15995
11074353081353622639.jpg
  • Palinko
    Csak upcomingal megy a szédítés :D Ha hajnalban nem ad melót akkor soha :D
  • hafika
    Pár darab 5 centes és pár darab 1 centes is volt ..sikerült 0,40usd összeszedni hát nem valami sok.
  • hafika
    Üdv
    Sajnos teljesen megvan halva az oldal:(
  • hafika
    Gondolom nincs megrendelés így munkát se tudnak adni.
  • Palinko
    Persze, mindenkinél ez van, a communitybe is megy a panaszkodás napok óta.
  • trancemusic2
    Ma 5 nap után kaptam egy feladatot. 0,01$. Ezen a héten se lesz meg az 1$, a múlt hetivel együtt sem.
  • hafika
    Ja értem . Köszi
  • Palinko
    Nem mindig lilával van, annyit kérdez, hogy szépen körberajzolta-e vagy ökörhugyozás, aztán meg azt, hogy pl közlekedési lámpa hátuljához, nem a közlekedési tábla elejét rakta-e, szóval, hogy jó-e a tag.

• hafika
    Akkor mind a kettő kérdésnél csak azt az egyet kell nézni ami lilával van címkézve?? de akkor meg nem értem minek van kettő kérdés?
  • hafika
    Akkor mind a kettő kérdésnék csak azt az egyet kell nézni ami címkézve van? de akkor minek a 2 kérdés?
  • Palinko
    nem mindet, még nagy betűkkel ki is írták, hogy ONE, de én elfogadtam mikor többet jelölt ki.
  • hafika
    Van most a közlekedési lámpás . 2 kérdés van de nem teljesen értem. Az első kérdés talán az hogy körbe van-e rajzolva az össze lámpa és utcai tábla . a 2 m kérdés meg ha jól értem hogy az 1 külön lilával jelzett dolog jól van-e címkézve és pontos-e
  • Palinko
    Most is beadott 3 reviewet és ennyi volt az öröm, 3 cent :D
  • Palinko
    Na igen az már valami. Nem így mint most, hogy kvalifikálj, mert különben ez a 2 feladat szürke lesz és nem éred el, megcsinálod a kvalit és 1-2 feladat után "kifogy" vagy nem is adja be azokat az előbb szürke feladatokat.

Régen sok image tagging volt, most meg ha feljön tudom, hogy abból csak 1 darab lesz...

Igen az út jelölgetésből én is kivettem a részem ott órákat el lehetett szórakozni, mellette meg ment a youtube :D
    Sajna a 2. ilyen nagyobb feladathullámból nem jött annyi össze, mert rakoncátlankodott a net akkor, de most tök jó lenne ha jönnének a feladatok. Tényleg érdemes éjjel ránézni, mert akkor van pár, de csak ezért kár fent maradni. Elhiszem, hogy nekik is fontos, hogy gyorsan meglegyenek a feladatok, de rezerválhatna 10-20 at mindenkinek, hogy ne menjen el az emberek kedve. Aztán ha nem csinálják meg 1 nap alatt 2. nap kiosztaná szabad prédára és így is tuti meglenne minden 2 napon belül ami egy jó határidő.

Úgy látszik még a tulajdonosváltás nem olyan zökkenőmentes és nem kapnak sok feladatot.
  • hafika
    Nekem is volt olyan a nehéz 95% kvalifikáció után azt hittem sose fogy el az 5 centes és 2 napig nyomtam napi 10 órában 20 usd összeszedve de volt olyan aki írta hogy ő napi 16 órát is nyomta és 52 dollárt szedett talán össze :D
  • Palinko
    32 cent van most, kéne úgy mint karácsonykor, előbb untam meg, mintsem kifogyott volna :D
  • hafika
    Kemény 1,50 dollár jött össze a héten . Sajnos kezdem érteni hogy miért hagyják abba az emberek az oldalt...... lesed-lesed a feladatokat majd amikor jönnek 10 ből 9 x no task......... egy idő után kezd unalmas lenni ........
  • Spare5hun
    XP-vel ne törödj, kevesebb a jelentősége.
  • m0ski
    Majd valamikor hajnali 2 körül megérkezik. Vagy te már most megkaptad? :)
  • Spare5hun
    ;)
  • Palinko
    Tényleg nem nehéz, de azért megvannak a maga félrevezetései...
    Például első képen én először kijelöltem a bal oldali villanyrendőrt is... Mert mondom az sem szemből van, aztán gondolkodtam a nagyon háttérben lévőkön is, de azokat sem kell természetesen. Meg a másik, hogy mondja az oszlop nem kell, de ő a példa képen a vízszintes oszloprészt beletette a kijelölésbe ahogy én is és bukta lett nyilván :D Meg aztán a traffic signot néztem be mondom ez elég precíz, csak volt valamiért egy átlós vonal nem vettem jelentősnek pedig kellett volna, bár erről sem írt sehol :D

Szóval a többieknek, első képen kijelölöd a jobb felső sarokban lévő sárga villanyrendőr dobozt, csak a téglateste. Második képen balról az oszlopon lévő piros fehér táblát. Aztán yes-no-no és kész is vagy.
  • hafika
    Már rájöttem de harcolni kell megint a pénzes feladatokért
  • m0ski
    Jelzőlámpás, táblás? Pedig nem nehéz szerintem.
  • hafika
    Nekem semmi nem volt orvosos.. Most van kvalifikáció de egyelőre nem bírok vele .
  • m0ski
    Nem azokból jött össze a 12$ :D Na még csak az kéne.... Csak azokkal tudtam felpörgetni :) 3$ körül jött ezekből az orvosos feladatokból. Ott is inkább a review részre mentem rá, könnyebbnek tűnt eldönteni hogy jót választott-e, mint nekem eldönteni, hogy vajon melyik kategóriába tartozik. Ehhez azért már elég erős angol kell, meg az orvosi kifejezések mélyreható ismerete.
  • Palinko
    Na ahhoz aztán lehet olvasni meg bizonytalankodni :D Megcsináltam én 2-3 at aztán mondom majd csak lassan. Most tényleg 600 kétcentes feladatot megcsináltál? :D
  • m0ski
    Tegnap este jöttek orvosi kategorizáló feladatok, meg hozzá review is, így aztán sikerült 12$-ig felnyomni a heti keresetet :) Mondjuk még így is erősen alatta van az év végét megelőző hetek átlagainak.
  • hafika
    Nekem is adott az autósból 1 teljes csomagot amibe volt vagy 10 darab de utána nem is ellenőrizte és nincs több.
    Az upcoming az nálam is van
  • Palinko
    Nekem már csak 1 upcoming van, Project Nemo: Outlining ONE Traffic Light or Road Sign Quiz

De tudjuk az upcoming akár napokig is lehet aztán gyorsan eltűnik :D Lehet későn néztem meg, mert éjfél után néztem akkor még nem volt semmi. Remélem lesz több feladat megint rendesen.
  • Spare5hun
    Ha minden igaz, akkor amcsiáknál hosszú hétvég volt volt, még hétfő is beletartozott.
  • m0ski
    Miért? Ezekből az autó keretezős review feladatokból gyorsan lehet tömeget csinálni...
  • m0ski
    Néhány nap csend után úgy tűnik megint beindultak a feladatok. Autó keretezős és ehhez kapcsolódó review feladatok tömkelege, legalábbis nálam :)
  • hafika
    Annotation
    Level
    7
  • hafika
    az oldalon több napja nincs feladat így a forum is kihalt
  • hafika
    Sziasztok. Nekem erről a család tagos dologról az a véleményem hogy szinte felesleges .. tesóm is regisztrálhatott volna ha az Ip cím nem gond??? Így is rengeteg feladat van amihez hozzá se tudok férni mert azt írja ki No task ...akkor hol lenen idő arra hogy most egyszer én egyszer meg tesóm csinálja ..egy gépről:D
  • trancemusic2
    Ez jó hír! Nagyon köszönöm az infót!
  • m0ski
    Korábban a Spare5 fórumon volt ilyen kérdés, hogy családtagok regisztrálhanak-e, felmerült a közös Paypal, IP cím kérdése. A válasz az volt, hogy külön Paypal fiókja legyen, a többi nem érdekli őket. Amúgy a Spare5 kifizetések nálam is egy - az általában használatos különböző - Paypal címre mennek, ahonnan időnként átküldöm arra a címre, ami össze van drótozva a bankszámlámmal. A kutya nem foglalkozik vele...
  • trancemusic2
    Ok. Köszi a választ.
  • Palinko
    Enged küldeni, most rágoogleztem de ilyen 6 éves fórumok voltak, meg másik ország nem biztos, hogy releváns az neked, be kell regelni és view limits ott megadják évente mennyi a korlát jelenleg. Szerintem simán bele fog férni, ha esetleg mégis olyan sok pénzt gyűjtene azért meg már megérné a bankszámlát is elrendezni, szóval nincs gond.

Miért érdekelné a paypalt, hogy ugyanonnan származik a pénz? Teljesen szarik rá, nem fog visszaküldeni a spare 5-nek semmit, emígy is látni fogja a spare 5 is, hogy ugyanaz az ip-tek abból előbb rájön, hogy közötök van egymáshoz :D
    Nem olvastam el annyira a szabályzatot, lehet kéne írni a help centernek, hogy nem-e baj, hogy egy háztartásból ketten regelnek.
  • trancemusic2
    Köszönöm!

Tehát nem csatolok bankkártyát,folyószámlát akkor is enged küldeni x összeghatárig masik paypal felhasználónak?
    Nem ellenőrzik, hogy ugyanonnan származik, jelen esetben spare5-ről a lé? Teszem azt még valaki spare5-ről származó pénzt átküld az én paypalomra, tehát két külön PP-ről, nem tiltják le a számlám? Enyém ellenőrzött, több éve megvan, nem szeretném elqrni. Köszi