15995
-
#7931 én is imádom az ilyen semmit nem írunk az oldalra majd elküldjük spamben című dolgokat... -
#7930 Most csak viccelsz, ugye? -
sztj80 #7929 Sziasztok!
Otthonról irányítható JÓL FIZETŐ tevékenység (csak számítógép és internet szükséges hozzá) http://hunkimi2009.startuzlet.hu
NEM MLM, NEM KATTINTGATÓS MUNKA ! -
#7928 Szerintem lehet ennyit keresni vele.
De ezt a napi 1 órát felejsd el.
Sőt az első pár hónapban nem jön be pénz.
K.rva nehéz de ha dolgozol vele akkor megéri.
-
bad19 #7927 Hali!
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi oldalt, csak fizetős oldalak vannak rajta.
http://badbux.mlap.hu -
#7926 Ezeken mindíg olyan jót tudok röhögni.. de tényleg.. már csak ezek miatt is érdemes pénzkereső-fórumot olvasgatni..:) -
lecso667 #7925 Hatalmas tévedésben vagy a sciennettel kapcsolatban:) -
#7924 Ha annyi van akkor minek hirdeted? ;) -
akela91 #7923 $50 kezdőtőke ingyen egy választott POKER terembe!
Regisztráljatok a http://www.pokerstrategy.com/uD21ZI oldalra, ahol egy kvíz kitöltése után a kiválasztott póker terembe már kapod is az $50 kezdőtőkéd. Nincs benne buktató, egyszerűen azért adnak $50-t, mert ők részesedést kapnak utánad ha játszol egy poker terembe.Én már megkaptam a kezdőtőkém, és a kezdeti nehézsége
k után már $100 van a bankszámlámon.
Egyébként a Titan Poker terembe kértem, ajánlom mindenkinek! Ezen felül az oldalon rengeteg Stratégiai cikket, videót, edzést, kézelemzést, ingyenes Poker szoftvert, aktuális hírt, ingyenes tournamentet(csak pokerstrategy felhasználóknak!), és segítőkész profi játékosokat találtok a kezdőtőke mellett, és mindezeket teljesen MAGYAR nyelven! Ha elsőre nem sikerül a kvíz, ne csüggedj, 5 lehetőséged van, hogy kitöltsd helyesen.
#7922 Videószerkesztő programmal beleteszed a videóba a hirdetés szövegét, és ezután töltöd fel.
youtubon csak hirdeted a bizonyos cég linkjét a videódban, az meg a cég dolga hogy fizessen kattintás/vásárlás után.
Ha jó videót tudsz összehozni, amit pár 10ezren megnéznek az már jó profitot tud termelni. -
#7921 aham.
télleg és youtube videokon hogy lehet reklámot elhelyezni? vagy ott ki fizet? -
#7920 subvert and profiton lehet venni látogatókat :D de sztem is valami ilyesmi lesz... -
#7919 Felesleges. Szerintem lényegében arról lehet szó, hogy hogy csinálj egy videót jutubra, amibe bele van ágyazva a reklám. Sony vegassal kb 10 perc egy ilyen videó, ha van ihlet. Az meg hogy mennyien nézik meg nem befolyásolható. -
DRFlame #7918 Affiliate marketingben én látok lehetőséget. Eleinte sok munkát kell beleölni, és később viszonylag kis munkával sok pénzt hozhat. (persze csak akkor ha jól csinálja az ember)
Ezt a youtubeos megközelítést még nem hallottam, és lehet benne valami, de én azt javasolnám, hogy csak akkor vedd meg, ha már sokat olvastál a partnerprogramokról, és képben vagy, hogy mit is kéne csinálni, hogy működik az egész.
Ha ezután úgy érzed, hogy hasznos lehet az infó, akkor az a párezer forint nem sok. De azért tudd hogy ez zsákbamacska.
Ezek a 30 napos pénzvisszafizetési garanciák nem tudom mennyire megbízhatóak. Megnézem, megtudok mindent ami kell, esetleg le is másolom, és visszaküldöm, hogy "nem ezt vártam"... -
#7917 akkor erröl gondolom senki semmit -
ptcteam #7916 Sok idő kell mire egy adott PTC oldalról kiderül, hogy tényleg fizet-e. Ha páran összefogunk, akkor sokkal hamarabb elérhetjük a minimum összeget. Ha valakit érdekel írjon a [email protected] címre. -
#7915 3-5%ot adnak vissza ha termékpartnernél vásárolsz. Kis tétben mondhatni centeket. Ha csak nincs a közeledben termékpartner kinél napi szinten vásárolsz akkor nem éri meg. -
janikazs #7914 milliókat... lol -
lecso667 #7913 Hello! Olvasgattam a fórumot, érdekes. Nekem is van egy ajánlatom. Nem kell eladni,nem kell cég termékeket vásárolni, nem kell kattintgatni.Európában csak Magyarországon van MÉG! Már elég elterjedt rendszer itthon. http://www.sciennet.com/H352525/ Több mint négyszázezren léptek be már, meggyőződésem hogy 2 éven belül minden 4.ember tagja lesz a redszernek(statisztika).Természetesen a regisztráció ingyenes. Kétféle módon lehet pénzt keresni! 1. A saját költekezésedből, kapsz vissza pénzt ha termékpartnernél vásárolsz(ha tankolsz,ha vásárolsz (pl. a coopban), ha telefonálsz, ha pizzát rendelsz, ha utazol stb.)
2. az új belépők után kapsz jutelékot és ez az a lehetőség amivel NAGYON sokat lehet keresni! Ha érdekel valakit nézze meg, vagy akár tőlem is kérdezhet.Rövidesen mindenkinek lesz! Vagy Te általad, vagy úgy , hogy mástól értesül róla. Én keresek vele, aki nekem megmutatta ő milliókat keres!Mem hülyeség!Ez csak egy lehetőség, van aki kihasználja van aki nem!Nem kötelező. Ha nem érdekel akkor keress mást:)! -
#7912 erröl tud valaki valamit mondani? érdemes-e befizetni? -
Ferenc5 #7911 Moneybookers -ről Neteller -ről és Paypal -ról itt lehet a legtöbbet megtudni szerintem (részletes leírás): http://moneybookersmagyarul.info -
shark11 #7910 Wordlinx
ez egy elég régi cég már 5éve folyamatosan fizet
1 centet fizet minden klikkért és minden e-mailért
érdemes naponta töbször frissíten mert bármikor rakahatnak ki hírdetést
(minden ref klikkjéért 0.5 centet kapsz) -
shark11 #7909 Bux.gs
naponat 5centet lehet összegyüjteni
és 9dollár a minimum kifizetés -
shark11 #7908 áh csak 64 cent de azt is 16 nap-ba tellett megszerezni -
#7907 Mennyi pénz volt rajta?
Talán döglődik és kidobálja azokat kiknek hamarosan fizetnie kellene. -
shark11 #7906 a mai nap a következő üzenet fogadott a neobuxon
YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED
Your account was suspended permanently due to inactivity.
You can register a new account but with a different username.
pedig nemis voltam inaktív még tegnap is simán lekattoltam a linkeket -
maarkocska #7905 Sziasztok! Nekem a Neobux tűnik a legjobb PTC oldalnak.http://www.neobux.com/?r=newpawa Itt tudtok regisztrálni. Sok sikert! -
#7904 Kerestél már vele 1 fillért is? vagy csak hirdeted a szebb jövő reményében? -
facepalm #7903 -
mmiizzoo #7902 helló
Pénzkereseti lehetőség az alábbi oldalon.Nem PTC nem Adsense nem sciennet.
több infó www.girls-money.ws -
shark11 #7901 hello
szerintetek melyik FIZETŐ oldalnak a legjobb a ptp programaja? -
terencehIII #7900 hello
Kicsit fejlesztettem az oldalam
f1gpweb.extra.hu
a vendégkönyvbe hirdethettek meg ha van esetleg valami új PTC oldal azt szívesen kirakom az oldalra
Gyertek nézzétek meg !!! -
#7899 Pont az a lényeg, hogy sokkal kényelmesebb, mint a kattintgatás minden nap, és épp ezért kevesebb a lóvé is. Ha valaki sok pénzt akar keresni, dolgozzon, ezek a dolgok nem igazán arra vannak. Ezért hívják a munkát kenyérkeresésnek. Én csak azt használom ki, hogy némi zsé jön a semmittevésből. Ez teljesen más. Semmit nem kell néznem, nem látszik a monitoron semmi. Aki akar plusz lóvéért kattintgatni, azt ugyanúgy megteheti ezeknek a cégeknek a honlapján is minden nap, mert itt is van PTC, a szörfbár meg kiegészítés, így is fel lehet fogni. De én a PTC-t nem használom soha, mert engem zavar. Mint mondtam, kenyérkeresetem van más. Amúgy meg teljesen biztonságosak a proggik. Egy cég volt, aminek a programját kifogásolta a védelem, amit használok, arról le is szoktam, de szerintem az is csak a reklámok miatti adware para volt a részéről.
Adathalászatot nem hiszem, hogy megengednének maguknak, régóta működő, profitábilis cégek nem akarnak belemenni büntetőperbe... Ezek francia cégek, nem nigériai. Na ennyi. Jó kattintgatást. -
#7898 Nem arra van, akkor mire? Reffek nélkül nincs meg 1 hónap alatt a kifizetési minimum, hiába fut 24/7 ha abból napi 8-10 órát alszol és nem tudsz rá figyelni, mert ugye kódokat kér. Illetve ülj előtte mikor ébren vagy és lesd mikor kell beírni valamit. Ha meg netán összejön 1 hónap alatt a kifizetés, akkor azt ráköltheted az áramdíjra, amit a gép fölzabált az 1 hónap alatt.
Aktív reffeket már nem fogsz találni, vagy nagy ritkán párat, kik csak pár napig aktívak, mivel nem fog ilyet futtatni senki, meg lesni mikor írja be a kódokat, illetve milyen infókat szed le a gépről és azt kinek küldi tovább. Inkább elmegy kapálni szántóföldre és 1 nap alatt megkeresi azt a ~2k forintot (10$), amiért te 1 hónapig szenvedsz. -
#7897 nem arról van szó, de ha 1 hónap alatt nincs meg az 5-10 dollár, akkor feleslegesen fut. mert refeket már úgy sem szerzek rájuk :D -
#7896 én kérek... :D
-
#7895 figyu, ha kenyérre kell a lóvé, küldök inkább. Ez nem arra van. -
#7894 ha tudsz olyat ahol meg van 1 hónap alatt a minimum payout, regelek. -
#7893 UHH!!! Aki regel alám és használja a bárokat, azoknak küldök egy progit, amivel hiába szétrakod a desktopon az összes 15 surfbart, nem látszanak, majd egy kattintásra mind előjön, ha akarod, beírod a kódokat, katt, eltünnek!!! Nagyon zsír, nincs egy pixel helyfoglalás sem a képernyőn, és szépen gyűlik a pénz! Zseni vagyok.
http://gotu.uw.hu/gotuot.htm -
#7892 pontosan :) de mivel nincs beugró egy hátha lesz valami alapon talán megér egy regisztrációt. egyik ismerősömnek pl a sqip fizetett, soha nem gondoltam volna, igaz kell 3 ref, neki nem tudom mennyi van de fizetett neki állítólag.