Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
ja Unverified, és ez nem azt jelenti, hogy nem bírom használni az accountot pénz átutalásra, fogadásra?
Amikor belépsz egybõl látod,hogy Status: Hungarian - Unverified vagy verified.

Nyugodtan tudod gyûjteni a pénzt rá!

Palinko
Úgylegyen 😊
Max7
Szolsz nekem és én beregezem neked a domaint és 100%-os supportot adok hozzá! (.hu neveket is intézek ha azt szeretnéd) 😊

Sõt megragadnám az alkalmat egy kis reklámra! ha valakit érdekel webhosting az oldalának nyugodtan szoljon....

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
Azt nem értem miért hanyagolják el az e-goldot... a 12daily pro bukásával borzasztó nagyot ugrott a netbankok piacán és mára már tényleg egyre kevesebben használják... pedig mindent tud amit a paypal is tud....

régi e-goldos vagyok ez látszik a számlaszámombólis 😊 1717965 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Palinko
Ja mikor paypalre regeltem, de kártyát biztosan nem adtam meg. Hol tudo ellenõrizni a beállításaimat? hogy nyugott szívvel kezdhessem rá gyûjteni a pénzt. Aztán valószínûleg a te vásárlásmódodat fogom követni...
Nekem sincs "rákötve" kártya a Paypalhoz.
Én az egyik pénzkeresõ fórum Adminját kértem meg hogy vegye meg nekem a domaineket és kifizettem neki.

"az elsõ izé volt bejelölve mikor regeltem asszem úgy adtam meg mintha lenne kártyám"
Amikor Paypalra regeltél?Mert akkor megkell adni a kártya adatokat és a Paypal 400ft-al megterheli a kártyát,hogy megnézze "müködõképes kártya-e",majd késõbb visszautalja téves tranzakcióként.

"van egoldom is csak úgy vettem észre mostanában a paypal felé kerekedett"
Egyre kevesebb helyen fogadnak el e-goldot.Mint befizetés,mint kifizetés téren.

Palinko
ja ez érdekes. nekem nincs kártyám meg ha lenne se kötném rá, de az elsõ izé volt bejelölve mikor regeltem asszem úgy adtam meg mintha lenne kártyám, mert azt hittem a többi korlátozott felhasználás, mondjuk cska az ebay ra. szóval hogy is megy ez a paypal? van egoldom is csak úgy vettem észre mostanában a paypal felé kerekedett 😞
Igen 2$egy infos domain,de csak kártyás Paypalt fogad el.

#6267 Sehogy nem ajánlatos 100€ fölé menni egy acc.-ban,mert leellenõriznek alaposan.Megnézik honnan jöttek a kattok (pl.:egy angol nevû domainre 80-85%-ban Magyarországról jönnek a kattok akkor az már gyanús a SEDO-nak),
Esetleg úgy,hogy csinálsz 2-3 acc.ot vagy többet és azokba keresel havi 85-95-€-t azaz 3x90=270€ havonta ami68ezer ft.(több mint a minimal bér<#mf1>)De ehez dinamikus IP kell és minden szabályt jobban bekell tartani,mintha csak 1 acc.-od lenne.

Egy kérdés:Listával fogod csinálni vagy programmal?

"az általad kínált regisztrátor nem akreditált ami annyit jelent hogy viszonteladó így bármikor elophatja a domain neved"
Hát ilyenrõl még nem hallottam,de azért köszi a felvilágoítást<#worship>

Max7
10$ körül ahol én veszem 1c híján 9$ 😊

Max7
érdemes tovább böngészni az adott oldalt és új információkhoz jutni! biztos hogy a .info ára a második évben is ilyen olcsó? honnan veszi? ugyanis a második évtõl kezdve a domain ára 7-8-9$ felettéb érdekes és csábító ajánlat!

Palinko
akkor hol érdemes domaint venni? érdekel meddig kell nyomkodnom a donkeyt 😄
Max7
Még nem sedozok de karácsony után vagyis inkább januárban lesz pár olyan domainem amit parkoltatni akarok vagy olyan 15 darab 3x5db ugyan az csak más tdl-el pl valami.hu valami.com valami.org keresett magyar domainekrõl van szó szal még így se mehetek 100€ fölé? 😊

volt hogy a 10$ én 2400-2500ft-ért vettem idén.... meg kell válogatni a helyeket!

aztán az általad ajánlott domain szolgáltatóról szolnék pár szót! mint ahogy magyarországon sem mind1 hogy hol veszed a darálthúst! megveheted egy áruházban amit gyakran ellenõriznek de megveheted egy szaros pincéõl ami kész gombatelep! lefordítva ezt szaknyelvre:

az általad kínált regisztrátor nem akreditált ami annyit jelent hogy viszonteladó így bármikor elophatja a domain neved aztán futhatsz utánna! persze eleinte nem ér semmit a domain neved de késöbb mikor már több pénzt hoz a konyhára vagy egy ismertebb domain névre teszel szert egyszerûen fogják és elveszik tõled te pedig jogilag még egy panaszlevelet sem tehetsz mert rágalmazod õket! itt elenörizheted hogy ki akreditált és ki nem!

aztán ha sikerül találni egy akreditált regisztrátor az sem mindegy milyen hány éve van a pályán és mennyit hazudik hogy a piacon elsõ legyen! de errõl majd késöbb ha sikerül megin valami ocsó szart találnod!

Palinko
azért nem veszek mert az én esetemben bonyolultabb és egyébként is érdekesebb ha magad keresed meg.
köszi a címet ott csak 2 dollár az infos domain 😊
Nem akarok kötekedni de 10$ az 1700ft.

Veszel 3 domaint mondjuk 6.57$-ért(targetdomain.com) ami 1160ft ezt beteszed SEDO-ba és az elsõ hónapban 20€ a nyereség ez kb 5000ft,ha jól csinálod és mindent betartasz.A köv.hónapban 30-35€ keresel stb....de 100€ föle ne nagyon menj,mert leellenõriznek és lebuksz.

Max7
2500 ft 10$ miért nem veszel? :S sedo meg 1 hónap alatt meghozza ha okosvagy! És ha még okosabb vagy újrabeforgatod és újrameghozza....

Palinko
Van olyan módszer paypal ra amit egyedül is érdemes ûzni? Persze csak 10$ kéne aztán mennék sedozni 😄
Idegesítenek ezek a PTC-k fél év után jönne ki legtöbbõl a pénz igaz akkor elég sok de akkoris fél év kemény munka azért sok refeket meg úgysem tudok szerezni mert legtöbbre már regeltek és ha szerzek is refet ki garatnálja,hogy dolgozni is fog...
Én most ezt csinálom:
DailyClicks.biz napi 30 link és mind 1centesek,2.5$ a minimum kifizetés Paypal-ra Január 1.-ig,ma kértem ki 2.51$ úgy,hogy ma regeltem be magam alá egy acc.-ot.

Én nem szoktam nagyon hírdetni,néha ha egy ígéretes céget csinálok,akkor fórumokon beírkálom és kész.Nem csinálok weblapot,mert nem ebbõl élek meg(vagyis nem keresek havi 100€-kat),ha megváltozna akkor tuti csinálnék eggyet.

#6260 Ehez sok reff. kell.
pl.: van egy oldal ahol 0.01$/katt. hírdetések vannak és mondjuk van napi kb 7db link(nem irok 10db-ot,mert annyi nem nagyon szokott lenni a legtöbb oldalnál hiába hírdetik a fõoldalon)
Te végig kattolod mind a 7-et akkor te egy nap egyedül 0.07$-t keresel.
És van 30 reffed:30x0.07=2.10$
30reff.+te egy nap alatt 2.10$-t keresel(ha mind a 30reff.lekattintja azt a napi 7db linket,ami valljuk be nem biztos sõõõt...)

Szóval sok reff. kell ehez!!!

Peetboy
Hát van olyan, hogy napi 2-3$ Dollart lehet keresni.Ha valaki olyan sok embert maga alá gyûjt, akkor lehet olyan.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Értem. Akkor csak az alám regelõk számítanak.
Te hogy szoktad ezt hirdetni a refes cimedet fórumokon? Vagy csináltál weblapot ahol reklámozod?

Ez nem igaz!
Csak közvetlen alád regisztráloktól kapod meg az 1centet kattintásokként.

4-5mélységig?Haha.. jó is lenne akkor napi 2-3$ lazán meglenne...
A legtöbb "bux" is 1 max 2 reff.szintes.
(Páran így hirdetik az EUROBARRE-t.)

Azt nem értem, hogy akkor a többi ilyen pénzkeresõvel miért foglalkozol?

Csak mert a forex kicsit hatékonyabb, mint ezek a zombi klikkerek és egyéb "gazdagodj meg internetezéssel" csodák.
(Van itt olyan, akinek van/volt normális állása, és mégsem tartja ezeket idõpocsékolásnak?)

A 2 hetente duplázást is erõsnek tartom. Mármint megvalósítható (akár 1-2 nap alatt is), de nem egy állandóan tartható szint, és a kockázat sem csekély.
Peetboy
Azt kérdezném meg tõletek,hogy a Bux.to oldalon Linkaki beregisztrál alám, az õ alá regelt emberektõl is megkapom az újabb 1 centet?

Mert valahol olvastam olyat, hogy 4-5 mélységig fizet a Bux. Nem tudom, igaz-e.

Peetboy
Csakhogy ez egy átverés! Én is regeltem már erre az oldalra, de nem foglakozok már vele. Nem gondolhatod komolyan,hogy 1000 Ft-ot fizet azért,mert valaki alád beregisztrál.Hiszen akkor 100 ezreket fizetnének naponta az embereknek.
Valami pénzt talán adnak,de talán pár ft-ot. Hehe

Symbian
Engem az Adsense indoklás nélkül kirúgott. Nem fellebeztem, legyenek boldogok a 30 dolcsival.

Symbian
FOREX: nem minden héten sikerül megduplázni a pénzed. Annál is inkább, mert az agresszív kereskedést mindenütt büntetik... Ha megtanulod, hogy az egyes pénzügyi mutatók mit jelentenek (macd rsi bollinger) feliratkozol hírcsatornákra és esetleg még avval is tisztában vagy, mit jelent egy dollárról szóló bejelentés (erõsödik e vagy gyengül) tényleg szépen lehet vele keresni. Kezdõknél, ha nem buknak el azon, hogy elsõ héten duplázni akarnak, kb egy hónap alatt duplázódhat meg a pénzük. Amikor belejössz, és ügyes vagy, szerintem 2 hetente meg tudod duplázni (ez a reális)

A Fishing4Mails nem 1 centet fizet havonta....hanem többet.
Nekem a múlthónapban 0.25$-t fizetett és úgy,hogy nincs reffem.

Abban egyetértünk,hogy nem lessz ebbõl senki miliomos,de legalább fizet nem úgy mint eggyes cégek.

mennyit? 1 centet havonta? grat<#taps><#taps>

Ez egy új magyar ígéretesnek tûnõ lehetõség, tapasztalatom vele kapcsolatban még nincs. Már azért is adnak 1000 Ft-ot, hogy regisztrálsz a partnerprogramjukba.

Itt lehet regisztrálni
Ha nem gáz akkor ezt kihagynám....

Kihagyhatatlan!!!!!

ÚJ PTC CÉG, 2 CENTES LINKEK!!!
10$ min Paypal😉

http://www.yourbux.net/?r=raptorman
Na ezt honnan veszed?
AussieMails,Donkeymails, Fishing4Mails,NocturnalEmail stb... ezek mind fizetnek.

Max7
donkeymails?

egyik -mails-ra végzõdõ "cég" se fizet csak ugy megsugom... 😞

De ha több pénzt akarsz keresni(havi 20-100€😉 akkor azt ajánlom,hogy SEDO-zz.

Én most a Fishing4Mails.com -t csinálom.
-Elég megbizható napi 4-5 levél minnimum,de van hogy több és mind 0.25centesek, van PAID TO CLICK is,de ott nem mindig van link.
-Random Payout.(Havonta egyszer fizet)E-goldra és Paypalra.
-Nekem eddig egyszer fizetett 0.25$-t.(kb 1.5hónapja csinálom.

w77d
akkor tudtok ajánlani egy olyat,a ki tényleg fizet és aránylag sok e-mail vagy egyéb nézendõ van?

Már egy jó ideje fekete listán van.

w77d
jó neked, én most tudtam meg 😄

ezt már tudtuk.

w77d
nah gyerekeka Boss-mails bizony átverés! kb 2 hete igényeltem kifizetést és még nem is válaszolnak 😞

Én se gondoltam,hogy hetente duplázodik a pénz...

FOREX a devizatõzsde. Olyan mint a tõzsde csak nem részvényekkel.
Ugyanúgy bukhatsz vele mint a tõzsdén, de tanulással/tapasztalattal (és rendes alaptõkével) szépen lehet vele keresni. De el ne hidd a heti duplázást...
Írhatnál errõl bõvebben.

Symbian
forintban

Symbian
Vagy a Forex. Kis ügyességgel hetente megduplázhatod a pénzed. Ideális esetben és csak 10 dolcsival kezdve, márc végére van belõle 6 milla...nem semmi...

vegicsek
Igen, arrõl csinálsz screenshotot, feltöltöd valahova, és annak adod a linkjét😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

azt hogy kell? nem az a bizonylat h jelzi a paypal, hogy megjött a pénz? mert õ azt mutatta és azt monta rá h bizonlat... (lehet hogsy most én vagyok a hülye???)

uui: nem értek ezekhez a dolgokhoz....

vegicsek
Akkor linkeld már be a haverod bizonylatát, htx.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.