15995
11074353081353622639.jpg
  • Palinko
    én is imádom az ilyen semmit nem írunk az oldalra majd elküldjük spamben című dolgokat...
  • doxadmin
    Most csak viccelsz, ugye?
  • sztj80
    Sziasztok!

Otthonról irányítható JÓL FIZETŐ tevékenység (csak számítógép és internet szükséges hozzá) http://hunkimi2009.startuzlet.hu

NEM MLM, NEM KATTINTGATÓS MUNKA !
  • Danny1987
    Szerintem lehet ennyit keresni vele.
    De ezt a napi 1 órát felejsd el.
    Sőt az első pár hónapban nem jön be pénz.
    K.rva nehéz de ha dolgozol vele akkor megéri.

• bad19
    Hali!

Ajánlom figyelmetekbe az alábbi oldalt, csak fizetős oldalak vannak rajta.

http://badbux.mlap.hu
  • AleXXXXX
    Ezeken mindíg olyan jót tudok röhögni.. de tényleg.. már csak ezek miatt is érdemes pénzkereső-fórumot olvasgatni..:)
  • lecso667
    Hatalmas tévedésben vagy a sciennettel kapcsolatban:)
  • doxadmin
    Ha annyi van akkor minek hirdeted? ;)
  • akela91
    $50 kezdőtőke ingyen egy választott POKER terembe!

Regisztráljatok a http://www.pokerstrategy.com/uD21ZI oldalra, ahol egy kvíz kitöltése után a kiválasztott póker terembe már kapod is az $50 kezdőtőkéd. Nincs benne buktató, egyszerűen azért adnak $50-t, mert ők részesedést kapnak utánad ha játszol egy poker terembe.Én már megkaptam a kezdőtőkém, és a kezdeti nehézsége
    k után már $100 van a bankszámlámon.
    Egyébként a Titan Poker terembe kértem, ajánlom mindenkinek! Ezen felül az oldalon rengeteg Stratégiai cikket, videót, edzést, kézelemzést, ingyenes Poker szoftvert, aktuális hírt, ingyenes tournamentet(csak pokerstrategy felhasználóknak!), és segítőkész profi játékosokat találtok a kezdőtőke mellett, és mindezeket teljesen MAGYAR nyelven! Ha elsőre nem sikerül a kvíz, ne csüggedj, 5 lehetőséged van, hogy kitöltsd helyesen.
    Videószerkesztő programmal beleteszed a videóba a hirdetés szövegét, és ezután töltöd fel.

youtubon csak hirdeted a bizonyos cég linkjét a videódban, az meg a cég dolga hogy fizessen kattintás/vásárlás után.

Ha jó videót tudsz összehozni, amit pár 10ezren megnéznek az már jó profitot tud termelni.
  • acsati
    aham.
    télleg és youtube videokon hogy lehet reklámot elhelyezni? vagy ott ki fizet?
  • Palinko
    subvert and profiton lehet venni látogatókat :D de sztem is valami ilyesmi lesz...
  • doxadmin
    Felesleges. Szerintem lényegében arról lehet szó, hogy hogy csinálj egy videót jutubra, amibe bele van ágyazva a reklám. Sony vegassal kb 10 perc egy ilyen videó, ha van ihlet. Az meg hogy mennyien nézik meg nem befolyásolható.
  • DRFlame
    Affiliate marketingben én látok lehetőséget. Eleinte sok munkát kell beleölni, és később viszonylag kis munkával sok pénzt hozhat. (persze csak akkor ha jól csinálja az ember)

Ezt a youtubeos megközelítést még nem hallottam, és lehet benne valami, de én azt javasolnám, hogy csak akkor vedd meg, ha már sokat olvastál a partnerprogramokról, és képben vagy, hogy mit is kéne csinálni, hogy működik az egész.
    Ha ezután úgy érzed, hogy hasznos lehet az infó, akkor az a párezer forint nem sok. De azért tudd hogy ez zsákbamacska.

Ezek a 30 napos pénzvisszafizetési garanciák nem tudom mennyire megbízhatóak. Megnézem, megtudok mindent ami kell, esetleg le is másolom, és visszaküldöm, hogy "nem ezt vártam"...
  • acsati
    akkor erröl gondolom senki semmit
  • ptcteam
    Sok idő kell mire egy adott PTC oldalról kiderül, hogy tényleg fizet-e. Ha páran összefogunk, akkor sokkal hamarabb elérhetjük a minimum összeget. Ha valakit érdekel írjon a [email protected] címre.
  • doxadmin
    3-5%ot adnak vissza ha termékpartnernél vásárolsz. Kis tétben mondhatni centeket. Ha csak nincs a közeledben termékpartner kinél napi szinten vásárolsz akkor nem éri meg.
  • janikazs
    milliókat... lol
  • lecso667
    Hello! Olvasgattam a fórumot, érdekes. Nekem is van egy ajánlatom. Nem kell eladni,nem kell cég termékeket vásárolni, nem kell kattintgatni.Európában csak Magyarországon van MÉG! Már elég elterjedt rendszer itthon. http://www.sciennet.com/H352525/ Több mint négyszázezren léptek be már, meggyőződésem hogy 2 éven belül minden 4.ember tagja lesz a redszernek(statisztika).Természetesen a regisztráció ingyenes. Kétféle módon lehet pénzt keresni! 1. A saját költekezésedből, kapsz vissza pénzt ha termékpartnernél vásárolsz(ha tankolsz,ha vásárolsz (pl. a coopban), ha telefonálsz, ha pizzát rendelsz, ha utazol stb.)
    2. az új belépők után kapsz jutelékot és ez az a lehetőség amivel NAGYON sokat lehet keresni! Ha érdekel valakit nézze meg, vagy akár tőlem is kérdezhet.Rövidesen mindenkinek lesz! Vagy Te általad, vagy úgy , hogy mástól értesül róla. Én keresek vele, aki nekem megmutatta ő milliókat keres!Mem hülyeség!Ez csak egy lehetőség, van aki kihasználja van aki nem!Nem kötelező. Ha nem érdekel akkor keress mást:)!
  • acsati
    erröl tud valaki valamit mondani? érdemes-e befizetni?
  • Ferenc5
    Moneybookers -ről Neteller -ről és Paypal -ról itt lehet a legtöbbet megtudni szerintem (részletes leírás): http://moneybookersmagyarul.info
  • shark11
    Wordlinx
    ez egy elég régi cég már 5éve folyamatosan fizet
    1 centet fizet minden klikkért és minden e-mailért
    érdemes naponta töbször frissíten mert bármikor rakahatnak ki hírdetést
    (minden ref klikkjéért 0.5 centet kapsz)
  • shark11
    Bux.gs
    naponat 5centet lehet összegyüjteni
    és 9dollár a minimum kifizetés
  • shark11
    áh csak 64 cent de azt is 16 nap-ba tellett megszerezni
  • doxadmin
    Mennyi pénz volt rajta?

Talán döglődik és kidobálja azokat kiknek hamarosan fizetnie kellene.
  • shark11
    a mai nap a következő üzenet fogadott a neobuxon
    YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED
    Your account was suspended permanently due to inactivity.
    You can register a new account but with a different username.
    pedig nemis voltam inaktív még tegnap is simán lekattoltam a linkeket
  • maarkocska
    Sziasztok! Nekem a Neobux tűnik a legjobb PTC oldalnak.http://www.neobux.com/?r=newpawa Itt tudtok regisztrálni. Sok sikert!
  • doxadmin
    Kerestél már vele 1 fillért is? vagy csak hirdeted a szebb jövő reményében?
  • facepalm
  • mmiizzoo
    helló
    Pénzkereseti lehetőség az alábbi oldalon.Nem PTC nem Adsense nem sciennet.

több infó www.girls-money.ws
  • shark11
    hello
    szerintetek melyik FIZETŐ oldalnak a legjobb a ptp programaja?
  • terencehIII
    hello
    Kicsit fejlesztettem az oldalam
    f1gpweb.extra.hu
    a vendégkönyvbe hirdethettek meg ha van esetleg valami új PTC oldal azt szívesen kirakom az oldalra
    Gyertek nézzétek meg !!!
  • LSSAHlavina
    Pont az a lényeg, hogy sokkal kényelmesebb, mint a kattintgatás minden nap, és épp ezért kevesebb a lóvé is. Ha valaki sok pénzt akar keresni, dolgozzon, ezek a dolgok nem igazán arra vannak. Ezért hívják a munkát kenyérkeresésnek. Én csak azt használom ki, hogy némi zsé jön a semmittevésből. Ez teljesen más. Semmit nem kell néznem, nem látszik a monitoron semmi. Aki akar plusz lóvéért kattintgatni, azt ugyanúgy megteheti ezeknek a cégeknek a honlapján is minden nap, mert itt is van PTC, a szörfbár meg kiegészítés, így is fel lehet fogni. De én a PTC-t nem használom soha, mert engem zavar. Mint mondtam, kenyérkeresetem van más. Amúgy meg teljesen biztonságosak a proggik. Egy cég volt, aminek a programját kifogásolta a védelem, amit használok, arról le is szoktam, de szerintem az is csak a reklámok miatti adware para volt a részéről.
    Adathalászatot nem hiszem, hogy megengednének maguknak, régóta működő, profitábilis cégek nem akarnak belemenni büntetőperbe... Ezek francia cégek, nem nigériai. Na ennyi. Jó kattintgatást.
  • doxadmin
    Nem arra van, akkor mire? Reffek nélkül nincs meg 1 hónap alatt a kifizetési minimum, hiába fut 24/7 ha abból napi 8-10 órát alszol és nem tudsz rá figyelni, mert ugye kódokat kér. Illetve ülj előtte mikor ébren vagy és lesd mikor kell beírni valamit. Ha meg netán összejön 1 hónap alatt a kifizetés, akkor azt ráköltheted az áramdíjra, amit a gép fölzabált az 1 hónap alatt.

Aktív reffeket már nem fogsz találni, vagy nagy ritkán párat, kik csak pár napig aktívak, mivel nem fog ilyet futtatni senki, meg lesni mikor írja be a kódokat, illetve milyen infókat szed le a gépről és azt kinek küldi tovább. Inkább elmegy kapálni szántóföldre és 1 nap alatt megkeresi azt a ~2k forintot (10$), amiért te 1 hónapig szenvedsz.
  • Palinko
    nem arról van szó, de ha 1 hónap alatt nincs meg az 5-10 dollár, akkor feleslegesen fut. mert refeket már úgy sem szerzek rájuk :D
  • t0mmy #7896
    én kérek... :D
  • LSSAHlavina
    figyu, ha kenyérre kell a lóvé, küldök inkább. Ez nem arra van.
  • Palinko
    ha tudsz olyat ahol meg van 1 hónap alatt a minimum payout, regelek.
  • LSSAHlavina
    UHH!!! Aki regel alám és használja a bárokat, azoknak küldök egy progit, amivel hiába szétrakod a desktopon az összes 15 surfbart, nem látszanak, majd egy kattintásra mind előjön, ha akarod, beírod a kódokat, katt, eltünnek!!! Nagyon zsír, nincs egy pixel helyfoglalás sem a képernyőn, és szépen gyűlik a pénz! Zseni vagyok.

http://gotu.uw.hu/gotuot.htm
  • Palinko
    pontosan :) de mivel nincs beugró egy hátha lesz valami alapon talán megér egy regisztrációt. egyik ismerősömnek pl a sqip fizetett, soha nem gondoltam volna, igaz kell 3 ref, neki nem tudom mennyi van de fizetett neki állítólag.