áttértem SnG (Sit&Go) játékra, ahol minimum befizetés 1.25$ 9fős asztalnál első hely 4.50$-t kap, 2. hely 2.70$ 3.hely 1.80$ És azért nem nehéz bekerülni top 3-ba. Általában 9 fős asztalokon játszottam eddig, napokban kipróbálom a 27 (10$ első hely), 45 (17$ első helyért) , 180 (97$ első helyért)fős asztalokat.

Esetenként freerollt nyomom, ha van valamilyen normális 1000-5000 indulós 1000-10000$-os. Bár ezek 4-8+órán keresztül is tarthatnak, és elég nehéz normálisan fizető helyre bekerülni

Többet lehet vele keresni mint egy ptcvel szerintem. Nem játszom még olyan régen, legalábbis nem normálisan, sokat buktam majd visszanyertem, majd ismét buktam, de azért rá lehet érezni.
  • zed90
    üdv
    csak elméleti szám volt még nem kerestem vele annyit, de már többször fizetett. Szal a 25e azt jelentim, hogy ezzel az egyel úgy hogy nem veszel prémium tagságot, de össze szedni a max referált (120at) és dolgoznak akkor kb annyit lehet keresni vele. én már egy éve csinálom, de gyüjtöttem reffeket, mostanába kezdtem el. egy kb hónap alatt 26 lett. sztem ez elég jó.
    bizonylat
    ez a bizonylat van most...
  • DRFlame
    Nem hiszem hogy a domain parkoltatás jó.
  • Palinko
    milyen versenyeken indulsz hogy sikerül stabilan nyerni? vagy csak bemész egy asztalhoz és játszol? én olyanokat tapasztaltam, hogy a pénzt nem lehet kikérni, mert az irodáknál ez ilyen virtuális pénz szinten mozog, megjátszottuk egy ismerőssel, hogy elvesztettem az ő javára minden pénzt, és nem bírta kikérni, pedig neki rendes számlája volt nem ilyen free pénzes...
  • doxadmin
    Domain parkoltatás sem jobb ne hidd. 1, mielőtt kifizetnének meglesik a forgalmad, 2, a parkoltatott domainra nem lehet generálni forgalmat pl nem hirdetheted.

Lássuk az én módszerem:
    1 hónap alatt megtanultam pókerezni, nem mondom hogy profi vagyok, sőt még egy közép szintű sem, de jól megyeget.
    napi 2 óra alatt összeszedek ~8-20$-t, ami kb 1600-4000Ft. És akkor csak 2 órát játszottam. A legjobb hogy kifizet, mert egy nagynevű online kaszinó nem fog nem kifizetni :) Másik legjobb hogy még szórakozom is alatta :) 3. legjobb hogy ezt lehet saját pénz befizetése nélkül is csinálni, mivel egyes oldalak adnak ingyen 50$-t, és csak pontokat kell szerezned hogy kivehesd a pénzt, ami gyerekjáték, ha netán elbukod akkor sincs gáz, nem kell visszafizetni.
  • DRFlame
    Itt leginkább ilyen ref-es pénzkeresés van de láttam már konkrét MLM hirdetéseket is. A kettő között nagy a hasonlóság.
    Ami a leginkább jellemző az az, hogy az igazi jövedelem az új tagok beszervezésében van, és nem a tényleges eladásban/klikkelésben, ez pedig így nem lehet sikeres rendszer.
    Egy kis wiki:
    http://hu.wikipedia.org/wiki/A_multi-level_marketing_kritikája

A PTC-re is igaz az itt leírtak egy része, annyi különbséggel, hogy pénzt nem veszítesz, csak időt. De mint tudjuk az idő pénz.

Egy átlagos PTC:
    HA fizet akkor kb 1 cent 1 klikk amit "nézni" kell kb fél percig. Ez kevesebb mint 2 forint. És ebben ugye van egy olyan kockázat, hogy nem biztos hogy fizet. Igazából 2 centet fizet összesen (továbbra is ott a HA), mert 1-et neked 1-et meg az ajánlódnak, de ez is 3-4 forint.
    Magyarországi viszonylatban is egy szar munkahellyel többet keresel ennél (idő/pénz), ezért én meg vagyok róla győződve, hogy ez időpocsékolás.
    Hallom hogy emberek centeket kérnek ki... szánalmas.

És akkor hogy valami hasznos is legyen, amivel tényleg lehet pénzt keresni:
    http://www.experienced-people.co.uk/1042-top-ways-of-making-money-online/

Több lehetőség le van írva, vannak köztük jók is, szarok is, de mindenképp tartalmaz hasznos információt. Persze más kategória, mert az itt leírtak sikerre viteléhez tényleg tenni kell valamit. Viszont tényleg van benne lehetőség. Az igazság az, hogy a 100 felsorolt lehetőségből én 4-5-öt találtam igazán jónak, de úgy érzem megérte elolvasni.
  • doxadmin
    Próbálj autosurf progikat. Vannak csak hirdetésre valók is.
  • shark11
    amúgy valaki tud olyasmi oldalt mint a reklamcsere.hu mivel kb semmilyen oldalt nem lehet beregelni mert olyan kritériumokai vannak aminek nem lehet megfelelni
  • shark11
    ajánlok egy nagyon jó oldalt az Orangebizs-t
    már rengetegszer fizetett (havonta kb 2*, 3* van a kifizetés)
    1 cent a minimum PayPal-ra
    AlertPayra 1.01$ (72 órán belül)
    PTP 0.88$/CPM Upgradelt felhasználóknak
    az Email-ek és a PTC-k 0.02-0.1 Centet fizetnek
    PTP nem Upgradelt felhasználóknak 0.02 - 0.04 Cents
    a pont beváltás ilyen:
    Lv.1(1.4c/CPM) 1000 - 10000 $0.000014
    Lv.2(1.5c/CPM) 10001 - 50000 $0.000015
    Lv.3(1.6c/CPM) 50001 - 100000 $0.000016
    Lv.4(1.8c/CPM) 100001 - 9999999 $0.000018
    $ PTS $0.1 - $10 (bár ezt még nem használtam)
    $ 4 Referral level van 7%,3%,1%,1%
    itt van a reflinkem ha érdekel http://www.orangebizs.com/pages/index.php?refid=shark13
  • doxadmin
    25ezer, vagyis 120-130$ ptc-vel

Esetlen láthatnánk róla egy képet, ami 2009ben készült? Gondolom ilyennel nem tudsz szolgálni.
  • terencehIII
    Te kb hány reffel hozol össze 25e-et egy hónapba????
  • kommersz
    meg parszor masold be
  • zed90

Ez fizetni fog, nekem már többször fizetett, azonali kifizetéssel ráadásul.

Próbáld ki, kevés link van ugyan (4),de reffekkel jól lehet vele keresni, ill ha upgardelsz akkor meg főleg, anélkül is kb 25e-et össze lehet hozni egy hónapba, azzal meg határ a csillagos ég! :)32

Itt link hozzá:
    http://www.neobux.com/?r=zed90

egyébként:
    be van védve csalás ellen rendesen: két jelszó(regnél a sec.-t üresen kell asszem hagyni), képről kell számot leírni, pottyre kattintós linkek meg még kitudja mi.
    1 centet ad standart tagoknak 1 linkért
    reffek után 50%ot ad
    sokféle prémium tagság van jobbnál jobb dolgokkal.
    jackpot ilyesmi is van az oldalon
    ref bérlés(ami sztem jó lenne ha dolgoznának is az emberek)
    alertpayre paypalra fizet 2$tól először utána 1$onként emeli a minimumot kifizetésenként 10$ig.

Szal PROFI oldal, érdemes csinálni.

Ne hagyd ki:
  • zed90

Ez fizetni fog, nekem már többször fizetett, azonali kifizetéssel ráadásul. Nagyon jó oldal.

Próbáld ki, kevés link van ugyan (4),de reffekkel jól lehet vele keresni, ill ha upgardelsz akkor meg főleg, anélkül is kb 25e-et össze lehet hozni egy hónapba, azzal meg határ a csillagos ég! :)32

Itt link hozzá:

egyébként:
    be van védve csalás ellen rendesen: két jelszó(regnél a sec.-t üresen kell asszem hagyni), képről kell számot leírni, pottyre kattintós linkek meg még kitudja mi.
    reffek után 50%ot ad
    forum (magyar is)
    alertpayre paypalra fizet 2$tól először utána 1$onként emeli a minimumot kifizetésenként 10$ig.

Ne hagyd ki:
  • zed90

Ez fizetni fog, nekem már többször fizetett, azonali kifizetéssel ráadásul. Nagyon jó oldal.

Itt link hozzá:

egyébként:
    reffek után 50%ot ad
    forum (magyar is)

Ne hagyd ki:

• zed90

Itt link hozzá:

egyébként:
    reffek után 50%ot ad
    forum (magyar is)

• zed90

Itt link hozzá:

egyébként:
    reffek után 50%ot ad
    forum (magyar is)

Ne hagyd ki:

• zed90

Itt link hozzá:
    Neobux.com

egyébként:
    reffek után 50%ot ad
    forum (magyar is)

Ne hagyd ki:
    Neobux.com

• zed90

Itt link hozzá:

egyébként:
    reffek után 50%ot ad
    forum (magyar is)

Ne hagyd ki:

• doxadmin
    Felejtsd el sürgősen. 1, illegális, 2, nem fizet még évi 5ezret sem

Lényegében abból lenne pénzed hogy keresel valakit ugyanazzal a szöveggel amit te is olvastál, és ő fizet neked 600Ft-t, minél több ilyen "vállalkozó kedvű" t beszervezel annál több a pénz. Csak ugye az piramisjátéknak minősül, amit ha jól tudom a törvény büntet.

1x beleugrottam régen, buktam 600Ft-t, kaptam valami report 1et, amiből összesen 4 van, persze + pénzért kellene megvásárolni. Ilyen általános dolgok voltak benne, hogy pl.: hogy használd keresésre a googlét.

Én inkább maradok a pókernél (10perc/600Ft vagy több ha mákolok :P), vagy valami kétkezű munkánál.
  • Kinga19
    beirtam a google-ba h nyári munka és kiadott olyan melókat ami napi 1-2 órával akár heti 5000-et is fizethet ehhez azt kell tennem h vkinek kell utaljak 600 ft-ot ja és azt irja h ez tuti h nem kamu de nekem bűzlik eléggé. ha vkinek van valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban az irjon pls...
  • terencehIII
    internetesmunka

kicsit frissítettem a honlapot!!! Akit érdekel nézze meg ,egyes helyeken ha alám regisztráltok akkor kaptok az adott oldaltól valamennyi bónuszt mert ott már több mint 30 reffem van.
    Keresek embereket akik segítenek az oldal fejlesztésében+partneroldalakat.!!!
    © janikazs
  • terencehIII
    internetesmunka

kicsit frissítettem a honlapot!!! Akit érdekel nézze meg ,egyes helyeken ha alám regisztráltok akkor kaptok az adott oldaltól valamennyi bónuszt mert ott már több mint 30 reffem van.
    Keresek embereket akik segítenek az oldal fejlesztésében+partneroldalakat.!!!
  • janikazs
    Ha valakit érdekelnek olyan oldalak, amik MÉG nem fizettek, de csak jókat olvastam róluk, akkor írjon privátba, és küldök linkeket, ha kérdés van azt is várom. (Azoknál is megvan a min kifizetés fele kb.)
  • janikazs

kép
    regisztráció
    Reklámok 0,25 - 0,015 cent, 5 pontos levelek (napi 50-100), 0,1 cent e-mail, point to cash, minimum kifizetés 0,25$ (PayPal)
  • janikazs

kép
    regisztráció
    0,02 cent/reklám, nincs minimum kifizetés, többször fizetett már (PayPal)! havonta legalább 2x van kifizetés, 0,1 centes e-mailek, point to cash (pontokat gyűjthetsz és beválthatod pénzre)
  • janikazs

kép
    regisztráció Nagyon jó, pár másodperc telt el a pénz kikérése és az utalás között!!! A minimum kifizetés megnőtt, nekem 2$ helyett most már 3$-t ír (PayPal), de nem vészes, össze lehet gyűjteni. (ref nélkül 4-5 cent/nap, de több is lehet)