15995
-
#15279 Igazából csak új mailcímet kell regelni és vissza sem kell igazolni a paypalt, 100$ ig jó lesz, asszem évi 100$ a limit amit küldözgethet. -
m0ski #15278 Szia!
Minden Spare5 fiókhoz külön Paypal kell, egy PP-t nem használhat 2 Spare5 felhasználó -
trancemusic2 #15277 Sziasztok!
Párom is regelne spare5-re.
Az én paypal számlámat használhatja kifizetéshez, vagy ez tilos?
Sajnos van már neki, de nem tudjuk használni mert le van tiltva egyébb okok miatt, újat nem tud nyitni emiatt.Csak emiatt nem akarnánk másik folyoszamlat nyitni a bankban. -
Spare5hun #15276 Ennek a qualifierjénél jeleztem, hogy a lány lába közti problémás körberajzolás után kép is hibás, mert a kezénél maradtak foltok.
Erre majd figyeljen, akinek még nincs meg, ezt javítani fogják. -
hafika #15275 Van-e fent valaki ?? kérdeznék egyet??
Ennél a feladatnál csak azt az egy embert kell nézni aki piros vagy milyen színnel van körbejelölve ?? hogy az jól van-e körbejelölve és hogy embernek van-e címkézve ..
mert én eddig szinte mindent rossznak jelöltem mert a képen voltak olyanok hogy pirossal körbe volt az ember rajzolva de mellette meg sárgával volt körbejelölve az ember de oda meg nem volt írva hogy pedestrian azaz ember ... De most meg ahogy írom befelé fordítóba úgy értelmezem mintha a sárgával jelölteket nem kéne nézni sőt még azt se hogy van-e a képen még esetleg jelölhető ember... Jól értelmezem hogy csak azt az egy embert kell nézni aki pedestrianal van jelölve ..hogy az ember -e és pontosan van-e körbe rajzolva ha igen akkor jó és korrekt a kép ?
Project Nemo: Review Outline ONE Pedestrian or Animal
Review pedestrian/animal segmentation and see if it was properly done -
Spare5hun #15273 8) -
#15272 Köszi srácok, igen ez volt a baj amit mondtatok most sikerült nekem is. -
hafika #15271 Én nekem is sikerült már 2. vagy 3. alkalomra megcsinálni 100% ra de pénzes feladat meg semmi nem volt utána ..:( -
trancemusic2 #15270 Pár videó segítségnek. https://www.youtube.com/channel/UCJxAyxYsOkDfqGS2grzPQog/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=4
Utoljára szerkesztette: trancemusic2, 2017.01.12. 11:32:12 -
Spare5hun #15269 Jaja, m0ski írja jól! Jól csinálnád, de itt csak így lehet jól megcsinálni, mert külön elemként kezdi kezelni, ha a lábánál hozzácsatolod a széléhez. -
m0ski #15268 Az este nekem se sikerült, most reggel különösebb erőlködés nélkül 95% az a feladat, így meglett a komplett 100%-ra. Annyi a trükk, hogy fentről kezdjed, a lány lábánál ne vidd ki a vonalat a kép széléig, hanem egy az egybe vidd át a vonalat keresztbe, a másik lábánál fel, és így csatlakozzon a srác testéhez. -
#15266 Megint szopat a spare 5, mi ez már? :D
Tényleg? 2%? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Háromszor futottam neki, mindig ez az eredmény, aztán elég ha 1 szer hibázol. Mit csináljak írjak a supportnak? Próbáltam csak a csajt kijelölni mint járókelő, de nem engedi csak ha az előzőleg megszerkesztett fiút is kijelölöm. -
hafika #15265 Megszenvedtem egy kvalifikációval ..azt írta utána lesz 2 elérhető feladat ....erre sehol .... Van olyan hogy gépen adja kvalifikációt majd csak telefonról lehet csinálni?? mert érdekes módon a telefonos feladatok 4 re nőttek ??? -
hafika #15264 Nekem szinte csak olyat ad amiben kockázni kell vagy kijelölni .. azon tudtam is haladni level 8 ig a többiben gondolom rossz voltam így olyan feladatokat azóta se kaptam . -
m0ski #15263 Annotation 9es szint, Categorization 8as szint. -
m0ski #15261 Most nekem se pörög, 10.31$ van összesen. Múlt héten csak a "Confirm Hotel Review Categories" feladatból 28 dolcsi jött össze. -
#15259 Nekem is 2 cent jött a héten :D -
#15257 Az a funkció egyelőre parasztvakítás -
hafika #15256 Reméljük hogy így lesz:D Azt szeretném még kérdezni hogy minden feladatot jelez előre 24órával ?? Mert van hogy 1-2 órát is nézem az oldalt hogy hátha ad feladatot de eddig még nem adott . -
#15255 Ezt én is olvastam, szerintem is több feladatot fog jelenteni, így értelmeztem én is. -
m0ski #15254 Felhasználói oldalról így első körben nem gondolom, hogy nagy változások lesznek, illetve a levélből sem ez jött el. Annyi történt, hogy a cég nevet váltott, a Spare5 brand marad. Belenéztem a blogbejegyzés, abból nekem az jött le, hogy elég komoly befektetőket sikerült megszerezniük a cég számára. Ez remélhetőleg nekik újabb ügyfeleket, nekünk pedig több feladatot fog jelenteni. -
Spare5hun #15253 Megkaptátok a levelet a Spare5-tól? Lesznek apróbb változások és kiderült, hogy ők az "anyacég" akinek készülnek a feladatok:
https://mty.ai/ -
m0ski #15252 Szia!
Ez ilyen... Vannak feladattípusok amik nagyon gyorsan lepörögnek, és vannak amikből sokat ad a rendszer és lehet pörgetni.
A múlt heti szériában több mint 70 dollárt csináltam, ezen a héten 10-nél tartok, és kétlem, hogy a következő 2 napban még 60 összejön :D
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem egyenletesen jönnek a feladatok, vannak erősebb és gyengébb időszakok. -
hafika #15251 Sziasztok
harcolni kell a feladatokért . Jó ha 40-50 ből 1-2 be ad. Miért van még ilyesmi oldal mint ez?: -
#15250 Én is regeltem, de semmi munkát vagy kvalit nem ad :D Van ott 2 munka, rámegyek, igazoltam az accom meg minden, de azt mondja nincs olyan munka :D Jobbnak tűnik a spare 5 egyelőre. -
Spare5hun #15249 Majd számolj be, hogy milyen, engem is érdekel. Viszont ezeknél a "nagyobbaknál" már úgy érzem lentebb rakják az árakat, mert úgyis van, aki annyiért is megcsinálja. De hátha... -
Spare5hun #15247 Ezt próbáltad? https://www.crowdflower.com Elvileg ők a 2. legnagyobb az Amazon Mechanical Turk után. (nem próbáltam még én sem) -
JonasSandor #15245 Az lehet. -
#15244 Valamibe kapaszkodni akarnak :-/ -
Spare5hun #15243 Megnéztem az emailjeimet mert rémlett ez a clickworker cucc. Már nem emlékszem rá, de kb 1 hét után kitöröltem magam onnan valami miatt. Lehet olyan mint az amazon mechanical turk, hogy régiós korlát van benne, de az is lehet, hogy már rendben van. -
JonasSandor #15242 Csak azt nem értem mért ennyire hülyék az emberek?,hogy minden baromságot úgy reklámoznak mint a megváltót:D -
#15241 Na akkor már tudod mi a véleményünk :D Azt észrevettem, hogy manapság a kriptovalutákra építgetik a kis piramisjátékukat, mint pl a firstcoin meg hasonló üzletek. -
JonasSandor #15240 A jó lét programban 577000 bitcoint lehet elérni a maximum ez forintban 167.907.000.000-nak felel meg. XDXD -
hafika #15238 Kezd felbosszantani hogy akárhányszor rámegyek a feladatra azt írja hogy nem elérhető.. Ennyire sokan csinálnák?? vagy ezt csinálhatja mindenki??
Múltkor amikor a rajzolós feladat volt 2 napig mindig ott volt .. már azt hittem nem akar elfogyni:D
a 2. dolog meg hogy az 5 centeset nem igazán értem :( -
hafika #15237 Ez az 5 centes autós nagyon nehezen megy nekem
első kérdés ha jól értelmezem van -e kocsi ami nincs bekeretezve akkor rámegyek igen majd berajzolom és utána kijelölgetem a dolgokat akkor nem enged tovább azt írja ki még kell kijelölnöm kocsit... Utána megpróbáltam hogy csak azokat címkézem fel ami előtte is fel volt ..akkor meg tovább engedett..... nem értem én ezt -
JonasSandor #15236 A jó lét programról mi a véleményetek? -
#15234 Na igen és akkor beírják, hogy samsung és akkor találj 3 taget és szenvedsz, hogy lcd screen, monitor, korean work desk :D -
hafika #15233 Én csak egy samsung monitornak az alját látom :D -
hafika #15231 Ez mi? -
hafika #15229 Ja értem akkor még csoportosítani is kell őket .. Jó bonyolult .. mondjuk most átrakta upcomingba .... köszi azért a segítséget ..remélem megy majd ha adja megint