Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Symbian
Keveset, de tényleg fizet.

ColdFire
üdv!

én donkeymailst használok, vélemény?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

nekem csak annyit ír ki hogy failed to login, pedig mindent beírtam már.
doxadmin
én már 1 hónapja nem tudok, valami hibaüzit akar küldeni, el is küldi, útána meg kapok egy mailt hogy ez a cím nem létezik. Magyarul beöglött.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Mi az hogy nem tudok belépni az agloco viewbaromba???????
csak saját maga alá akar tagokat gyûjteni... de én mindig kitörölöm a nevet ha valakire hivatkozik hogy regeljek alá...

doxadmin
Visszatért és újból lecsapott a nemfizetõ cégjeivel. Reszkessetek.<#vigyor>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Max7
egy kis hiba van az új bannerban addig meg nem akarom kirakni!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

vegicsek
Valaki írjon már neki e-mailt.
Amúgy nálam alapszabály, hogy ha szám van az oldal címében, akkor be nem regizek.A másik ez a 200 eurós levelek.Itt elfelejtik mondani, hogy 1000 euró ér kb 10 valós centet, csakhát ez az apróbetûs részben van.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Symbian
És most hasonlítsd össze az oldaladon lévõ cégeket a fekete lista tartalmával! Miért kell olyanokat írni, hogy "Tata-Cash - ez is minden hónapban fizet"
Miért kell ilyen dumával megvezetni a most kezdõ pénzkeresõket?
Még egyszer leírom: 1-800 mail, Tata-Cash, 1-dollar-mail cégektõl még nem láttam kifizetési bizonylatot sehol. Ha te rendelkezel ilyennel, légyszives oszd meg velünk!

A másik: azt kéne végre megérteni, hogy egy hirdetés NEM ÉRHET KB 1 CENTNÉL TÖBBET! Ha megnézed a jelenlegi PTC trendet, 100 látogatót 1-3 dollár között vehetsz, ez 1-3 cent bevétel a PTC oldal üzemeltetõjének. Ebbõl hogy fizetne ki 5-10-12 vagy 24-48 centet? Te kifizetnéd? Hogy a 200 dolláros levelekrõl ne is beszéljek! Ilyet csak az úgynevezett "fake" cégek ígérgetnek, a friss belépõk munkakedvét, lelkesedését kihasználva. Nyilvánvaló, ha nem kell kifizetni a 3 centbõl az 1 centet, az oldal bevétele növekszik. Sajnos, az interneten ilyen szabadrablás van.

Symbian
5731 és 5736 ra senki semmit? 😞

Symbian
Célszerû lenne fixen belinkelni valahol, hogy legalább a kezdõk ne fussanak bele (ha mi már megtanultuk...)
-csak javaslat

Symbian
Egyre gondoltunk😊 én meg egy viszonylag friss(?) scam listát hoztam PTR cégekrõl:NEM FIZETÕ EMAIL KÜLDÕ CÉGEK LISTÁJA

FZoleee
Nahát ez baromira a témához tartozik... :S
Symbian
Ok, megpróbálom.

Ötlet és kérdés egyben, mindenkihez:

Url rotátor szkript amerikai szerverre töltve (= usa ip cím) hozhat találatot a keresõmotoroknál?

vegicsek
Hülye vagy?
Legyen már türelmed megvárni, amíg a megfelelõ topicban válaszolnak.
Az egy dolog hogy a csetet szétcseszed, de nem kell minden topicot<#ticking>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

vegicsek
Zsebpénz fórumon többre mész, szerintem.

Symbian
DeQuba - scam vagy nem scam?

Csak mert van fenn 2172 creditem, még az Ougos idõszakból és azt ígérik 1sc=1$ szal jó lenne.

36$-ról 10$-ra levitték az upgrade-et (Platinum) és 60 napról 10 napra a várakozási idõt.

Symbian
Pittit keresném...csak április óta nem lépett be.

Symbian
Hát igen, mondjuk felteszem (pénzért) a monitorokba és más nyúlja le a látogatókat. Akár le is másolhatják a szájtot, csak az e-gold accountot átírják...
Melyik részében keressem a redirect nyomait?

doxadmin
Én úgy tudom hogy a goldcoders scriptekben csak látogató átirányítás van. Elég ez ha egy nagy látogatottságú hyipet mûködtetsz.

ezek szarok! csak arra várnak hogy vegyél silver- gold- platinum membert 50-250 $-é aztán lenyújlák a pénzed...

doxadmin
Kersd pitti -t, én múltkor tõle vettem, csak paypalre.

Symbian
Látogató átirányítás tuti nincs benne. Egy fórumon olvastam róla, hogy több szkript is (gyárilag) tartalmazhat backdoor-t.
GoldCoders szkriptek: állítólag ha regisztrálatlanul használod, egyszerûen törlik az adatbázisodat.

Symbian
Sziasztok! Valaki itt régebben írta (sajnos, már nem emlékszem, hogy ki volt) hogy vált dollárt e-goldra. Engem érdekelne, emberi áron, persze. Privi, please.

Max7
1x szólok mindekinek és utánna megy a bünti nem hiszem hogy ezek után sok dolgom lesz! amúgy meg pont ezért lett bezárva mert itt legalább felügyelm a sok spamet meg a sok egyértelmûen kamu céget!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

doxadmin
Most pedíg lesz dolgod, mert a másik forumról özönleni fognak a spammerek.

Max7
amíg nem kap büntetõpontot! és ezt veheti felszólításnak mert a következõnél megy a bünti is!

Max7
ez mind ok de nem így kéne!

doxadmin
Ha jól látom ez goldcoders hyip script! de eleht tévedek, a kinézete arra hasonlít. Ez nekem is megvan de a kiskapuk ki lettek szedetve belõle, meg nincs látogató átirányítás benne.

doxadmin
mi az most itt kezded a spammelést?

Symbian
Van egy másik hyip szkriptem, ez fullos, mûködik, testreszabható és nem kell átírni semmit. Könnyen feltelepül, nem kell mysql résszel szívni. Mivel magyar tárhelyen és domain néven van, megfelelõ domain nevet kell vásárolni, és külföldi szerverre kihelyezni! Demo változata megtekinthetõ ITT
Akit érdekel, privi, vagy az oldalon a started edition résznél "BUY NOW"

Max7
A piramis játék onnantól indul hogy alád kell regisztrálni!..... ez nem csak játékoknál hanem pl a reklámcsre.hu oldalnál is így van! Tehát az aki alád regisztrál az után most vagy 1 év mulva jutatást kapsz!

Az oldalt nem néztem meg közelebbrõl nem méjültem bele hogy hova irányít át én csak azt néztem meg amit adtál és nekem gyanúsnak tünt elsõre!

Sajnos már pár éve nagykorú vagyok és még idén KFT tulajdonos leszek szal nekem van mit vesztenem inkább kihagyom, de aki szeretné csinálni ezt zotya64-et keresse privátban!

Elõször is Nagyon komolyan köszönöm a szakmai hozzászólást, jó tanácsot és a "döntse el mindenki saját maga" hozzáállást. Igen bölcs döntés volt, tényleg, bár egy szavam sem lenne, ha törlésre került volna az egész bejegyzésem, mintahogy akkor sem lesz ha ezután kerül erre a sorsa.
Talán kissé ingoványosnak tûnik elsõ látásre ez az egész, én is alaposan utána jártam, tájékozódtam mielõtt belefogtam.

Mindíg tanul az ember, és én már azért köszönettel tartozom, hogy újabb ismeretekkel gazdagodtam, hiszen ez a megközelítés még nem merült fel bennem.

Csak néhány megjegyzés (és nem vita, vagy ellenérv, vagy megmagyarázás), ami talán elkerülte a figyelmemet:

1.) Piramisjátékkal úgy gondolom normális ember már nem próbálkozik. Tudomásom szerint a piramis játékok legszembetûnöbb jelei, hogy valamilyen célból, dologra, eseményra, stb elõre pénzt kérnek de nyilvánvalóan nincs mögötte semmilyen termék, szolgáltatás, vagy bármi.
Én magam kb. 15 évig kerültem az MLM-es üzleti lehetõségeket pusztán azért mert egybe mostam a piramis-játékkal. Az utóbbi idõben tanultam meg szétvlásztani a kettõt, és újra értékelni az MLM-ben rejlõ lehetõségeket, annak ellenére, hogy nem vagyok egy "nyomulós" ügynök típus és igen válogatós vagyok.

2.) Talán nem jól fogalmaztam meg, mirõl is fog szólni a uVme:

Különbözõ szintû uVme tagok lesznek. Az oldal használata, a messenger, az ismerkedés, a játékok, a blogírás, a játékok pénzre, tornákon részvétel, mind mind elérhetõ lesz ingyenesen mindenki számára. Fizetni csakis akkor kell, ha neked megéri. Mikor éri meg? Ha van egy akkora csapatod, akinek a lejátszott játékai után kapsz annyi jutalékot, hogy az téríti a befizetett összeget.
Tehát nem lehet mindaddig piramisjátékról beszélni, míg nem fizetünk sehova senkinek egyetlen fillért sem. Ha pedig már minden tisztázott, átlátható, szabályozott és elegendõ információ áll rendelkezésre, akkor már van alapja annak, hogy befizetek-e rá, vagy sem. Ennek megismerésére, még több mint két hónap áll rendelkezésre. Az alatt bõven ki lehet okoskodni, hogy megéri-e és milyen feltételekkel az üzleti elõfizetés. Ha úgy döntök, hogy mégsem éri meg a kockázatot, akkor sem vesztettem semmit, megmaradok felhasználónak, de még az sem kötelezõ.

3.) Bár a www.internetes-penzkereses.com weblap hazai üzemeltetésû valóban, de ez csak egy úgynevezett "toborzólap" és a regisztráció nem itt történik, hanem a uVme hivatalos weblapján, persze az odairányító felhasználói kódjával megtûzdelve, ez nem titok. És azért hogy valaki "alám" regisztrál azért egy fillért sem kapok, mintahogy most még semmiért és senkinek sem fizetnek jutalékot, hiszen nincs is még mibõl, nincs még ami az alapot létrehozza.

Végül, csak egyet jegyeznék meg, és számomra mégiscsak ez a legfonosabb:
nem titkoltam, hogy üzleti megfontolások irányítanak, ennek ellenére kijelenthetem magamról, hogy csak és kizárólagosan legális, általam tisztességesnek hitt dolgokkal foglalkozok, és ahogy az életben, úgy itt a neten sem lennék képes másokat átverni, megtéveszteni, vagy olyanra rávenni amit magam nem tennék meg.

Mégegyszer köszönöm a lehetõséget!

Max7
Nehéz döntés volt, hogy zotya64 hozzászólását töröljem vagy ne és úgy döntöttem hogy nem törlöm inkább döntse el mindenki maga hogy hasznûálja-e ezt a rendszert! Leírom hogy miért kifogásolom ezt a céget:

Azt mindenki tudja, hogy magyarországon üzött piramisjátékokat a törvény bünteti! Nem csak azt aki a piramisjáték tulajdonosa hanem azt is aki ebben részt vesz! (Ez a kölföldi hype cégeknél nem probléma mert ügye az külföldön ûzött tevékenység és ügye azt nem büntetheti a magyar álam ha kimész egy olyan országba ahol lehet drogozni és drogozol, tehát a kölföldi hype autosurf... stb. stb. cégek miatt nem szólhatnak)

Azonban ez a cég magyarországon üzi a tevékenységet! Ezt mindeki nagyon egyszerûen leellenõrizheti:

1. akinek windosa van beirja futtatásba (startmenü/futtatás) hogy cmd
2. felnyilik egy dosos ablak ahova beírja hogy: 'ping internetes-penzkereses.com' (idézõjelek nélkül)
3. A megkapott ip címet beírjátok ezen az oldalon:
link (a második helyre a Whois lookup -hoz)
4. elvileg ezt kapjátok amibõl kiolvasható hogy a server a GTS datanetnél van!

Aki ebbõl nem értene még mindig semmit annak leírom, hogy a servergép amin az oldalt tárolják magyarországi serverterembe van elhelyezve valószinüleg a BIX-ben (Budapest Internet Exchange ami a Victor H. u. 6-8 alatt található).

Tehát ez a lehetõség eléggé támadható ugyanis magyarországon ûzött tevékenység és az aládregisztrálók után pénzt kapsz, tehát piramis játék!

Ezek után a kis ismertetõm tudatában gondolja mindenki végig hogy használja-e vagy sem!

1.) A uVme-t úgy alkották meg, hogy könnyedén tudj csatlakozni és csatlakoztatni másokat. Kifejlesztése mintegy két évet vett igénybe. Hétszámjegyû befektetésük tette lehetõvé, hogy ki tudják fejleszteni az exkluzív játékok körét, a beépített azonnali üzenetküldõt, a tagi hálózatot kiépítõ szoftvert, és a tárgyi eszközöket, amire az egész rendszer épül.
Amint megtudod, hogy a világon hány millió ember játszik, megérted, hogy itt nagyban megy a játék. Néhány kevésbé fejlett országban is, ahol a PC-birtoklás meglehetõsen alacsony, az Internet-kávézók bevételük átlagosan 30-40 százalékát abból szerzik, hogy az emberek online játszanak.
Számos nemzetközi net-kávézó kifejezetten online játékra specializálódott.
Ráadásul a saját közösségedbe tartozó ismerõsökkel, barátokkal történõ játék sokkal szórakoztatóbb, mint ismeretlenek ellen küzdeni. Baráti rivalizálás van köztetek, és ez a fajta személyes kapcsolat, amit mindannyian élvezünk. És mostantól nem csak elégedettséget adó, szórakoztató és élvezetes: a barátok kihívása egy játékra, uVme a Te üzleted is!

2.)Megalkottak egy erõteljes, egyedülálló üzletet, melynek segítségével számos, különbözõ módon kereshetsz pénzt. Felépítheted játékosokból álló csapatodat, és társult tagjaidból álló csoportodat, így növelve késõbbi bevételeidet.
Alapvetõ, de nem az összes bevételi forrásaid:

- játékdíj-jutalék: ahányszor lejátszanak egy játékot, te pénzt kapsz utánuk

- az összes, személyesen szponzorált tagod belépési díjából pénzt kapsz, aki aktívvá válik

- a vállalat bevételeinek 8 százalékából részesedsz

- 100 % Matching Bónusz minden, személyesen szponzorált, aktív társult tagod után

- 3-5 százalék közötti jutalék hetedik szintig

- 1-3 százalékos részesedés minden, mélyebben lévõ szinted után

- és sok minden más!

Errõl részletesebben a uVme Team Hungary zártkörû közösségi támogató portálján lehet tájékozódni, kizárólag a már regisztrált tagoknak.
A regisztráció egyébként ingyenes most még, és nem kell meghívó sem, kockázat nincs, tehát bármikor ki lehet belõle szállni, ha valaki nem talál benne semmi érdekeset. Október 08.-a után azonban minden megváltozik a csatlakozással kapcsolatosan.

3.) Buktató? Egyenlõre senki nem talált abból a közel 300 ezer tagból aki regisztrált világszerte. Sok mindent még valóban nem tudunk, de éppen ezért érdekes, és kíváncsiságra ösztönzõ az egész.

Buktatót már csak azért sem érzünk benne, mert aki mégsem akar/tud belõle profitálni, még mindíg megmarad egy hatalmas szórakoztató közösségi rendszer (mely igen nagy valószínûséggel az IWIW,MSN, stb. tagokát átfogja rendezni a uVme-be) tagjának, amire másoknak október után már nem lesz ilyen egyszerû a csatlakozás.

vegicsek

Na, kifejtenéd, hogy
Mit kell csinálni?
Hol van ebben az üzlet?
Hol van benne a buktató?

Ja, és a lényeg:
Ebben a közösségben, a tagság bõvítésének szinte elsõdleges eszköze az IWIW, MSN, MyVip, stb kapcsolatok kiaknázása. El sem hiszitek, 2-3 ajánló mondat szétküldése (nem spam, mert "ismered" õket)milyen csodákra képes. Nekem a többség még meg is köszönte, hogy a figyelmébe ajánlottam.
(ha szükséges, tudok néhány változatot ezekre a 2-3 mondatokra)

Gondoltam még egy bejegyzés erejéig kicsit bõvebben kifejtem, mi is igazából a uVme jelentõssége:

A világtörténelem leggyorsabban növekvõ piaci szereplõje az internet.
De van egy online szektor, amely 4-szer olyan gyorsan növekszik, mint a világháló!
Ez az Online Skill Games, azaz az Online Ügyességi Játékok piaca.
Ez a piac pillanatnyilag 164 dollár hasznot termel másodpercenként.
5.2 milliárd dollárt éves szinten.
A következõ 156 hétben ez elõreláthatólag 412 dollárra fog nõni másodpercenként.
Addig is minden nap, minden órában megállíthatatlanul növekszik.

Az Online Játékok üzlete, habár igen jelentõs, most mégis különlegessé válik az idõzítés miatt.
A uVme a következõ forradalmi lépés az online szórakoztatásban.
Robbanásközeli állapotban van.

Miért ennyire különleges a uVme?

A uVme elsõ cég, amely úgy indítja be új üzletét, hogy az magába foglalja a három legizgalmasabb internet-jelenséget:

1. az Online Játékokat
2. a Web 2.0-át használó, úgynevezett Social (Közösségi) Marketinget
3. a Network Marketing (Hálózati Értékesítés) egy teljesen új formáját, amelyet úgy lehetne körülírni: Social Marketing/Network Marketing 2.0.

A játékok ’játszásával’ okozott öröm és a közösségépítés lehetõsége igen nagy közösségi aktivitást eredményeznek. Mi megmutatjuk az utat, hogyan képezz bevételt pusztán abból, hogy ismerõseidet és más embereket összekapcsolsz a játék segítségével, karöltve egy közösségépítéssel.
Nincs szükség semmiféle eladásra!

Végül megemlíteném, hogy az indulás óta (2007.június 08.) a csatlakozók száma elérte a 300 ezret, és ez a szám hatványozottan emelkedik napról napra.
Érdemes lenne ide ellátogatnotok:

uVme: Az Új Trend
Vagy keressetek privátban.

Üdv Mindenkinek!
Új vagyok itt Nálatok, de egy közös biztosan van bennünk. Imádok játszani én is.
Másik nagy hobbim itt a neten, az online marketing, online vállalkozások. Rengeteg online vállalkozó barátom van már, sok tapasztalat van mögöttem, van néhány weblapom, és csurran cseppen a lé is már végre egy jó ideje.
Ha nem veszitek tolakodásnak, egy nagyon is testhez álló, közeljövõben induló világméretû közösségi portálra hívom fel a figyelmeteket:

A lényege: játék ingyen de akár vérre menõ tétekre is, közösség építés, kapcsolatszerzés és tartás, kommunikáció több csatornán, és persze ha akarunk akkor jövedelemtermelés.
Bõvebbet privátban, vagy e-mail-ban.
Örülnék a véleményeteknek.uVme

Max7
éppen ezért lett bezárva hogy ne legyen sok szemét a másik topikban mert itt legalább szûröm õket, és így nem a moderátorokra marad a döntés akik nem jártasak ebben a témában!

Max7
úgy lesz mint most hogy minden link mellé lesz egy kép is! hasonló lesz csak oldalról bekúszó menük lesznek!

Symbian
Hyip szkript, demóban mûxik, a mysql résszel szívok. Egold-intgold rendszer, auto withdraw, full adminolható, testreszabható. Az intgold idõközben mexûnt, ezt át kell írni. Esetleg shared 5$ e-gold. Privi. 5letek.

vegicsek
Hja, bezárták a másik topicot, így ide küldözgetik majd a sok szemetet.Lesz itt meló<#szomoru1>
Amúgy szeritnem max is úgy gondolja ahogy te mondod.

Ezt inkább ugy kéne hogy csak az kerüljön fel ahol van SAJÁT kifizetési bizonylat!Nem kéne majd mindent feldobálni!

Origin ID: sole2k9

Max7
#5699 és #5700-ban leírtak miatt törlöm a saját honlapokat reklámozó hozzászólásokat! Nincs szükség az userek hülyítésére és olyan cégek bemutatására amik fake cégek!

Továbbiakban kérem szives türelmeteket hamarosan elkészül felülre a banner ahova a cégek linkjei is bekerülhetnek és azé lesz a referáció aki elõször bemutatja a céget!

És ha kérhetem törekedjön kifizetési bizonylatok linkelésére is mert az elmúlt 2-3 hónapban ilyet nem láttam!

Symbian
Tata-Cash, 24 és 12 centes linkek. Neked már fizetett? Csak mert tavaly óta feketelistás, akárcsak az 1-800 mail.

Symbian
Az oldaladon felsorolt cégek legalább fele kamu cég, tehát nem fizet! Érdemes figyelemmel kísérni a folyamatosan bõvülõ SCAM listákat (by Google)
Az 1-800 mail oldalon 3 hónapja kikértem a 125 dollárt, azóta semmi, emailre sem válaszolnak!

Max7
kikerülhetõ! nem kel olyan helyekre regisztrálni amik az észerûség határain kívül igérgetnek pl 100%-os ref bonusz (azért kecsegtetnek hogy hozd a sok lámát aki beregezik a mail címével) szal okos gondolkodásmóddal kikerülhetõ! (kiváncsiságból tartom az egyik mail címem amire napi 4-500 mail érkezik)

Pluskast
Te mennyit keresel ezzel egy hónapban?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”