Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- MAGYAR PTC!!
- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1-2 centet ír jóvá;
- A kattolni való az Earning Area-->Click Links menüben van;
- Mikor megnyitsz egy odlalt és lejár az idõ egy szám fog megjelenni arra kell kattintani (pl:ezt látod 2634 és mikor kész megjelenik felette: 4. Akkor kattints a 4esre , így fogja elszámolni);
- Jó sok van ezekbõl, tehát gyorsan összelehet gyûjteni a minimum kifizetést.
- Napi 15link minimum;
- A Minimum kifizetés : 2$ és Paypalra fizet.
- Fontos még az is,hogy a referral-ok után 40%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyûjt,annak majdnem a felét pluszban megkapod te is);
- 25-50 másodperces számláló van;
- Figyelni kell az oldalt, mert idõnként újra le lehet klikkelni a hirdetéseket.
- Érdemes ránézni minél többször.
Origin ID: sole2k9
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”
u.i.: Akkor minden hozzászólásom alá odaírom hogy www.onlinevállalkozások. h u/xyz xD Így legalább hírdetek valamit 😊
továbbá aki 1 órán belül ír két hozzászólást ami egymást követi az is törölve lesz! azaz ha az utolsó két hozzászólás 1 órán belül tõled érkezik mindkettõt törlöm!
fellebezésnek helye nincs!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Ok akor rosszul fogalmaztam. Este volt.
Na mind1 midenmi rak reflinket ez a normális😊
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Szóval szerintem nem érdemes megvenni.
Elhiheted nem azon fog mulni, hogy ide felrakom-e vagy nem. Tehát nem azért rakom csak fel, hanem ha jól tom itt kell megosztani az oldalakat..és ha jól látom te is ugyanugy felraksz oldalt...
PackBarre
A prizee-hoz lehet vele prizee passt szerezni.
kb óránként ad 1%-ot, értelemszerûen 100%-nál lehet kikérni a passt 48 órán belül küldik.
A refek után 100% jár!
Ja a pasok mûködnek iis😊
Kb 3napja angol nyelven is elérhetõ az oldal.
Regisztráció
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
De én nem szeretek haragba lenni emberekkel, úgyhogy azt javaslom ne csipkedjük egymást. Ok te veled elszáltt a ló meert kéne a ref. Mindenkivel van ez így néha. mi megmondtuk h ne csináld ezt ha megkárhetünk, és te tudomásul vetted.
ennyi. Nekink, a Magyar pénzkeresõk is csapatánka össze kell tartani😊
Fõleg ezen a fórumon, mert itt már mindenki ismeri a másikat, és barátjaként tekint rá (legalábbis én így vagyok ezzel)
Alex
Mi a véleményetek az olyan e-book-okról, mint a "keresd magad degeszre" vagy az "internetes aranybánya"? Ezek állítólag útmutatók az internetes pénzkereséshez. Ha hülyeség,akkor nem igazán adnék ki rá pénzt, de felkeltette az érdeklõdésemet. Köszi
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Én kb 2szer ennyi ideje foglalkozok vele...És mit nem vágok fõnök?
A ctr ugye a nézés/klikk arány? Én magamnak nem kattoltam semmit. Reménykedem hogy fizetni fog.
Haha😊 Már megbocsáss, de én 1 éve aktív tagja vagyok ennek a fórumnak, valamint 1 másik nagy fórumnak ami csak a pénzkereséssel foglalkozik. De itt nem is ez a lényeg...
Tudod ha te is "Vágnád az egészet" akkor nem kéne rádszolni.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Nem akarok úgy járni, mint sokan a NameDrive-nál (no payout, suspend, stb)
817 393 48.10% 0.23 € 110.97 € 90.66 €
Azt nem tudom, hogy tegnap este 8kor néztem és 101eurón állt. Ma nézem és 90.66euró. Hova tünt az a 10euró?
Ja amúgy a paymentsnél pedíg nincs az hogy pénz küldése, pedíg 20euróra van állítva a pay out limit.
Amúgy ilyenkor ha több mint 20 euró akor egészet kifizetik??
BUX.LYDO
Nagyon nagy oldalnak igérkezik!!!
Minden igaz rá mint az Adbuxra!!!
Ez a fórum nem reklámfórum! Ne legyen minden hszed reklám, és fõleg ne mindem 2. hsz a tied legyen reklámmal!
Max ha megrennéd..
Klikk a Sugnupra és töltsd ki a regelési oldalt!
Ha ezzel megvagy, kapsz egy megerõsítõ mailt, ott találod a felhasználóneved (Votre ID membre est: ...) és jelszavad (Votre mot de passe est:...)
A Members menüben belépsz és meg is vagy!
Menük:
- Vois Gains: statisztikák, egyenleg, refek
- Liens de parrainages: reflinkek
- Editer vos informations: itt tudod állítani a profilod
- Paiement: kifizetés kikérése
- PTC: itt vannak a linkek, nagyon sok tlálható!
Tudnivalók:
- 10cent ajándék regeléskor;
- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1-2 centet ír jóvá;
- A kattolni való a PTC menüben van;
- Jó sok van ezekbõl, tehát gyorsan össze lehet gyûjteni a minimum kifizetést;
- Napi 15 link, ami refek nélkül is minimum 20 dolcsi!
- A Minimum kifizetés : $10;
- Paypalra fizet;
- Fontos még az is,hogy a referral-ok után 120%!!-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyûjt,annak az 1.2szeresét!! megkapod Te is);
- 30 másodperces számláló van
- Figyelni kell az oldalt, mert idõnként újra le lehet klikkelni a hirdetéseket.
- Érdemes ránézni minél többször
http://bux.to/?r=icuccok
És még ajánlanám a http://termekmintak.info oldalt ahol ingyencuccokról és netes pénzkeresésrõl is szó van