Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MAGYAR ADMINNAL RENDELKEZÕ PTC:PTRHUNN

- MAGYAR PTC!!
- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1-2 centet ír jóvá;
- A kattolni való az Earning Area-->Click Links menüben van;
- Mikor megnyitsz egy odlalt és lejár az idõ egy szám fog megjelenni arra kell kattintani (pl:ezt látod 2634 és mikor kész megjelenik felette: 4. Akkor kattints a 4esre , így fogja elszámolni);
- Jó sok van ezekbõl, tehát gyorsan összelehet gyûjteni a minimum kifizetést.
- Napi 15link minimum;
- A Minimum kifizetés : 2$ és Paypalra fizet.
- Fontos még az is,hogy a referral-ok után 40%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyûjt,annak majdnem a felét pluszban megkapod te is);
- 25-50 másodperces számláló van;
- Figyelni kell az oldalt, mert idõnként újra le lehet klikkelni a hirdetéseket.
- Érdemes ránézni minél többször.

Origin ID: sole2k9

Most már könnyen beszélsz hogy itt a sedo😊))

doxadmin
elsõ pénzutalásom paypalre 15$ volt és 14.80at kaptam meg belõle. Csak innen gondoltam. Amúgy kis összegeket nem szoktam kikérni. Nem is foglalkozom olyan céggel ami 7$ alatt fizet.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

15-20at nem fognak hanem kis összegnél allig, pl 20 cetet kikérsz, kapsz 17-18 at.
doxadmin
olyan nincs. Ha paypalre akarsz utalni legelõször úgyis fölszámol 15-20 centet.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Nekem lenne egy olyan kérdésem, h vki tud olyan oldalt ami nem megadott elért $ után utalja a Paypal, hanem ha azt akarom akkor mondjuk 5centnél rátudom tenni a számlára.

“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”

doxadmin
Nemáá! Ha én csak kérdezni akarok valamit, és nem reklámozom a sok szemetet amik 1-5$-al szúrják ki a szegény emberek szemét akkor törlöd a hozzászólásomat??!

u.i.: Akkor minden hozzászólásom alá odaírom hogy www.onlinevállalkozások. h u/xyz xD Így legalább hírdetek valamit 😊

Max7
Na akkor hogy a vitákat és a túlzott folyamatos reklámozást elkerüljük... csak olyan hozzászólás marad mostantól a topikban amiben rekláûm van amihez kifizetési bizonylatot is linkelt a reklámozó!

továbbá aki 1 órán belül ír két hozzászólást ami egymást követi az is törölve lesz! azaz ha az utolsó két hozzászólás 1 órán belül tõled érkezik mindkettõt törlöm!

fellebezésnek helye nincs!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

rcstuning
Köszi szépen, bár én nem találtam sehol...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

AleXXXXX
Igen én is felrakom😊
Ok akor rosszul fogalmaztam. Este volt.
Na mind1 midenmi rak reflinket ez a normális😊

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

doxadmin
Nagy vitában téged már észre sem vesznek. Nekem fizetett tavaly karácsonykor a magyarmilliomos.hu partnerprogramja 2ezret, mivel eu tudtam passzolni 5 könyvet. Hogy hogy azt nem tudom. A lényeg hogy megvenni nem érdemes szerintem, mert több internetes warez oldalról le lehet tölteni ingyen. Amúgy nincs benne olyn amibõl valaki már milliomos lett.

Szóval szerintem nem érdemes megvenni.

rcstuning
Hát köszi szépen

"Ok te veled elszáltt a ló meert kéne a ref"
Elhiheted nem azon fog mulni, hogy ide felrakom-e vagy nem. Tehát nem azért rakom csak fel, hanem ha jól tom itt kell megosztani az oldalakat..és ha jól látom te is ugyanugy felraksz oldalt...

AleXXXXX
Na úgy látom senki nem hírdette:

PackBarre

A prizee-hoz lehet vele prizee passt szerezni.
kb óránként ad 1%-ot, értelemszerûen 100%-nál lehet kikérni a passt 48 órán belül küldik.
A refek után 100% jár!
Ja a pasok mûködnek iis😊
Kb 3napja angol nyelven is elérhetõ az oldal.

Regisztráció

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

AleXXXXX
Azt, hogy a szabályokat ismered a fórumok általános szabályait.

De én nem szeretek haragba lenni emberekkel, úgyhogy azt javaslom ne csipkedjük egymást. Ok te veled elszáltt a ló meert kéne a ref. Mindenkivel van ez így néha. mi megmondtuk h ne csináld ezt ha megkárhetünk, és te tudomásul vetted.
ennyi. Nekink, a Magyar pénzkeresõk is csapatánka össze kell tartani😊
Fõleg ezen a fórumon, mert itt már mindenki ismeri a másikat, és barátjaként tekint rá (legalábbis én így vagyok ezzel)
Alex

rcstuning
Sziasztok!
Mi a véleményetek az olyan e-book-okról, mint a "keresd magad degeszre" vagy az "internetes aranybánya"? Ezek állítólag útmutatók az internetes pénzkereséshez. Ha hülyeség,akkor nem igazán adnék ki rá pénzt, de felkeltette az érdeklõdésemet. Köszi

Igen a CTR vagy Click Rate annak az aránya.. Ne a napit nézd hanem a havi összátlagot, ami ha jól látom 48,10%. Ez majdnem 50.. és ha belegondolsz 50 is elég magas, mert az azt jelenti, hogy aki megnézi az oldalad, annak a fele tovább is lép. Ez nagyon nem igaz.. De reménykedj, hogy fizet, végülis 50% alatt vagy...de legközelebb próbáld 30% körül tartani!

"Már megbocsáss, de én 1 éve aktív tagja vagyok ennek a fórumnak, valamint 1 másik nagy fórumnak ami csak a pénzkereséssel foglalkozik"

Én kb 2szer ennyi ideje foglalkozok vele...És mit nem vágok fõnök?

doxadmin
a ctr arány az elmúlt hónapban naponta 39-75% között mozgott.

A ctr ugye a nézés/klikk arány? Én magamnak nem kattoltam semmit. Reménykedem hogy fizetni fog.

AleXXXXX
"Majd ha annyi tapasztalatod lesz, mint nekem vagy egy kicsit is fogod vágni az egészet"

Haha😊 Már megbocsáss, de én 1 éve aktív tagja vagyok ennek a fórumnak, valamint 1 másik nagy fórumnak ami csak a pénzkereséssel foglalkozik. De itt nem is ez a lényeg...

Tudod ha te is "Vágnád az egészet" akkor nem kéne rádszolni.

Te engem nem hiszem hogy sok mindenre tudsz tanitgatni.. Inkább azokkal foglalkozzatok aki mindenféle láma oldalakat raknak fel!!! Majd ha annyi tapasztalatod lesz, mint nekem vagy egy kicsit is fogod vágni az egészet akkor szolhatsz. Addig nem! És miért ne raknám fel..én voltam az elsõ, elõtte még senki nem osztotta meg...

Annyit fizetnek ki amenyit gyûjtöttél, de elég magas az arányod.. majdnem 50%.. annak olyan 30 körül kéne lennie! A Paymentsnél még no van(szerintem neked is) majd 10.e körül megjelenik ott egy 6jegyû szám bizonylatként..és másnak utal. Ha nem lesz ilyened akkor nem fog kifizetni!

AleXXXXX
Tanítgatjuk a jónépet😄

Max7
hozzáfûzném, hogy ne chatként használd a forumot! 1 hozzászólásba írd a gondolataidat ne egymás után 5-6-ba!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Symbian
Marketiva forever.

Symbian
Valamelyik BUX cégnél körbement egy körlevél, fizetõs Ads formában, miszerint TopBux, EnglandBux, BuxDaddy (és még vagy 5 féle Bux) sosem fognak fizetni, mert az egész egy kézben, egy hirhedt fake-cégekbõl élõ SCAMMER kezében van (valamit még hadováltak terrorizmusról, pénzmosásról, stb) sajna kitöröltem, így nemtom pontosan, akinek megvan valahol ez a levél (inboxok!!!) kérem jelezze vagy másolja ide, hadd okuljunk! Köszi a figyelmet.

Symbian
Mit kell tudni a RevenueDirect-rõl? Hasonlítsd össze a Sedo-val (kifizetések, elszámolás, mire allergiásak, stb) megmondom a frankót, szívesen bõvíteném a Parking szekciót, csak egyenlõre még kivárok, milyen reagálások, tapasztalatok születnek ezügyben (új cég!!!)
Nem akarok úgy járni, mint sokan a NameDrive-nál (no payout, suspend, stb)

Palinko
ez az írás már bennem is bennem volt csak nem akartam még kiírni.
Symbian
Hali! Nekem 31% lett az arányom, 26.57 €uro. Fél hónap volt, 14-21-ig 2 domain, 21-25-ig 4 domain, utolsó héten 7 domain dolgozott. Annak is idõ kellett, mire beálltak a kulcsszavak. Paymentnél még nekem sincs semmi, úgy tudom, minden hó 15.ig áll át kifizetésre.

AleXXXXX
Bazd meg te csak reklámozni tudsz, vagy esetleg építeni is tudod ezt a fórumot pl: értelmes hozzászólások iylenek... Legalább próbáld meg.. ok?

doxadmin
havi statom ez:

817 393 48.10% 0.23 € 110.97 € 90.66 €

Azt nem tudom, hogy tegnap este 8kor néztem és 101eurón állt. Ma nézem és 90.66euró. Hova tünt az a 10euró?

Ja amúgy a paymentsnél pedíg nincs az hogy pénz küldése, pedíg 20euróra van állítva a pay out limit.

Amúgy ilyenkor ha több mint 20 euró akor egészet kifizetik??

És még egy most indult oldal! CLIX_HITS

Szintén ugyanazok a tulajdonságok

Még egy nagyon uj ptc!!

BUX.LYDO

Nagyon nagy oldalnak igérkezik!!!
Minden igaz rá mint az Adbuxra!!!

És milyen az arányod?

és valaki tud olyat mondani ami 100 százalék hogy fizet és hogy nem csak egy forintokat!
doxadmin
lol 100euró 1 hó alatt a sedoval xD

AleXXXXX
Szia!

Ez a fórum nem reklámfórum! Ne legyen minden hszed reklám, és fõleg ne mindem 2. hsz a tied legyen reklámmal!
Max ha megrennéd..

Kapsz a mailedre is linkeket!! Nagyon jó oldal napi 20dolcsi refek nélkül megvan! És a refjutalék 120%. Mégegyszer az odlal linkje: FRANCIABUXOCSKA 😊) Regeljetek nagyon jó! Lejebb már irtam róla egy leirást is!

Legelõször kifizette.. de már azóta van vagy 30 dolcsim és 10 után kikértem kb 1 honapja.. azt már nem fizette ki csak gyûlik és nem enged kikérni többet.. tehát 1 hónapja pendingen vagyok.. szerintem már ez sem fog fizetni...

valakinek fizetett már a bux.to?
Végre jó lett az aglocom!!
FRENCHBUUXX

Klikk a Sugnupra és töltsd ki a regelési oldalt!
Ha ezzel megvagy, kapsz egy megerõsítõ mailt, ott találod a felhasználóneved (Votre ID membre est: ...) és jelszavad (Votre mot de passe est:...)
A Members menüben belépsz és meg is vagy!

Menük:
- Vois Gains: statisztikák, egyenleg, refek
- Liens de parrainages: reflinkek
- Editer vos informations: itt tudod állítani a profilod
- Paiement: kifizetés kikérése
- PTC: itt vannak a linkek, nagyon sok tlálható!

Tudnivalók:
- 10cent ajándék regeléskor;
- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1-2 centet ír jóvá;
- A kattolni való a PTC menüben van;
- Jó sok van ezekbõl, tehát gyorsan össze lehet gyûjteni a minimum kifizetést;
- Napi 15 link, ami refek nélkül is minimum 20 dolcsi!
- A Minimum kifizetés : $10;
- Paypalra fizet;
- Fontos még az is,hogy a referral-ok után 120%!!-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyûjt,annak az 1.2szeresét!! megkapod Te is);
- 30 másodperces számláló van
- Figyelni kell az oldalt, mert idõnként újra le lehet klikkelni a hirdetéseket.
- Érdemes ránézni minél többször

A bux fizetett, de már nem akar fizetni mivel nem egy függõ kifizetésem van...

Regisztráljátok be magatokat a bux.to ra garantáltan fizet van napi 6 link minimum de ha ügyesvagy(és van idõd pl irodában ücsörögsz) akár napi 20-30 linkre is birsz kattintani. 1 centet ér egy kattintás, 30 másodpercig kell várni a reklámozott oldalon. És íme a link :
http://bux.to/?r=icuccok

És még ajánlanám a http://termekmintak.info oldalt ahol ingyencuccokról és netes pénzkeresésrõl is szó van
ezegy kamu...ugyanolyan, mint a többi

Palinko
menyit fizetsz ha megnézzük? ha nincs fizetés ne reklámozz!
Mégegy ugyanolyan oldal, mint a Sedo, csak ennek más a neve: Revenue-Direct

Nagyon jó kis oldal!

Palinko
srácok szeretnék valamit reklámozni vsszanéztem prá oldalt és még kerestem is de nem találtam. reklámozta valaki a powerbux szolgáltatást? ha igen kérem szóljon mert tényleg nem találtam és asszem itt láttam vagy már nemtom. ha viszont nem reklámozta senki létszíves ne tegyétek meg elõttem mert az mégis erkölcstelen lenne
Palinko
ez most mire jó?