15995
-
DRFlame #7891 Hát nem sok minden derül ki a honlapon, csak annyi hogy MLM, és az ehhez tartozó bullshit szöveg:
"Soha nem látott lehetőség" - mintha már olvastuk/hallottuk volna pár helyen
Itt is arra van alapozva a valós jövedelem, hogy legyen alattad jópár ember, mivel így az igazi jövedelmed alulról jön, és nem közvetlenül a te munkádból. Ha sikerül kiépítened egy jó hálózatot az elején, akkor elleszel vele egy darabig, amíg próbálkoznak az alsó emberek is, aztán idővel öszeomlik ez is. -
#7890 egy mlm szerű pénzkereseti lehetőség, azért regeltem magam is és ajánlom tovább mert ingyenes a regelés, későbbi bevétel attól függ hogy most mekkora tábort tudsz gyűjteni magadnak, ezért is ajánlom nektek, mert még talán nem nagyon ismerik. mailben mindenről tájékoztatást kapsz, az oldalon is van pár sor.
akiket érdekel itt tudnak tájékozódni, regelni:
link -
#7889 nem tud valaki meghívót küldeni, még élő egymás reklámaira kattintó közösségbe? -
#7888 az az oldal nem rossz azoknak akik tanácstalanok, de azoknak is inkább úgy jó ha értenek a tehnikai elemzéshez, fundamentumokhoz stb, így vakon követni őket több mint bátorság... mennyi az a nagy kaszálásod? sztem akkor a legjövedelmezőbb ha rászán az ember jó sok időt és kitanulja alaposan aztán vág bele. -
HUmanHunter #7887 honnan van az a venti? :D -
#7886 2000-ben kaptam az első csekkeket USA-ból, Spedia, Desktopdollars, stb. Akkor még ezekkel kellett házalni a bankoknál, hogy devizaszámla nyitás után beváltsák rá. Szép is volt. Ebből írtam a szakdogámat a közgázon, 5-öst kaptam rá. Konferenciákon előadást tartottam róla.
Ma már Paypal-al és Moneybookers-el könnyebb az élet, nem kell fecnikkel rohangálni. Viszont hiába tennék fel screenshotot, 1 perc alatt össze lehet fotosoppolni tetszőleges eurót.
Ami neked nem fizetett, az biztos csak franciáknak volt fenntartva, és nem olvastad el. Surf-Barre, Gold-barre. Vagy SCAM volt, mint az eurokiddies.
Te! Fotózzam le az USB-s ventit, ami itt pörög az arcom előtt? Jópofa, ez jött legutóbb postán Franciából, még a bélelt boríték is megvan! Sose mennék be a boltba, hogy nekem kell egy USB-s ventillátor. De így, hogy ingyen van, tök jó pofa, én mondom. -
tuddy #7885 Próbájátok ki ezt, ez a tuti, továbbra is.
Marketiván most nagyot kaszáltam.
klikk ide! -
janikazs #7884 Hát az aztán jó ha scam-list-en fent van... részemről ennyi az oldal -
shark11 #7883 TuiBux
A TuiBux egy NeoBux klón de komolyan mindenben csak a designja egy kicsit más
1 centet/klikk (naponta 4 link)
standard membernek reffek után 50%ot ad upgrade membernek 100%-ot
ref bérlés(minimum 5 standard tagoknak 30 cent upgradelteknek 20 cent)
alertpayre paypalra fizet 2$tól
a reffek száma sajnos korlátozott
direct
standard 50
upgrade 100
rented
standard 400
upgrade 1500 -
#7882 Újra itt a 25ezres ajánlat. Még valaki harmadszor? -
shark11 #7881 LaVina ha tudsz mutass egy kifizetési bizonylatot (sajátot)
én is használtam surfbart viszont azon kívül hogy telelett vírussal a gépem nem értem el vele semmit mivel hiába értem el a minimum kifizetést egyik sem fizetett -
#7880 Látom sokan használják a PTC-ket. Nektek nem fárasztó a sok linkre/bannerra kattintgatni? Én meguntam hamar. Banner-proggikat használtok mellette? Nekem csak ezek maradtak, már 12-t használok egymásra rakva: surfbar cégek eurocentekért + flash játékok ajándékokért
Rájöttem, hogy van néhány cég, a felsorolásomban az utolsó kb 4, melyekre csak akkor lehet regelni, ha a böngészőben a beállításokban a nyelv megadásánál a franciát hozzáadom az első helyre. :D -
zed90 #7879
Ez fizetni fog, nekem már többször fizetett, azonali kifizetéssel ráadásul. Nagyon jó oldal.
legfrissebb bizonylatom:
Próbáld ki, kevés link van ugyan (4),de reffekkel jól lehet vele keresni, ill ha upgardelsz, akkor meg főleg, anélkül is kb 25e-et össze lehet hozni egy hónapba, azzal meg határ a csillagos ég!
Itt link hozzá:
http://www.neobux.com/?r=zed90
egyébként:
be van védve csalás ellen rendesen: két jelszó(regnél a sec.-t üresen kell asszem hagyni), képről kell számot leírni, pottyre kattintós linkek meg még kitudja mi.
1 centet ad standart tagoknak 1 linkért
reffek után 50%ot ad
sokféle prémium tagság van jobbnál jobb dolgokkal.
jackpot ilyesmi is van az oldalon
forum (magyar is)
ref bérlés(ami sztem jó lenne ha dolgoznának is az emberek)
alertpayre paypalra fizet 2$tól először utána 1$onként emeli a minimumot kifizetésenként 10$ig.
Szal PROFI oldal, érdemes csinálni.
Ne hagyd ki:
http://www.neobux.com/?r=zed90
-
Csurga #7878 Itt egy link az igazolásra (scam list 2)
Scam List 2
Itt is csak a fórum hiányát említik, kifizetés az van! -
Csurga #7877 Nem kamu, a scamet azért írják, mert a fórum nem üzemel, és ezért már gyanús... -
janikazs #7876 Gyanús h nem fog fizetni (klikk) -
janikazs #7875 neked fizetett már? bizonylat?? -
#7874 még mindég pending nekem is bár nincs még meg a 14 business dayem... olyan 2 hete futtatom, 139 process timeom van és 17760 online timom -
#7873 Sziasztok! Gomezpeerzone fizetett már valakinek? Szerintem mindenki csak PENDING.... :)
Én inkább bannerproggi párti vagyok, mert az passzív a leginkább, nem szeretek kattintgatni a lóvéért. Az összes, Magyarországra fizető surfbar fenn van a honlapomon, ha érdekel valakit. Link az aláírásban...
Üdv: LVN -
HUmanHunter #7872 eddig hogy is volt? -
shark11 #7871 a hotfile-on változtak a fizetési arányok
-------5-50MB--50-100MB--100-1000MB
Copper---2$-------3$--------4$
Bronze---3$-------5$--------7$
Silver---5$-------7$-------10$
Gold-----6$-------9$-------12$
Platinum-7$------10$-------15$ -
#7870 Ha van egy honlapod, akkor az AdStraighttel többet kereshetsz vele mint pl.
Adsensével, Bidvertiserrel stb... Az elején \"alacsony\" 0.2$ CPM
(0.2$/1000) kereshetsz, ha pedig valaki ráklikkel MINIMUM 4 centet kapsz.
30%ot kapsz a reffek után!
Kifizetés: 10$ (könnyű elérni) AlertPay, PayPal, Liberty Reserve,
MoneyBookersre !!
Most augusztusban indult a cég, tehát még nagyon friss sok refet is gyűjthettek.
link -
Csurga #7869 Jah azt nem mondtam, hogy a "Join" feliraton tudtok beregisztrálni...
"Earning Area", regisztráció után, meg a link-lelőhely, ahol a pénzt kereshetitek...
Na jó gyűjtögetést mindenkinek... -
Csurga #7868 Sziasztok!
Jó a neobux is, nem mondom, tolom én is, de van jobb is sokkal.
Ez már egész korrektül fizet, de van vele munka is rendesen, nem árulok zsákbamacskát, napi 40-45 percet rá kell szánni, mert rengeteg linket ad, olyan 60-90 közt, és 20-40mp-ig kell az oldalon tartózkodni azért, hogy jóváírják a pénzt. Regisztráció egyszerű nagyon, itt a link is, amin lehet bátran, referernél a Csurga nevet hagyjátok bent, ha jót akartok nekem, ha nem akkor ne...
PayDayPTC
20 dolcsi után van kifizetés, ami két hét alatt teljesíthető saját, alád beregisztrált "refererek" nélkül is. Megbízható teljesen, fizet olyan 2-3 napon belül.
Ha nem hiszed, teszteld le, mondom két heted sem bánja az egészet.
-
tuddy #7867 De nem a marketivások mondják meg mibe fektess, igazi elemzők, akik technikai elemzéseket csinálnak az árfolyamingadozásokról. Nekem működik , és az ajándék pénzem nemhogy nem vesztettem el, de már meg 10-szereztem.
Senkit nem kötelezek rá, hogy próbálja ki, nem erőszak a disznótor, csak ajánlat volt részemről, s azért ajánlom , mert nekem már bejött, miért ne profitálhatna belőle más is???
Klikk ide! -
shark11 #7866 Neobux
A vileg legjobb ptc oldala szerintem
1c/klikk
napi 4 link
kifizetés paypal/alertpay-ra első 2$-tól utána 1dolláronként emeli a minimumot kifizetésenként 10$-ig
reffeknélkül 2$ összejön 50 nap alatt ha minden nap leklikkeled az összes linket
standard memberként reffek utány 50%-ot ír jóvá upgrade memberként 100É-ot
(szóval ha standard vagy és van egy reffed aki minden nap szorgosan klikkel 50 nap alatt 3$ jön össze viszont ha upgrade member akkor 50 nap alatt 4$)
referál bérlésre is van lehetőség 3 ember 30 napra 75 cent ami 19 nap alatt összejön és a 3 referal 30 nap alatt 3 dollár és 60 centet hozhat össze és a kölcsönzött referálok cseréjére is van lehetőség ha esetleg nem nagyon akarnának kattigatni
légyszi az én linkemen keresztül regisztrálj
http://www.neobux.com/?r=shark13 -
#7865 jaja és kábé úgy fogod elbukni minden ajándék pénzed, ha robotot játszol. -
tuddy #7864 Főleg a Marketivát próbáljátok ki
Úgy nem nehéz, hogy megmondják mit vegyél és mit adj el.:))
-
tuddy #7863 Találtam végre egy olyat, ami tényleg fizet, ez most tényleg nem kamu.
Nézzétek meg ti is.
Bevált, letesztelt módszer, klikk ide
-
#7862 nekem van 3 refem mégsem tudom hogy hogyan lehet kivenni a pénzt...
mit tudsz róla? -
HUmanHunter #7861 jah, csak jobban szűrik. -
shark11 #7860 pont olyan mint a rapidshare csak itt fizetnek azért ha letöltik a feltöltésedet -
#7859 Ez a Hotfile, végülis olyan mint egy warez FTP szerver? :/
Milyen tartalmakat töltenek? -
shark11 #7858 a neobuxnál a felső két linket ma kétszer klikkelhettemle XD -
#7857 állítólag fizet a sqip, most alakították át kapott új fizetési rendszert ami mostmár saját, kell 3 ref akkor fizet állítólag minden gond nélkül :))
nekem sajna még 1 sincs :D ha van kedvetek itt regisztráljatok:
ide kattintva
klikk felül a sign upra, és pár adat megadása után készen is vagytok. -
#7856 Ez engem is érdekelne. Nem foglalkoztam még nagyon vele, de látom hogy a spamok közt van pár mail tőlük :) -
HUmanHunter #7855 ez gázabb mint a hotfile -
shark11 #7854 az easy-share.com-mal is lehet pénzt keresni
2 ePointot kapsz ha valki ezekből az országokból töltile a fájljaidat – Ausztrália, Ausztria, Belgium, Kanada, Dánia, Németország, Nagy Britannia, Görögország, Franciaország, Finnország, Írország, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Portugália, Svédország, Spanyolország, Szingapúr, Szaúd-Arábia, USA
1 ePointot ha innen – Brazília, Cseh köztársaság, India, Japán, Malájzia, Mexikó, Törökország, Lengyelország, Oroszország, Ukrajna
0.1 ePoint ha inne – Más országok
10%-ot kapsz a refektől
és 1000 ePoint 1$
a ref linkem: http://www.easy-share.com/p/4402136 (ha lehet erről regelj) -
HUmanHunter #7853 már rég megtaláltam és inkább a hotfilera töltöttem mert az jobban megéri. -
shark11 #7852 5-50 MB
5$/1000 letöltés
50-100 MB
7$/1000 letöltés
100-1000 MB
10$/1000 letöltés
így jobban kivehető a pénz szerzési arány